• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرفداران ایتالیا - لاجوردی پوشان بی همتا

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
داشتم هایلایت های بازی ایتالیا رو میدیدم. جی جی بوفون هم شاهکار کرده. یکی 2 تا موقعیت خیلی خوب رو از ایرلند گرفت.

بالوتلی هم بعد از گل نمیدونم میخواست چیکار کنه که کیه لینی اومد و جلو دهنش رو گرفت. فکر کنم میخواست حرفهای منشوری بزنه .

در کل این بازی که پراندلی سر عقل اومد و دست از سیستم 3 5 2 برداشت ایتالیا خیلی بهتر بازی کرد به نظر من.

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
تو این سه بازی نیمه های دوم واقعا کم میاریم..

shayan_island

Registered User
لایک‌ها
218
من بازی ایتالیا رو از طریق شبکه تی ار تی 3 کلا دیدم..اواخر نیمه اول و اوایل نیمه دوم موقعیت های زیادی نصیب ایتالیا شد اما در زدن ضربات آخر کمی بیدقت بودند..
جواد جان در مورد دروسی و کارت زردی که گرفت منهم فکر کردم بازی بعد رو از دست داد اما در جریان بازی محرومیت از بازی بعد رو زیرنویس نکرد..کیه لینی هم که دقیقه 57 مصدوم و تعویض شد.سخته اما امیدوارم به بازی بعد برسه.

پ.ن(ویرایش): ده روسی دو کارته نیست و میتونه بازی کنه در مرحله بعد.

Last edited:
  • Like
Reactions: JVD

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
باید با فرانسه یا انگلیس بازی کنیم.فکر نکنم بتونیم ببریمشون:(
حتی ببریم هم بعدش میخوریم به آلمان:(
ولی فعلا صعود رو تبریک میگم.....

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
باید با فرانسه یا انگلیس بازی کنیم.فکر نکنم بتونیم ببریمشون:(
حتی ببریم هم بعدش میخوریم به آلمان:(
ولی فعلا صعود رو تبریک میگم.....

ایتالیا معمولا تو اینجور رقابتها ، بازی به بازی بهتر و رونتر میشه

من به بردهای بعدی هم بسی امیدوارم ..

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
تبریک ... تبریک ... تبریک

اومدیم بالا
بازیو با تاخیر دیدم ایتالیا خوب بود اینبار با 4 دفاع بازی میکرد ایتالیا وقتی 2-4-4 بازی میکنه عالیه چند تا نکته تو بازی بود

اول اینکه ایتالیا از دقیقه 70-60 یه جوریایی کم میاره حالا یا مربوط به امادگیه جسمانیه یا تمرکزشون از دست میدن اینو تو سه تا بازیش مشهود بود

نکته بعد کیلینی مصدوم شد :( کاشکی جدی نباشه امروز معلوم میشه

و اینکه بالوتلی بالاخره گل زد گل قشنگیم زد ولی بعد گل یه چیزایی داشت میگفت بونوچی زود اومد جلو دهنشه گرفت:blink:

در کل خوشحال شدیم الان با سرگروه گروه C که میتونه فرانسه انگلیس یا اکراین باشه میوفتیم که من ترجیح میدم فرانسه نباشه

بازم تبریک پیش به سوی قهرمانی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

خب دیشب بازی شرایط حساسی داشت.
باید واقعیت رو دید و به نظر خودم اولین نکته مهمش این بود که ایرلند تیم گردن کلفتی نبود /
اما نکته دیگه این بود که ایتالیا حمله کرد و خوب اینکار رو کرد. ما قبلا تو همچین شرایط سختی هم تیمی رو دیده بودیم که همچنان کم دل و جرات و دست به عصا بازی میکنه. مثل یورو 2004 که حذف هم شدیم.
حالا این بازی بالاخره بد بازی نکردیم. جلو اسپانیا خوب بازی کردیم اونقدر که خود تیم هم باورش نشد! جلو کرواسی وقتی توپ داشتیم با برنامه تر بودیم ولی در کل اون بازی رو راحت رفتیم زیر سایه کرواسی که اگرچه تیمش خوب بود ولی لایق اون احاطه نبود و باید میبردیم که از دست دادیم بازی رو/ تو بازی بعد با استرسی که از بازی دوم گرفتیم روحیه بازی اول رو از دست دادیم ولی بازم میگم اگرچه ایرلند تیم قوی ای نبود اما خوب بویدم. همین ایرلند تو مقدماتی خیلی خوب کار کرده بود .

حالا بخوریم به کدوم تیم خیلی فرق داره. اوکراین که یه گزینه محال هست ولی خب اگه بشه چی میشه :دی / از بین انگلیس و فرانسه یکی به ما میخوره. تصورم اینه که سوئد برای فرانسه دردسر درست میکنه و انگلیس اول میشه. هر کدوم خوبی ها و بدی هایی دارند اما در مجموع ترجیح میدم بخوریم به انگلیس. هر چند اگر بنا به حذف باشه علی رغم همه خاطرات قبلی با فرانسه ترجیح میدم بدست فرانسه بریم کنار تا بدست انگلیس. اما در کل فکر میکنیم اگر مشکل بازیکنی پیش نیاد قادریم که انگلیس رو شکست بدیم.

فکر کردن به این که این یورو از اون تورنمنت های تدریجی ایتالیا باشه التیمام بخش هست یه جورایی . نمیدونم میشه چقدر امیدوار باشیم اما یه چیزی خاص هست اونم سبک بازی ای بود که دیدم.
مثلا بالزارتی خوب ظاهر شد اگرچه تو دوستانه قبل جام ضعیف بازی کرد.
موتا خیلی بازی خوبی داره ارائه میده. یه مقداری مدل بازیش غیر ایتالیایی و شبیه هافبک های دفاعی مقتدری مثل ویه را هست یا بازیکنهایی از سبک آرژانتین. فیزیک و قد مناسبی داره و با احاطه بازی میکنه. دوندیش هم خیلی خوبه. من بشخصه تو این جام ازش خوشم اومده
/
بالوتلی هم گل زد ولی این خونسردی این بازیکن در حین بازی مناسب نیست. دیناتاله خیلی بهتره به عقیده خودم. چون سریعه و خوب تصمیم میگیره. حالا دیشب که هی موقع ضربه زدن تعالش بهم میخورد. اما تو فضا سازی خوب کمک میکنه /
بارزالی هم دفاع خوبیه ولی تو یووه بعضی اوقات راحت تمرکز از دست میداد. من خیلی بازیش رو دوست دارم ولی همین نکته ای که گفتم توش دیده شده. مثلا هفتاد دقیقه خوب بازی میکنه و بعید یه اشتباه میکنه (حالا هر چی که بشه) بعد از اون به بعدش دیگه هی اشتباهاتش زیاد میشه. اما بسیار قابل اتکا تر از بونوچی هست.

در مورد کارت هم خوشبختانه پس زمینه من غلط بود و دوستمون شایان درست میگن. خوشبختانه دروسی یه کارته هست.
آمار همه کارتی ها رو هم در آوردم. :
یک کارته : بوفون / بالزارتی / دروسی / موتا / ماجیو / کیه لینی / بالوتلی / بونوچی
دو کارته هم که نداریم

امیدوارم مصدومیت جرجو جدی نباشه / دکتر تیم گفته مشکل عضلانی هست در ران چپ بازیکن. بله نگران هستیم اما باید صبر کرد تا مشخص شود چقدر فشار به روی عضلات رسیده و اوضاع بهتر بررسی شود.

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
صعود رو به همه طرفدارا تبریک میگم
این بازی به نسبت خوب بودیم در صورتی که این بازی خوب در اثر ضعف ایرلند نبوده باشه!
به شخصه خیلی خوشحالم که ماریو گل زد تا این نژاد پرستا 1 خورده .... بشن،اتفاقا گل قشنگی هم زد
مشکل ما الان بازم میشه خط دفاعی با مصدومیت کیه لینی که امیدوارم جدی نباشه.
به هر حال اگه به انگلیس بخوریم جای امید داره.
داوری هم کماکان به ضرر ماست هرچند که 1 آفساید الکی به ضرر ایرلند گرفت.

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
بالوتلی هم بعد از گل نمیدونم میخواست چیکار کنه که کیه لینی اومد و جلو دهنش رو گرفت. فکر کنم میخواست حرفهای منشوری بزنه .

.
مهرداد عزیز اون موقع متاسفانه کیه لینی مصدوم شده بود و کسی که جلوی دهن ماریو رو گرفت بونوچی بود(با عرض معذرت)

Last edited:

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
بوفون دیگه واسه چی کارت گرفت؟!!!!
یه دونه هند مشکوک به پنالتی هم تو محوطه ایرلند شد داور پنالتی نگرفت

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
..... و یازده نفر!
Italy+v+Republic+Ireland+Group+C+UEFA+EURO+jIXMiiWLQi0l.jpg
دید ایتالیایی
Italy+v+Republic+Ireland+Group+C+UEFA+EURO+-GcDbP3hEIVl.jpg
چهره ای که همه اجزایش میخندد
Italy+v+Republic+Ireland+Group+C+UEFA+EURO+P-HnqzmOn4Ql.jpg
چهره ای که همه اجزایش میخندد
Italy+v+Republic+Ireland+Group+C+UEFA+EURO+8fPCdsXGFGPl.jpg
کاش بدشانسی متولد نمیشد!
Italy+v+Republic+Ireland+Group+C+UEFA+EURO+A4jUA3KohYZl.jpg
لب بسته ، چشم باز
مهارت-دقت
Italy+v+Republic+Ireland+Group+C+UEFA+EURO+uI4kq2GUNXVl.jpg
Why always me? Really!
Italy+v+Republic+Ireland+Group+C+UEFA+EURO+zedSvteKmZTl.jpg

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
خبری از مصدومیت کیه لینی نیست؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
متاسفانه این قضیه شعارهای نژاد پرستانه خیلی چیز بدی شده

دیشب مشخص شد که حرکت بالوتلی بعد از زدن گل در جهت پاسخ به اون تماشاگرهایی بوده که شعار های اینچنینی دادن

البته همبازیهاش جلوش رو گرفتن که براش دردسر نشه

در کل من از اخلاق بالوتلی خوشم نمیاد. دیوونه هست. خشن هست . خل و چل هم هست. اما همه اینها باعث نمیشه که یه سری تماشاگر بیان و این شعارها و حرکتهای زشت رو بکنن در قبال یه انسان تیره پوست.

امیدارم با این مسائل برخورد بشه.

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
بازهم مثل همیشه با کلی زجر کشیدن و استرس و نگرانی صعود کردیم . واقعا یکبار نشد این تیم مثل آدم صعود کنه و اینقدر ما رو زجر نده همیشه فاصله میان پیروزی و شکست برای ما در حد یک تار موست. یکبار به یک ضربه پنالتی و یکبار به یک گل کمتر یا بیشتر و اینکه در بازی همزمان حریفمون چکار می کنه

دیگه عادت کردیم شاید هم تمامی جذابیت هوادار ایتالیا بودن در همین نکته نهفته باشه.
بهرحال خوشحالم که حذف نشدیم

اما بازی با ایرلند به نظر من چندان هم خوب نبودیم . همین ایرلند مقابل اسپانیا به زحمت میتونست از نیمه زمین خودش جلوتر بیاد اما دیشب در چند صحنه بسیار خطرناک روی دروازه ما ظاهر شدند. و تا قبل از ده نفره شدن ایرلند میتونم بگم تقریبا ما عقب نشسته بودیم.

در مورد گل دوم هم نظرم اینه که فقط بازیکن با خونسردی بالوتلی میتونیست تو اون لحظه چنین تصمیمی بگیره و اون ضربه غافلگیر کننده رو بزنه. علاوه بر گل حضور بالوتلی باعث شد تیم کمی جلوتر بیاد و فکر می کنم در روند تیمی تاثیر مثبتی داشت. که البته ده نفره شدن حریف هم بی تاثیر نبود .
در کل به شخصه بالوتلی رو به دی ناتاله ترجیح میدم

طبق معمول سخت صعود کردیم و مسیر سختی رو هم پیش رو داریم

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
یکشنبه ایتالیا - انگلیس

شاید بهتر بود با فرانسه میوفتادیم و بردن فرانسه اسونتر بود ولی شخصا دوست داشتم به انگلیس بخوریم;) خیلی وقته با انگلیس بازی نکردیم

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
یکشنبه ایتالیا - انگلیس

شاید بهتر بود با فرانسه میوفتادیم و بردن فرانسه اسونتر بود ولی شخصا دوست داشتم به انگلیس بخوریم;) خیلی وقته با انگلیس بازی نکردیم
منم الان فقط مقدماتی جام جهانی 98 یادم میاد که با انگلیس همگروه بودیم اونجا با اینکه بازی رفت رو تو انگلستان بردیم ولی بخاطر مساوی هامون با لهستان و گرجستان ( اینم از شاهکارهای مختص ایتالیاست که با گرجستان مساوی می کنه) کارمون به بازی آخر مقابل انگلستان کشید . بازی در زمین خودمون بود ولی نهایتا بدون گل مساوی شد و انگلستان با 19 امتیاز بعنوان تیم اول صعود کرد و ما بدون باخت و با 18 امتیاز رفتیم به مرحله پلی آف که فکر کنم با روسیه بود.
بازی رفت رو در زمین روسها با گل کاسیراگی مساوی کردیم و بالاخره در بازی برگشت رو 1-0 بردیم و راهی جام جهانی شدیم
اون زمان مربی انگلیس گلن هادل بود و فکر کنم نیمکت ایتالیا هم دست چزاره مالدینی بود

پ.ن: کلا این تاریخ فوتبال ایتالیا رو که ورق میزنی همش میرسی به روز آخر و دقیقه آخر و پنالتی و شکست ها و تساوی های غیر منتظره و البته موفقیتهای چشمگیر در همین شرایط :Dهر چی باشه ما با 4 قهرمانی بعد از برزیل بهترین تیم دنبا هستیم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بیخود نیست که میگن ایتالیایی ها خیلی شبیه ایرانی ها هستند :دی
biggrinsmiley.gif
biggrinsmiley.gif

بالا