شماها وقتی می خواهید سکه بخرید(حتی در حد چند عدد) نیز به بانک مراجعه می کنید یا از صرافی ها؟یا از دست؟یا طلافروشی؟
این سواله منم هست. کارشناسا بیان پاسخ بدن
البته فکر کنم خرید از دست فروشا ارزون در بیاد واسه ما
طلافروشی
پس طلافروشی شد.بهترینش از طلافروشی و علی الخصوص سکه فروشی اونم توی سبزه میدون هست که دقیقاً عین این قیمتی میدن که توی سایت ها خورده و گاهی حتی 2 تومنم کمتر میدن
شما سعی کنید سکه وکیوم و پلمپ شده بگیرید که خطرناک نباشه و یه موقه غیره نندازن بهتون ! از دست که میخرید باید حواستون به این غیره ها باشه ...
حرفه ای که شدید سکه بدون پلمپ بگیرید که حمل و نقل تعداد زیادش هم راحت تره.
ربطش به سکه چی بود من نفهمیدم؟بفرما ببندید تنگه تون رو حالا این گوی و این میدان !!!
مقامهای ارشد آمریکایی از اعزام نیروهای تازه نظامی به خلیج فارس به منظور جلوگیری از بسته شدن احتمالی تنگه هرمز و همچنین تقویت قابلیت حمله به مناطق داخلی ایران، در صورت بروز درگیری نظامی، خبر دادند. روزنامه نیویورکتایمز روز سهشنبه ۱۳ تیر با درج این خبر، از قول مقامهای ارشد وزارت دفاع آمریکا نوشت که نیروی دریایی ایالات متحده هماینک تعداد ناوهای مینیاب خود در منطقه را دوبرابر کرده و به هشت فروند رساندهاست. برپایه این گزارش، همچنین برای تقویت نیروی تهاجمی ناوهای هواپیمابر آمریکا در منطقه، هواپیماهای رادارگریز اف-۲۲ و اف-۱۵سی به سوی پایگاههای آمریکا در خلیج فارس پرواز کردهاند. تنگه هرمز گذرگاه حدود ۲۰ درصد از کل نفت معامله شده در جهان است .
یک مقام ارشد وزارت دفاع آمریکا با اشاره به گسیل نیروهای جدید آمریکا به منطقه روز سهشنبه به نیویورکتایمز گفت که پیام این تقویت نیرو برای ایران این است که «فکر بستن تنگه هرمز را از سر بهدر کنید.» این مقام آمریکایی که نام او در گزارش نیویورکتایمز ذکر نشده در ادامه گفت که: «فکر بستن تنگه را کنار بگذارید. ما مینها را جمع خواهیم کرد، فکر فرستادن قایقهای تندرو را هم به منظور ایجاد مزاحمت برای ناوهای ما یا کشتیهای تجاری از سر بیرون کنید، ما این قایقها را به اعماق خلیج خواهیم فرستاد.»
ربطش به سکه چی بود من نفهمیدم؟
بابا اینا یه مشت حرفه. اگه واقعا بخان ببندن با بدنه این بسیجیا هم میبندن . دیگه ایران اینقدرها هم ضعیف نیست که نتونه یه تنگه رو ببنده
چی بگم.قطعا من و شمایی که با بدنه بسیجیا تنگه بندی می کنیم!!! نمی فهمیم اما اونی که اقتصاد سیاسی خونده میفهمه. مهم هم همونان من و شما که عددی نیستیم.
اونس 1612 نفت 2 دلار افزایش!
بهترینش از طلافروشی و علی الخصوص سکه فروشی اونم توی سبزه میدون هست که دقیقاً عین این قیمتی میدن که توی سایت ها خورده و گاهی حتی 2 تومنم کمتر میدن
شما سعی کنید سکه وکیوم و پلمپ شده بگیرید که خطرناک نباشه و یه موقه غیره نندازن بهتون ! از دست که میخرید باید حواستون به این غیره ها باشه ...
حرفه ای که شدید سکه بدون پلمپ بگیرید که حمل و نقل تعداد زیادش هم راحت تره.
به نظرم هر کی میخواد دلار بگیره فقط دلار کانادا بگیره چون ارزشش از دلار امریکا در بازار جهانی بیشتره ولی در ایران از دلار امریکا ارزونتره فعلا
آغاز واگذاری 2.2 میلیون سکه به ثبتنام کنندگان با هدف کنترل بازار، در حالی آغاز شده که تجربه نشان داده عرضه سکه تاثیر چندانی بر قیمت آن ندارد و بازیگر اصلی این بازار و تعیین کننده قیمت، نرخ ارز است.
ور میدارنش زودی
نمیذارن کسی ببینه![]()