کسی میدونه تحویل سکه های مرداد آغاز شده یا نه؟؟؟:blink:
دوستان و اساتید محترم یک سوالی داشتم که ممنون میشم پاسخ بدید
شما تعداد بالای سکه رو چطوری خرید فروش می کنید منظورم نکات امنیتی خرید و فروششه مثلا من می خوام 80 تا سکه رو از بانک تحویل بگیرم ببرم بفروشم خونمو بخرم می ترسم . از طرفی تا به حال از این کارا نکردم اصلا سمت خرید و فروش سکه نرفتم
بریزم تو یه کیسه ببرم یه طلا فروشی بفروشم !
دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید. مخصوصا هرسا خانم شما که از قدیمی های تاپیک هستی.
خرید و فروش سکه بهتره یا طلا آب شده البته در کل نه شرایط خاصی.
بعد بفرمایید سکه هم مالیات داره؟ موقع خرید مالیات اضافه میشه یا فروش. کلا راهنمایی کنید دیگه. همین طور دلار/ من الان دوباره 200 گرم آب شده دارم به نظرتون دلار باشه بهتر نیست؟؟؟؟؟
سکه هایی که 670 خریده بودم 743 فروختم.
منتظر قیمت مناسب برای خرید دوباره هستم.
در حال حاضر بین سکه و شمش به نظر خرید کدومش بهتره؟ (از نظر مالیات، اختلاف قیمت خرید و فروش، نقدشوندگی و ...)
اگر در مورد خرید شمش راهنمایی بفرمایید ممنون میشم. (از کجا باید خرید و نکته ای هست که در خرید باید توجه کرد؟)
دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید. مخصوصا هرسا خانم شما که از قدیمی های تاپیک هستی.
خرید و فروش سکه بهتره یا طلا آب شده البته در کل نه شرایط خاصی.
بعد بفرمایید سکه هم مالیات داره؟ موقع خرید مالیات اضافه میشه یا فروش. کلا راهنمایی کنید دیگه. همین طور دلار/ من الان دوباره 200 گرم آب شده دارم به نظرتون دلار باشه بهتر نیست؟؟؟؟؟
امروز واسه یکی سکه 1 گرمی پارسیان خریدم 94 تومن
نمیدونم سایت ها چرامیزنن 112 تومن
مگه با هم فرق میکنه ؟
یه مدل هم داشت 70 تومن
امروز واسه یکی سکه 1 گرمی پارسیان خریدم 94 تومن
نمیدونم سایت ها چرامیزنن 112 تومن
مگه با هم فرق میکنه ؟
یه مدل هم داشت 70 تومن
http://azadigold.blogfa.com/post-3274.aspx
دور بعدی منظور آقای باقری با معاون اشتون هست. یعنی در سطح معاونین. این طرفین چقدر حوصله دارن هی میشینن مذاکره میکنن واقعا خسته کننده هست.
اگر کسی شمش خرید یا اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید. (البته الان که سکه حباب منفی داره و قاعدتا بهتره هست، صرفا جهت اطلاع میپرسم)
- از سبزه میدان باید خرید؟
- شناسنامش به چه صورته و چه اطلاعاتی داخلش هست و چه کاربردی داره؟
- پارس آلتون فرقش با بانک کارگشایی چی هست و کدوم بهتره؟ (مثلا کدام را بهتر میخرن؟ یا قیمتش فرقی داره؟)
- مثل سکه راحت خریدار داره یا فروشش مشکل تر و هرجایی نمیخرن؟ (در مورد 50 گرمی صحبت میکنم.)
- قیمت خرید و فروشش با چه فرمولی هست؟ فروش=قیمت جهانی + A , خرید=قیمت جهانی - B ، این A و B چی هست؟ (اختلاف قیمت خرید و فروش نسبت به سکه به صرفه تر هست؟)
- مالیاتش موقع خرید و فروش به چه صورت هست؟ (به قیمت فروش مالیات بر ارزش افزوده اضافه میشه؟)
ممنون
بهترینش از طلافروشی و علی الخصوص سکه فروشی اونم توی سبزه میدون هست که دقیقاً عین این قیمتی میدن که توی سایت ها خورده و گاهی حتی 2 تومنم کمتر میدن
شما سعی کنید سکه وکیوم و پلمپ شده بگیرید که خطرناک نباشه و یه موقه غیره نندازن بهتون ! از دست که میخرید باید حواستون به این غیره ها باشه ...
حرفه ای که شدید سکه بدون پلمپ بگیرید که حمل و نقل تعداد زیادش هم راحت تره.
حجت کجا خریدی![]()
حجت جان "سکه پارسیان "با "سکه بانکی" فرق میکنه.اینا که شما خریدی سکه بانکی نیست.سکه پارسیان از پارسال ضربشون هم غیرقانونی شده.اما خرید و فروشش ایراد نداره.
کد:http://azadigold.blogfa.com/post-3274.aspx
بله .....کاربر hossein55؟