• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرفداران ایتالیا - لاجوردی پوشان بی همتا

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
مهاجم ها به نظرم خوبند من بیشتر نگران خط هافبکم که یه مقدار تجربه اش پایینه و اگه پیرلو از کار بیفته یا مصدومیتی براش پیش بیاد شدیدا دچار مشکل میشیم. دفاع هم بجز کیه لینی در مفایسه با خط دفاعی هایی که در ادوار گذشته داشتیم خیلی ضعیف تر به نظر میاد.
کلا یکی از دلایل نتیجه نگرفتن ایتالیا در جامهای ملتها اینه که در این فاصله اونها دست به جوانگرایی میزنند.

نه خدا روشکر خط دفاع رو من قول میدم که بارزالی جز بهترین مدافع های این جام باشه.خیلی خیلی میشه روش حساب کرد.خیلی مطمینه
در مورد خط هافبک هم باهاتون کاملا موافقم.ولی اصلا دوس ندارم به این فک کنم که ممکنه برا پیرلو مشکلی پیش بیاد.به طور قطع ما بهترین پاسور رو تو یورو داریم.پیرلو فوق العاده آمادست.
پیرلو-مارکیزیو-دروسی-مونتولیوو ... فمر نمیکنم مشکل آنچنانی داشته باشیم
من خیلی نگران مهاجما هستم!!!بالوتلی رو باید بازی بده با کاسانو؟

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
من به شخصه خیلی به بالوتلی علاقه دارم گرچه تا به حال بازیکن سیاه پوست تو تیم ملی ایتالیا اصلا نداشتیم ولی اگه مشکلات شخصیتیش رو کنار بزاریم واقعا پتانسیل یه مهاجم ششدانگ شدن رو داره : قدرت بدنی - قد و قامت خوب تکنیک -توان گلزنی هم با سر و هم با پا و شم گلزنی مناسب
البته در کل من از بازیکنان یاغی خوشم میاد .یکی مثل پائول دی کانیو

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
من به شخصه خیلی به بالوتلی علاقه دارم گرچه تا به حال بازیکن سیاه پوست تو تیم ملی ایتالیا اصلا نداشتیم ولی اگه مشکلات شخصیتیش رو کنار بزاریم واقعا پتانسیل یه مهاجم ششدانگ شدن رو داره : قدرت بدنی - قد و قامت خوب تکنیک -توان گلزنی هم با سر و هم با پا و شم گلزنی مناسب

خدا کنه جو روش تاثیر منفی نزاره.کاشکی متری رو هم دعوت میکرد.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
ردیف نشسته کلا نوستالوژیکه ...
دلم برای جیلاردینو و بغل پاهای نازش تنگ شده .

دقیقا نوستالوژیکه
البته من بیشتر دلم برا بغل پاهای گروسو تنگ شده همون بغل پایی که به المان زد :happy:

پچه ها بازیه دوستانه ایتالیا با لوکزامبورگ هم بخاطر زلزله ایی که اومد لغو شد

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
دقیقا نوستالوژیکه
البته من بیشتر دلم برا بغل پاهای گروسو تنگ شده همون بغل پایی که به المان زد :happy:

من بیشتر دلم برا بفل پایی که الکس به لمن زد تنگ شده :happy:

• Like
Reactions: JVD

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853

اسم عجب کسایی رو میاریها حسابی یاد قدیم میوفتیم پائولو دی کانیو با اون سلام فاشیستی های معروفش با اون هل دادن داور موقعی که توی انگلیس بود و با اون گل خالی که نزد چون یکی از بازیکنها روی زمین افتاده بود خوشم میومد ازش

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
4.jpg

6.jpg

دی کانیو از سال 2011 مربی سویندون تاون شد که امسال تونستند بعنوان تیم اول به دسته یک ( league one) صعود کنند

دی کانیو عقاید اجتماعی و سیاسی جالبی هم داره
"I don't vote, I haven't voted for 14 years. Italian politicians—all of them—think only about themselves, and making money"
من ر ا ی نمی دهم . 14 سال است که ... نداده ام . سیاستمداران ایتالیایی ؛ همه آنها ؛ تنها به خودشان فکر می کنند و بدست آوردن پول

پ.ن : به نظرم این مرد یک آنارشیست واقعیه ( به معنای اصیل کلمه نه اون هرج و مرج طلبی که برامون به جای آنارشی ترجمه کردند)

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
این همون عکسی نیست که مارچلو تو اف بی گذاشته بود؟ :دی
همونه :دی
دمش گرم اسم منم تگ کرده بود با دلپیرو :دی
رضا بوفون بود/ شما پیرلو / خودش توتی / جواد رو یادم نیست ولی فکر کنم کامو بود :دی

کاش مارسلو هم این جام رو اینجا با ما سر میکرد.
مارسلو بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود (رضا جان لینک این پست رو تو فیس بده به مارسلو بلکه دلش سوخت و یه پست برامون داد :( )
من به شخصه خیلی به بالوتلی علاقه دارم گرچه تا به حال بازیکن سیاه پوست تو تیم ملی ایتالیا اصلا نداشتیم ولی اگه مشکلات شخصیتیش رو کنار بزاریم واقعا پتانسیل .........

دقیقا نکته مهمی هست اینکه این بازیکن سیاه پوسته. خب دیگه تو ایتالیا هم نژاد پرستی حرف اولو میزنه.
یعنی تصور کنیم یه بازی این بد بازی کنه بدون شک هوادارای ایتالیایی که به اونجا رفتند از خجالتش در میاند و اونوقت خوب نیست. البته این بیخیالی بالوتلی میتونه اونجور جاها هم به کمکش بیاد :دی
من اعتراف میکنم که یه مقداری ازش خوشم نمی اومد اونم مربوط بود به زمانی که با اینتر رو شد و به یووه هم گل زد فکر کنم تو یه بازی دو تا زد! تف :دی ولی بعدش کم کم از خونسردیش خوشم اومد اگرچه خیلی بی روحه! اما با چشم باز بازی میکنه. تنها بدیش برای یه تیم میتونه همون خودخواهی باشه که امیدوارم دیگه نباشه.
پ.ن: دی کانیو // وا ویلا وا ویلا پائولو دی کانیو ;)

ممکنه تو اولین بازی هم یادشون رو گرامی بدارند حالا با سکوت یا نوار مشکی رنگ.

مصاحبه ای با بالوتلی شده یه خلاصه ای ازش مینویسم. جا داره این قدر درباره اش حرف زدیم ببینیم حرف حسابش چیه :دی

این هفته خبری منتشر شد که من قوی ترین بازیکن زیر 21 سال هستم و این رویای من بود.
میدانم که قوی هستم اما باید کار کنم . من میدانم که میتوانم بسیار بهتر از این باشم اما این مثبت است چرا که اگر قویتر نیستم به زمان احتیاج دارم و کوتاهی نکرده ام
یورو مهمترین جام پس از جام جهانی است. میدانم که یک روز آن را خواهم داشتم اما حالا نمیدانم.
وقتی درباره من نظر میدهید من میدانم که خوب هستم اما کافی نیست . باید به طور متوسط بهتر شوم.
فکر میکنم از افراد عادی با هوش تر هستم . من یک نابغه هستم نه یک شورشی. من میخواهم بدون حاشیه و بدون اینکه کسی مزاحمم شود زندگی کنم
مردم قضاوت میکنند در حالی که من استعداد دارم.خدا به من استعدادی زیبا و شگفت داده. نمیدانم آنها استعداد قضاوت را دارند!
ماریو ابراز رضایت میکند از فصلی که داشت و میگوید خوشحال است در تیمی بوده که یک ایتالیایی دیگر به عنوان قهرمانی لیگ برتر به عنوان مربی دست یافته و او برایش کمک بوده است.
رابطه ما بسیار بیشتر از مربی و بازیکن بود. او با من مهربان بود و من مانند فرزند اش
مانچینی برای همیشه به من اعتماد دارد و این برای من مهم است و خیلی سخت در حالی که مدام به او میگویند که شب گذشته بازیکنت را در آنجا دیدیم یا جای دیگر.
وقتی من در تیم نباشم انتظار برد تیم را میکشم.

--------------------------------------------------------------------------

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
خدا خودش به خیر بگذرونه :wacko:

بالوتللی مهاجم سياه پوست تيم ملي ايتاليا اعلام کرد اگر در يورو 2012 عليه او شعار بدهند، از زمين خارج شده و به خانه باز مي‌گردد.

به نقل از ساکرنت، ماريو بالوتلي که همواره در زمين فوتبال و خارج از آن مورد توهين‌هاي نژاد پرستانه قرار مي‌گيرد اعلام کرده اگر چنين اتفاقي در جريان بازي‌هاي يورو 2012 رخ دهد بدون معطلي زمين مسابقه را ترک خواهد کرد.

البته يوفا نيز در بيانيه‌اي گفته که ممکن است از ادامه مسابقه‌هايي که در آن شعارهاي نژاد پرستانه داده شود جلوگيري کند ولي مهاجم سياه پوست تيم ملي ايتاليا تاکيد کرده او نخستين نفري است که در اين خصوص اقدام خواهد کرد.

بالوتلي در اين زمينه گفت: بگذاريد ببينيم در جريان بازي‌هاي يورو چه اتفاقي خواهد افتاد. اميدوارم هيچ مشکلي پيش نيايد زيرا در غير اين صورت به هيچ وجه نمي‌توانم آن را تحمل کنم. نژاد پرستي براي من غير قابل قبول است و اگر يک بار ديگر عليه من شعار داده شود زمين بازي را ترک کرده و به خانه بر مي‌گردم. ما در يورو 2012 بازي مي‌کنيم و چنين چيزي نبايد اتفاق بيفتد.

زماني که بالوتلي در اينترميلان بازي مي‌کرد، در جريان ديدار با يوونتوس مورد شعارهاي نژاد پرستانه هواداران يووه قرار گرفت. اين رخداد موجب شد تا بيانکونري از برگزاري ديدار با حضور تماشاگران محروم شود. باشگاه پورتو نيز پس از ديدار با منچسترسيتي در مرحله حذفي ليگ اروپا به دليل آنکه هوادارانش صداي ميمون در آورده بودند به پرداخت 16 هزار پوند جريمه محکوم شد.

بالوتلي افزود: خيلي خوب ديدار با يوونتوس را به خاطر مي‌آورم ولي به هر حال در آن پيکار سخت گل زدم. بايد وانمود مي‌کردم هيچ چيز نمي‌بينم و نمي‌شونم. بازيکن جواني بودم و مي‌خواستم بازي کنم. بايد در مورد اتفاق‌هايي که در زمين مي‌افتاد با داور صحبت مي‌کردم تا او بازي را متوقف کند ولي اگر اين کار را انجام مي‌دادم نمي‌توانستم گل بزنم. بسياري از مردم نمي‌دانند که راه‌هاي ديگري هم وجود دارد که شما بتوانيد عصبانيت خود را خالي کنيد.

اين مهاجم جنجالي منچسترسيتي زماني در رخداد ديگري نيز حضور داشت. زماني که او در يک کافه در شهر رم بود، چند نفر به سوي او موز پرتاب کردند. بالوتلي در اين مورد نيز گفت: آن 3 نفر شانس زيادي آوردند که پليس خودش را به آنجا رساند زيرا در غير آن صورت قسم مي‌خورم که حساب آنها را مي‌رسيدم. مي‌خواستم همه آنها را ادب کنم. اميدوارم چنين چيزي دوباره اتفاق نيفتد.

وي ادامه داد: من سياه پوست هستم و به اينکه ريشه آفريقايي دارم افتخار مي‌کنم. تصور مي‌کنم خوش شانس بوده‌ام که سياه پوست هستم. مردم در مورد من مي‌گويد تو يک پسر سياه هستي که پول در مي‌آوري و زندگي خوبي داري. به نظر من اين خيلي ساده است که آن طور که مردم را مي‌بيني در مورد آنها قضاوت کني.

پ ن : امیدوارم توجیه بشه که برای تیم کشورش داره بازی میکنه و هیچ مشکلی پیش نیاد

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
ماشاا.. چقدم مصاحبه کرده :D

بالوتلی: اگر کسی مشابه من پیدا کردید، شام مهمان من!

ماریو بالوتلی، مهاجم ایتالیا گفته افراد بسیار کمی هستند که بدانند او از داشتن این همه استعداد چه حسی دارد.

این مهاجم 21 ساله با وجود توانایی‌های فراوانی که در زمین دارد در دعواهای بی‌شماری حضور داشته و بارها جنجال‌ساز شده.

این مهاجم منچسترسیتی در گفتگو با فرانس فوتبال می‌گوید مشکل در او نیست، بلکه در افرادی است که به نظرش او را درک نمی‌کنند: «من انسان متفاوتی هستم. اگر فردی مانند من پیدا کردید، شام مهمانتان می‌کنم!

چون انسان‌های کمی با این میزان استعداد وجود دارند که بتوانند درباره من قضاوت کنند. استعدادی که خدا به من داده زیبا و باشکوه است، اما سخت بتوان آن را کنترل کرد چون همواره با افرادی روبرو می‌شوم که آماده قضاوت درباره من هستند.

این آسان نیست، اما مشکل بزرگی هم نیست. آنهایی که من را درک نمی‌کنند برای من جذابیتی ندارند.»

بالوتلی در لیست نهایی تیم ملی ایتالیا برای یورو 2012 قرار دارد.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

با اجازه فرزاد جان من هم با پرچم ایتالیا اومدم برای حمایت تیم , زنده باد لاجوردی پوشان ایتالیا :happy:

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
خواهشن مثل جام جهانی 2010 روی اعصاب ما راه نرین...

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خواهشن مثل جام جهانی 2010 روی اعصاب ما راه نرین...

ایشا... یه ضرب و بدون آزار و اذیت قهرمان میشوند که هیچ کس اعصابش مکدر نشود ، چه ایتالی دوستان و چه رقیبان :دی

;)

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
همونه :دی
دمش گرم اسم منم تگ کرده بود با دلپیرو :دی
رضا بوفون بود/ شما پیرلو / خودش توتی / جواد رو یادم نیست ولی فکر کنم کامو بود :دی

کاش مارسلو هم این جام رو اینجا با ما سر میکرد.
مارسلو بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود (رضا جان لینک این پست رو تو فیس بده به مارسلو بلکه دلش سوخت و یه پست برامون داد )

میبینم که همتون لو رفتین
omg.gif

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
سلام

بچه ها بنظرتون ایتالیا با چه ترکیبی بازی میکنه ؟ کسی از ترکیب خبر داره ؟

2-1-3-4 سیستمیه که معمولا پراندلی اجرا میکنه

manoonam

Registered User
لایک‌ها
107
این دل بوسکه هم چه حرفایی زده ... :blink:
به نظر من ایتالیا توان قهرمانی اروپارو هم داره فکر نکنید چیزی کم دارید یه کم همون دفاع همیشگیو به کار ببرن و یه مهاجم تموم کننده هم داشته باشن همه چی حله بالوتلی هم که کارش درسته !

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
خوشحالم که بزرگی چون شما با بنده در دوست داشتن دم اسبی آسمانی وجه اشتراک داره.
همونطور که گفتم یکی از علایق بنده تاریخ فوتبال و نوستالژی دلچسب و البته غم انگیزه اونه

درود

ببخشید که دیر پاسخ لطف شما رو می دم. در هر صورت شما بزرگوارید روبی عزیز ، و به بنده لطف دارید :blush:

برای اینکه اسپم نشه ، عکس جوزپه ی عزیز رو اسکن کردم:دی یاد اون دوران و حال و هوای خاصش بخیر !

IMG.jpg

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
درود

ببخشید که دیر پاسخ لطف شما رو می دم. در هر صورت شما بزرگوارید روبی عزیز ، و به بنده لطف دارید :blush:

برای اینکه اسپم نشه ، عکس جوزپه ی عزیز رو اسکن کردم:دی یاد اون دوران و حال و هوای خاصش بخیر !

مشاهده پیوست 153577
تشکر از لطف شما
عکس عالی بود. دستتون درد نکنه
واقعا یادش بخیر جام 90 یکی از بهترین جامهای جهانی هست که بیاد دارم

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853

R E Z @

Registered User
لایک‌ها