• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
کسی میدونه تحویل سکه های مرداد آغاز شده یا نه؟؟؟:blink:

من الان بانک بودم نمیدن
گفت سر موعدش میدن
گفت همون روز تو پورتال بانک مرکزی اسم اون شخص میاد و میتونن سکه بدن
در نهایت خانم متصدی بانکداری اسلامی گفت بهمنی حرف مفت میزنه همیشه :wacko::lol:

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
دوستان و اساتید محترم یک سوالی داشتم که ممنون میشم پاسخ بدید
شما تعداد بالای سکه رو چطوری خرید فروش می کنید منظورم نکات امنیتی خرید و فروششه مثلا من می خوام 80 تا سکه رو از بانک تحویل بگیرم ببرم بفروشم خونمو بخرم می ترسم . از طرفی تا به حال از این کارا نکردم اصلا سمت خرید و فروش سکه نرفتم
بریزم تو یه کیسه ببرم یه طلا فروشی بفروشم !

یه دوستی رفیق گردن کلفتی دنبالت باشه بهتره
ببر طلافروش صرافی
بهتره به نظر من سکه رو جلوی چشم خودت امتحان کنه موقع خرید نبره پشت میز و اینا که اگه یه وقت توافق نکردید سکه خودتو پس بگیری
یه کیسه مطمئنی چیزی ببر
اونروزی تو یکی از خیابون های نزدیک فردوسی یه بدبختی کاغذ زده بود رو دیوار یه سکه وکیوم شده گم کرده و تلفن داده بود کسی پیدا کرد بهش بده :wacko: من که تو خیابون درشت تر از 50 تومنی و 100 تومنی پاره پیدا نمیکنم که اونم ارزش دولا شدن نداره دیسک کمر میگیرم :p

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید. مخصوصا هرسا خانم شما که از قدیمی های تاپیک هستی.

خرید و فروش سکه بهتره یا طلا آب شده البته در کل نه شرایط خاصی.

بعد بفرمایید سکه هم مالیات داره؟ موقع خرید مالیات اضافه میشه یا فروش. کلا راهنمایی کنید دیگه. همین طور دلار/ من الان دوباره 200 گرم آب شده دارم به نظرتون دلار باشه بهتر نیست؟؟؟؟؟

سلام ببخشید من زیاد اطلاع دقیقی از طلای آب شده ندارم .شرمنده ایشالا اساتید میان توضیح میدن

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
سکه هایی که 670 خریده بودم 743 فروختم.
منتظر قیمت مناسب برای خرید دوباره هستم.

دلیل فروش , پیشبینی اومدن این خبر بود که اومد. و مانوری که روش میدن. که اومد.
http://tnews.ir/News_9049600_F7FF/س..._دقیق_برگزاری_این_نشست_اشاره_ای_نشده_است.html
سخنگوی 'کاترین اشتون '، مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا امروز در بیانیه ای از برگزاری دور بعدی مذاکرات گروه 1+5 و ایران در آینده نزدیک خبر د

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
در حال حاضر بین سکه و شمش به نظر خرید کدومش بهتره؟ (از نظر مالیات، اختلاف قیمت خرید و فروش، نقدشوندگی و ...)
اگر در مورد خرید شمش راهنمایی بفرمایید ممنون میشم. (از کجا باید خرید و نکته ای هست که در خرید باید توجه کرد؟)

شمش اگر بالای 50 گرم تهیه میکنید حتما با شناسنامه باشه از بانک کارگشائی یا شمش های پارس آلتون . صرافی ها هم دارن خریدش مثل خرید سکه راحت هست . ولی شمش بالای 50 گرم توجیه پیدا میکنه در صورتیکه بخوایید شیطونی کنید و شمش رو در خارج از ایران بفروشید
i393197_ugly-gruebel-fuer-vera.gif

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید. مخصوصا هرسا خانم شما که از قدیمی های تاپیک هستی.

خرید و فروش سکه بهتره یا طلا آب شده البته در کل نه شرایط خاصی.

بعد بفرمایید سکه هم مالیات داره؟ موقع خرید مالیات اضافه میشه یا فروش. کلا راهنمایی کنید دیگه. همین طور دلار/ من الان دوباره 200 گرم آب شده دارم به نظرتون دلار باشه بهتر نیست؟؟؟؟؟

تبدیل به ارز کن . این ها رو پیشنهاد میکنم . دلار آمریکا - دلار کانادا . در مورد خرید و فروش هم صد البته سکه چون نه مالیات داره و نه درد سر . طلای آب شده سمتش نرید به شخصه میگم چون دردسر های خواص خودش رو داره

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
امروز واسه یکی سکه 1 گرمی پارسیان خریدم 94 تومن

نمیدونم سایت ها چرامیزنن 112 تومن

مگه با هم فرق میکنه ؟

یه مدل هم داشت 70 تومن

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
امروز واسه یکی سکه 1 گرمی پارسیان خریدم 94 تومن

نمیدونم سایت ها چرامیزنن 112 تومن

مگه با هم فرق میکنه ؟

یه مدل هم داشت 70 تومن

حجت جان "سکه پارسیان "با "سکه بانکی" فرق میکنه.اینا که شما خریدی سکه بانکی نیست.سکه پارسیان از پارسال ضربشون هم غیرقانونی شده.اما خرید و فروشش ایراد نداره.
کد:
http://azadigold.blogfa.com/post-3274.aspx

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
این جریان موافقت با دور بعدی مذاکرات رو انتظارشو نداشتم , به هر حال یحتمل بازار میره توی کما یکی همین که گفتن قراره انجام بشه , یکی هم بعد که محل و زمان دقیقشو اعلام کنن , قیمت خرید کم ریسک دوروبر دلار 1910 تا 1930 هست از نظر من.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598

دور بعدی منظور آقای باقری با معاون اشتون هست. یعنی در سطح معاونین. این طرفین چقدر حوصله دارن هی میشینن مذاکره میکنن واقعا خسته کننده هست.

باید وقت تلف بشه به هر حال یجوری !

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
اگر کسی شمش خرید یا اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید. (البته الان که سکه حباب منفی داره و قاعدتا بهتره هست، صرفا جهت اطلاع میپرسم)

- از سبزه میدان باید خرید؟
- شناسنامش به چه صورته و چه اطلاعاتی داخلش هست و چه کاربردی داره؟
- پارس آلتون فرقش با بانک کارگشایی چی هست و کدوم بهتره؟ (مثلا کدام را بهتر میخرن؟ یا قیمتش فرقی داره؟)
- مثل سکه راحت خریدار داره یا فروشش مشکل تر و هرجایی نمیخرن؟ (در مورد 50 یا 100 گرمی صحبت میکنم.)
- قیمت خرید و فروشش با چه فرمولی هست؟ فروش=قیمت جهانی + A , خرید=قیمت جهانی - B ، این A و B چی هست؟ (اختلاف قیمت خرید و فروش نسبت به سکه به صرفه تر هست؟)
- مالیاتش موقع خرید و فروش به چه صورت هست؟ (به قیمت فروش مالیات بر ارزش افزوده اضافه میشه؟)

ممنون

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
اگر کسی شمش خرید یا اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید. (البته الان که سکه حباب منفی داره و قاعدتا بهتره هست، صرفا جهت اطلاع میپرسم)

- از سبزه میدان باید خرید؟
- شناسنامش به چه صورته و چه اطلاعاتی داخلش هست و چه کاربردی داره؟
- پارس آلتون فرقش با بانک کارگشایی چی هست و کدوم بهتره؟ (مثلا کدام را بهتر میخرن؟ یا قیمتش فرقی داره؟)
- مثل سکه راحت خریدار داره یا فروشش مشکل تر و هرجایی نمیخرن؟ (در مورد 50 گرمی صحبت میکنم.)
- قیمت خرید و فروشش با چه فرمولی هست؟ فروش=قیمت جهانی + A , خرید=قیمت جهانی - B ، این A و B چی هست؟ (اختلاف قیمت خرید و فروش نسبت به سکه به صرفه تر هست؟)
- مالیاتش موقع خرید و فروش به چه صورت هست؟ (به قیمت فروش مالیات بر ارزش افزوده اضافه میشه؟)

ممنون

از حسین بپرس راهنمایی ات میکنه

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
يك آدرس ازتون خواستيم كه نداديد

بهترینش از طلافروشی و علی الخصوص سکه فروشی اونم توی سبزه میدون هست که دقیقاً عین این قیمتی میدن که توی سایت ها خورده و گاهی حتی 2 تومنم کمتر میدن

شما سعی کنید سکه وکیوم و پلمپ شده بگیرید که خطرناک نباشه و یه موقه غیره نندازن بهتون ! از دست که میخرید باید حواستون به این غیره ها باشه ...

حرفه ای که شدید سکه بدون پلمپ بگیرید که حمل و نقل تعداد زیادش هم راحت تره.

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
اگه نرخ تورم هم تو نرخ ارز تاثیرگذار باشه و زمینه سازیهایی که شده از جمله حرفهای بهمنی که گفته بود چطور انتظار دارید وقتی همه چی گرون میشه ارز ارزون بمونه سوالی که پیش میاد اینه که برفرض محال اگه همین فردا جام زهر بره بالا و همه چی آروم شه نرخ ارز مگه چقدر میتونه بیاد پایین تا ما خوشبخت شیم؟ به نظر میرسه کم کم همه دارن با ارز 1900 تومنی کنار میان و رستگار میشن. حالا پیدا کنید کف قیمت سکه رو با پیش بینی اونس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
حجت کجا خریدی
i393200_crazy.gif

تو بازار رشت

حجت جان "سکه پارسیان "با "سکه بانکی" فرق میکنه.اینا که شما خریدی سکه بانکی نیست.سکه پارسیان از پارسال ضربشون هم غیرقانونی شده.اما خرید و فروشش ایراد نداره.
کد:
http://azadigold.blogfa.com/post-3274.aspx

اوه دیدم وقتی اصرار به فاکتور کردم یارو زرد کرد و اخرم فاکتور نداد

فقط یه برگه با مهر ازش گرفتم که قیمت رو داشته باشم

بالا