• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کارایی که با تبلت میشه کرد چیه ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
شما فكر كن به پول اين چند تا كتاب ميتوني بخري كه كاغذه و ورق ميخوره و ميشه زيرش خط كشيد و لمس كرد . كلا اگه كتاب قابل لمس و .. نباشه به درد نميخوره . بعد يه مدت مادر چشم مياد اون دنيا لعن و نفرينت ميكنه !!!

درسته هیچی کتاب نمیشه ولی خب اون مشکل جا و نگهداری داره.

chelsea67

Registered User
لایک‌ها
269
شما فكر كن به پول اين چند تا كتاب ميتوني بخري كه كاغذه و ورق ميخوره و ميشه زيرش خط كشيد و لمس كرد . كلا اگه كتاب قابل لمس و .. نباشه به درد نميخوره . بعد يه مدت مادر چشم مياد اون دنيا لعن و نفرينت ميكنه !!!

احسنت! کاملا موافقم. هیپچی کتاب نمیشه. حس کتاب خوندن فوق العادس.

درسته هیچی کتاب نمیشه ولی خب اون مشکل جا و نگهداری داره.

برو بابا! حال کتاب خوندن نداری داری تبلت تبلیغ میکنی! دوستان گول این رو نخورید همون کتاب بخرید. تازه بگن طرف کتاب خون هست کلاسشم بیشتره!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

mir98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
می شه تبلت رو به عنوان اینکه به تلویزیون LED وصل کرد
برای دیدن فیلم ؟

بن دائم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
بیشترین استفاده من از تبلت برای وبگردی(ولگردی) ، چت و مهمترینش طراحیه . برای یه طراح یه تبلت با کیفیت مهترین و ضروری ترین گجته .
یه نفر لپ تاپ میخره چون کارهایی که مد نظرشه گستردگی زیادی دارن ، فرضا طرف شبکه کاره و نیاز داره برای تست این شبکه و فلان سرور یه رایانه همراهش داشته باشه .
یه نفر هم لپ تاپ میخره 2 میلیون تومن ، اما جز وبگردی و نهایتا تایپ ! هیچ استفاده ی دیگه ای از لپ تاپ نمی کنه .
در مورد گوشی هم همین مساله صادقه . من از گوشی فقط و فقط برای تماس استفاده می کنم . عوارض جانبیه دیگه ی گوشی مثل ارسال و دریافت اس ام اس و ساعت و آلارم و یادآوری کننده هم مهمه البته که همه ی اینکارا رو با یه گوشی نوکیا 27 8 هزار تومنی هم میشه انجام داد . کاری که من می کنم . گرچه نمیشه منکر این مساله شد که یه گوشی با دوربین با کیفیت و حتی GPS نیاز به دوربین دیجیتال و GPS رو به طور کامل برطرف و از هزینه کردن بیخود جلوگیری می کنه .
همونطور که دوستان اشاره کردن باید ابتدا هدفتون رو مشخص کنید و اینکه واقعا چه کارهایی مد نظرتونه که با تبلت انجام بدید . این نکته رو در نظر داشته باشید که تبلت کارایی های لپ تاپ و در بعضی موارد حتی یک گوشی رو هم نداره .

می شه تبلت رو به عنوان اینکه به تلویزیون LED وصل کرد
برای دیدن فیلم ؟
اگه تبلت پورت HDMI داشته باشه آره .

persiandiscus

Registered User
لایک‌ها
36
عجب نظرات جالبی!
تو دنیا مردم میرن تو صف وا میستن ساعتها بعد هزاران مهندس طراحیش میکنن بعد 2 تا از دوستان میان میگن بدرد نمیخوره کارایی نداره
خیلی با مزه بود
من الان تبلتمو با رایتل استغاده میکنم واقعا راضیم

amirff

Registered User
لایک‌ها
34
من اینترنت + کتاب+ جی تی ای بازی میکنم
یه هاب سو اس بی گرفتم بهش کیبورد و موس وایرلس زدم و عین لپتاپ باهاش کار میکنم
موسیقی گوش میکنم

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
عجب نظرات جالبی!
تو دنیا مردم میرن تو صف وا میستن ساعتها بعد هزاران مهندس طراحیش میکنن بعد 2 تا از دوستان میان میگن بدرد نمیخوره کارایی نداره
خیلی با مزه بود
من الان تبلتمو با رایتل استغاده میکنم واقعا راضیم

معلومه به نسبت لپ تاپ و حتی بعضی از گوشی ها کارایی های کمتری داره . حالا شما شاید مایه دار باشی رفتی یه تبلت خوب خریدی اما باز اون گستره کاری رو که تو لپ تاپ داری اینجا نداری

samad@

Registered User
لایک‌ها
133
سلام
من هم در نظر دارم تبلت بخرم برا اینترنت
لپ تاپ هم دارم اما بعضی وقتها دلم میخواد به اینترنت سر بزنم اما حال باز کردن کیفو ماوسو شارژرو ندارم پشیمون میشم گوشی خوب هم اگر داشته باشی مانند نوت که بزرگ هم هست لذت وبگردی انچنانی نمیده برا ینکه باید زوم کنی پس با این توضیحات تبلت دراینجا بدرد بخور میشه مخصوصا در مسافرت در ماشین دور از خانه

PedramQQ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون دوستانی که میگن تبلت چینی مفد نمی ارزه به این دقت کردن که هر گوشی یا وسایلی که تو ایران هست اکثر چینی هست؟
بله جنس چینی که داخل ایران بگیری درجه 3 یا 4 هستش ولی مستقیم از خود چین بگیری از وسایل کره یا کشور های دیگه خیلی بهتره البته درجه یک
من یه تبلت Ainol Novo7 Aurora II رو خودم مستقیم و حضوری گرفتم والله 1000 می ارزه به تبلت های که تو ایران با برند های معروف و گرون قیمت
برای کتاب خوانی - گیم های HD - فیلم های Full HD - نصب نرم افزار های Android - بهتر از گوشیه 4 اینچی - حمل راحتر از لپ تاپ سنگین

PedramQQ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر کدوم مجهز به یه سیستم عامل هستن! ایپد IOS هست HTC و اکثر تبلت ها اندروید هست

100x100

Registered User
لایک‌ها
37
اون دوستانی که میگن تبلت چینی مفد نمی ارزه به این دقت کردن که هر گوشی یا وسایلی که تو ایران هست اکثر چینی هست؟
بله جنس چینی که داخل ایران بگیری درجه 3 یا 4 هستش ولی مستقیم از خود چین بگیری از وسایل کره یا کشور های دیگه خیلی بهتره البته درجه یک
من یه تبلت Ainol Novo7 Aurora II رو خودم مستقیم و حضوری گرفتم والله 1000 می ارزه به تبلت های که تو ایران با برند های معروف و گرون قیمت
برای کتاب خوانی - گیم های HD - فیلم های Full HD - نصب نرم افزار های Android - بهتر از گوشیه 4 اینچی - حمل راحتر از لپ تاپ سنگین

قیمتش چنده؟

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
من می خوام تبلت بگیرم فقط به خاطر دیدن فیلم های HD & FULL HD 1080p با زیرنوبس فارسی به نظرتون بخرم یا نه؟
موقع نمایش فیلم فریم ها پرش نداره؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یکی به من گفته تبلت آی پد به درد نمی خوره چون اندرویید نداره. راسته؟ اندرویید چقدر مهمه؟

هر کی به یه چیزی علاقه نداره، آی پد سیستم عاملش آی او اس هست که خیلیا دوست دارن و بقیه تبلت ها هم اکثرا اندروییدی هستن و بعضی ها هم ویندوزی.
باید ببینید با کدوم راحت ترید ولی اینکه آی پد بدلیل اینکه آندرویید نیست بدرد نمیخوره حرف درستی نیست.

بالا