• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلینیک دامپزشکی پی تی

*sepideh*

Registered User
لایک‌ها
433
وضعیتش چه جوریه؟فعاله؟جنب و جوش داره؟چی بهش میدی؟ویتامین؟جیره غذاییش چیه؟

مرسی که جواب دادی . غذاش که خوبه و خیلی هم جنب و جوش داره . گلدفیشه دیگه . تا لحظه مرگش میخوره . غذاش رو هم از این غذای آماده ماهی آب شیرین . دو سه جوره بهش میدم .

. ولی تازگی شنا کردنش مشکوک شده یعنی مساحت کمتری رو شنا میکنه و دور میزنه .

ادیت 1: الان دیدم زیر شکمش هم قرمز شده . آب رو عوض کردم گذاشتم کلرش بره بندازم تو آب جدید . به آب نمک هم زدم .

ادیت 2 : احساس میکنم کند شده ، کمتر حرکت میکنه . یعنی میمیره ؟:worried:

Last edited:

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
زخم یا دم خوردگی داره؟فقط همین یه دونست؟ماهی دیگه داری؟این مواردی که میگم رو فرض کردم همین یه ماهیه اگه بازم هست جداشون کن و این کارها رو انجام بده
اون مشکل دم احتمالا ناشی از قارچ ها و باکتری ها میتونه باشه.چک کن مشکل خوردگی و .. نداشته باشه.ولی فعلا این کارو انجام بده
یک کپسول آموکسی سیلین 500 رو به ازای 150 لیتر ( آب آکواریوم ) روزی سه بار به آبش اضافه کن.این کارو دو سه روز انجام بده.اگه دیدی داره خوب میشه سعی کن آب رو تا اونجا که میتونی بیشترشو عوض کنی و کمی دارو توش مونده باشه.
به ازای هر 5 لیتر آب هم 100 میلی گرم اکسی تتراسیکلین روزانه و حداکثر 4 روز بهش اضافه کن
اگه دم خوردگی داشته باشه که دارو هست فکر کنم تترا جنرال تونیک بهتر باشه

*sepideh*

Registered User
لایک‌ها
433
دم خوردگی نداره . زخم هم نداره . همراهش یه گورامی هم هست .

فقط خون زیر پوستش دویده . دمش و زیر شکمش . فردا میرم میگیرم براش . مرسی

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
درود

امروز يك ايميل دريافت كردم كه در اون درباره بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو هشدار داده بود. مي خواستم بدونم واقعا چنين موردي وجود داره يا تنها يك شايعه ست؟

اين هم متن كامل نوشته:

اخیرا مشاهده شده که در مناطق شرقی کشور بدلیل ورود دامهای غیر قرنطینه وبیمار (گاو،گوسفند،شترو... ) تعدادی از هموطنانمان حتی چند دانشجوی

پزشکی درمشهد وزاهدان بدلیل ابتلا به بیماری این دامها که بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو

نام دارد جان خود را از دست داده اند . به منظور پیشگیری از ابتلا به این بیماری

خطرناک که تا 50% خطر مرگ ومیر دارد ، نحوه پیشگیری ومراقبت از این بیماری را به همه کسانی که دوستشان دارید

اطلاع رسانی کنید

توضیحی کوتاه در مورد این بیماری مهلک

علائم بیماری: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از بیماریهای ویروسی قابل انتقال بین انسان و حیوان می باشد .بیماری با تب ناگهانی ، بدن درد ، کوفتگی ، ضعف ، سردرد ، درد شدید عضلات ، بی اشتهایی ، درد پشت حدقه چشم ، ترس از نور ، تهوع ، استفراغ ، گلودرد ، دل درد و تغییرات خلقی بصورت بی قراری و افسردگی ظاهر می شود .
علائم خونریزی معمولاً از روز سوم تا پنجم شروع می شود . خونریزی در مخاط ، لکه های خونریزی (پشتی) در قسمت بالای بدن ، خط زیر بغل ، محلهای تزریق و تحت فشار ایجاد می شود . خونریزی از اعضای مختلف بدن ( بینی ، لثه ، مجاری ادرار ، روده ، رحم و ... ) ایجاد می شود . بیماران بدحال از روز پنجم به بعد دچار نارسایی کبدی ، کلیوی می شوند .

مخزن بیماری :
گوسفند ، گاو ، بز ، خرگوش وحشی ، و شتر مرغ به عنوان مخزن بیماری مطرح هستند .

راههای انتقال :
انتقال از طریق گزش کنه که یکی از راههای مهم ابتلا می باشد . کنه ها بخصوص گونه هیمالوما از طریق تخمدان آلوده در تمام مراحل رشدآلوده شده و عفونت زا می باشند . کنه بالغ ویروس را به نوزادان خود انتقال می دهد .
انسان نیز در اثر تماس مستقیم با خون و ترشحات یا بافتهای آلوده دام و یا تماس با ترشحات افراد بیمار مبتلا می شوند . در تماس نزدیک با دمهای آلوده از طریق تنفس نیز امکان ابتلا به بیماری وجود دارد .

گروههای در معرض خطر :
همه افراد جامعه احتمال ابتلا به بیماری را دارند .
گروه پرخطر شامل : دامداران ، دامپزشکان ، کارمندان کشتارگاه و کارکنان بهداشتی درمانی ( پزشک ، پرستار ، بهیار و ... ) می باشند .

فرد مبتلا به این بیماری همیشه تب دارد و در نهایت ممکن است به‌دلیل نارسایی اعضا و خونریزی شدید جان خود را از دست بدهد. دوره کمون تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو معمولا کمتر از 2هفته پس از تماس با دام آلوده یا گزش کنه است و این علائم پس از این مدت بروز خواهد کرد و درصورت عدم انجام به‌موقع اقدامات درمانی، احتمال مرگ‌و‌میر تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو بیش از 50درصد است. البته دام آلوده علائم خاصی ندارد، فقط یک هفته تب‌دار می‌شود و بعد این تب فروکش می‌کند.
اگر دام آلوده در همان روزهای عود بیماری ذبح شود و در کنار آن سلاخ هم دستکش دستش نباشد یا دستش هنگام ذبح خراش بردارد، سریعا ویروس منتقل می‌شود. برای همین اصرار ما بر این است که
دام‌های وارداتی حتما توسط دامپزشک معاینه شوند و بعد در اختیار کشتارگاه‌ها قرار بگیرند.

از خریدن گوشتهای بازرسی نشده
و بدون مهر دامپزشکی (کشتار غیرمجاز) خودداری کنید .

یا به عبارتی دیگر میتوان گفت که برای مدتی از خرید
گوشت قرمز خودداری نماییم تا در امان باشیم

1391/2/20
این خبر توسط گروهی از پزشکان تهران منتشر شده که شاهد مرگ تعدادی ار مبتلایان بوده اند
لطفا جدی بگیرید

Last edited:

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
درود

امروز يك ايميل دريافت كردم كه در اون درباره بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو هشدار داده بود. مي خواستم بدونم واقعا چنين موردي وجود داره يا تنها يك شايعه ست؟

اين هم متن كامل نوشته:

اخیرا مشاهده شده که در مناطق شرقی کشور بدلیل ورود دامهای غیر قرنطینه وبیمار (گاو،گوسفند،شترو... ) تعدادی از هموطنانمان حتی چند دانشجوی

پزشکی درمشهد وزاهدان بدلیل ابتلا به بیماری این دامها که بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو

نام دارد جان خود را از دست داده اند . به منظور پیشگیری از ابتلا به این بیماری

خطرناک که تا 50% خطر مرگ ومیر دارد ، نحوه پیشگیری ومراقبت از این بیماری را به همه کسانی که دوستشان دارید

اطلاع رسانی کنید

توضیحی کوتاه در مورد این بیماری مهلک

علائم بیماری: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از بیماریهای ویروسی قابل انتقال بین انسان و حیوان می باشد .بیماری با تب ناگهانی ، بدن درد ، کوفتگی ، ضعف ، سردرد ، درد شدید عضلات ، بی اشتهایی ، درد پشت حدقه چشم ، ترس از نور ، تهوع ، استفراغ ، گلودرد ، دل درد و تغییرات خلقی بصورت بی قراری و افسردگی ظاهر می شود .
علائم خونریزی معمولاً از روز سوم تا پنجم شروع می شود . خونریزی در مخاط ، لکه های خونریزی (پشتی) در قسمت بالای بدن ، خط زیر بغل ، محلهای تزریق و تحت فشار ایجاد می شود . خونریزی از اعضای مختلف بدن ( بینی ، لثه ، مجاری ادرار ، روده ، رحم و ... ) ایجاد می شود . بیماران بدحال از روز پنجم به بعد دچار نارسایی کبدی ، کلیوی می شوند .

مخزن بیماری :
گوسفند ، گاو ، بز ، خرگوش وحشی ، و شتر مرغ به عنوان مخزن بیماری مطرح هستند .

راههای انتقال :
انتقال از طریق گزش کنه که یکی از راههای مهم ابتلا می باشد . کنه ها بخصوص گونه هیمالوما از طریق تخمدان آلوده در تمام مراحل رشدآلوده شده و عفونت زا می باشند . کنه بالغ ویروس را به نوزادان خود انتقال می دهد .
انسان نیز در اثر تماس مستقیم با خون و ترشحات یا بافتهای آلوده دام و یا تماس با ترشحات افراد بیمار مبتلا می شوند . در تماس نزدیک با دمهای آلوده از طریق تنفس نیز امکان ابتلا به بیماری وجود دارد .

گروههای در معرض خطر :
همه افراد جامعه احتمال ابتلا به بیماری را دارند .
گروه پرخطر شامل : دامداران ، دامپزشکان ، کارمندان کشتارگاه و کارکنان بهداشتی درمانی ( پزشک ، پرستار ، بهیار و ... ) می باشند .

فرد مبتلا به این بیماری همیشه تب دارد و در نهایت ممکن است به‌دلیل نارسایی اعضا و خونریزی شدید جان خود را از دست بدهد. دوره کمون تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو معمولا کمتر از 2هفته پس از تماس با دام آلوده یا گزش کنه است و این علائم پس از این مدت بروز خواهد کرد و درصورت عدم انجام به‌موقع اقدامات درمانی، احتمال مرگ‌و‌میر تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو بیش از 50درصد است. البته دام آلوده علائم خاصی ندارد، فقط یک هفته تب‌دار می‌شود و بعد این تب فروکش می‌کند.
اگر دام آلوده در همان روزهای عود بیماری ذبح شود و در کنار آن سلاخ هم دستکش دستش نباشد یا دستش هنگام ذبح خراش بردارد، سریعا ویروس منتقل می‌شود. برای همین اصرار ما بر این است که
دام‌های وارداتی حتما توسط دامپزشک معاینه شوند و بعد در اختیار کشتارگاه‌ها قرار بگیرند.

از خریدن گوشتهای بازرسی نشده
و بدون مهر دامپزشکی (کشتار غیرمجاز) خودداری کنید .

یا به عبارتی دیگر میتوان گفت که برای مدتی از خرید
گوشت قرمز خودداری نماییم تا در امان باشیم

1391/2/20
این خبر توسط گروهی از پزشکان تهران منتشر شده که شاهد مرگ تعدادی ار مبتلایان بوده اند
لطفا جدی بگیرید

ديشب در اخبار به اين بيماري اشاره كردند خب پس ميشه نتيجه گرفت كه شايعه نبوده اصلا!

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
سلام. گربه من خیلی گاز می گیره، پدرمو در آورده :( هر وقت حالش خوبه خیلی خوب و مهربونه ولی وقتی عصبی میشه یا گرسنه اش میشه یا مهمون داریم یا سر و صدای زیاد دور و برشه یهو می پره دستمو گاز می گیره ولم نمی کنه. چیکار کنم که از سرش بیفته؟ اصلا طبیعیه این رفتارش؟ اسپری آب رو هم امتحان کردم خیلی جواب نداده.

اینم بگم که نره، 8 ماهشه، عقیم شده اس، تک فرزنده :)دی)، مادرش وقتی 2-3 هفته اش بوده مرده و از اون موقع پیش خودمه، به خاطر همین بی مادر بودنش عصبی تر و حساس تر و شدیدا ترسو ه.

*sepideh*

Registered User
لایک‌ها
433
من ماهیم خوب شد . برای دوستانی که ممکنه این مشکل براشون پیش بیاد بگم که به من گفتن به خاطر به هم خوردن تعادل آب هست و باید آب تازه و تمیز در اختیار ماهی قرار داده بشه . حالا اینکه شانسی خوب شد یا نه رو نمیدونم.

مرسی دکتر بهنام . ماهیم هم تشکر میکنه .

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
سلام،
دكتر واسه پيشگيري از بيماريهاي متداول بوقلمون مثل سر سياه چه داروهايي بايد استفاده بشه؟‌ كلاً‌ ميخوام داروها رو ميكس كنم همراه غذا هميشه بهشون بدم كه مريض نشن. اين تلفات پير ما رو درآورد!‌

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
سلام،
دكتر واسه پيشگيري از بيماريهاي متداول بوقلمون مثل سر سياه چه داروهايي بايد استفاده بشه؟‌ كلاً‌ ميخوام داروها رو ميكس كنم همراه غذا هميشه بهشون بدم كه مريض نشن. اين تلفات پير ما رو درآورد!‌

ديروز غروب يكي ديگه مرد :wacko:
رفتم بيمارستان دامپزشكي واسه كنه پودر پروپوكسورا 1%‌ داد بقيه بيماري ها هم گفت بايد واكسن بزني.

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
شما چند تا بوقلمون دارید ؟ واکسیناسیون نکردید ؟

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
اینجور مواقع که من نیستم و سوال بی جواب دارید یه پیام خصوصی بدید یا به آیدی یاهوم پی ام بدید :)
در مورد واکسن هم خب حتما باید اقدام میکردید

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
شما چند تا بوقلمون دارید ؟ واکسیناسیون نکردید ؟

زیاد نبودن ولی همشون مردن. نیوکاسل بود بیماریشون. هفته پیش باز جوجه گرفتم مستقیم بردم واکسن نیوکاسل زدم الانم خدا رو شکر رو به راه هستن. شما هم اگر گرفتی واکسن نیوکاسل از اوجب واجباته. اگر یکیشون بگیره کل گله رو آلوده میکنه. اونطور که تحقیق کردم درمان قطعی هم نداره.

پی نوشت: شرمنده دیر شد الان پست شما رو دیدم.

اینجور مواقع که من نیستم و سوال بی جواب دارید یه پیام خصوصی بدید یا به آیدی یاهوم پی ام بدید :)
در مورد واکسن هم خب حتما باید اقدام میکردید

چسب! (همون چشم) :)

javidhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
دو تا جوجه اردک زرد گرفتم. یکیشون چند روزه کچل شد و مرد.
دومی هم کم غذا می خوره خیلی ترسو شده و همش می خوابه! چشه چیکار کنم نمیره؟!

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
دو تا جوجه اردک زرد گرفتم. یکیشون چند روزه کچل شد و مرد.
دومی هم کم غذا می خوره خیلی ترسو شده و همش می خوابه! چشه چیکار کنم نمیره؟!

تا دكتر بياد بنده جسارت مي كنم در حد سواد نداشته ام جواب ميدم.

براي ريختن موي سر دو علت ميدونم: 1. نوك زدن و كندن توسط ساير جوجه ها 2. بيماري قارچي يا ... بدليل كثيف بودن محيط.

اگر محيطش الان كثيف هست اوني كه مونده رو بذار توي يك كارتن يا يه جاي تميز. زيرش هم روزنامه بنداز هر روز دو بار روزنامه رو عوض كن. آب و غذاي فراوان هم در اختيارش قرار بده. اردك چينه دان نداره و غذا رو مستقيم ميبلعه ميره پايين واسه همين بايد غذاش حتماً حتماً خيس خورده و بصورت خمير باشه تا راحت از گلوش بره پايين. نه خيلي شل باشه كه نتونه بخوره نه خيلي سفت كه از گلوش پايين نره.

اگر غذا نخورد دونه پارس بگير نصف پيمانه آب نصف پيمانه دونه پارس. خمير درست كن بريز تو سرنگ يا با قاشق بده بهش. اگر تجربه نداري با قاشق بهش بده چون با سرنگ ممكنه به زور بدي بهش بجاي دستگاه گوارش بره تو ريه اش و ديگه نتونه نفس بكشه. روزي دوبار بهش غذا بده يكبار صبح زود يكبار هم غروب قبل تاريكي هوا.

اگر بهتر نشد ببرش بيمارستان دامپزشكي.

اميدوارم زودتر خوب بشه. اردك ها خيلي اجتماعي هستن و تنهايي خيلي براشون سخته. سعي كن يه جوجه ديگه بگيري باهاش باشه وگرنه اذيت ميشه.

javidhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
دونه پارس اصلا نشنیدم چیه و از کجا می شه تهیه کرد؟
راستی صداش هم گرفته ! :(

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
دوست من.
اول اینکه نیاز به واکسن دارن
دوم اینکه این مورد هم میتونه طبق گفته دوستمون علت قارچی داشته باشه هم سو تغذیه هم ویروس.توصیه میکنم اگه قصد دارید نگهداری کنید حتما زیر نظر دامپزشک واکسن بزنن.
در کل تا معاینه نکنیم نمیشه علت رو دقیق گفت

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
دونه پارس رو اكثر پرنده فروشي ها دارن. فقط يادت نره يكي ديگه هم بخري تنهايي اذيت ميشه.

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
می ترسم این بمیره بعدی باز تنها بشه
کنارش دو تا مرغ شاخدار هستند

فكر كنم مرغ شاخدار ها رو هم جوجه گرفتيد. يكي دو ماه كه بگذره صداشون مثل دايناسور ميشه.
4fvgdaq_th.gif

حالا اردك رو ميخواي نگير چون به گفته خودت اين يكي ممكن هست بميره ولي اگر موند و فضاش رو داشتي حتماً يه همدم از جنس اردك بگير براش.
smiley_duck.gif

بالا