• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرفداران ایتالیا - لاجوردی پوشان بی همتا

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
با هم دوست بودن الان با هم زن و شوهر هستن.

نه، فکر نکنم! یعنی من که نشنیده بودم، یه سرچ هم کردم جایی نبود همچین چیزی...
dont-know.gif

لینک داری؟

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
با تشکر از سعید کاظمی عزیز بابت مقاله زیبایی که گذاشتند
در واقع او هیچ حصاری از «بایدها و نبایدها» به دور افکارش نکشید. این شد که در نفرات منتخب پراندلی برای یورو، بیشتر «شایسته‌سالاری» به چشم می‌خورد تا جوانگرایی صرف. هم بوفون‌ها و پیرلوها هستند هم بالوتلی‌ها و بورینی‌ها. همه شایسته‌ها.
این قسمتش خیلی عالی بود
این حصار باید و نبایدها به عقیده من بزرگترین اشکال لیپی و ساچی بود . نمونه بارزش هم اصرارشون بر حذف باجو در زمانی که میتونست خیلی بدرد تیم ملی بخوره و به قول معروف در اوج بود و حتی در باشگاه های تحت رهبریشون
و نمونه اخیرش هم عدم استفاده از کاسانو در جام جهانی گذشته بود

خودم شخصا از مربیانی که با حذف بازیکنان بزرگ میخوان خودشون رو بزرگ یا بزرگتر جلوه بدند اصلا خوشم نمیاد هرچند که این نسخه در مواردی هم خوب جواب داده مثل فرانسه 98 اما فجایعی نظیر جام ملتهای 96 و جام جهانی 2010 رو هم برای ما رقم زده

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
تیمی که باعث شد من دوست دار فوتبال بشم هلند هستش!بی شک همیشه عاشق هلند می مونم حتی اگر هیچ وقت قهرمان نشود!

اما بعد از هلند بازیکنی رو به یاد دارم با غم صورتش و نگاه حسرت بارش!نگاه حسرت بار اون کافی بود که متنفر بشم از برزیل که جلوی چشم این بازیکن شادی کردن و نگاه حسرت بار اون منو غمگین کرد!و این بازیکن بی شک یکی از غمگین ترین صحنه های فوتبالی حافظه ی من رو ساخت با نگاه پر از حسرتش،روبرتو باجو؛که چند سال بعد تنها پوستری که از یک فوتبالیست به دیوار اتاقمون زده شد رو شکل داد
و روبرتو باجو کافی بود تا من همیشه در کنار هلند ،ایتالیا رو دوست بدارم و بی شک همیشه از باخت برزیل خوشحال بشم برای غم نگاه باجو!
ایتالیا زادگاه بازیکن های ماندگار ،محبوب و خاص هستش!
بعد از باجو ،دل پیرو بود که قلبها رو تسخیر کرد و می شد به خاطرش ایتالیا رو نگاه کرد و از بردهاش به هیجان اومد
و یک دورازه بان که از همان جوانی دوست داشتنی بود!جی جی
زیاد فوتبال ملی نگاه نکردم،به جرات می گم این چند سال اخیر خیلی ریز و دقیق شدم برای بازی ها،به خاطر همین زیاد نیستن بازیکن هایی که به خاطرشون بیارم!
اما ایتالیا همیشه محبوبه
ایتالیا تیمیه که میشه عاشقش بود و برای باخت هاش پاشد و دست زد!
ایتالیا تیمی نیست که دیروز و پریروز هوادار جمع کرده باشه
هواداری از ایتالیا به قدمت عشق به فوتباله!
هوادارای ایتالیا اصولا آدم های وفادار تری هستن به تیم هاشون!

امشب به عشق برد می نشینیم
اما
یادمون هست که تا همینجا خیلی سزاوارنه اومدیم و بی کری!قدم برداشتیم!
بعد از حذف هلند،گفتم فقط قهرمانی ایتالیا می تونه منو شاد کنه
اما همینجا می گم،تا این مرحله اومدن ایتالیا منو کلی شاد کرد!
چون بی نظیر بازی کرد و من هیچ وقت به یاد ندارم ایتالیا به این زیبایی بازی کرده و اگر توپ های فراوان بازیکن ها در این تورنمت گل می شد بی شک نتایج عجیبی در تاریخ یورو و فوتبال رقم می خورد

امشب به عشق کاپ قهرمانی در دست های جی جی پای فوتبال می شینم اما بی شک کاپ بزرگ رو جی جی از قلب های ما برای یک عمر بازی های خوب گرفته!
حرف قشنگی زد اون دوستمون!
کاش ایتالیایی بودم!
شاید از نگاه هم وطنی،این پشت کردن به ملیت خودمون باشه
اما وطن اون جاست که دل خوش باشه!
وطن اونجاست که بهت عشق بده و ارامش!
امشب وطن خیلی از ماها ایتالیاست و قلبمون در کیف و شادی و هیجانمون تو کوچه پس کوچه های شهرهای ایتالیاست

به امید یه بازی خوب و برد سزاوارنه

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
درود.

یه مثالی هست الان زیاد یادم نیست میگن دشمن دشمن دوست حساب میشه یه همچین چیزی. من از یورو 2000 از ایتالیا کینه دارم سر نیمه نهایی بازی با هلند... . اما خب متنفرم از اسپانیا .. منم امشب ایتالیایی هستم به امید برد در مقابل اسپانیای لعنتی و پر ادعا ولی تو خالی ............(چی گفتم!!) :))))

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
نه، فکر نکنم! یعنی من که نشنیده بودم، یه سرچ هم کردم جایی نبود همچین چیزی...
dont-know.gif

لینک داری؟

با هم دوست بودن الان با هم زن و شوهر هستن.

نامزد هستن

نقل از ویکیپدیای پیکه
او در جریان مسابقات جام جهانی فوتبال ۲۰۱۰ در آفریقا با خواننده معروف کلمبیا شکیرا ملاقات کرد. و در سال ۲۰۱۱ شکیرا برای اولین بار این رابطه را در صفحه فیس بوک خودعنوان کرد:«من آهنگ طلوع خورشبد را به تو تقدیم میکنم» .
گفته میشود که در حال حاضر شکیرا نامزد جرارد پیکه میباشد .

نقل از ویکیپدیای شکیرا
وی هم اکنون نامزد جرارد پیکه می باشد که آن را از طریق تویتر تایید کرده است.

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
میشه هم طرفدار عیطالیا باشیم ، هم عصپانیا ؟ آیا؟

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
درود
خب..خب..خب..خب...گذشتیم وگذشتیم تا رسیدیم به فینال...باید اعتراف کنم که از الان استرس گرفته منو بد جوری :دی
دوستان بازی سختی خواهیم داشت و به نظر من اگه حریف تهاجمی بازیکنه خیلی به نفع ماست و می تونیم خیلی راحت تر از آلمان اون ها رو ببریم...همون طور که گفتم هر تیمی رو باید مثل خودش بازی کرد.نه کی تیم بیاد و همش اون پاسکاری هی مسخره رو بکنه ولی ما هم با ید از عمق بهشون ضربه بزنیم..جایی که پیکه با آربلوآ و راموس با آلبا مشکل پذیر هست.در ضمن دفاع های کنار هم خیلی جلو میرند و میتونیم با استفاده کردن از فضا بهشون ضربه بزنیم..
نمیدونم چرا امشب به سه نفر خیلی مطمئن هستم و می تونند خیلی تاثیر بذارند...بوفون و پیرلو که عالی هستند ولی نظر من روی مارکیزیو----مونتولیوو----کاسانو هست----این سه اگه با هم کار کنند چونکه خیلی تکنیکی هستند می تووند کار گشا باشند...
در کل من خیلی به این تیم اومید دارم...قهرمانی از آن تیم ملی ماست

----------------------------------3-1-----------------------------------------
بردیم​
italy.gif
italy.gif
italy.gif

saxp

Registered User
لایک‌ها
341
ترکیب احتمالی امشب ایتالیا

----------Cassano - Balotelli
---------------Montolivo
-------Marchisio - Pirlo - De Rossi
Chiellini -Bounucci - Barzagli - Abate
----------------Buffon------------------

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
این ایتالیای شگفت انگیز

00965dfd-b695-4f27-834a-54ce8f050b05.jpg

آرسن ونگر در صفحه ویژه اش در سایت یورو اسپرت به صعود ایتالیا به فینال یورو ۲۰۱۲ پرداخته است...

کلید موفقیت همیشه هوش بازیکنان و چیزی که آنها از موقعیت هایشان میسازند است.

ایتالیا پیش از شروع جام ملت های اروپا به دلیل رسوایی در فوتبالشان و سپس نتایج بدی که در بازیهای تدارکاتی گرفتند با شرایط سختی رو به رو شد.

وظیفه آنها این بود که مشکل را کاملا بشناسند و آن را کنار بگذارند و این کار را به خوبی انجام دادند.

برای دلایل مختلفی برای ایتالیا خوشحالم. آنها نشان دادند که مهم نیست که پیش از شروع یک رقابت بزرگ با چه مشکلی رو به رو هستید٬ اگر از نظر ذهنی قوی باشید و متحد بمانید٬ همیشه میتوانید راهی پیدا کنید.

برای آنها به صورت ویژه خوشحالم زیرا این یورو شاهد مرگ ۴-۴-۲ بود.
همه انتظار داشتند که ایتالیا با یک مهاجم بازی کند ولی ایتالیا تنها تیمی بود که با هافبک های بسیار تکنیکی ۴-۴-۲ ـی واقعی را بازی کرد.

اگر به آمارها نگاه کنید٬ در این رقابت ها٬ ایتالیا بیشتر از هر تیم دیگری شوت به چهارچوب داشت. به همین دلیل است که از رفتن آنها به فینال بسیار خوشحالم: زیرا آنها سبک بسیار تهاجمی و مثبتی از فوتبال را ارائه کردند و زمانی که فوتبال را دوست دارید٬ میخواهید که اینگونه تیمها موفق شوند.

ایتالیا و جادوی تکنیکی پیرلو و مونتولیوو

t6isf56xdczm632rwygl.jpg

احساس میکنم ایتالیا با اضافه کردن ریکاردو مونتولیوو به ترکیبش سطح تکنیکی تیمش را بالا برد. زمانی که به خط هافبک ایتالیا با کلودیو مارکیزیو٬ آندرا پیرلو٬ مونتولیوو و دنیله دروسی نگاه میکنید٬ میبینید که آنها سطح فوق العاده ای از تکنیک را ارائه کرده اند و دیدن آنها مقابل اسپانیا جذاب خواهد بود.

باور دارم رقابت ها چیزی را نشان داد که برای کسانی که در فوتبال کار میکنند بسیار جالب است و همچنین برای آینده این ورزش. این دوره٬ یورویی بود برای بازیکنان تکنیکی. یورویی برای بازیکنانی که میتوانند توپ را در فضاهای کوچک حفظ کنند٬ دریبل ریز بزنند و بین ۲ یا ۳ بازیکن دیگر پاس های کوتاه بدهند.

اتفاقی نیست که بازیکنانی مثل ژاوی و پیرلو در فنیال هستند و اساسا ستاره های این تورنمت بوده اند٬ زیرا کیفیت آنها در دریافت توپ تحت فشار٬ برای حفظ جریان بازی٬ به صورت ویژه طی دو هفته اخیر به چشم آمده.

بسیار جالب است. با فضاهایی کوچک٬ نقش بازیکنانی با جثه کوچک که بتوانند بچرخند٬ هوش تکنیکی بالایی داشته باشند و با هر دو پا کار کنند بسیار اهمیت پیدا کرد.

بالوتلی یک استعداد ویژه

da664t91sgjmzxv9dgla.jpg

ماریو بالوتلی پیش از این به دلیل کارهایی که خارج از زمین فوتبال انجام میداد و رفتار تند و شدیدی که داخل زمین داشت مطرح بود.

ولی فکر میکنم به راحتی فراموش میشود که او تنها ۲۱ سال سن دارد. چیزی که باعث میشود همیشه فکر کنم او چیز ویژه ای دارد این است که با وجود همه مشکلاتی که داشته٬ همیشه مربیان به او ایمان داشته اند.

این بدین معنی است که او فرد بدی نیست و یک استعداد ویژه است. زمانی که یک مربی با وجود فشار رسانه ها پای یک بازیکن می ماند٬ این معنی را دارد که آن دو عنصر در مورد آن بازیکن وجود دارد.

ممکن است یک بازیکن همیشه با امکاناتی که در اختیار دارد رفتار خوبی نداشته باشد ولی زمانی که سنش بالاتر برود٬ یاد خواهد گرفت. ولی مطمئنا بالوتلی استعداد ویژه ای دارد و در نیمه نهایی بار دیگر این موضوع را ثابت کرد.

من از گل نخست او برابر آلمان خوشم آمد. دیدنش زیبا بود. او به هوا بلند شد گویی قوانین فیزیک هیچ اثری بر روی او ندارند و با تکنیکی خوب گل را به ثمر رساند. او همچنین سانتر را نیز خوب پیش بینی کرد٬ زودتر از مدافعش. هنوز توپ نرسیده بود که او روی هوا بود و مدافع آلمان هرگز به آن توپ نرسید. این یعنی اینکه او پسر باهوشی است که بازی را به خوبی میفهمد.

پیرلو بهترین بازیکن تورنمنت

r4o2x5zb631nnfj9weiy.jpg

میخواهم بگویم که پیرلو بازیکن فوق العاده ای بوده٬ زیرا از شروع تورنمت او حتی یک بازی را نیز از دست نداد.

در تک تک بازیها فوق العاده عمل کرد. مطمئنا او کسی است که از شروع تورنمت مهارت و ثبات را با یکدیگر درهم آمیخته.

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
تیمی که باعث شد من دوست دار فوتبال بشم هلند هستش!بی شک همیشه عاشق هلند می مونم حتی اگر هیچ وقت قهرمان نشود!

اما بعد از هلند بازیکنی رو به یاد دارم با غم صورتش و نگاه حسرت بارش!نگاه حسرت بار اون کافی بود که متنفر بشم از برزیل که جلوی چشم این بازیکن شادی کردن و نگاه حسرت بار اون منو غمگین کرد!و این بازیکن بی شک یکی از غمگین ترین صحنه های فوتبالی حافظه ی من رو ساخت با نگاه پر از حسرتش،روبرتو باجو؛که چند سال بعد تنها پوستری که از یک فوتبالیست به دیوار اتاقمون زده شد رو شکل داد
و روبرتو باجو کافی بود تا من همیشه در کنار هلند ،ایتالیا رو دوست بدارم و بی شک همیشه از باخت برزیل خوشحال بشم برای غم نگاه باجو!
ایتالیا زادگاه بازیکن های ماندگار ،محبوب و خاص هستش!
بعد از باجو ،دل پیرو بود که قلبها رو تسخیر کرد و می شد به خاطرش ایتالیا رو نگاه کرد و از بردهاش به هیجان اومد
و یک دورازه بان که از همان جوانی دوست داشتنی بود!جی جی
زیاد فوتبال ملی نگاه نکردم،به جرات می گم این چند سال اخیر خیلی ریز و دقیق شدم برای بازی ها،به خاطر همین زیاد نیستن بازیکن هایی که به خاطرشون بیارم!
اما ایتالیا همیشه محبوبه
ایتالیا تیمیه که میشه عاشقش بود و برای باخت هاش پاشد و دست زد!
ایتالیا تیمی نیست که دیروز و پریروز هوادار جمع کرده باشه
هواداری از ایتالیا به قدمت عشق به فوتباله!
هوادارای ایتالیا اصولا آدم های وفادار تری هستن به تیم هاشون!

امشب به عشق برد می نشینیم
اما
یادمون هست که تا همینجا خیلی سزاوارنه اومدیم و بی کری!قدم برداشتیم!
بعد از حذف هلند،گفتم فقط قهرمانی ایتالیا می تونه منو شاد کنه
اما همینجا می گم،تا این مرحله اومدن ایتالیا منو کلی شاد کرد!
چون بی نظیر بازی کرد و من هیچ وقت به یاد ندارم ایتالیا به این زیبایی بازی کرده و اگر توپ های فراوان بازیکن ها در این تورنمت گل می شد بی شک نتایج عجیبی در تاریخ یورو و فوتبال رقم می خورد

امشب به عشق کاپ قهرمانی در دست های جی جی پای فوتبال می شینم اما بی شک کاپ بزرگ رو جی جی از قلب های ما برای یک عمر بازی های خوب گرفته!
حرف قشنگی زد اون دوستمون!
کاش ایتالیایی بودم!
شاید از نگاه هم وطنی،این پشت کردن به ملیت خودمون باشه
اما وطن اون جاست که دل خوش باشه!
وطن اونجاست که بهت عشق بده و ارامش!
امشب وطن خیلی از ماها ایتالیاست و قلبمون در کیف و شادی و هیجانمون تو کوچه پس کوچه های شهرهای ایتالیاست

به امید یه بازی خوب و برد سزاوارنه
چقدر زیبا بود و عم انگیز
من هم یکی از تلخ ترین روزهای زندگیم اون شب بازی با برزیل هست و پنالتی لعنتی. هیچ وقت یادم نمیره " شب اشک"
دقیقا مشابه همین صحنه رو در جام جهانی 90 هم تجربه کرده بودم جاییکه پنالتی دونادونی به تیر افقی خورد و از رفتن به فینال بازموندیم در حالیکه شایسته قهرمانی بودیم
امیدوارم امشب "شب شادی" باشه برامون

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
ا

برای آنها به صورت ویژه خوشحالم زیرا این یورو شاهد مرگ ۴-۴-۲ بود.
فکر کنم منظور مرگ 4-2-3-1 بوده
ولی مطلب بسیار جالبی بود تشکر

پ.ن : و اینک به باشگاه 100 تایی ها پیوستیم

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
چقدر زیبا بود و عم انگیزه
من هم یکی از تلخ ترین روزهای زندگیم اون شب بازی با برزیل هست و پنالتی لعنتی. هیچ وقت یادم نمیره " شب اشک"
دقیقا مشابه همین صحنه رو در جام جهانی 90 هم تجربه کرده بودم جاییکه پنالتی دونادونی به تیر افقی و خورد از رفتن به فینال بازموندیم در حالیکه شایسته قهرمانی بودیم

ایتالیا همیشه بد شانس ترین تیم دنیا بوده..

به غیر از اینهای که گفتی پنالتی پنجم دینو باجو تو جام جهانی 98 مقابل فرانسه که خورد تیرک بالا
فینال یورو 2000 که دقیقه 90 گل مساوی رو خوردیم و پشت سرش هم تو وقت اضافه گل طلای خوردیم..
جام جهانی 2002 هم با وجود اینکه یکی از بهترین تیم های تاریخ ایتالیا رو داشتیم ولی داور به شکل عجیبی برد رو به کره جنوبی داد تو اون بازی حداقل دو گل سالم زدیم حالا پنالتی های هم که برامون گرفتن بماند..

sentimento

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
درود
خب..خب..خب..خب...گذشتیم وگذشتیم تا رسیدیم به فینال...باید اعتراف کنم که از الان استرس گرفته منو بد جوری :دی
من دقیقا الآن به همین دلیل اینجام که یه عده که مثل خودم استرس دارن رو ببینم بلکه آروم شم , یعنی هنوز بازی شروع نشده از شدت استرس قلبم داره میاد توی حلقم خدا به داد شروعش برسه!:D

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
خيلي استرس بالايي دارم
ولي مطمئنم ايتاليا پيروز ميشه
به چند دليل مختلف
١- ايتاليا تيمي متكي به بازيكن نيست
مثل اسپانيا كه چون ويا مصدوم هست ديگه حمله هاش اون ذهر هاي سابق رو نداره
برعكس ايتاليا بدون هيچ سوپر ستاره اي ذهر دار و موفق نشون داده
چه در حمله چه دفاع
٢- ايتاليا از رواني خيلي اماده تر از اسپانياست
چون كسي از اين ايتاليا انتظار نداشت ولي قدرتمند به فينال رسيد
و حتي بازي با انگليس هم كه به پنالتي كشيد ايتاليا بسيار قدرتمند تر بود اصلا بازي برابري نبود
برعكس اسپانيا با تمام قدرتش بازي اخر رو با پنالتي بالا اومده در بازي كه برعكس بازي ايتاليا نميشه تيم برتر ميدان گفت به اسپانيا
و اين روحيه خوب ايتاليايي ها روي تيم اسپانيا خيلي تاثير منفي ميذاره
٣- و اين دليل كه به نظر من خيلي مهمه اينه كه پيرلو و ژاوي بازي ساز هاي دو تيم هستند ولي پيرلو برعكس ژاوي دفاعي تر و عقب تر از ژاوي بازي ميكنه
و اين باعث ميشه كه توي بازي احتمالي اسپانيا كه هجومي هست پيرلو ميتونه توي پست دفاعي خودش و از زمين ايتاليا بازي سازي كنه درحالي كه ژاوي براي بازي سازي بايد تيم و رو جلو بكشه

lord-hamed

Registered User
لایک‌ها
408
فکر کنم دو تیم با احتیاط بازی کنند و بازی بکشه به پنالتی! البته امیدوارم اینجوری نشه و کارو ایتالیا تو 90 دقیقه تموم کنه.اگر بکشه به پنالتی همه طرفدارا چشم امیدشون به جی جی هست که اگر روز خوبش باشه حله همه چی!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
با اینکه زیاد از بالوتلی خوشم نمیاد

اما بخاطر پیرلو ، جی جی بوفون و سوپر ماریو (بعد از خوندن سرگذشت زندگیش و گلهایی که به مادرش تقدیم کرده) امیدوارم ایتالیا بازی رو ببره و سوپر ماریو باز هم گل بزنه.

هر چند باید اعتراف کنم که اگه اسپانیا هم قهرمان بشه بخاطر علاقه ای که به بارسلونا و بازیکنانش دارم ناراحت نمیشم.

اما بیشتر دوست دارم ایتالیا ببره

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
خب من بر خلاف دوستان اصلا استرس ندارم واسه خودمم عجیبه چون یک چیزی میگه امشب ما قهرمانیم
در کل چه قهرمان بشیم چه نشیم ذره ای از عشق منو به ایتالیا کم نمیشه حتی اگر تو گروهی هم حذف میشد

امشب ما محکوم به برد نیستیم چون پراندلی کاریو کرد که کمتر کسی فکرشو میکرد ایتالیا بیاد فینال
بعد از 44 سال حالا نوبت بهت رسید ازش خوب استفاده کن ایتالیای من

فورتزا ایتالیا

بالا