سوال منم هست.
فعلا به صورت پیش فروش هست
فعلا سیم کارت خور موجود نیست متاسفانه...سلام
تبلتی که سیمکارت خور باشه و فارسی تایپ و ساپورت کامل داشته باشه فقط برا اینترنت می خوام
اگر موردی بود لطفا پ.خ کنید
سلام
آقا بین این دوتا کدوم رو پیشنهاد میدید؟
ICOO D90W
Zenithink ZT-280 C91
کیفیت ساخت و ال سی دی زنتینک ها چطوره؟من تبلت نووو آروا داشتم خیلی کیفیت ال سی دیش بالا بود مخصوصا زاویه دیدش. این زینتینک چطوره؟کلا از لحاظ کیفیت ال سی دی و ساپورت بازی اکووو رو پیشنهاد میدید و یا زنتینک؟
یه سئوال دیگه هم داشتم این تبلت هایی که سیم کارت میخورن همه رو آندروید 2.3 زوم کردند اینگار اصلا بالاتر توشون وجود نداره! تبلتی سراغ دارید با مشخصات اندروید4 و سیم کارت خور؟راستی این تبلت رو میشه آپگرید کرد به 4؟
دمت گرم
سلام
آقا بین این دوتا کدوم رو پیشنهاد میدید؟
ICOO D90W
Zenithink ZT-280 C91
کیفیت ساخت و ال سی دی زنتینک ها چطوره؟من تبلت نووو آروا داشتم خیلی کیفیت ال سی دیش بالا بود مخصوصا زاویه دیدش. این زینتینک چطوره؟کلا از لحاظ کیفیت ال سی دی و ساپورت بازی اکووو رو پیشنهاد میدید و یا زنتینک؟
یه سئوال دیگه هم داشتم این تبلت هایی که سیم کارت میخورن همه رو آندروید 2.3 زوم کردند اینگار اصلا بالاتر توشون وجود نداره! تبلتی سراغ دارید با مشخصات اندروید4 و سیم کارت خور؟راستی این تبلت رو میشه آپگرید کرد به 4؟
دمت گرم
از بین این 2تا Ainol Novo7 Elf II بهتره..... :f34r:
تبلت های دوستانی که سفارش داشتند رسید.
از بین این تبلت ها فقط یک عدد Aurora و SmartQ T19 قابل سفارش هست و بقیه تبلت ها فروش رفتند.
Aurora + کیف و محافظ صفحه + پست پیشتاز رایگان 400
SmartQ T19 + پست پیشتاز رایگان 625
موجود در ایران نه متاسفانهآقا زير 200 نداري
:blush:
داداش مگه نگفتی قیمتای پست اول قیمت تمام شدست؟
پس چرا Aurora رو اینجا میگین 400؟ کیف و محافظ شد 40 تومن؟
از بین این 2تا Ainol Novo7 Elf II بهتره..... :f34r:
برادر قیمت های پست اول برای تحویل 14 روزس نه دو روزه !
360 خود تبلت هست + 22 تومن هم گمرکیش شده (به خریدار نشون داده می شه !) +20 تومن کیف + 7 تومن هم پستش میشه
با یه حساب سر انگشتی من دارم تحویل دو روزه رو بدون کارمزد و حتی ارزون تر از تحویل 14 روزه می دم این مورد رو !
\
چاکرتیم داداشما آقایی![]()
سلامسلام
می خواستم ببینم که قیمت کیس کیبرد برای 7 اینچی ها مثل elf رو چقدر حساب می کنید؟
و اینکه سالم رسیدن محصول رو تضمین می کنید؟
سلامسلام
تبلت 10 اینچ که MKV1080P پخش کنه و USB هم ترجیحا بخوره چی پیشنهاد میکنید؟
چاکرتیم دادا
سلام
31 تومان , بله تضمین می شه
به همراه تبلت هستقیمت سفارش تکیش هست یا با تبلت؟
سلامبا درود خدمت امیر خان گل
عزیزم من این NOVO7 Tornados رو که قیمتش هم کاهش یافت به 220 بالاخره تصمیم گرفتم سفارش بدم خدمتت، منتها از گفتگوی شما با اون دوست بالایی یه ابهامی واسم پیش اومده اونم اینکه آیا افزون بر این 220 تومن قراره گمرکی و هزینه پست هم بهش اضافه بشه و 14 روز دیگه تبلت رو تحویل بفرمایید، یا نه، کلا واسه بنده 220 تموم میشه؟
بنده شهرک غرب هستم قربان.
ممنون از راهنماییسلام
تا چه رنج قیمتی ؟
بهتون تبلت Teclast A12 رو پیشنهاد می کنم نسبت به امکاناتی که داره قیمتش هم مناسبه
usb هم به وسیله ی کابل otg که داخل پکش هست می خوره
10.1 اینچ (واید) که برای فیلم دیدن خیلی مناسبه
رزولیشن 600*1024
cpu allwinner A10
Gpu mali 400
Ram 1 GB
مشخصات کامل : Where to buy cheapest Teclast-A12-8.0 inch-Tablet-PC, buy cheapest Teclast A12 Tablet PC with Camera/Wifi/3G - 8GB from china UMPC MID Player wholesaler and dropshipper
قیمت هم 360
سلام
بله دلار یه کم پایین اومد و قیمت رو پایین آوردم ...
اگر به آدرس و اسم خودتون سفارش داده بشه معاف از گمرکی می خورید و گمرکی ازتون گرفته نمی شه , و بعد از 14 روز پست بسته رو به شما تحویل می ده و فقط هزینه ی پست بین شهری (چیزی حدود 2 هزار تومان) رو ازتون می گیره.
در اصل شما به بنده فقط همون 220 رو پرداخت می کنید.