• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
خب چقدر سود کردید توی اوضاع ؟ نگید هیچی که غیر ممکن هست همین هفته گذشته بهترین موقعیت نواسان گیری و سود دهی بوده
77209568612229116760.gif

بازار فعلی خوراک نوسان گیریه اما در صورتیکه علاوه بر قدرت ریسک (دل و جیگر ضرر کردن)، سرعت عمل داشته باشی و بتونی در یک روز صبح بخری و عصر بفروشی
فردا با باز شدن بازار اگر قیمت بیش از 5 تومن بالا رفت بلافاصله خرید می کنم و موقع فروش هم (احتمالا همون فردا عصر قبل از بسته شدن بازار) اعلام خواهم کرد.

پ.ن: در مورد سرعت عملی که گفتم سوء تفاهم نشه، یه وقت فکر نکنید من بیکارم و یا توی بازار سبزه میدون کار می کنم . من شغلم چیز دیگه ای اما روزها مرتب قیمت بازار رو اینترنتی (کامپیوتر یا گوشی) چک می کنم و از یک صرافی هم اشتراک گرفتم، تلفنی قیمت خرید و فروش رو باهاش فیکس می کنم و از طریق پیک مورد اطمینان صرافی خرید و فروش می کنم

من چون امروز تا ظهر وقت پست دادن رو نداشتم دیشب پوزیشنم رو اعلام کردم. گفتم اگر صبح بیشتر از 5 تومن قیمت بالا رفت خرید می کنم. امروز اول صبح روی 715 خرید کردم و منتظر موقعیت فروشم.
نوسان گیری امروز حدود 700 تومن سود داشت که واسه 1 روز خوبه و طمع نمی کنم
دارم خریدهای صبح رو می فروشم.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
نوسان گیری امروز حدود 700 تومن سود داشت که واسه 1 روز خوبه و طمع نمی کنم
دارم خریدهای صبح رو می فروشم.

ایول ایول
77209568612229116760.gif
دقیقا همیچ موقع نباید طمع کرد همیشه باید این فاکتور رو از معاملات خارج کرد

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
‭BBC ‮فارسی‬ - ‮ايران‬ - ‮اتحادیه اروپا: نشست کارشناسی ایران و غرب ادامه می‌یابد‬

مایکل مان، سخنگوی کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفته است که علی باقری، معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی و هلگا اشمید، معاون خانم اشتون روز ۲۴ زوئیه (۳ مرداد) در استانبول دیدار خواهند کرد.

به گفته آقای مان در دیدار آقای باقری و خانم اشمید اختلاف میان ایران و غرب بر سر برنامه هسته ای ایران را بررسی خواهد شد.

آقای مان همچنین گفت که در پی این دیدار، کاترین اشتون و سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی با یکدیگر "تماس" خواهند گرفت.

این دومین نشست کارشناسی ایران و غرب درباره برنامه هسته ای ایران است. نخستین نشست کارشناسان روز ۱۳ تیرماه در استانبول برگزار شد.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
قیمت 740 تا 745 برای سکه مهمه که باید بهش برگرده , یعنی بازار رو به این قیمت برمیگردونن حالا یا اونس برمیگرده بالا یا دلار رو میکشونن بالا به این قیمت برسه.
فعلا هم که تا 24 جولای فرصت کافی برای اینکار دارن.

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
چرا اين اعداد مهمه؟ در ضمن اونس كه خيلي زحمت بكشه خودشو نگه‌داره نريزه، بالا رفتن پيش‌كشش :happy:

قیمت 740 تا 745 برای سکه مهمه که باید بهش برگرده , یعنی بازار رو به این قیمت برمیگردونن حالا یا اونس برمیگرده بالا یا دلار رو میکشونن بالا به این قیمت برسه.
فعلا هم که تا 24 جولای فرصت کافی برای اینکار دارن.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
چرا اين اعداد مهمه؟ در ضمن اونس كه خيلي زحمت بكشه خودشو نگه‌داره نريزه، بالا رفتن پيش‌كشش :happy:
حجمی که توی این قیمت خریده شده , فرصت خالی شدن نداشت , یهویی قیمت بعد از ریزش اونس و تعطیلی اومد روی 31 ,که حتی همین حجم هم که خریده شده باشه انتظار سود داره.
بعد ریزش مال خبر مذاکرات بود که جوی که راه افتاده بود ادم فکر میکرد الانه که از اون مذاکرات اصلی بزارن زمانشم مشخص نبود , که الان دوباره یه مذاکرات نخودی دیگه در میونه , تاریخشم که مشخصه , یعنی فعلا چیزی عوض نشده , تحریمم هم بلاخره نعمت نیست اینقدر دلار رو بیاره پایین ! قبل این جریان از نظر من دلار ارزشش 1910 تا 1930 بود ولی با این جریان مذاکرات نخودی های بعدی فعلا باید حدود 1940 تا 1965 بچرخه.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
دلار امشب یکم داشته شل میکرده شایعهه که دیروز گفتم راه افتاده و قیمتو دوباره کشیده بالا .
یه مقدار داره قوی تر میشه جریان اون شایعه !

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
دلار امشب یکم داشته شل میکرده شایعهه که دیروز گفتم راه افتاده و قیمتو دوباره کشیده بالا .
یه مقدار داره قوی تر میشه جریان اون شایعه !

چه شایعه ای ؟

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
حجمی که توی این قیمت خریده شده , فرصت خالی شدن نداشت , یهویی قیمت بعد از ریزش اونس و تعطیلی اومد روی 31 ,که حتی همین حجم هم که خریده شده باشه انتظار سود داره.
بعد ریزش مال خبر مذاکرات بود که جوی که راه افتاده بود ادم فکر میکرد الانه که از اون مذاکرات اصلی بزارن زمانشم مشخص نبود , که الان دوباره یه مذاکرات نخودی دیگه در میونه , تاریخشم که مشخصه , یعنی فعلا چیزی عوض نشده , تحریمم هم بلاخره نعمت نیست اینقدر دلار رو بیاره پایین ! قبل این جریان از نظر من دلار ارزشش 1910 تا 1930 بود ولی با این جریان مذاکرات نخودی های بعدی فعلا باید حدود 1940 تا 1965 بچرخه.

:lol:

مگه حتما باید به اون قیمت برسه تا خالی شه

روز دوشنبه تمام بازار حجم بسیار زیادی رو رو نرخ 720 تا 725 خرید کردن - بسیار زیادی که میگم رو به چشم دیدن

اصلا نمیزاشتن مشتری بپره

روز 3 و 4 شنبه همونو رو 35 و 40 رد کردن و چاله 45 و پر کردن

انس 1900 دلاری حداقل تا 3 ماه دیگه غیر ممکنه - با شروع سرما شاید نفت بتونه طلا رو بکشه بالا وگرنه وضعیت اروپا انقد خرابه

که به این زودی تهدیدی برا دلار حساب نمیشه - پس دلار با قدرت سر جای خودش نشسته

نوسانش هم که میبینید - یه روز میکشنش پایین (ارزش دلار ) طلا 20 تا میره بالا 5 روز میره بالا ( ارزش دلار ) طلا میریزه

در همین لحظه انس 1566 تا شده یعنی 22 تا ریخته

تو این اوضا فقط بشه با ریسک زیاد حرکت ویش مستر رو کرد که اونم لازمش وقت آزاد و خریده خوبه

البت به نظر منم هفته دیگه سکه 740 نومنی رو باز داریم

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
مگه حتما باید به اون قیمت برسه تا خالی شه

روز دوشنبه تمام بازار حجم بسیار زیادی رو رو نرخ 720 تا 725 خرید کردن - بسیار زیادی که میگم رو به چشم دیدن

اصلا نمیزاشتن مشتری بپره

روز 3 و 4 شنبه همونو رو 35 و 40 رد کردن و چاله 45 و پر کردن
صراف مراف و نمیدونم سکه فروش اینا که اکثرا اصلا جنس نگه نمیدارن اکثرا و معمولا تا ندونن میتونن همونوقت جنس رو از مشتری گرفتن بندازن به یکی دیگه جنس رو از مشتری نمیگیرن. پس این وسط اونایی که خداتا خداتا سکه میخرن که جلوی پایین اومدن سکه رو بگیرن باید یه دلیلی داشته باشه که اینکارو میکنن !! دلیل در بالا جستجو شود !

ما آخر نفهمیدیم LAPD شما صراف هستید یا طلا فروش که از بازار این خبرهای لحظه به لحظه رو میدید؟ تا دیروز هر بالا و پایینی به تزریق نسبت داده میشد الان گویا به چیزهای دیگه هم ربط پیدا میکنه. خدا رو شکر بازار ایران پیشرفت کرده و از حالت یک بعدی خارج شده و پارامترهای دیگه ی هم روش داره تاثیر میذاره!!
نه برادر ما این وسط حمال هم نیستیم .

ayazkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دوستان من ادرس چند سایت خوب را میخوام که بتونم با تلفن استعلام قیمت کنم؟ایا محبت میکنید برام بذارین؟با سپاس

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
در بیشتر موارد خوب مینویسی و تحلیل میکنی
ولی گاهی اوقات مثل این شایعه ای که میگی بدجوری میزنی به صحرای کربلا!
این خبر ربطه محسوسی روی قیمت طلا و دلار نزاشته.اگه از نزدیک با سکه فروشا و دلال های دلار صحبت کنی اصلا این خبرو نشنیدن!

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
در بیشتر موارد خوب مینویسی و تحلیل میکنی
ولی گاهی اوقات مثل این شایعه ای که میگی بدجوری میزنی به صحرای کربلا!
این خبر ربطه محسوسی روی قیمت طلا و دلار نزاشته.اگه از نزدیک با سکه فروشا و دلال های دلار صحبت کنی اصلا این خبرو نشنیدن!

یه چیزی وقتی هست هست , این خبر هم دیشب توی معاملات تلفنی تاثیر نزاشته بود الان قیمت خیلی پایینتر از این حرفا بود , حالا چه من بنویسم یا نه , این قضیه هم داره بزرگ میشه , البته به راحتی میتونه تکذیب بشه که تا الان نشده , حالا سکه فروش اینو شنیده یا نه دیگه حتما توی باغ نیست , اینا که تعیین کننده قیمت نیستن. اکثرا کوچکترین اطلاعی از اینکه پایین رفتن بازار مال چیه ندارن, تازه وقتی قیمت میریزه دنبال این میگردن ببینن چی شده , همین چند روز پیش قیمتا بخاطر این توافق توی مذاکرات فنی قیمت داشت میریخت , یکیشون مونده بود چی شده , با اون یکی میگفت ببین اونس ریخته؟ یارو میگفتن نه , ببین دلار اومده پایین , یارو میگفت نه !! منم وایساده بودم هیچی نمیگفتم !
اینا که کاره ای نیستن , از اینور جنسو میگیرن از اونور میدن دست مردم یه سودی میکنن , گاهی اوقاتم جنسه رو دستشون میمونه یه ضرر گنده میکنن , که البته با همون دو تومن سه تومنای دلالی روی هر سکه جبران میشه , گردانندگان اصلی بازار اینا نیستن , اونایین که از این شایعه ها استفاده میکنن , این شایعه دو سه روزه اومده , ولی دیشب که قیمت داشته میومده پایین ازش استفاده کردن جلوی پایین رفتن قیمتو بگیرن.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
امشب FOMC است که قرار است امشب برگزار شود و همه ی معامله گران چشم انتظار نتیجه ی آن هستند. باید دید آیا FOMC سخنی از برنامه های تزریق پولی خواهد گفت یا خیر. هرگونه اشاره ای از سمت آنها مبنی بر اتخاذ سیاست انبساطی می تواند منجر به افزایش محسوس قیمت طلا، خصوصا پس از نزول اخیر شود. اما خیلی ها معتقدند دست فدرال رزرو به خاطر انتخابات تا انتهای سال میلادی بسته است و مسائل سیاسی مربوطه، شانس تغییر رویه ها در شرایط فعلی را کاهش داده است.

امروز قرار است آمار مربوط به تراز تجاری آمریکا نیز منتشر شود که چنانچه بیشتر از میزان پیش بینی اعلام شود به نفع دلار و به ضرر طلا خواهد بود. روز پنج شنبه نیز آمار مربوط به میزان اشتغال منتشر خواهد شد.در حال حاضر اما قیمت طلا به شدت به نتایج امروز نشست FOMC حساس است و در اتخاذ موقعیت باید محتاط تر بود.
..................................................................................................................................................................................................................................................................
تکنیکال:
d0b43eac0392.png
دیروز با باز شدن آمریکا تلاش کرد تا با شکستن مقاومت روانی 1600، به سمت خط روند نزولی میان مدت بازار نزدیک شود، اما این اتفاق رخ نداد و شاهد هجوم فروشندگان در حوالی 1600 بودیم. روزهای پیش، پیشبینی این را داشتیم که قیمت طلا به زودی به زیر 1576 خواهد رفت. این اتفاق دیشب رخ داد و حتی قیمت تا 1564 نیز کاهش یافت و اکنون نیز در حوالی 1573 قرار گرفته است.

اکنون می بینیم که قیمت طلا به زیبایی به سمت ضلع پایینی مثلث متقارنی که بارها از آن دم زده ایم در حرکت است، ضلعی که در این روزها در حوالی 1555 تا 1560 قرار خواهد داشت و قبلا نیز اشاره کرده ایم شکسته شدن قاطعانه ی این ضلع، این الگو را تکمیل خواهد کرد و اشاره به ریزشی شدید و نزدیک 100 دلاری به زیر 1500 خواهد داشت. برای ادامه ی روند حرکتی طلا در این یکی دو روز، پیش بینی ما این است که احتمال زیادی دارد قیمت به زودی به ضلع پایینی این مثلث برسد. پس از آن یا این ضلع شکسته خواهد شد، یا بار دیگر قیمت به سمت ضلع بالایی مثلث باز خواهد گشت. به اعتقاد ما، اگر این سناریو رخ دهد، خریداران طلا آخرین شانس خود را خواهند داشت تا با شکستن ضلع بالایی مثلث در حوالی 1610 تا 1615، این الگو را باطل کنند و اگر باز هم موفق نباشند، تکمیل این الگو بسیار محتمل خواهد شد. پیشبینی ما برآمده از تحلیل های تکنیکال و سیستم های مختلف بر این است که روند طلا نزولی است و شکسته شدن حمایت بحرانی 1520 تا 1530 در آینده ای نه چندان دور محتمل است، مگر اینکه طلا موفق شود مقاومت 1640 را بشکند که نیاز به اخبار سیاسی یا اقتصادی شوک آور مثل اعلام شدن یکباره QE3 یا اخباری از این دست دارد.

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
دلار ۱۹۱۷ هستش
به نظرتون شنبه حول و خوش چند میشه ؟!

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دوستان علت ریزش رو کسی میدونه؟ (البته به غیر از تزریق:p)

دوست عزیز دلار نوسان 5 یا 10% نداشته که شما دنبال علتی!امروز 1% افت داشته.علت خاصی هم نداره
از 1طرف بانک مرکزی(به عنوان فروشنده عمده) و اونایی که دلار دارن عرضه میکنن و از طرفی عده ای میخرند!
همین عرضه و تقاضا قیمت رو تعیین میکنه.مثل قیمت سهام!1 روز 1% منفی میخوره و فرداش چند درصد مثبت!
2 روزه پیش برای ساعتی قیمت تا 1880 رفت ولی با افزایش تقاضا در این قیمت به سرعت برگشت و بالا رفت
به نظرم در کوتا مدت 1900 به عنوان کف و 1950 به عنوان سقف عمل میکنند
..........................................................................................................................
[h=1]هشدار درباره افزایش 70درصدی قیمت‌ها [/h]

Last edited:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
یه چیزی وقتی هست هست , این خبر هم دیشب توی معاملات تلفنی تاثیر نزاشته بود الان قیمت خیلی پایینتر از این حرفا بود , حالا چه من بنویسم یا نه , این قضیه هم داره بزرگ میشه , البته به راحتی میتونه تکذیب بشه که تا الان نشده , حالا سکه فروش اینو شنیده یا نه دیگه حتما توی باغ نیست , اینا که تعیین کننده قیمت نیستن. اکثرا کوچکترین اطلاعی از اینکه پایین رفتن بازار مال چیه ندارن, تازه وقتی قیمت میریزه دنبال این میگردن ببینن چی شده , همین چند روز پیش قیمتا بخاطر این توافق توی مذاکرات فنی قیمت داشت میریخت , یکیشون مونده بود چی شده , با اون یکی میگفت ببین اونس ریخته؟ یارو میگفتن نه , ببین دلار اومده پایین , یارو میگفت نه !! منم وایساده بودم هیچی نمیگفتم !
اینا که کاره ای نیستن , از اینور جنسو میگیرن از اونور میدن دست مردم یه سودی میکنن , گاهی اوقاتم جنسه رو دستشون میمونه یه ضرر گنده میکنن , که البته با همون دو تومن سه تومنای دلالی روی هر سکه جبران میشه , گردانندگان اصلی بازار اینا نیستن , اونایین که از این شایعه ها استفاده میکنن , این شایعه دو سه روزه اومده , ولی دیشب که قیمت داشته میومده پایین ازش استفاده کردن جلوی پایین رفتن قیمتو بگیرن.

خبر شما اگر همونی هست که من شنیدم اومد توی تلویزیون امروز D:

بالا