ببخش منو چند روز خیلی کم میام تازه دیدم اینجا رو . ایشالا به همه آرزوهات برسی به خصوص دوشواری جدیدی که برات پیش اومده
/
به ساسان خان عزیز هم که به نوعی هم بزرگ بخش هستند و هم بزرگ ما , تبریک میگم . ساسان جان امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشی و سایت همیشه بالا سر اینجا باشه تا بتونیم بیشتر از تجربه های گرانبهات استفاده کنیم . در کل خیلی مخلصیم آقا :دی
همین الان خبر آوردن یکسری از هوادارن آلمان که دیشب استادیوم بودن الان خبر دار تولد ساسان شدن و به تاپیک وقایع سرازیر شدن ! مراقب باشید که ظاهرا زیاد هم اعصاب معصاب ندارن ! :دی
اول مثل آدم یه تبریک بگم با کلاس: آقا ساسان خیلی تبریک میگم قربان. ایشا... همیشه سالم و پر انرژی باشید و سایه تون بالا سر خانواده محترم خصوصا عسل کوچولو
ولی خب جو رسانه ای بدی راه افتاده متاسفانه ! ایشون اصلا یه تیم فوتبال رو بیشتر دوست ندارند و همانا اون تیم ماست یونتووس کبیر تورین والسلام. بقیه تیمها از ژرمن ها گرفته تا منچستر فقط جهت این هست که تیمی برای بازیهای وسط هفته داشته باشند و خب به واسطه اونها طعم شکست در فوتبال رو هم تجربه کنند وگرنه همون که گفتم :lol::lol:
دوستان کیک رو حال میکنند!! عظمت خانه جدید رو در این قالب حس کنید. برای خوردن این کیک نیازی به بشقاب و کارد و چنگال نیست. بریزید تو استادیوم و از گیشه بیلیط گرفته تا صندلی همه رو گاز بزنید :دی حمله به سمت نیو دل آلپی
رئیس شماره ده رو عنایت ویژه داشته باش
بنده در این لحظه با توجه به شور آلمانی آقا ساسان آرزو میکنم که دو سال دیگه همینجا تولد چهل سالگی ایشون رو در حالی جشن بگیریم که ایران رفته جام جهانی برزیل و تو یه همچین روزی بازی گروهی داشته باشه . اونم با کی ؟ آلمانها :دی / یه برد خارقالعاده رقم بخوره برای ایران و عجیبترین کادوی تولدشون رو بگیرند / هر کی پایست بگه ایشا.. ، نگران نباش آقا آلمان هم با تفاضل صعود میکنه ! :دی
رئیس در ضمن من همیشه رو اون قولت حساب میکنم وگرنه وسط همین تالار فوتبال خودمو با این کروات دار میزنم :دی
اعتراف میکنم مدتها بود دلم برای شلوغکاری تنگ شده بود. چرا منو تو این شرایط میذارید خب؟
ای مدیرانی که تولد میگیرید قبلش به همکار خود خبر دهید مبادا آنها کیکی دم دست نداشته باشند :دی خجالت بکشند :دی
هر چند شیرینی زیادش خوب نیست و قد خون آدم رو بالا می بره! ولی دیگه ناچاریم یک کیک اساسی درجه یک واسه داش ساسان سفارش بدهیم تا ملت اینجا دهانشون رو شیرین کنند!! فقط تعداد شمع هاش به اندازه نیست ذیگه ببخشید! (کیک رو شکلاتی انتخاب کردم چون خودم خیلی دوست دارم!!! )
چه بهتر از این خبر خوش... ساسان عزیز، از صمیم قلب تبریک میگم این روز خوب رو، به شما و خانواده گل و عزیزت... سلامتی، سلامتی، سلامتی و دلخوشی، کمترین آرزوها برای شما و خانواده و دوستان عزیزت هست... به امید سالهای سال، زندگی خوب وخوش arty:
رئیس جان تولد شما هم بصورت ویجه ! مبارک باشه. 300-400 سال عمر با عزت داشته باشیم، پیرشید ایشااله، ن بابابزرگ بشید، با آقا فرزاد برید پارک، جدول حل کنید، من و یوسف هم بیایم پیشتون، تخمه بشکنیم
داش حسام گل مخلصیم از نوع شدید. شخصا من پیر هم بشم اهل پارک رفتن نیستم یحتمل یه مغازه ای دفتری می زنم سرم رو گرم می کنم . شمام بیاین اونجا از همونجا توی پرشین تولز یه پست چند نفره بدیم
به ساسان خان عزیز هم که به نوعی هم بزرگ بخش هستند و هم بزرگ ما , تبریک میگم . ساسان جان امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشی و سایت همیشه بالا سر اینجا باشه تا بتونیم بیشتر از تجربه های گرانبهات استفاده کنیم . در کل خیلی مخلصیم آقا :دی