• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرفداران ایتالیا - لاجوردی پوشان بی همتا

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

من رفتم که زود بیام الان دو روز گذشته :دی

باید ابراز شگفتی کنم که چقدر تاپیک جلو رفته!!! کاش همیشه دوستان بودند،

در مورد بازی با المان اگرچه که خیلی دیر شده ولی خب نکاتی به مخم رسیده بود که اگرچه الان یادم هم رفته ولی میگم.

ایندفعه بازی رو خیلی در دست نداشتیم ولی این دلیل ضعف نبود. چون که خیلی زود کارمون رو کردیم و طبیعی بود که آلمان نخواهد کوتاه بیاد و تسلیم بشه. خب نیمه دوم رو بدست گرفتند ولی ازش سودی بدست نیاوردند .

اولین نکته ای که توی ذوقم زد این بود که چرا اینقدر نیمه دوم موقعیت ها رو مفت از دست دادیم. این بازی دقیقا نمونه ای از آخرین دربی تهران بود. ایتالیا بعد از دو گل در حالی که تو روزهای گذشته خودش رو کم شانس تر از آلمان در رسانه ها دیده بود خیلی زود سرمست شد. از دست دادن فرصت های گل بالای 80 درصد در نیمه دوم به دفعات نشان از غرور و بی دقتی و بی تمرکزی بازیکنان داشت. و این قابل باور نبود.
توجه داشته باشید اگر المان توی حملاتش بهتر عمل میکرد گل زدن به ما توی بیست دقیقه اخر خیلی هم سخت نبود ولی اونها یه جورایی خودشون را باختند درست عکس چیزی که همیشه از المان دیده بودیم.
جدای از این یه نکته دیگه هم توی این حملات دیده میشد و اون اینکه بازیکنها پاس اخر رو ندادند. بدترینش هم توسط بازیکن مورد علاقه ام مارکیزیو بود که ازش توقع نداشتم . وضوحش اونقدر زیاد بود که وقتی توپ برگشت رو دروازه ما و کرتر شد فکر کنم ، بوفون بهش یادآوری کرد که اونجا پاس ندادی و ازش گلایه کرد. این البته یه نشانه خوب هم داشت و اون همین که بعد از دو دقیقه بوفون به عنوان کاپتان بهش اعتراض میکنه / منظورم وجود نظم و سلسه مراتب و ... اینها هست.
توی بازی ولی شرایط خوب جلو رفت اگرچه در نیمه اول خیلی هم برتری ای نداشتیم. گلزنی ماریو بالوتلی دیگه قابل انتظار شده بود ولی اعتراف میکنم که شخصا همچنان منتظر از دست دادن فرصت از جانبش بودم.
توی گلها مهمتر از هر چیر ضعف دفاع المان بود. خصوصا دقت کنید به گل دوم و یا حتی همون گل اول کاسانو براحتی مدافع رو دور زد. جلو اسپانیا از این خبرها نیست.
توی خطوط مختلف قابل قبول بودیم. بالزارتی و بارزاگلی عالی بودند و باید بگم مشخص بود کیله لینی به اجبار و اصرار به بازی اومده چون تو صحنه هایی نشون داد که بدنش آمادگی تغییر مسیر رو نداره. انگار که با درد بازی کنه.
مونتولیوو قابل توجه بود ولی اونم یه گل از دست داد.
بوفون عالی بود و بالوتلی هم که شیرین کاشت. پیرلو هم که دیگه هیچی آدم چی میتونه بگه.

اما اون گلی که خوردیم اصلا جای خوبی نداشت. آلمان شاید در بازی لایق گل زنی بود ولی اون پنالتی یه حس بدی به من داد. از نظر خودم هم پنالتی نبود.

خوشحالم که تو وقت قانونی پیروز شدیم و آلمان رو بردیم. آلمان/ انگلیس/ دو بازی بزرگ از ما بود. توی دیدار اول برابر اسپانیا هم اگرچه مساوی شد ولی لیاقت بردمون بیشتر از باخت بود.

امیدوارم فینال داور خوب باشه/ زمین خوب باشه/ بازی خوب باشه/ حریف خوب باشه/ ما خوب باشیم/ همه چیز عالی باشه. جام هم برسه به تیمی که لایق تر هست / اینو میگم چون مطمعن هستم که با شخصیت و با کلاس و با وقار خواهیم بود.

ادیت: الان پست رادیوهد عزیز رو دیدم باید عرض کنم که اولا امید/ دوما خوش بینی / سوم انرژی مثبت :دی چهارم واقع بینی رو هم اگه بذاریم کنار خوب خودمون رو گول زدیم :دی قبول ولی میشه به این تیم خیلی امید داشت ضمن اینکه :
ایتالیا میگه: هیچ دویی سه نمیشه برعکس ما که میگیم تا سه نشه بازی نشه! خیلی هم برعکس نیست از یه زاویه دیگه اگه ببینیم در یک راستا هستند ولی خب شعار ایتالیا این بوده که میاد تو جام تا جلوی تکرار قهرمانی اسپانیا رو بگیره/ سه منظور جمع یورو و جام جهانی بوده البته متوالی

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
من کلا طبیعت بد بینی دارم :دی قلبم میگه ایتالیا به طرز هیجان انگیزی میبره، تلافی تراژدی 2000 در میاد و ... . ولی وقتی به منطقم رجوع میکنم اسپانیا رو تقریبا شکست ناپذیر میبینم. شاید به اندازه ی 4 سال پیش جذاب نباشن دیگه، ولی چیزی از قدرت شون کم نشده. حتی شایدم بیشتر هم شده باشه به لطف تاکتیک های دل بوسکه.

ببینیم چی میشه. امیدوارم ببریم، تیمی مثل ایتالیا شایسته ی بیشتر از 1 قهرمانی اروپا ست.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=1]کاسياس: همواره مي‌خواستم مثل بوفون شوم[/h]
[h=2] دروازه‌بان تيم ملي فوتبال اسپانيا گفت: آتزوري‌ها حريف خطرناکي هستند.[/h]
00939593.jpg

ايکر کاسياس با تمجيد از دروازه‌بان تيم ملي ايتاليا گفت: بايد لوئيجي بوفون را تحسين کنم و بيشترين احترام را به او بگذارم. او يک دروازه‌بان استثنايي است که در 34 سالگي هنوز هم در ميان بهترين‌ها قرار دارد.

وي ادامه داد: بوفون براي دروازه‌باناني که از او کوچک‌تر هستند يک الگو به شمار مي‌رود. همه ما مي‌خواهيم مانند او باشيم. ما رابطه بسيار خوبي با يکديگر داريم و هر باري که او را مي‌بينم برايم خوشايند است.

دروازه‌بان رئال مادريد در خصوص ديدار فينال نيز گفت: در ديدار پاياني اين تورنمنت به ديدار تيمي‌ خواهيم رفت که اين بازي‌ها را برابر آنها آغاز کرديم و براي من فرقي نمي‌کند در فينال با چه تيمي روبه‌رو شويم .

وي افزود: هر کدام از تيم‌هاي فينال سبک فوتبال خود را دارند. ايتاليا حريفي خطرناک براي اسپانيا است که کار را براي ما سخت خواهد کرد.

تيم‌هاي ملي ايتاليا و اسپانيا يکشنبه شب از ساعت 23:15 به وقت تهران ديدار فينال يورو 2012 را برگزار خواهند کرد.

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
چی میگی این بوفان..؟ برین مثل شیر بازی کنید به خدا این بازی که من از اسپانیا مقابل پرتغال و کرواسی دیدم نصف آلمان هم قدرت ندارن..

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
من کلا طبیعت بد بینی دارم :دی قلبم میگه ایتالیا به طرز هیجان انگیزی میبره، تلافی تراژدی 2000 در میاد و ... . ولی وقتی به منطقم رجوع میکنم اسپانیا رو تقریبا شکست ناپذیر میبینم. شاید به اندازه ی 4 سال پیش جذاب نباشن دیگه، ولی چیزی از قدرت شون کم نشده. حتی شایدم بیشتر هم شده باشه به لطف تاکتیک های دل بوسکه.

ببینیم چی میشه. امیدوارم ببریم، تیمی مثل ایتالیا شایسته ی بیشتر از 1 قهرمانی اروپا ست.

رادیوهد جان بدبین بودنتم توش غیرته:دی
...............
در کل من میگم از 70 به بعد ایتالیا یکی میزنه قهرمان میشه گل هم به نام کاسانو ثبت میشه:دی
پیش بینی رو حال کنین:دی

پرنیان

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
13,020
به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، تيم ملي فوتبال ايتاليا در ديدار نهايي يورو 2012 امشب از ساعت 23:15 به وقت ايران با اسپانيا روبه‌رو مي‌شود. اين ديدار به قضاوت پدرو پروئنکا از پرتغال در ورزشگاه المپيک کيف اوکراين برگزار خواهد شد.

جيان لوئيجي بوفون در اين مورد گفت: روشن است که همان باورها و احساس‌هاي سال 2006 را دارم. تفاوتي نمي‌کند که پايان تورنمنت امسال نيز مانند 2006 باشد. بايد صبر کرد و ديد که چه اتفاقي رخ مي‌دهد. زماني که شما ماجراجويي در تورنمنتي که در اين سطح برگزا مي‌شود را آغاز مي‌کنيد ممکن است همواره به دنبال رخدادهاي مشابه بگرديد که در شرايط مشابه پيش از اين، چه اتفاق‌هايي افتاده است.

وي افزود: به نظر من ايتاليا نمي‌تواند در فينال امسال قهرمان شود زيرا پس از آنکه يورو 2012 آغاز شد، يک تيم نشان داد که تا چه حد با سايرين تفاوت دارد. تنها مشکل اين است که ما بايد امروز با آنها روبه‌رو شويم! اسپانيا بازيکنان بزرگ زيادي در ترکيب خود دارد. در همه خطوط بازيکناني دارد که در 6 سال گذشته عضوي از اين تيم فوق‌العاده بوده‌اند. آنها در حال حاضر تيم برتر دنيا هستند. ما بايد در بهترين شرايط آنها برابرشان قرار بگيريم. اميدوارم همه بازيکنانمان براي اين رويارويي آماده باشند.

منبع:سایت ورزش 3

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
بکن‌باوئر: ايتاليا قهرمان يورو مي‌شود

به نقل از اسکاي، فرانتس بکن باوئر روز گذشته اظهار داشت: ايتاليا با بازي که مقابل آلمان ارائه داد،‌ مشخص کرد از بازي اول تاکنون در يورو 2012 روند صعودي را طي کرده و بسيار پيشرفت کرده است. قدرت اين تيم به حدي است که مرا متقاعد مي‌کند مي‌تواند بر اسپانيا در ايستگاه نهايي چيره شود.

او ادامه داد:‌ البته ممکن است پيروزي لاجوردي‌پوشان در 90 دقيقه معمول بازي تحقق نيابد. يعني اگر بازي به وقت اضافه و حتي ضربات پنالتي کشيده شود،‌ تعجبي نخواهم کرد.

Fearless

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
39
اول بگم بخاطر باخت تیم محبوبم تو این تورنمنت متاسف و ناراحتم. دوم اینکه دوست دارم بعد از آلمان ، ایتالیا قهرمان بشه. کلا تو جام جهانی 2010 هم دلم نمی خواست اسپانیا جام رو ببره. کلا با فوتبال اسپانیا حال نمی کنم. تیکی تاکاشون رو اعصاب راه میره. توقع نداشتم آلمان تو نیمه نهایی تسلیم بشه. همه چی خلاف قوانین طبیعت پیش رفت و ایتالیا آلمان رو شکست داد. :دی شاید بزرگترین اشتباه یوآخیم لوو این بود که نیمه دوم گمز رو با کلوزه تعویض کرد. یه تعویض احساسی بود تو اون شرایط. گمز به مراتب بهتر از کلوزه بود و نباید اینقدر عجله میکرد تو تعویضش. برعکس پودولسکی رو باید بیرون می کشید یا تو زمین جاش رو عوض می کرد. در هر صورت ما که باختیم، امیدوارم تیم شما قهرمان بشه و یاران کاسیاس با بردن این جام رودل نکنند و بدون جام به خونه برگردند. واقعا از بازی سوپر ماریو تون خوشم اومد. و البته پرستیژ و شخصیت استثنایی مربی تون هم جالب بود؛ ژست های باحالی داشت. کار پیرلو و بوفون هم تو این تورنومنت حرف نداشت. قهرمانی از آن ایتالیاست. مطمئن باشید. ;-)

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
اول بگم بخاطر باخت تیم محبوبم تو این تورنمنت متاسف و ناراحتم. دوم اینکه دوست دارم بعد از آلمان ، ایتالیا قهرمان بشه. کلا تو جام جهانی 2010 هم دلم نمی خواست اسپانیا جام رو ببره. کلا با فوتبال اسپانیا حال نمی کنم. تیکی تاکاشون رو اعصاب راه میره. توقع نداشتم آلمان تو نیمه نهایی تسلیم بشه. همه چی خلاف قوانین طبیعت پیش رفت و ایتالیا آلمان رو شکست داد. :دی شاید بزرگترین اشتباه یوآخیم لوو این بود که نیمه دوم گمز رو با کلوزه تعویض کرد. یه تعویض احساسی بود تو اون شرایط. گمز به مراتب بهتر از کلوزه بود و نباید اینقدر عجله میکرد تو تعویضش. برعکس پودولسکی رو باید بیرون می کشید یا تو زمین جاش رو عوض می کرد. در هر صورت ما که باختیم، امیدوارم تیم شما قهرمان بشه و یاران کاسیاس با بردن این جام رودل نکنند و بدون جام به خونه برگردند. واقعا از بازی سوپر ماریو تون خوشم اومد. و البته پرستیژ و شخصیت استثنایی مربی تون هم جالب بود؛ ژست های باحالی داشت. کار پیرلو و بوفون هم تو این تورنومنت حرف نداشت. قهرمانی از آن ایتالیاست. مطمئن باشید. ;-)
خیلی با این پستت حال کردم
کمتر هواداری پیدا میشه که چه در زمان برد و چه در زمان باخت به تیم مقابل احترام بزاره. و این نشانه شخصیت بالای شما دوست عزیز هست
انصافا باید گفت که آلمان در میان تمامی تیمهای اروپایی آینده بسیار روشنتری داره. در شرایطی که بازیکنان کلیدی تیمهای انگلیس - ایتالیا و اسپانیا سالهای پایانی فوتبالشون رو می گذرونند آلمانها با یک تیم جوان و در واقع جوانترین تیم جام ، شایستگی قهرمانی رو هم داشتند. شاید اگه آلمان به هر تیم دیگه ای غیر از ایتالیا می خورد به راحتی راهی فینال میشد اما سبقه تاریخی این دو تیم از یک طرف و بزرگنمایی کاذبی که در برد راحت آلمان برابر ایتالیا ایجاد شده بود از طرف دیگه آلمانها رو در یک پارادوکس روحی و روانی گرفتار کرد که بعد از هدر دادن موقعیت های ابتدایی و خوردن گل اول کاملا این تیم رو بهم ریخت

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
کلا بعد از بازی با آلمان این تاپیک خیلی سریع رفته جلو حداقل 10 صفحه انگاری که بعد از اون بازی قهرمان شده باشن!
آخه انگلیسم که برده بودن تاپیک روند معمولی داشت و خیلی کند پیش میرفت.
و در دیگر بازی این مرحله که اسپانیا پرتغال رو برد یکدهم این هم تاپیک اسپانیا شلوغ نشد.
خب کاملا طبیعی هست. تعداد طرفدارهای ایتالیا رو اصلا نمیشه با اسپانیا مقایسه کرد. اگر اسپانیا 6-5 ساله که بیشتر بواسطه بازیهای زیبای بارسا و قهرمانی های دو گانه اش از میان قشر جوان و نوجوان طرفدارانی برای خودش دست و پا کرده ، ایتالیا از 1934 تا به حال یعنی 78 ساله که یکی از تیمهای مطرح دنیای فوتبال به شمار میاد. با چهار فهرمانی و دو نایب قهرمانی چهان

Last edited:

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
صمنا فقط یک صفحه دیگه تا رسیدن به 100 امین صفحه فاصله داریم . تاپیک سایر تیمهای ملی فکر نکنم حتی به 50 صفحه رسیده باشه
بازهم از تمامی دوستانی که از 2006 تا به امروز با این تاپیک بودند صمیمانه تشکر می کنم . دوستان بسیار عزیزی که خاطره حضور زیباشون در طول جام جهانی خاطره انگیز 2006 هنوز هم بخشی از خاطرات زیبای من در پی تی رو تشکیل میده و متاسفانه این که دیگه اینجا فعالیت نمی کنند خیلی آزار دهنده است. انشالله هرجا که هستند سلامت و موفق باشند

ویرایش:
با عرض پوزش از هواداران تیم ملی هلند که تاپیکشون بالای 50 صفخه است

Last edited:

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
به نظر من مدافع های سنگینی مثل کی لینی قطعا جلو بازیکنهای سرعتی اسپانیا کم خواهند اورد باید یک تغییراتی بده مثلا بیخیال کی لینی بشه و مانجو یا آباته رو بگزاره..

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
به نظر من مدافع های سنگینی مثل کی لینی قطعا جلو بازیکنهای سرعتی اسپانیا کم خواهند اورد باید یک تغییراتی بده مثلا بیخیال کی لینی بشه و مانجو یا آباته رو بگزاره..

پست کیلینی دفاع وسطه هر چند در گذشته دفاع چپ هم میزد پس بدون تردید توی پست وسط نمیشه اباته یا ماجیو رو بزاره بازی با المان هم بخاطر اینکه اباته نبود اومده بود جای اباته
بنظرم بارزالی حتی کندتر از کیلینی هستش

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
مثل این که بالوتلی گفته من شکیرا رو دعوت می کنم تشریف بیارن بازی فینال رو نگاه کنند و ببینند چه بلایی سر B*F شون میارم (پیکه و شکیرا با هم دوست هستند)!
loudlaff.gif

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

امشب هم از آن ماست چه ببریم چه ببازیم ایتالیا برای ما توی این تورنمنت سنگ تمام گذاشت :heart:
تقریبا تیمی که کسی امیدی بهش نداشت و تیم بدونه ستاره لقب گرفت تا به اینجا رسید و الان در فینال منتظر رویارویی با تیمی است که بازیکن هایش را همگان به عنوان ستاره می شناسند :)

ولی همه ما یک چیز را هرگز فراموش نمی کنیم چیزی که قبل از بازی با اینگلیس با آن سرمست شدیم و پای به میدان گذاشتیم و چیزی که برای بازی با آلمان ها به آن معتقد شدیم و جلو رفتیم و در این بازی باید به آن ایمان بیاوریم ما ایتالیا هستیم :cool:

و کاری نیست که ایتالیا نتواند انجام دهد , پس امشب می رویم برای یک بازی زیبا با یک برد شیرین , امشب ما قهرمانیم :happy:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
این مقاله رو خوندم حیفم اومد نزارمش اینجا بخونین :

مشاهده پیوست 166503

پراندلی بدترین تیم تاریخ ایتالیا را از لیپی تحویل گرفت. چیزی شبیه لاشه‌ی یک تیم فوتبال. مجموعه‌ای به‌شدت مُسن که فوتبال بازی کردن را فراموش کرده بود

چزاره پراندلی؛ هافبک سابق یوونتوس و شاگرد عموتراپ بزرگ در بین سال‌های 79 تا 85 میلادی، تا پیش از هدایت آتزوری کارنامه افتخارآمیزی نداشت. کارنامه‌ای که بشود با استناد بر آن دورنمای موفقی برای ایتالیا ترسیم کرد. البته شاید کار در تیم‌های کم‌نام‌ونشان مجالی برای درخشش آنچنانی فراهم نمی‌کرد. تنها افتخارات وی در عرصه مربیگری باشگاهی هم در «سری ب» رقم خورد. جایی که در فصل 99-1998 به همراه «ورونا» به قهرمانی رسید و در 01-2000 با چهارم کردن «ونتزیا» جواز حضور در سری آ را کسب کرد.

بدشانسي محض در گام‌هاي اول

با این حال شاید بتوان گفت نام او از سال 2002 و زمانی که با پارما به‌طور جدی کار در سری آ را آغاز کرد بر سر زبان‌ها افتاد. پراندلی با پارما طی دو فصل پیاپی در سری آ پنجم شد و راهی جام یوفا. بعد در سال 2004 «اِنیو تاردینی» را به هوای پایتخت ترک کرد تا سرمربی رم شود. بزرگ‌ترین تیمی که تا آن روز به سراغش آمده بود. اما خبر ابتلای همسرش به بیماری سرطان اجازه خودنمایی را از او گرفت تا ظرف کمتر از یک‌ماه مجبور به استعفا شود. این ضربه مهلک تا مدت‌ها پراندلی را خانه‌نشین کرد. بعد یک دوره 5 ساله را در فلورانس آغاز کرد که ماحصلش دو مقام چهارمی و رسیدن به لیگ قهرمانان بود.

بنفش... بنفش خوشرنگ

شاید درخشان‌ترین تصویری که از دوران مربیگری پراندلی در اذهان علاقه‌مندان حک شده مربوط به نمایش دلاورانه تیمش فیورنتینا در لیگ قهرمانان فصل 10-2009 باشد. جایی که فیورنتینا با دست خالی از گروهی که لیورپول و لیون بخت‌های اصلی صعودش بودند به عنوان سرگروه بالا رفت و در یک‌هشتم نفس بایرن -فینالیست آن جام- را بند آورد تا در نهایت با ناداوری و قانون گل زده در خانه حریف از گردونه مسابقات کنار برود.
اما در تمام این تیم‌ها، چه کوچک و چه بزرگ، پراندلی امضای خودش را حفظ کرده که آن پایبندی به فوتبال زیبا علیرغم بضاعت محدود و تمام کاستی‌های موجود است.

تحويل گرفتن ويرانه‌ي ليپي

پراندلی بدترین تیم تاریخ ایتالیا را از لیپی تحویل گرفت. چیزی شبیه لاشه‌ی یک تیم فوتبال. مجموعه‌ای به‌شدت مُسن که فوتبال بازی کردن را فراموش کرده بود. برای چنین تیمی پراندلی انتخاب مناسبی بود چرا که در پس آن فضای مایوس و دل‌بُریده از تیم ملی، آرامش و توقعات کمی وجود داشت که به او اجازه کار می‌داد. دیگر قهرمانی آرزویی محال به شمار مي‌آمد و رسالت پراندلی تا حد ارائه یک فوتبال آبرومند پایین آمده بود...

او می‌دانست برای تغییر نسل باید دست به جوانگرایی بزند و در پی بازیکنان خلاق باشد. از چرخه معیوب ستاره‌سازی در فوتبال ایتالیا هم آگاه بود. لذا در اولین اقدام، تمام محدودیت‌ها را برداشت و درهای تیم ملی را به روی همه کسانی که می‌توانستند برای ایتالیا بازی کنند گشود. آمائوری و تیاگو موتای برزیلی دعوت شدند. بعدها آمائوری افول کرد و خط خورد اما موتا جزء مسافران اوکراین و لهستان شد.

سياهپوست و سياه‌بخت؛ يك زوج خطرناك

پراندلی فهمیده بود ایتالیای خطرناک، ایتالیایی است که در خط حمله بازیکنان فانتزی داشته باشد. از این رو هیچ ابایی از دعوت کردن آنتونیو کاسانوی نه‌چندان جوان به تیم ملی نداشت. در واقع او هیچ حصاری از «بایدها و نبایدها» به دور افکارش نکشید. این شد که در نفرات منتخب پراندلی برای یورو، بیشتر «شایسته‌سالاری» به چشم می‌خورد تا جوانگرایی صرف. هم بوفون‌ها و پیرلوها هستند هم بالوتلی‌ها و بورینی‌ها. همه شایسته‌ها.

از دیگر ویژگی های منحصر به فرد پراندلی، اعتقاد عجیب و غریبش به بالوتلی و کاسانو بود. از اولین مسابقه‌ای که لاجوردی‌پوشان تحت ***** او مقابل «ساحل عاج» به میدان رفتند پسران شرور دیروز و امروز حضور داشتند! رجوع به کاسانوی باتجربه اتفاق جدیدی نبود اما پافشاری روی یک جوان تندمزاج 19 ساله که استعداد محرز شده‌ای هم نداشت، عجیب و بحث‌برانگیز بود. در آن زمان تقریبا هیچکس در ایتالیا موافق این تصمیم نبود اما پراندلی انگار چیزی را در وجود پسرک سیه‌چُرده دید که از دید عوام پنهان مانده بود و این دقیقا همان انتظاری است که از مربیان بزرگ می‌توان داشت. پراندلی برنامه‌های هجومی تیمش را بر پایه این دو بنا نهاد و حتی عمل قلب و دوری چندماهه کاسانو از دنیای فوتبال هم باعث قطع امید او از «جواهر باری» نشد.
حتی قرار دادن نام بازیکنی مثل آلساندرو دیامانتی ذخیره طلایی این روزهای ایتالیا که سابقه بازی در هیچ باشگاه تراز اولی را در کارنامه‌اش ندارد در لیست نهایی مسافران یورو هم از جمله تصمیم‌گیری‌های خاص و موفق پراندلی بوده.

زيباترين ايتالياي تاريخ

اما هیچکدام از این خُرده اقدامات به اندازه هدف متعالی پراندلی به درد فوتبال رو به زوال ایتالیا نخورد. هدفی که با تحکیم پایه‌های قدرت کاتاناچیوی جادویی، چهره همیشگی فوتبال تدافعی ایتالیا را تغییر داد. ماحصل دستپخت دو ساله چزاره پراندلی، تیمی شد که می‌تواند عنوان «زیباترین ایتالیای تاریخ» را به خودش اختصاص دهد. پراندلی امشب سومین مربی تاریخ آتزوری – بعد از والکارگی و دینوزوف – خواهد بود که صدای سوت فینال اروپا را می‌شنود. او به حرمت نخستین گام‌هایی که در جهت ساخت ایتالیای نوین برداشت تاریخ‌ساز شده است، خواه برنده فینال باشد و خواه بازنده!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
مثل این که بالوتلی گفته من شکیرا رو دعوت می کنم تشریف بیارن بازی فینال رو نگاه کنند و ببینند چه بلایی سر B*F شون میارم (پیکه و شکیرا با هم دوست هستند)!
loudlaff.gif

با هم دوست بودن الان با هم زن و شوهر هستن.

بالا