• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرفداران ایتالیا - لاجوردی پوشان بی همتا

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
جي جي بوفون يه اسطورست . از اون دست بازيكناني هست كه نقش ليدري تو زمين دارن . زماني تيم ايران هم چنين ليدري چون احمدرضا عابدزاده داشت.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
Alena Šeredova همسر جی جی بوفون و بچه هاشون :دی

مشاهده پیوست 165967

چه جالب ! ببینید چه کشفی کردم ! :دی

پایین این عکس ، خانم مسن و آقا ی جوانی که نشستن مادر و برادر ( احتمالا ) بالوتلی هستن که محمود چند پست قبل گذاشته بود ، آقا ی جوان هم روی کلاهش رو مثل آرایش مو ی بالوتلی کرده !

lord-hamed

Registered User
لایک‌ها
408
خلاصه بازی ایتالیا - آلمان (با گزارش استاد جواد خیابانی):

اینکه چه تیمی برنده میشه باید صبر کنیم تا آخر بازی
بالوتلی علیرغم اینکه بیست و یک سالشه بازیکن جوونی به نظر میاد
جنس تور باید خیلی عالی باشه که مقابل این توپ پاره نشد
اشک تو چشمای طرفداران آلمان غوطه می خوره !!!
اوزیل میتونه با انفجار خودش باعث برد آلمان بشه
ما فوتبال فردا رو داریم می بینیم
حالا یه ضربه ای تمام نکننده از بازیکن ایتالیا!!!
امیدوارم از دیدن این بازی زیبا رضایت برده باشین!!!
با این نتیجه فینال رو احتمالاً ایتالیا و اسپانیا بازی خواهند کرد.

sara.n

Registered User
لایک‌ها
629
مطمئنن ایتالیا اسپانیا رو شکست میده:دی
در کل قشنگ ترین بازی های این جام بازی ایتالیا با انگلیس و ایتالیا با المان بوده تا به اینجا
بعد از بردن اسپانیا این پست رو دوباره کوت میکنم
4yajuyo.gif

ولی هیچ وقت تو فوتبال به بازی خوب و زیبا امتیازی نمیدن......قرار نبود رجز بخونید ها.....اگه به من که میگم فقط اسپانیا قهرمانه...گذشته از اینکه کی قهرمان بشه:)p اسپانیا)امیدوارم یه بازی زیبا از هر دو تیم ببینیم....

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
ولی هیچ وقت تو فوتبال به بازی خوب و زیبا امتیازی نمیدن......قرار نبود رجز بخونید ها.....اگه به من که میگم فقط اسپانیا قهرمانه...گذشته از اینکه کی قهرمان بشه:)p اسپانیا)امیدوارم یه بازی زیبا از هر دو تیم ببینیم....

بدون شک یه بازی قشنگ میشه
منو رجز خونی؟همه میدونن من اهل کل کل نیستم
4yajuyo.gif

در کل فورتزا اتزوری

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
يک هوادار تيم ملي فوتبال ايتاليا شب گذشته در جريان خوشحالي پس از راهيابي تيم ملي کشورش به بازي فينال يورو 2012 جان سپرد.

آنتونلو ايدا مرد 52 ساله ايتاليايي از اهالي منطقه ساردينيا پس از سقوط از بالاي يک ميز شيشه‌اي که به علت وزن زياد وي شکست، جان سپرد.

اين مرد بيکار ايتاليايي در جريان اين حادثه از ناحيه شاهرگ پشت زانو دچار پارگي شد در نتيجه درگذشت. برادر قرباني گفت که آنتونلو قبل از رسيدن آمبولانس از دنيا رفت.

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
پس من حق داشتم تا حدودی از ایتالیا قطع امید کنم دیگه smiley_emoticons_land_italy2.gif جی جی جان ! از شما بعیده والا !! smiley_emoticons_land_italy3.gif

بوفون: اسپانيا شانس اول قهرماني است

کاپيتان تيم ملي فوتبال ايتاليا پيش از رويارويي با اسپانيا در فينال يورو 2012 گفت که شاگردان دل بوسکه شانس بيشتري براي قهرماني در اين رقابت‌ها دارند.

به نقل از ايسنا، ايتاليا در فينال رقابت‌هاي يورو 2012 يکشنبه شب به مصاف اسپانيا مدافع عنوان قهرماني مي‌رود.

جيان لويجي بوفون سنگربان تيم ملي فوتبال ايتاليا بر اين باور است که اسپانيا شانس اول قهرماني است.

کاپيتان آتزوري‌ که با درخشش در ديدار مرحله نيمه نهايي مقابل آلمان سهم زيادي در صعود تيمش به فينال اين رقابت‌ها داشت، گفت: بر اين باورم که اسپانيا شانس اول قهرماني است. به من بگويد چه تيمي بيشتر از آنها شانس قهرماني را دارد؟ معتقدم که تيمي بيشتر از آنها شانس قهرماني را ندارد.

سنگربان 34 ساله يوونتوس افزود: بازي بسيار سختي در «کيف» پيش رو داريم. اسپانيا تيم بسيار خوب و کاملي است. آنها قهرمان جام جهاني 2010 و يورو 2008 هستند. بنابراين بازي مقابل آنها اصلا آسان نيست. با اين حال تمام تلاش خود را در بازي يکشنبه شب انجام خواهيم داد. از ابتدا پيش‌بيني مي‌شد که اسپانيا يک پايه فينال است، اما کمتر کسي فکر مي‌کرد که ما به بازي نهايي برسيم. اميدوارم که در بازي نهايي هم نمايش خوبي داشته باشيم و بعد از مدت‌ها جام قهرماني را بالاي سر بريم.

اینم بذارم تا 3 تا اسمایلی ایتالیایی رو گذاشته باشم ! smiley_emoticons_land_italy.gif

sylar

Registered User
لایک‌ها
258
بنظرم اگه اسپانیا داوید ویا رو داشت 100درصد قهرمان میشد ولی الان من میگشاید ایتالیا هم کم نیس با این دروازه بان و دفاع که واقعا خیلی خوب عمل کردن.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
بنظرم اگه اسپانیا داوید ویا رو داشت 100درصد قهرمان میشد ولی الان من میگشاید ایتالیا هم کم نیس با این دروازه بان و دفاع که واقعا خیلی خوب عمل کردن.

نمیشه در این باره نظر دقیقی داد
ولی فوتبال با اما و اگر نیست
واسه ایتالیا هم این اما و اگر ها زیاده

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود
من هم این پیروزی بزرگ رو به همه ایتالیایی های عزیز تبریک میگم ( شرمنده ! نشد زودتر از این بیام تبریک بگم )
واقعا ایتالیا توی این تورنمنت عالی کار کرد . فراتر از انتظار بود . خود بنده شاید اصلا فکر نمیکردم به فینال برسیم .
توی بازی با آلمان واقعا عالی بودیم . نمیشه یه بازیکن رو بهترین انتخاب کرد چون همه عالی بودند .
انشالله فردا شب با شکست اسپانیا هم هینجا جشن قهرمانی رو بگیریم ، چون ما ایتالیاییم ...

.1.

Registered User
لایک‌ها
114
بهترین بازیکن جهان پیرلو هست به نظر من. واقعا عاشقشم.... از خانواده ی خیلی ثرمتمندی هم هست و پدرش 2 کارخونه ذوب اهن داره توی ایتالیا...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
شانس پیروزی ایتالیا رو 4 از 7 می بینم! انگیزه ایتالیا و روحیه تیمیشون بیشتر از اسپانیا هست به نظرم!
جدال پیرلو با ژاوی هم جالب خواهد بود!

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

پس من حق داشتم تا حدودی از ایتالیا قطع امید کنم دیگه مشاهده پیوست 166053 جی جی جان ! از شما بعیده والا !! مشاهده پیوست 166054

بوفون: اسپانيا شانس اول قهرماني است
اینم بذارم تا 3 تا اسمایلی ایتالیایی رو گذاشته باشم ! مشاهده پیوست 166055

لیلی عزیز بوفون برای لیگ ایتالیا هم می گفت که میلان شانس قهرمانی هستش ( نوید جان خیلی چاکریم ما ) :دی ( بیشتر نوعی تخلیه بار روانی تیم هست )

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
بالوتلی: امیدوارم بتوانم 4 گل به اسپانیا بزنم و نه 2 گل :D
4 گل اونم به اسپانیا؟؟؟؟ همون 2-1 تا هم بزنی کافیه بقیش به عهده خط دفاعمون

lord-hamed

Registered User
لایک‌ها
408
بالوتلی: امیدوارم بتوانم 4 گل به اسپانیا بزنم و نه 2 گل :D
4 گل اونم به اسپانیا؟؟؟؟ همون 2-1 تا هم بزنی کافیه بقیش به عهده خط دفاعمون

دوست عزیز این بالوتلی رو اینجوری نگاه نکن !! :دی اگر موتورش روشن شه دیگه خاموشی نداره! قطعا کاسیاس رو اذیت میکنه یا شایدم مثل نویر به زانو در بیاره :cool:

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
کلا بعد از بازی با آلمان این تاپیک خیلی سریع رفته جلو حداقل 10 صفحه انگاری که بعد از اون بازی قهرمان شده باشن!
آخه انگلیسم که برده بودن تاپیک روند معمولی داشت و خیلی کند پیش میرفت.
و در دیگر بازی این مرحله که اسپانیا پرتغال رو برد یکدهم این هم تاپیک اسپانیا شلوغ نشد.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
امیدوارم در اشتباه باشم ولی فکر میکنم اسپانیا هت تریک قهرمانی اش رو کامل کنه. باز حداقل بردن دوباره یورو کمتر زور داره تا جام جهانی...

در مورد بازی، حدسم 0-0 یا 1-1 هست، بعد هم وقت اضافه و پنالتی. بوفون پنالتی گیر خوبیه - از هر 5 تا یکی اش رو احتمالا میگیره، کاسیاس ولی استاده و بوفون تو این یک زمینه حرفی برای گفتن نداره جلوی ایکر. تو پنالتی زدن هم فکر میکنم اونا بهتر باشه. کلا فکر میکنم بکشه به پنالتی و اسپانیا ببره. ببینیم چی میشه.

بالا