• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
تانزانیا در واکنش به گزارش های حاکی از استفاده نفت کش های ایران از پرچم آن کشور آفریقائی برای دور زدن تحریم های نفتی علیه تهران ضمن اعلام شروع تحقیقات در این باره می گوید اگر معلوم شود چنین اقدامی انجام گرفته است برای برداشتن پرچم خود از روی نفت کش های ایران اقدام می کنیم.
اقدام تانزانیا علیه استفاده پرچمی نفت کش های ایران
http://www.radiofarda.com/content/f4_iran_oil_ship_use_tanzania_flag/24635743.html
کوروش آسوده بخواب که ما بیداریم ...

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
اين سري 2 ميليون سكه ميدن، دفعه قبل چندتا دادن؟

اونسم كه با اين اخبار فاندي سقوط آزاد كرد :skull:
من از خدامه نریزه هر هزار تومن ریزش ینی کلی ضرر واسه من!!!:wacko:
2 میلیون کمتر از 8 میلیون اثر داره ولی به هر حال بی تاثیر نیست:rolleyes:

دوست عزیز
وقتی تعداد بالا می خوای سکه حمل کنی، زنگ می زنی کلانتری محل 50 -100 تومن میدی یک مامور مسلح بهت میدن با خیال راحت میری و میای
برای فروش هم می تونی از یک صرافی اشتراک بگیری بعد خودشون پیک می فرستن پول یا چک رمز دار میاره توی خونتون ازت سکه ها تو می خره میره

شما آتی هم کار میکنین یا فقط فیزیکی؟؟؟

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
دوست عزيز اينجا ايرانه، فكر بعد از خريد و فروش رو هم بكنيد به اين افرادي كه شما گفتيد نميشه اونچنان اطمينان هم كرد، در ضمن شناسايي محل زندگي شما كار خيلي ها رو راحت ميكنه

دوست عزیز
وقتی تعداد بالا می خوای سکه حمل کنی، زنگ می زنی کلانتری محل 50 -100 تومن میدی یک مامور مسلح بهت میدن با خیال راحت میری و میای
برای فروش هم می تونی از یک صرافی اشتراک بگیری بعد خودشون پیک می فرستن پول یا چک رمز دار میاره توی خونتون ازت سکه ها تو می خره میره

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
من از خدامه نریزه هر هزار تومن ریزش ینی کلی ضرر واسه من!!!:wacko:
2 میلیون کمتر از 8 میلیون اثر داره ولی به هر حال بی تاثیر نیست:rolleyes:

شما آتی هم کار میکنین یا فقط فیزیکی؟؟؟
تخصص کافی برای آتی رو ندارم

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
دوست عزيز اينجا ايرانه، فكر بعد از خريد و فروش رو هم بكنيد به اين افرادي كه شما گفتيد نميشه اونچنان اطمينان هم كرد، در ضمن شناسايي محل زندگي شما كار خيلي ها رو راحت ميكنه
صرافی مهمترین چیزی که داره اعتبارش است، یک بار جلوی یه صرافی داد و بیداد بشه یا یکی بگه اینجا سره من کلاه گذاشتن اون صرافی باید جمع کنه بره
در ضمن میزان سرمایه ای که یک صرافی داره به هیچ وجه قابل مقایسه با پس انداز در منزل شما نیست.
این روشیه که من باهاش کار می کنم، البته من توی محل کارم قرار می ذارم.

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
630 ثبت نام کردن ! 31.5 هم مالیاتشه ! میشه 661.5 !
البته سود این چند ماه خواب پولشونم هست دیگه ! اگر با سود کوتاه مدت بانکی(7 درصد) حساب کنیم ! میشه 22 تومن برای هر سکه !

یعنی جمعا میشه 681.5 !

فكر كنم اينايي كه ثبت نام كردن 599 ثبت نام كردن 30 تومن هم بايد ماليات بدن ميشه حدود 630
10 درصد هم سود اين 6 ماه ميشه 60 هزار تومن
پس 690 حداقل در مياد
سكه هاي 630 تومني كه شما گفتيد 4 ماهه بودن كه تحويلشون تموم شد هر چي مونده 6 و 8 و 9 ماهه هست كه همشون 599 بودن فكر كنم

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
فكر كنم اينايي كه ثبت نام كردن 599 ثبت نام كردن 30 تومن هم بايد ماليات بدن ميشه حدود 630
10 درصد هم سود اين 6 ماه ميشه 60 هزار تومن
پس 690 حداقل در مياد
سكه هاي 630 تومني كه شما گفتيد 4 ماهه بودن كه تحويلشون تموم شد هر چي مونده 6 و 8 و 9 ماهه هست كه همشون 599 بودن فكر كنم

بله درسته من اشتباه کردم

سود رو 20 درصد (سالیانه) حساب کردید ؟

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
کار خوبی میکنید که تو خونه این کار رو انجام نمیدید، اصلا توصیه نمیشه که تو خونه (جایی که سکه ها نگهداری میشه) این تبادلات صورت بگیره.
اونجایی که شما ازش اشتراک دارید قیمت خرید و فروشش منصفانه هست؟ امکانش هست تلفنش رو برای منم پی ام کنید؟

صرافی مهمترین چیزی که داره اعتبارش است، یک بار جلوی یه صرافی داد و بیداد بشه یا یکی بگه اینجا سره من کلاه گذاشتن اون صرافی باید جمع کنه بره
در ضمن میزان سرمایه ای که یک صرافی داره به هیچ وجه قابل مقایسه با پس انداز در منزل شما نیست.
این روشیه که من باهاش کار می کنم، البته من توی محل کارم قرار می ذارم.

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
این روزا به شدت در کمینم برای شکار خرید

farokhe

Registered User
لایک‌ها
27
البته بستگی به روند اون روز و پیش بینی چند روز آینده بازار هم داره

سکه هایی که گرفته بودیو فروختی در کمین شکاری وقتی میخوای بخری یا بفرویشو به دوستان تو فروم هم بگو تا در سود و ضرلت شریک باشیم
نمی دونم چرا اونی نمیاد دیگه

Last edited:

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
من عاشق این تحلیلهای تکنیکالم، تا دیروز میگفتن به صد دلیل انس نزولیه حالا امروز میگن همونطور که پیش بینی میشد انس صعودیه!!!!!!:lol: باید گفت تخیل تکنیکال نه تحلیل تکنیکال

ویژگی تحلیل تکنیکال همینه. هر لحظه ممکنه حرفش رو عوض کنه. توی تحلیل تکنیکال هیچکس ادعای پیشگویی بازار رو نداره. براساس وضعیت موجود سعی میکنن یه حدس بزنن و بصورت احتمالی برآوردی از بازار داشته باشن.

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
سکه هایی که گرفته بودیو فروختی در کمین شکاری وقتی میخوای بخری یا بفرویشو به دوستان تو فروم هم بگو تا در سود و ضرلت شریک باشیم
نمی دونم چرا اونی نمیاد دیگه
دوست عزیز از لطف شما سپاسگذارم
من قبل از خرید و فروش اعلام می کنم اما تصمیم گیری به عهده خودتان است.
اگر سود کردید خوشحال می شوم و اگر ضرر کردید ناراحت می شوم.

ayazkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
جناب ویش مستر دلار هم خرید و فروش میکنی ؟

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
این روزا به شدت در کمینم برای شکار خرید

دوست عزیزبا توجه به مثبت بودن نتیجه مذاکرات استانبول-نزدیک شدن موعد تحویل سکه ها- اوضاع نامشخص اونس.چه تحلیلی انجام دادید که به فکر خرید رسیده اید؟ (هرچقدر خواستم لحن جمله سوالی محض باشه اینطور دراومد).واقعا یک سوال هست نه زیر سوال بردن تصمیم شما.ممنون که اطلاعات ما رو بالا میبرید.

Ali_j98

Registered User
لایک‌ها
14
دوست عزیزبا توجه به مثبت بودن نتیجه مذاکرات استانبول-نزدیک شدن موعد تحویل سکه ها- اوضاع نامشخص اونس.چه تحلیلی انجام دادید که به فکر خرید رسیده اید؟ (هرچقدر خواستم لحن جمله سوالی محض باشه اینطور دراومد).واقعا یک سوال هست نه زیر سوال بردن تصمیم شما.ممنون که اطلاعات ما رو بالا میبرید.

داداشی کی گفته نتیجه مذاکرات استانبول مثبت بوده؟
از رسانه های خارجی پیگیری کنید که همچین چیزی نبوده
و اینکه دیگه فکر نمیکنم این سکه های جدید شک خاصی به بازار بده

به نظر من اگر روز شنبه بازار تونست 2000 تومان رو رد کنه (منظورم دلار) بالاتر از این ها قراره بره ولی اگر تو همون محدوده بخواد بمونه یا نگهش دارن به نظرم کم کم تا محدوده 1900 افت کنه
در کل دلار بالای 2000 تومان واسه دولت حیثیتی شده حالا اگه قبه این مثله مجدد شکسته بشه یعنی برنامه دیگه ایی دارن میچینن
در کل اینا همش دارن بازی میزنن به ملت ادم خیلی باید مواظب باشه چون یک شبه امکان داره سرمایه ادم نصف بشه

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
داداشی کی گفته نتیجه مذاکرات استانبول مثبت بوده؟
از رسانه های خارجی پیگیری کنید که همچین چیزی نبوده
و اینکه دیگه فکر نمیکنم این سکه های جدید شک خاصی به بازار بده

به نظر من اگر روز شنبه بازار تونست 2000 تومان رو رد کنه (منظورم دلار) بالاتر از این ها قراره بره ولی اگر تو همون محدوده بخواد بمونه یا نگهش دارن به نظرم کم کم تا محدوده 1900 افت کنه
در کل دلار بالای 2000 تومان واسه دولت حیثیتی شده حالا اگه قبه این مثله مجدد شکسته بشه یعنی برنامه دیگه ایی دارن میچینن
در کل اینا همش دارن بازی میزنن به ملت ادم خیلی باید مواظب باشه چون یک شبه امکان داره سرمایه ادم نصف بشه

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2

مذاکرات مثبت بوده دیگه ، همین که جلسه تا یک شب طول کشیده ، طرف ایرانی با لبخند بیرون اومده ، قرار شده جلسه در سطح معاونین برگزار بشه ، رسانه های ترکیه هم گفتن قرار یه دیدار بین مقام های ارشد ایران و آلمان صورت بگیره و ...

همه ی اینا یعنی اینکه مذاکرات شکست نخورده ...

2000 تومن خط قرمز دولت هست ، بخاطر همین به این زودیا به اونجا نمی رسیم .

بالا