• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیش بینی نتایج یازدهمین دوره لیگ برتر ،جام خلیج فارس، قوانین در پست اول

amin_16azar

Registered User
لایک‌ها
132
بله آذریها مخصوصا تبریزیها پیشگوهای خوبی هستن :p

می بینم که ایتالیایی زیاده اینجا، ایشالله که یورو 2012 بالاخره مال ماست. اصلا اون تحولی که نوسترالداموس گفته سال 2012 رخ میده قهرمانی ایتالیاس :D

راستی جایزه این رقابتها چی بود؟ بلیت رفت و برگشت به میلان برای تماشای بازی خداحافظی میلانی ها نیست؟ نستا و پیپو و رینو و زامبو و سیدورف میگم:D

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
خب حالا مشکلمون با جوجوشو شروع میشه . با این حساب شما هم در جمع ایتالیایی دوستان عزیز هستید و با نگاه به جدول می بینیم که اون بالا فقط جوجو شو هست که تلکیفشون معلوم نیست و بقیه از دم ایتالیایی هستند.:D

سلام بر رفقای گلم . چند دقیقه ای هست رسیدم خونه گفتم بیام عرض ادبی بکنیم ...
خدمت استاد عزیزم عرض کنم که بنده از مریدان الکس فرگوسن هستم و در مجموع جایی که تیم انگلیسی حضور داشته باشه بلاشک همون طرفی ام :D

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
بازم خوبه چون منم تو تیمهای ملی بعد از ایتالیا طرفدار انگلیسم. بخصوص تیم ملی انگلستان در جامهای جهانی 86 و 90 رو خیلی دوست داشتم با گری لینه کر و رابسون و پیتر شیلتون - کریس وادل که عاشق بازیش بودم گری استیونس و خیلی های دیگه. تیم بسیار خوبی بود که یکبار با اون گل ناحق مارادونا و یکبار هم با ضربات تلخ پنالتی حذف شدند . به نظرم اون تیم حداقل مستحق رسیدن به یک فینال بود
تو تیمهای باشگاهی هم سه تیمی که از دوران بچگی تا الان دوستشون دارم به ترتیب یوونتوس - لیورپول و بایرن مونیخ هستند
یووه رو همیشه دوست داشتم و نسلهای مختلفش برام فرقی نداشته اما لیورپول دهه 80 با همین دالگلیش و اون تیم افسانه ای و بایرن رو هم زمان هیتسفیلد بیشتر دوست داشتم .

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
چه زود تموم شد :(

به هر دو جواد عزیز یه خسته نباشید میگم که واقعا در طول این مدت زحمات زیادی کشیدند .

به 3 نفر اول هم تبریک میگم .

رتبه من هم 19 شد :دی هر چند توی چندین هفته نرسیدم پیش بینی کنم .
انشالله دوره بعدی با قدرت کامل ظاهر خواهیم شد و قهرمان میشیم :دی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود

اول از همه پوزش میخوام که انقدر دیر دارم میگم ولی درکل

عرض تشکر و خسته نباشید دارم خدمت جوادین عزیز و گرامی بخاطر زحماتشون تو این تاپیک که تا روز آخر منظم و مرتب جلو رفت

بعد تبریک فراوووون میگم به این سه نوستر آداموس که بیشترین امتیازات رو کسب کردن :دی

و در آخر هم تبریک و تشکر دارم از همه دوستانی که تو این مدت با حضورشون این تاپیک رو گرم نگه داشتن

سپاس از همه

* این تاپیک بهمراه تاپیک مربوط به لیگ و کاربران برتر سال از حالت استکی خارج شد

یا حق ..

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

تاپیک رو بالا آوردم تا یادآوردی کنم که فصل جدید بزوردی آغاز میشه-30 تیر- مطمعنا وجود این تاپیک در سال آینده هم جالب خواهد بود.

بعد از مجید جان سالهای قبل و تیم ما جواد ها :دی در سال گذشته ، امسال نوبت دوستان دیگه هست که قبول زحمت کنند و این کار رو ادامه بدهند.
هر کدوم از دوستان که داوطلب هستند میتونند همینجا اعلام کنند و من پیشنهاد میدم برای اینکه کار تقسیم بشه دو نفری انجام بشه . حالا اگر دو نفر با هم داوطلب بشند که با هم رابطه نزدیک تری دارند بسیار هم بهتر خواهد بود.

از الان فرصت خوبی هست که دو هفته هم وقت مونده. تاپیک جدید ایجاد بشه/ قوانین و روند کار هم که طبق سنوات قبل مشخصه/ یه جدول اکسل و برنامه و .. هم هست که با هماهنگی با داش جواد میتونید بگیریدش و اگر خودتون بهتر میتونید درست کنید هم که چه بهتر باز . خلاصه تو فرصت باقیمونده هماهنگی لازم بشه تا بموقع و با نظم و با انرژی کار دنبال بشه.

یه توضیح هم بدم برای کسانی که شاید دوست دارند این کار رو انجام بدهند ولی فکر میکنند خیلی کار داشته باشه؛ باید عرض کنم که هر هفته از مسابقات با تهیه جدول و شمارش امتیاز و ... کلا روی هم کمتر از یک ساعت وقت میگیره اونم اگه تعداد شرکت کننده ها خیلی بالا باشه (مثلا 40-50 نفر) تو اون هفته وگرنه معمولا حدود نیم ساعت اینها کافیه. کلا کار سختی نیست.

با تشکر

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
جواد جان من حاضرم قبول کنم ولی میترسم یک هفته کار داشته باشم نتونم بیام فقط موشکل همینه:دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
جواد جان من حاضرم قبول کنم ولی میترسم یک هفته کار داشته باشم نتونم بیام فقط موشکل همینه:دی

بله نوید جان / در طی فصل معمولا پیش میاد چند هفته ای اینطوری بشه/ حالا به دلیل کاری یا عدم دسترسی یا مسافرت و ... ، برای همین بنده هم پیشنهاد دادم که دونفری بهتر هست.
حالا ببین میتونی دست یکی رو بگیری بیاری :دی این سید ممد گزینه مناسبیه :دی همشهری هم هستید ;):happy:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
بله نوید جان / در طی فصل معمولا پیش میاد چند هفته ای اینطوری بشه/ حالا به دلیل کاری یا عدم دسترسی یا مسافرت و ... ، برای همین بنده هم پیشنهاد دادم که دونفری بهتر هست.
حالا ببین میتونی دست یکی رو بگیری بیاری :دی این سید ممد گزینه مناسبیه :دی همشهری هم هستید ;):happy:

من قلت کنم همشهری سید ممد باشم
smilie_ugly_012.gif

باهاش مذاکره میکنم:دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
منم پایه همکاری هستم
با نبیت هم تفاهم دارم :دی

من قلت کنم همشهری سید ممد باشم
smilie_ugly_012.gif

باهاش مذاکره میکنم:دی

دیگه خودتون میدونید :دی با هم باشید بهتره فقط اینو میدونم :دی

زودتر تصمیم گیری کنید که از یه هفته قبل بازیها دیگه تاپیک و برنامه و .. روال شده باشه.
دمتون هم به شدت گرم.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
دیگه خودتون میدونید :دی با هم باشید بهتره فقط اینو میدونم :دی

زودتر تصمیم گیری کنید که از یه هفته قبل بازیها دیگه تاپیک و برنامه و .. روال شده باشه.
دمتون هم به شدت گرم.

ما با هم تفاهم داریم:دی
دم خودت گرم جواد جون
امیدوارم بتونیم از پسش بر بیایم

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ما با هم تفاهم داریم:دی
دم خودت گرم جواد جون
امیدوارم بتونیم از پسش بر بیایم

از پسش که بر میایید بدون شک.

پس برنامه و اینها رو امروز برای شما میفرستم یا جواد میفرسته :دی / این چیزهایی رو که ما باهاش کار کردیم البته، باز شما شاید واردتر باشید و سیستم بهتری رو راه بندازید. :happy:
شما هم بعدش براش یه تاپیک میزنید / قوانین و اینها رو هم که من از مجید جان کپی کرده بودم شما هم از میتونید همین ها رو استفاده کنید چون به نظرم کامل بود. حالا خودتون میدونید باز.
دیگه هم که فکر نمیکنم چیزی بمونه مگر موضوع و مورد خاصی که اگه مد نظر خودتون باشه.
یه توضیحاتی رو هم توی پی ام خواهم داد اضافه تر :دی

موفق باشید.

بالا