پس من حق داشتم تا حدودی از ایتالیا قطع امید کنم دیگه

جی جی جان ! از شما بعیده والا !!
بوفون: اسپانيا شانس اول قهرماني است
کاپيتان تيم ملي فوتبال ايتاليا پيش از رويارويي با اسپانيا در فينال يورو 2012 گفت که شاگردان دل بوسکه شانس بيشتري براي قهرماني در اين رقابتها دارند.
به نقل از ايسنا، ايتاليا در فينال رقابتهاي يورو 2012 يکشنبه شب به مصاف اسپانيا مدافع عنوان قهرماني ميرود.
جيان لويجي بوفون سنگربان تيم ملي فوتبال ايتاليا بر اين باور است که اسپانيا شانس اول قهرماني است.
کاپيتان آتزوري که با درخشش در ديدار مرحله نيمه نهايي مقابل آلمان سهم زيادي در صعود تيمش به فينال اين رقابتها داشت، گفت: بر اين باورم که اسپانيا شانس اول قهرماني است. به من بگويد چه تيمي بيشتر از آنها شانس قهرماني را دارد؟ معتقدم که تيمي بيشتر از آنها شانس قهرماني را ندارد.
سنگربان 34 ساله يوونتوس افزود: بازي بسيار سختي در «کيف» پيش رو داريم. اسپانيا تيم بسيار خوب و کاملي است. آنها قهرمان جام جهاني 2010 و يورو 2008 هستند. بنابراين بازي مقابل آنها اصلا آسان نيست. با اين حال تمام تلاش خود را در بازي يکشنبه شب انجام خواهيم داد. از ابتدا پيشبيني ميشد که اسپانيا يک پايه فينال است، اما کمتر کسي فکر ميکرد که ما به بازي نهايي برسيم. اميدوارم که در بازي نهايي هم نمايش خوبي داشته باشيم و بعد از مدتها جام قهرماني را بالاي سر بريم.
اینم بذارم تا 3 تا اسمایلی ایتالیایی رو گذاشته باشم !