• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
برادرای برنامه نویس , اگه کسی میتونه یه اسکریپت بنویسه , میخوام قیمتای فعلی رو مثلا از صرافی تهران یا حالا هرجای دیگه بگیره ,بعد خودم قیمت های تحلیلی رو کنارش بزارم به این صورت که با توجه به شرایط سیاسی , اخبار , جو بازار ,و تحلیل خودم قیمتی که بازار باید بهش برگرده یا برسه به اصطلاح قیمتی که از نظر من در زمان اپدیت دلار یا سکه ارزش داره رو وارد کنم , روی سرور سوار بشه این اسکریپت اپدیت شدنش راحت باشه , تاریخ هر آپدیت مشخص باشه . بتونم به صورت کد هم توی امضا مثلا نمایش بدم. درضمن سرورم ویندوزه.

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
برادرای برنامه نویس , اگه کسی میتونه یه اسکریپت بنویسه , میخوام قیمتای فعلی رو مثلا از صرافی تهران یا حالا هرجای دیگه بگیره ,بعد خودم قیمت های تحلیلی رو کنارش بزارم به این صورت که با توجه به شرایط سیاسی , اخبار , جو بازار ,و تحلیل خودم قیمتی که بازار باید بهش برگرده یا برسه به اصطلاح قیمتی که از نظر من در زمان اپدیت دلار یا سکه ارزش داره رو وارد کنم , روی سرور سوار بشه این اسکریپت اپدیت شدنش راحت باشه , تاریخ هر آپدیت مشخص باشه . بتونم به صورت کد هم توی امضا مثلا نمایش بدم. درضمن سرورم ویندوزه.
دوست عزیز
یه سر به اینجا بزن:
ponisha.ir

ayazkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دوست عزیز Wish Master شرایط را چطور میبینی؟زمان تحویل سکه بانک چه تاریخی هست؟کلا هر سکه چقدر داره حساب میشه؟ممنون

mo-shariati

Registered User
لایک‌ها
40
بحثی که مطرحه اینه که به نظر من بانک دوست نداره سکه ارزون دست مردم بده و البته پول رو عودت بده بلکه علاقه داره خریداران اوراق را انتخاب کنند بنابراین هیچ بعید نیست باز همون بازی رو دوباره تکرار کنه تا هم برای مدتی بازار اروم بشه و هم به هدفش که همون عدم دریافت سکه ها از جانب مردم هستش برسه.شباهت غریبی هم بین این دو دور وجود داره درست چند روز مونده به دور اول تحویل سکه نشست استانبول بود که بعدها معلوم شد که خروجیش فقط یه سو تفاهم بوده و خیال باطل و حالا هم نشست معاونین باز هم در استانبول ان هم در استانه تحویل سکه های دور دوم.خروجی همچین نشستی اون هم در این سطح نمیتونه منجر به لغو تحریم ها یا اتفاق شگفت انگیزی بشه اما می تونه مقدمات دور بعدی مذاکرات بین جلیلی و اشتون را فراهم کنه و همین کافیه که ازش استفاه تبلیغی بشه و با بزرگنمایی کردنش همون فضای دو ماه پیش رو در بازار ایجاد کنه اون جایی که قرار و مدار نشست بعدی در بغداد گذاشته شد تا با افت محسوس اما موقت ارز و طلا بانک بتونه فارغ البالانه به مردم اوراق رو عرضه کنه و سکه هاشو هم حفظ کنه و البته بازار رو هم ناامن جلوه بده.پس دوستان حتما همیشه قدری ریال داشته باشید و اینو بدونید که فرصت خرید همیشه هست چرا که اگر قیمت کاهش چشمگیری داشته باشه و ریالی برای خرید نداشته باشید قطعا حسرت خواهید خورد.

aghkor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
help
به نظرتون شنبه 12 تا سکه بخرم با 10 میلیون تومان؟ یا ببرم دلار بخرم؟ یا یورو ( با توجه به کاهش شدید ارزش یورو آیا به کف رسیده یا از اینم پایین تر میاد؟)

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
این افرادی که پیش خرید کردن در بهمن 90 با تحویل شش ماهه و 599 هزار تومان دادن، آیا از گرفتن سکه در صورت کاهش اون در 3 مرداد منصرف خواهند شد؟ سکه باید به کجا برسه تا این افراد راضی بشن نگیرن؟ در ضمن این رو هم باید در نظر داشت که این افراد اگر راضی بشو بودن باید تا الان میرفتن و گواهی میگرفتن نه اینکه اینقدر صبر کنن پس نتیجه میگیریم اینها به راحتی سکه رو پس نخواهند داد. LAPD نظرت چیه که این افراد در چه صورتی حاضر به نگرفتن میشن یعنی با چه قیمت سکه ای اینها راضی به پس دادن میشن؟ و آیا امکانش برای بانک مرکزی هست که سکه رو به عددی برسونه که ملت پشیمون بشن؟ من فکر کنم برای راضی کردن این افراد برای پس دادن سکه باید دلار رو به 1700 یا پایین تر ببره که بسیار بسیار بعیده بتونه چون نه با تزریق تنها میشه این کار رو کرد (تزریق بدون جوسازی روانی هیچ تاثیری نداره) و نه بهونه درست و حسابی مثل استانبول. از طرفی این افرادی که سکه دستشونه تا الان مقاوت کردن و نرفتن اوراق بگیرن یعنی در فکر سودهای بیش از 30% یا در فکر حفظ سرمایه با توجه به تورم حداقل 30 درصدی هستن. لطفا نظر بدید
قبلا هم گفتم بانک روی اینکه این افراد سکه هاشونو نگیرن دیگه حساب نمیکنه , اونا سکه هاشونو میگیرن , زمانی که سکه به 580 رسید , اینا سکه پاشون 650 در میومد نرفتن فیشاشونو پس بدن , الان روی چه حسابی باید پس بدن.
این بحث اصلا مطرح نیست که قیمت رو برای این پایین بیارن که اینا سکه هاشونو نگیرن.

mo-shariati

Registered User
لایک‌ها
40
این افرادی که پیش خرید کردن در بهمن 90 با تحویل شش ماهه و 599 هزار تومان دادن، آیا از گرفتن سکه در صورت کاهش اون در 3 مرداد منصرف خواهند شد؟ سکه باید به کجا برسه تا این افراد راضی بشن نگیرن؟ در ضمن این رو هم باید در نظر داشت که این افراد اگر راضی بشو بودن باید تا الان میرفتن و گواهی میگرفتن نه اینکه اینقدر صبر کنن پس نتیجه میگیریم اینها به راحتی سکه رو پس نخواهند داد. LAPD نظرت چیه که این افراد در چه صورتی حاضر به نگرفتن میشن یعنی با چه قیمت سکه ای اینها راضی به پس دادن میشن؟ و آیا امکانش برای بانک مرکزی هست که سکه رو به عددی برسونه که ملت پشیمون بشن؟ من فکر کنم برای راضی کردن این افراد برای پس دادن سکه باید دلار رو به 1700 یا پایین تر ببره که بسیار بسیار بعیده بتونه چون نه با تزریق تنها میشه این کار رو کرد (تزریق بدون جوسازی روانی هیچ تاثیری نداره) و نه بهونه درست و حسابی مثل استانبول. از طرفی این افرادی که سکه دستشونه تا الان مقاوت کردن و نرفتن اوراق بگیرن یعنی در فکر سودهای بیش از 30% یا در فکر حفظ سرمایه با توجه به تورم حداقل 30 درصدی هستن. لطفا نظر بدید

به نظر من ، اینکه این افراد چرا تا به حال نرفتن و بجای فیش سکه اوراق نگرفتن به این دلیله که تا الان توی ضرر نبودن یا حداقل سود اوراق به گرفتن سکه نمی چربیده.
از جهتی فرصت برای گرفتن اوراق رو داشتن و دارن، که با این بلبشو و اوضاع هردمبیل مملکت که هر لحظه ممکنه یه اتفاقی بیفته بهتر همینه که اگر هم میخوان اوراق بگیرن بذارن به قولی دقیقه 90 که اگه به هر دلیلی سکه رفت بالا امکان گرفتن سکشون رو داشته باشن.

در هرصورت من به شخصه اینطور به نظرم میاد که خروجی نشست کارشناسان حداقل در ظاهر امر مثبته، به این دلیل که اولا: دولت بتونه از جو حاصلش در کنار واگذاری مرحله دوم سکه ها استفاده مضاعف بکنه و حداقل برای یه مدت ولو محدود یه مسکن به اقتصاد رو به زوال این مملکت تزریق کنه!
ثانیا: بتونه یه کورسوی امیدی رو برای ملت و جامعه جهانی بوجود بیاره تا اینکه بازهم جای امید، هرچند واهی به آینده کشور باشه، که درغیر این صورت چنانچه مردم کلا از حداقل توافق با غرب هم ناامید بشن دیگه واویلاست و اونوقته که دیگه نمیشه جلوشون رو گرفت و باید فاتحه این مملکت و اقتصادش رو خوند. اتفاقی که دقیقا بعد از مذاکرات مسکو و در شرایطی که هر دوطرف از حصول نتیجه ابراز ناامیدی کردن و دیدیم که مردم چجوری برای تبدیل ریال هاشون به سرمایه ای قابل اطمینان تر مثل دلار یا سکه هجوم بردن، و باعث پرواز قیمت دلار و سکه توی یه روز شد و دلار رو از 1800 به 2150 رسوند که اگه بانک مرکزی دخالت نکرده بود و البته چشم امید اندکی به نشست کارشناسان نبود، مطمئنا به افزایشش ادامه میداد.

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
جالبه

دقیقا شرایط دور پیش داره تکرار میشه - دفه قبلم اونس کشید پایین

انس در این لحظه 1563

پیش بینیها تا 1530 هم رفته

به نظر من این هفته 1555 بسته میشه

این یعنی خرج کمتر برا بانک مرکزی - برای بازسازی صحنه جنایت :p

آیا بار دیگر سکه کشته خواهد شد ؟؟ :D

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
هدف بانک مرکزی از انجام اینکار چی هست؟

جالبه

دقیقا شرایط دور پیش داره تکرار میشه - دفه قبلم اونس کشید پایین

انس در این لحظه 1563

پیش بینیها تا 1530 هم رفته

به نظر من این هفته 1555 بسته میشه

این یعنی خرج کمتر برا بانک مرکزی - برای بازسازی صحنه جنایت :p

آیا بار دیگر سکه کشته خواهد شد ؟؟ :D

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
دوست عزیز Wish Master شرایط را چطور میبینی؟زمان تحویل سکه بانک چه تاریخی هست؟کلا هر سکه چقدر داره حساب میشه؟ممنون
فعلا در حال بررسی هستم و نظر قطعی نمی تونم بدم، اما در کل به احتمال بسیار قوی باید منتظر سکه 680 تومنی باشیم

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
انس 1558!!!:blink::wacko:
شب جمعه هم هست بریم سره خاک انس یه فاتحه واسش بخونیم ثواب داره!!!!:happy:

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
به نظر من یکی از دلایل عدم کاهش قیمت توی امروز اینه که ماه رمضان نزدیکه و ترافیک مراسمات برای این پنجشنبه ست.البته هفته دیگه که پنج شنبه ش آخرین فرصت برگذاری مراسمات هست.اما به نظر من امروز فشار خرید هدیه ها مخصوصا سکه های ربع و نیم بیشتر بوده.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
دوستان آمریکا که فعلا قصد نداره محرک های اقتصادی را ارایه کنه و هم چنین با توجه به وضیعت بد یورو ، پس اونس تا یه ماه دیگه تغییر انچنانی نخواهد داشت. الانم که وضع اونس افتضاحه و از طرفی در بازار داخل به رمضان نزدیک می شویم که خود رمضان دو جنبه داره. جنبه اول: دولت باید مواد خوراکی و موردنیاز مردم را تا اندازه ای ارزان کنه که این خودش نمی زاره نسبت ریال و دلار تغییر انچنانی کنه یعنی به هیچ وجه به دلار 2000 تومانی فکر نکنید . از طرفی تو رمضان مراسم جشن و عروسی اینها هم که تعطیله و تقاضا برای طلا کم میشه و تحویل دادن سکه های ثبت نامی در مرداد و هم زمان به رمضان را هم به این داستان اضافه کنید. نتیجه ی بحث 1- اونس تا یک ماه دیگر جهش نخواهد داشت -2 - دلار تا بعد از رمضان روی خط 1900 می ماند بدون شک - سکه های ثبت نامی وارد بازار می شود- 4- تقاضای طلا در ایران کاهش پیدا می کنه. با توجه یه این عوامل سکه ی 680 و حتی سکه ی660 تومانی را هم میشه انتظار داشت .

حالا دوستان بفرمایید که نظر شما در مورد این پیش بینی و تحلیل چیه؟؟؟؟؟؟

مصرف دلار و سکه توی ایران دلالی و حفظ سرمایه هست وگرنه کسی که نمیتونه سکه هفتصد تومنی کادو بده که ماه رمضون این مصرفو پایین بیاره, از طرفی تحریم که مملکتو گلو بلبل نمیکنه ,صادرات نفت به فنا رفته , همه چیز توی مملکت دوبرابر شده دلار که نمیتونه توی این وضعیت پایین بمونه.
همین پایین اومدن هم باز همون جریان دلالیه که پایین بخرن بالا بفروشن , کم کم بالا فروختنه شروع میشه.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آمریکا تحریم های جدیدی علیه ایران وضع کرد

وزارت خزانه داری آمریکا روز پنجشنبه تحریم های تازه ای را علیه علی فدوی، فرمانده نیروی دریایی **** پاسداران، و یازده شرکت وابسته به **** پاسداران، کشتیرانی جمهوری اسلامی و وزارت دفاع ایران به دلیل ارتباط آنها با برنامه هسته‌ای و موشکی این کشور وضع کرده است.

[h=6]دیوید کوهن همچنین گفته است: اقدامات امروز، گام بعدی ما در راستای هدف قراردادن برنامه‌های هسته ای و موشکی ایران و همچنین مقابله با تلاش‌های فریبکارانه ایران برای استفاده از شرکت های پوششی برای دور زدن تحریم ها و انتقال و فروش نفت است.

براساس این تحریم ها، کلیه اموال و دارایی‌های این شرکت ها و افراد در آمریکا مسدود شده است و معامله شهروندان و شرکت‌های آمریکایی با آنها ممنوع شده است.[/h]

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اونس 1596
حرکت خوبی به بالا زده .
همه از اونس نا امید شده بودن حتی منتظر کف جدید بودن , ولی تا به حال چند بار به این کف برخورد کرده و پریده بالا , اینبار دیگه باید یک صعود قشنگ توی اونس اتفاق بیفته.

s.reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
728
سلام دوستان

به نظر شما سرمايه گذاري روي سكه بهار آزادي ارزش داره يا نه ؟

تعداد بالا منظورم نيست
8 تا 10 تا سكه

نظرتون چيه ؟
اگه هدفت از خرید کسب درآمد در کوتاه مدت هست بهت توصیه نمیکنم
اما بعنوان پس انداز و حفظ ارزش پولت کار عاقلانه ای هست

بالا