با هم دوست بودن الان با هم زن و شوهر هستن.
نه، فکر نکنم! یعنی من که نشنیده بودم، یه سرچ هم کردم جایی نبود همچین چیزی...

لینک داری؟
این قسمتش خیلی عالی بوددر واقع او هیچ حصاری از «بایدها و نبایدها» به دور افکارش نکشید. این شد که در نفرات منتخب پراندلی برای یورو، بیشتر «شایستهسالاری» به چشم میخورد تا جوانگرایی صرف. هم بوفونها و پیرلوها هستند هم بالوتلیها و بورینیها. همه شایستهها.
نه، فکر نکنم! یعنی من که نشنیده بودم، یه سرچ هم کردم جایی نبود همچین چیزی...![]()
لینک داری؟
او در جریان مسابقات جام جهانی فوتبال ۲۰۱۰ در آفریقا با خواننده معروف کلمبیا شکیرا ملاقات کرد. و در سال ۲۰۱۱ شکیرا برای اولین بار این رابطه را در صفحه فیس بوک خودعنوان کرد:«من آهنگ طلوع خورشبد را به تو تقدیم میکنم» .
گفته میشود که در حال حاضر شکیرا نامزد جرارد پیکه میباشد .
وی هم اکنون نامزد جرارد پیکه می باشد که آن را از طریق تویتر تایید کرده است.
چقدر زیبا بود و عم انگیزتیمی که باعث شد من دوست دار فوتبال بشم هلند هستش!بی شک همیشه عاشق هلند می مونم حتی اگر هیچ وقت قهرمان نشود!
اما بعد از هلند بازیکنی رو به یاد دارم با غم صورتش و نگاه حسرت بارش!نگاه حسرت بار اون کافی بود که متنفر بشم از برزیل که جلوی چشم این بازیکن شادی کردن و نگاه حسرت بار اون منو غمگین کرد!و این بازیکن بی شک یکی از غمگین ترین صحنه های فوتبالی حافظه ی من رو ساخت با نگاه پر از حسرتش،روبرتو باجو؛که چند سال بعد تنها پوستری که از یک فوتبالیست به دیوار اتاقمون زده شد رو شکل داد
و روبرتو باجو کافی بود تا من همیشه در کنار هلند ،ایتالیا رو دوست بدارم و بی شک همیشه از باخت برزیل خوشحال بشم برای غم نگاه باجو!
ایتالیا زادگاه بازیکن های ماندگار ،محبوب و خاص هستش!
بعد از باجو ،دل پیرو بود که قلبها رو تسخیر کرد و می شد به خاطرش ایتالیا رو نگاه کرد و از بردهاش به هیجان اومد
و یک دورازه بان که از همان جوانی دوست داشتنی بود!جی جی
زیاد فوتبال ملی نگاه نکردم،به جرات می گم این چند سال اخیر خیلی ریز و دقیق شدم برای بازی ها،به خاطر همین زیاد نیستن بازیکن هایی که به خاطرشون بیارم!
اما ایتالیا همیشه محبوبه
ایتالیا تیمیه که میشه عاشقش بود و برای باخت هاش پاشد و دست زد!
ایتالیا تیمی نیست که دیروز و پریروز هوادار جمع کرده باشه
هواداری از ایتالیا به قدمت عشق به فوتباله!
هوادارای ایتالیا اصولا آدم های وفادار تری هستن به تیم هاشون!
امشب به عشق برد می نشینیم
اما
یادمون هست که تا همینجا خیلی سزاوارنه اومدیم و بی کری!قدم برداشتیم!
بعد از حذف هلند،گفتم فقط قهرمانی ایتالیا می تونه منو شاد کنه
اما همینجا می گم،تا این مرحله اومدن ایتالیا منو کلی شاد کرد!
چون بی نظیر بازی کرد و من هیچ وقت به یاد ندارم ایتالیا به این زیبایی بازی کرده و اگر توپ های فراوان بازیکن ها در این تورنمت گل می شد بی شک نتایج عجیبی در تاریخ یورو و فوتبال رقم می خورد
امشب به عشق کاپ قهرمانی در دست های جی جی پای فوتبال می شینم اما بی شک کاپ بزرگ رو جی جی از قلب های ما برای یک عمر بازی های خوب گرفته!
حرف قشنگی زد اون دوستمون!
کاش ایتالیایی بودم!
شاید از نگاه هم وطنی،این پشت کردن به ملیت خودمون باشه
اما وطن اون جاست که دل خوش باشه!
وطن اونجاست که بهت عشق بده و ارامش!
امشب وطن خیلی از ماها ایتالیاست و قلبمون در کیف و شادی و هیجانمون تو کوچه پس کوچه های شهرهای ایتالیاست
به امید یه بازی خوب و برد سزاوارنه
فکر کنم منظور مرگ 4-2-3-1 بودها
برای آنها به صورت ویژه خوشحالم زیرا این یورو شاهد مرگ ۴-۴-۲ بود.
چقدر زیبا بود و عم انگیزه
من هم یکی از تلخ ترین روزهای زندگیم اون شب بازی با برزیل هست و پنالتی لعنتی. هیچ وقت یادم نمیره " شب اشک"
دقیقا مشابه همین صحنه رو در جام جهانی 90 هم تجربه کرده بودم جاییکه پنالتی دونادونی به تیر افقی و خورد از رفتن به فینال بازموندیم در حالیکه شایسته قهرمانی بودیم
من دقیقا الآن به همین دلیل اینجام که یه عده که مثل خودم استرس دارن رو ببینم بلکه آروم شم , یعنی هنوز بازی شروع نشده از شدت استرس قلبم داره میاد توی حلقم خدا به داد شروعش برسه!درود
خب..خب..خب..خب...گذشتیم وگذشتیم تا رسیدیم به فینال...باید اعتراف کنم که از الان استرس گرفته منو بد جوری :دی
منم از عصر رفتم تو فاز استرس و دلهره :wacko: