• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو در مورد سیستم امتیاز دهی به فعالان بازارچه

economist

Registered User
لایک‌ها
165
اگر امتیاز الکی هست و بی دلیل ... از دکمه ریپورت که همونجا هست استفاده کن و مدارک رو بزار که بی دلیل هست تا رسیدگی کنن
اگر واقعا الکی باشه پاک میشه
من به جناب h+w پیام دادم.بهشون جریانو گفتم.میگن باید طرف گزارش بده.این دوستی که به کم منفی داده پشیمون شده بود.قانع شده بود که کارش درست نبوده.ولی تا الان انلاین نشده.من از این ناراحتم که چرا اینجا قانون درستی نداره.اخه شاید این کاربر الکی به من منفی داده بودن.چون مدرکی به مدیریت ندادن که!

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
من به جناب h+w پیام دادم.بهشون جریانو گفتم.میگن باید طرف گزارش بده.این دوستی که به کم منفی داده پشیمون شده بود.قانع شده بود که کارش درست نبوده.ولی تا الان انلاین نشده.من از این ناراحتم که چرا اینجا قانون درستی نداره.اخه شاید این کاربر الکی به من منفی داده بودن.چون مدرکی به مدیریت ندادن که!

h+r ادم منطقی هست , اگر اشتباه باشه حتما بررسی میکنه
چون برای من هم اتفاق افتاده و پیگیری کرده ....

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
بله درست میگه
ادم خوب خوبه و بد هم بده مگه اینکه خلافش اتفاق بیوفته

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408

شما هیچ پی ام به من ندادید و من هم هیچ پاسخی به شما ندادم ! البته h+w هم نیستم !

economist

Registered User
لایک‌ها
165
شما هیچ پی ام به من ندادید و من هم هیچ پاسخی به شما ندادم ! البته h+w هم نیستم !
بله.الان چک کردم.به اقای sir vahid پیام داده بودم. معذرت میخوام.تو تاپیک به شما گفته.شما هم تو تاپیک اعلام کردی(#254) که باید طرف خودش گزارش بده.که ایشون تا حالا انلاین نشدن.جواب بنده هم نمیدن

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
بله.الان چک کردم.به اقای sir vahid پیام داده بودم. معذرت میخوام.تو تاپیک به شما گفته.شما هم تو تاپیک اعلام کردی(#254) که باید طرف خودش گزارش بده.که ایشون تا حالا انلاین نشدن.جواب بنده هم نمیدن

به من پی ام داده و حذف کردم ولی گفته بودم لینک فیدبک رو بده یا پروفایل یا گزارش که هیچ کدوم رو انجام نداد

mansoor2fx

Registered User
لایک‌ها
2

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

Almas R

Registered User
لایک‌ها
21
سلام

من یه تاپیک فروش زدم قبل از اینکه فروش بره کالا یک آدم .... اومده از لینک تاپیک برای ثبت امتیاز منفی سوء استفاده کرده .

لطفا امتیاز رو اصلاح کنید و اون کاربر رو هم برای بار سوم یا چهارم فکر کنم بن کنید .

rrtt3 هست یوزرش که 2 و بدون شمارش بن شده و lilipit هم داشته که بن کردیدتش .

ممنون .

6600

Registered User
لایک‌ها
4
امتیازا دوباره قفل کرده! :(

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
امتیاز های بازارچه آپدیت شدند

saeed-omnia

Registered User
لایک‌ها
103
سلام
دیروز یکی از کابران به نام K_ODA_K یه امتیاز منفی به من داده با صحبتی که باهاشون توی پ.خ. داشتم مثل اینکه امتیاز رو اشتباهی دادن(من به هیچ عنوان با ایشون معامله ای نداشتم). مدیران محترم اگه ممکنه اون امتیاز منفی رو پاک کنن.

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
سلام
دیروز یکی از کابران به نام K_ODA_K یه امتیاز منفی به من داده با صحبتی که باهاشون توی پ.خ. داشتم مثل اینکه امتیاز رو اشتباهی دادن(من به هیچ عنوان با ایشون معامله ای نداشتم). مدیران محترم اگه ممکنه اون امتیاز منفی رو پاک کنن.

حذف کردم

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
اگه میشد طوری باشه که افرادی که مثلا زیر 4 یا 5 امتیاز دارن امتیازشون بمونه یعنی برای ماه های بعد بمونه و صفر نشه. خوب میشد.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
بنده هم یه امتیاز منفی بی مورد گرفتم گزارش هم دادم لطفا رسیدگی کنید

ah.gh

Registered User
لایک‌ها
21
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز
من هفته پیش تو این تایپیک تعویض Sony Ericcson Live قصد خرید Live ایشون رو داشتم.(اما سر قیمت با هم کنار نیومدیم.)بعد من رفتم بازار و یه Live کارکرده تمیز خریدم.و تو این تایپیک ایشون هم نوشتم که از خرید گوشی شما منصرف شدم و از بازار خریدم.#43.روز دوشنبه مورخ 91/03/08
اما فردای همون روز دیدم که گوشی که خریدم شیشه محافظ لنز نداره.به خاطر همین گوشی رو به مغازه دار پس دادم.
پنج شنبه مورخ 91/03/11 از بازار گوشی Live آکبند خریدم.آک آک
گوشی رو برای پدرم میخواستم.پدرم از سونی اریکسون خوشش نیومد.به خاطر همین صبح روز شنبه مورخ 91/03/13 یک تایپیک زدم و گوشی یک روز کارکرده رو برای فروش گذاشتم.
در این تایپیکفروش یا تعویض Live با یک روز کارکرد
من که این تایپیک رو گذاشتم کاربرHolden.C اومدن و گفتن که: #13
به خاطر همین کار ایشون دوستان فکر کردن که من دروغ میگم و دارم گوشی که دوشنبه به قیمت 240 خریدم رو به عنوان گوشی یک روز کارکرده میفروشم.
حالا اینا هیچی...
کاربر Tanha-Mobile
معلوم نیست از کجا پیداشون شد و بدون هیچ پرس و جویی زود قضاوت کردن و به بنده به ناحق امتیاز منفی دادن.
http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=222889
و به من کلاش و دروغگو گفتن.
حالا من شکایتم از کاربر Tanha-Mobile هست که بیخود و بی جهت و به ناحق و با قضاوت زود هنگام به بنده امتیاز منفی داده.
لطفا رسیدگی بشه...
ممنون
[h=3]شکایت از کاربر Tanha-Mobile[/h]

بالا