• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

'''فروش تبلت ها و موبایل های چینی (فقط موارد موجود در داخل ایران)'''

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
ممنون از راهنمایی
سیم کارت هم میخوره؟
بلوتوث داره؟
وزنش چقدره؟
سیم کارت و بلوتوث خیر , وزن 630 گرم

تنها نکته ای که این تبلت داره روش اندروید 2.3 هست (که البته خیلی منابع می گن قابل آپدیت به 4 هست... که اطلاع دقیقی ندارم ...)

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
سلام داداش
Onda VI40 چند درمیاد؟

p3ym4n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ،
چند تا سوال دارم ،
من برای کاره خاصی یکسری تبلت می خوام ، حدود 30 تا شاید بخوام و اینکه در آینده تا 100 هم بخوام.
حتماً باید ویندوز باشه و سوالم اینه که در صورت اومدن ویندوز 8 مخصوص تبلت ها، میشه آپگریدشون کرد؟
بعد اینکه آیا میشه تبلت ها رو داد به صورت سفارشی برامون تولید کنند با مشخصات خاص؟
مشخصات خاص اینه که حداقل باید 2 گیگاهرتز یا بیشتر پردازنده داشته باشه با رم 2 گیگ به بالا و حافظه حدود 32 گیگ و پورت های یو اس بی و شبکه همراه با وایرلس n و بلوتوث .
و اینکه جنس چینی رو میشه بهش اعتماد کرد یا نه؟ گارانتی داره مثلاً؟
ممنون

Cold398

Registered User
لایک‌ها
6
سلام

اقا تبلت 9 اینج یا 10 اینچ که سیمکارت خور باشه چیزی سراغ ندارید ؟

PeterJackson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

مدل NOVO 7 Tornado رو میخوام. خواهشمندم اقدام بفرمایید.
تهران هستم.

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
داداش اینا هیچکدوم خروجی lan ندارن؟ اگه داره کدوم مدلش؟ قیمتش چنده؟ حقیقتش من دنبال یه تبلت قیمت مناسب برای استفاده اینترنت نگاه کردن فیلم و وصل کردن به led میخواستم که خروجی Hdmi هم داشته باشه میخوام بهش adsl وصل کنم دمت گرم بیزحمت یه خبری بده

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
سلام

مدل NOVO 7 Tornado رو میخوام. خواهشمندم اقدام بفرمایید.
تهران هستم.
مشخصات پخ شد .
داداش اینا هیچکدوم خروجی lan ندارن؟ اگه داره کدوم مدلش؟ قیمتش چنده؟ حقیقتش من دنبال یه تبلت قیمت مناسب برای استفاده اینترنت نگاه کردن فیلم و وصل کردن به led میخواستم که خروجی Hdmi هم داشته باشه میخوام بهش adsl وصل کنم دمت گرم بیزحمت یه خبری بده
به صورت مستقیم lan نمی خورن , بهترین و بی دردسر ترین کار اینه که یه مودم وایرلس برای ADSL تهیه کنید , از دست سیم RJ_45 هم راحت می شید
در چه رنج قیمتی می خواید ؟
سلام

اقا تبلت 9 اینج یا 10 اینچ که سیمکارت خور باشه چیزی سراغ ندارید ؟
متاسفانه فعلا چیز بدرد بخوری پیدا نمی شه .
سلام ،
چند تا سوال دارم ،
من برای کاره خاصی یکسری تبلت می خوام ، حدود 30 تا شاید بخوام و اینکه در آینده تا 100 هم بخوام.
حتماً باید ویندوز باشه و سوالم اینه که در صورت اومدن ویندوز 8 مخصوص تبلت ها، میشه آپگریدشون کرد؟
بعد اینکه آیا میشه تبلت ها رو داد به صورت سفارشی برامون تولید کنند با مشخصات خاص؟
مشخصات خاص اینه که حداقل باید 2 گیگاهرتز یا بیشتر پردازنده داشته باشه با رم 2 گیگ به بالا و حافظه حدود 32 گیگ و پورت های یو اس بی و شبکه همراه با وایرلس n و بلوتوث .
و اینکه جنس چینی رو میشه بهش اعتماد کرد یا نه؟ گارانتی داره مثلاً؟
ممنون
سلام
درباره تبلت های ویندوزی چینی اطلاعات زیادی ندارم ولی خیلی باید حواستون به کیفیتشون باشه ...

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
خب این بنده خدا توانایی خرید مودم وایرلس رو نداره تموم پولش هم حدود 300 هست و میخواد یه چیزی بخره که بتونه یه خورده کارایی لپتاپ رو داشته باشه مثل تماشای فیلم و گوش کردن آهنگ و داشتن خروجی hdmi و خلاصه ته کارش واسه بازی هست و میخواد وبگردی کنه واسه همین میخواد lan بخوره حالا شما یکاری بکن ;)

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
دوستان تبلت Hyundai A7HD قیمتش پایین اومد و 325 شد

خب این بنده خدا توانایی خرید مودم وایرلس رو نداره تموم پولش هم حدود 300 هست و میخواد یه چیزی بخره که بتونه یه خورده کارایی لپتاپ رو داشته باشه مثل تماشای فیلم و گوش کردن آهنگ و داشتن خروجی hdmi و خلاصه ته کارش واسه بازی هست و میخواد وبگردی کنه واسه همین میخواد lan بخوره حالا شما یکاری بکن ;)

داخل پخ توضیح دادم خدمتتون :happy:

sikad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .یه سوالی که خیلی برام مهممه و جایی هم پاسخ براش پیدا نکردم اینه که کدوم یک ازین تبلتها صفحه نمایش 16 میلیون رنگ واقعی داره که در حد سامسونگ گلکسی (( تا حد زیاد )) باشه. ممنون بابت زحمات شما

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
یک عدد تبلت Ramos w17pro موجوده قیمت هم 345 + پست رایگان

سلام .یه سوالی که خیلی برام مهممه و جایی هم پاسخ براش پیدا نکردم اینه که کدوم یک ازین تبلتها صفحه نمایش 16 میلیون رنگ واقعی داره که در حد سامسونگ گلکسی (( تا حد زیاد )) باشه. ممنون بابت زحمات شما

سلام , منبع خاصی در مورد تعداد رنگ پیدا نکردم ولی تبلتایی که صفحه نمایششون ips هست رنگ ها واقعا زنده تر نشون می دن نسبت به بقیه

Last edited:

ya3r_1010050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
امیر جان ارورا 2 هم روی سایت ها واسه فروش ومده بی زحمت اونم قرار بده

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
تبلت های Ainol Aurora II ورژن 16 گیگ و Ampe A10 به پست اول اضافه شدن.
تبلت Ainol Aurora قیمتش آپدیت شد و کاهش داشت

تبلت های موجود :
Aurora + محافظ صفحه + کیف
Ramos w17pro + محافظ صفحه
SmartQ T19
همگی با پست پیشتاز رایگان فرستاده می شن که دو روزه دستتون می رسه
از لحاظ قیمت هم تخفیف هم داده می شه (پخ بزنید)

امیر جان ارورا 2 هم روی سایت ها واسه فروش ومده بی زحمت اونم قرار بده
به پست اول اضافه شد یاسر خان

Last edited:

ahram

Registered User
لایک‌ها
29

sikad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست گرامی :1- فرق های Ainol Aurora II و ramos w17 در چیه :خودت کدومو ترجیح میدی
2- خ.اهشا 9 اینچ به بالا بیشتر بزار

بالا