darvish1900
Registered User
- نوشتهها
- 883
- لایکها
- 116
پارس آنلاین قبلا مودم اجبار بود از خودش بگیری سیمفونی 50000 تومان تو پاچه مشتری میکرد. الان نمیدونم.
شما مصرف حجمی روزانتون معمولا چه قدره؟ وب گردی معمولی
من یه گیگ 4 روز پیش گرفته بودم، امروز زده تموم شده. دانلودم هم کمتر از 150 مگ بوده. چند تا سایت و گوگل پلاس چه قدر مصرف داره؟ چند وقت پیش هم باز 3 ساعت اومدم نت، دانلودی هم نداشتم زد، 170 مگ مصرف کردی
من اشتراکم رو از مرکز کیانپارس اهواز گرفتم. پشتیبانیش افتضاح. از هر 20 بار زنگ زدن یه بار بر می دارن.
جدا پشیمونم کرده.
کسی اینترنت مخابرات از اهواز گرفته؟ سرعتش چه طوره؟
2 شبانه روز منطقه 1 قم اینترنت پارس آنلاینش قطع بودش . امروز که وصل شدش فهمیدم که سرویس 512 که قبلا سرعت دانلودش به 200 هم میرسید . الان بالاتر از 55 نمیره . این هست مملکت ظالم ایرانی .
حرومشون بشه ایشالله.................... ماهی 63 هزار تومن میدم . هم قطعی داره . هم سرعت مزخرفه . هم فیلتره . هم سرعت کم میشه تو لود هر چند ساعت یک بار........ و هم ..... خدا لعنتشون کنه
شاتل رو که دوست من داره راضیه کم خودمم پارس دارم واقعا افتضاحه به تمام معناست ......دوستان سرویس شاتل در تهران این رزوها چطوره ؟
اگر کسی منطقه جماران هست لفا بگه وضعیت سرعت و قطعی تو این منطقه چطوره ؟
من الان مخابرات دارم اما پینگم بالاست
می خواستم ببینم پارس چطوره که سوئیچ کنم سمت پارس
شاتل رو که دوست من داره راضیه کم خودمم پارس دارم واقعا افتضاحه به تمام معناست ......
13 آبانم ولی واقعا سرعتم افتضاحهببخشید اشتباه نوشتم منظورم پارس بود اشتباهی زدم شاتل !
مخابرات مدتی هست که خیلی سرویس اش بد شده !
شما کدوم منطقه هستی ؟
2گیگ عیدی دادن ازون ور 2هفته ست هر 1ساعت یه بار dc میشه
اقای پارس افلاین ممنون ولی میشه اینو بگیری بجاش قطعیتو کم کنی؟
راستی ترافيك باقي مونده منتقل ميشه اگه تمديد كنم?
حدسي نگيدا خدايي, تجربه شو داشتيد?
مرسی برادرفقط اونایی که هدیه گرفتید و یا خریداری کردید منتقل میشه...مابقی نه!
پ.ن: این دو گیگ خیلی حال داد!... :lol:
اهوازو نمیدونم ولی تهران که من خیلی قطعی دارم علتش هم اصلا معلوم نیستدوستان در اهواز الان پارس آنلاین برای شما هم قطعه ؟
سرعت دانلود با 128 چنده برای شما؟