سیم کارت و بلوتوث خیر , وزن 630 گرمممنون از راهنمایی
سیم کارت هم میخوره؟
بلوتوث داره؟
وزنش چقدره؟
تنها نکته ای که این تبلت داره روش اندروید 2.3 هست (که البته خیلی منابع می گن قابل آپدیت به 4 هست... که اطلاع دقیقی ندارم ...)
سیم کارت و بلوتوث خیر , وزن 630 گرمممنون از راهنمایی
سیم کارت هم میخوره؟
بلوتوث داره؟
وزنش چقدره؟
سلامسلام داداش
Onda VI40 چند درمیاد؟
مشخصات پخ شد .سلام
مدل NOVO 7 Tornado رو میخوام. خواهشمندم اقدام بفرمایید.
تهران هستم.
به صورت مستقیم lan نمی خورن , بهترین و بی دردسر ترین کار اینه که یه مودم وایرلس برای ADSL تهیه کنید , از دست سیم RJ_45 هم راحت می شیدداداش اینا هیچکدوم خروجی lan ندارن؟ اگه داره کدوم مدلش؟ قیمتش چنده؟ حقیقتش من دنبال یه تبلت قیمت مناسب برای استفاده اینترنت نگاه کردن فیلم و وصل کردن به led میخواستم که خروجی Hdmi هم داشته باشه میخوام بهش adsl وصل کنم دمت گرم بیزحمت یه خبری بده
متاسفانه فعلا چیز بدرد بخوری پیدا نمی شه .سلام
اقا تبلت 9 اینج یا 10 اینچ که سیمکارت خور باشه چیزی سراغ ندارید ؟
سلامسلام ،
چند تا سوال دارم ،
من برای کاره خاصی یکسری تبلت می خوام ، حدود 30 تا شاید بخوام و اینکه در آینده تا 100 هم بخوام.
حتماً باید ویندوز باشه و سوالم اینه که در صورت اومدن ویندوز 8 مخصوص تبلت ها، میشه آپگریدشون کرد؟
بعد اینکه آیا میشه تبلت ها رو داد به صورت سفارشی برامون تولید کنند با مشخصات خاص؟
مشخصات خاص اینه که حداقل باید 2 گیگاهرتز یا بیشتر پردازنده داشته باشه با رم 2 گیگ به بالا و حافظه حدود 32 گیگ و پورت های یو اس بی و شبکه همراه با وایرلس n و بلوتوث .
و اینکه جنس چینی رو میشه بهش اعتماد کرد یا نه؟ گارانتی داره مثلاً؟
ممنون
سلام
الان موجودی چی دارین + قیمت
سوال من هم هست
سلام
الان موجودی چی دارین + قیمت
خب این بنده خدا توانایی خرید مودم وایرلس رو نداره تموم پولش هم حدود 300 هست و میخواد یه چیزی بخره که بتونه یه خورده کارایی لپتاپ رو داشته باشه مثل تماشای فیلم و گوش کردن آهنگ و داشتن خروجی hdmi و خلاصه ته کارش واسه بازی هست و میخواد وبگردی کنه واسه همین میخواد lan بخوره حالا شما یکاری بکن![]()
سلام .یه سوالی که خیلی برام مهممه و جایی هم پاسخ براش پیدا نکردم اینه که کدوم یک ازین تبلتها صفحه نمایش 16 میلیون رنگ واقعی داره که در حد سامسونگ گلکسی (( تا حد زیاد )) باشه. ممنون بابت زحمات شما
به پست اول اضافه شد یاسر خانامیر جان ارورا 2 هم روی سایت ها واسه فروش ومده بی زحمت اونم قرار بده
یک عدد تبلت Ramos w17pro موجوده قیمت هم 445 + پست رایگان
lاین قیمت درسته؟؟
این 120 تومان اضافه فقط بخاطر اون 14 روز هست؟
لول ... اشتباه تایپیه اون 345یک عدد تبلت Ramos w17pro موجوده قیمت هم 445 + پست رایگان
lاین قیمت درسته؟؟
این 120 تومان اضافه فقط بخاطر اون 14 روز هست؟
مرسی از توجه اصلاح شد