بیشترین استفاده من از تبلت برای وبگردی(ولگردی) ، چت و مهمترینش طراحیه . برای یه طراح یه تبلت با کیفیت مهترین و ضروری ترین گجته .
یه نفر لپ تاپ میخره چون کارهایی که مد نظرشه گستردگی زیادی دارن ، فرضا طرف شبکه کاره و نیاز داره برای تست این شبکه و فلان سرور یه رایانه همراهش داشته باشه .
یه نفر هم لپ تاپ میخره 2 میلیون تومن ، اما جز وبگردی و نهایتا تایپ ! هیچ استفاده ی دیگه ای از لپ تاپ نمی کنه .
در مورد گوشی هم همین مساله صادقه . من از گوشی فقط و فقط برای تماس استفاده می کنم . عوارض جانبیه دیگه ی گوشی مثل ارسال و دریافت اس ام اس و ساعت و آلارم و یادآوری کننده هم مهمه البته که همه ی اینکارا رو با یه گوشی نوکیا 27 8 هزار تومنی هم میشه انجام داد . کاری که من می کنم . گرچه نمیشه منکر این مساله شد که یه گوشی با دوربین با کیفیت و حتی GPS نیاز به دوربین دیجیتال و GPS رو به طور کامل برطرف و از هزینه کردن بیخود جلوگیری می کنه .
همونطور که دوستان اشاره کردن باید ابتدا هدفتون رو مشخص کنید و اینکه واقعا چه کارهایی مد نظرتونه که با تبلت انجام بدید . این نکته رو در نظر داشته باشید که تبلت کارایی های لپ تاپ و در بعضی موارد حتی یک گوشی رو هم نداره .
می شه تبلت رو به عنوان اینکه به تلویزیون LED وصل کرد
برای دیدن فیلم ؟
اگه تبلت پورت HDMI داشته باشه آره .