سلام
این همون عکسی نیست که مارچلو تو اف بی گذاشته بود؟ :دی
همونه :دی
دمش گرم اسم منم تگ کرده بود با دلپیرو :دی
رضا بوفون بود/ شما پیرلو / خودش توتی / جواد رو یادم نیست ولی فکر کنم کامو بود :دی
کاش مارسلو هم این جام رو اینجا با ما سر میکرد.
مارسلو بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود (رضا جان لینک این پست رو تو فیس بده به مارسلو بلکه دلش سوخت و یه پست برامون داد

)
من به شخصه خیلی به بالوتلی علاقه دارم گرچه تا به حال بازیکن سیاه پوست تو تیم ملی ایتالیا اصلا نداشتیم ولی اگه مشکلات شخصیتیش رو کنار بزاریم واقعا پتانسیل .........
دقیقا نکته مهمی هست اینکه این بازیکن سیاه پوسته. خب دیگه تو ایتالیا هم نژاد پرستی حرف اولو میزنه.
یعنی تصور کنیم یه بازی این بد بازی کنه بدون شک هوادارای ایتالیایی که به اونجا رفتند از خجالتش در میاند و اونوقت خوب نیست. البته این بیخیالی بالوتلی میتونه اونجور جاها هم به کمکش بیاد :دی
من اعتراف میکنم که یه مقداری ازش خوشم نمی اومد اونم مربوط بود به زمانی که با اینتر رو شد و به یووه هم گل زد فکر کنم تو یه بازی دو تا زد! تف :دی ولی بعدش کم کم از خونسردیش خوشم اومد اگرچه خیلی بی روحه! اما با چشم باز بازی میکنه. تنها بدیش برای یه تیم میتونه همون خودخواهی باشه که امیدوارم دیگه نباشه.
پ.ن: دی کانیو // وا ویلا وا ویلا پائولو دی کانیو
پچه ها بازیه دوستانه ایتالیا با لوکزامبورگ هم بخاطر زلزله ایی که اومد لغو شد
ممکنه تو اولین بازی هم یادشون رو گرامی بدارند حالا با سکوت یا نوار مشکی رنگ.
مصاحبه ای با بالوتلی شده یه خلاصه ای ازش مینویسم. جا داره این قدر درباره اش حرف زدیم ببینیم حرف حسابش چیه :دی
این هفته خبری منتشر شد که من قوی ترین بازیکن زیر 21 سال هستم و این رویای من بود.
میدانم که قوی هستم اما باید کار کنم . من میدانم که میتوانم بسیار بهتر از این باشم اما این مثبت است چرا که اگر قویتر نیستم به زمان احتیاج دارم و کوتاهی نکرده ام
یورو مهمترین جام پس از جام جهانی است. میدانم که یک روز آن را خواهم داشتم اما حالا نمیدانم.
وقتی درباره من نظر میدهید من میدانم که خوب هستم اما کافی نیست . باید به طور متوسط بهتر شوم.
فکر میکنم از افراد عادی با هوش تر هستم . من یک نابغه هستم نه یک شورشی. من میخواهم بدون حاشیه و بدون اینکه کسی مزاحمم شود زندگی کنم
مردم قضاوت میکنند در حالی که من استعداد دارم.خدا به من استعدادی زیبا و شگفت داده. نمیدانم آنها استعداد قضاوت را دارند!
ماریو ابراز رضایت میکند از فصلی که داشت و میگوید خوشحال است در تیمی بوده که یک ایتالیایی دیگر به عنوان قهرمانی لیگ برتر به عنوان مربی دست یافته و او برایش کمک بوده است.
رابطه ما بسیار بیشتر از مربی و بازیکن بود. او با من مهربان بود و من مانند فرزند اش
مانچینی برای همیشه به من اعتماد دارد و این برای من مهم است و خیلی سخت در حالی که مدام به او میگویند که شب گذشته بازیکنت را در آنجا دیدیم یا جای دیگر.
وقتی من در تیم نباشم انتظار برد تیم را میکشم.
--------------------------------------------------------------------------