• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
ali_nioton برادر
اون شایعه رو اول نوشتم ! بعد یکی از دوستان گفت پاک کن دردسر میشه ! برای همین ویرایش کردم هرکی هم پرسید باز نگفتم , شایعش هم از یه سایت در اومده که مطمعن نیست برای همین گفتم جدی نگیرید ! ولی با توجه به اینکه نصف خبر درست و تایید شدست بلاخره احتمال اینکه نصف دیگشم درست باشه هست , گفتم اگه درست باشه , که بلاخره این چند روزه مشخص میشه درسته یا نه , بازار میترکونه , وگرنه مثبت کردن که خب بازار خودش مثبت میشه نیازی به این نداره.
درضمن میخواستم جو سازی کنم اونوقتی که خودم سکه پیش فروشی داشتم سکه بالای 800 بود نمیومدم حرف از سکه حدود 600 650 بعد از تحویل بزنم, اونوقت همه فکر میکردن سکه بخواد بیاد پایین چون دلار نمیاد پایین سکه نمیتونه زیاد حباب منفی پیدا کنه برای همین میگفتن نمیشه , که گفتم دلار هم با خودش میکشه پایین ! که کشید.
یا باز نمیومدم چند وقت پیش سود خودمو به خطر بندازم حرف از پیش فروش دلار بزنم بعد برشدارن شایعش کنن قیمت بکشه پایین !

:lol:

lمنظور من از جو سازی فقط یه شوخی بود نه چیزه دیگه :D
فک کردی تیکه انداختم :lol:

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
بازار فعلی خوراک نوسان گیریه اما در صورتیکه علاوه بر قدرت ریسک (دل و جیگر ضرر کردن)، سرعت عمل داشته باشی و بتونی در یک روز صبح بخری و عصر بفروشی
فردا با باز شدن بازار اگر قیمت بیش از 5 تومن بالا رفت بلافاصله خرید می کنم و موقع فروش هم (احتمالا همون فردا عصر قبل از بسته شدن بازار) اعلام خواهم کرد.

پ.ن: در مورد سرعت عملی که گفتم سوء تفاهم نشه، یه وقت فکر نکنید من بیکارم و یا توی بازار سبزه میدون کار می کنم . من شغلم چیز دیگه ای اما روزها مرتب قیمت بازار رو اینترنتی (کامپیوتر یا گوشی) چک می کنم و از یک صرافی هم اشتراک گرفتم، تلفنی قیمت خرید و فروش رو باهاش فیکس می کنم و از طریق پیک مورد اطمینان صرافی خرید و فروش می کنم

با حسابای من این قضیه باید 5 شنبه یا شنبه اتفاق بیفته

26 تیر به نظرم یه روز کلیدیه

البته نفت مثبت شده و داره طلا رو با خودش میکشه بالا ولی قدرت زیادی نداره

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
ارزش دلار با شرایط موجود بین 1910 تا 1930 هست ,همینم هست که امروز زیر 1910 بسته نشد دیروزم گفتم پایینتر از این رفتن با شرایط موجود حباب منفیه ! , این پایینتر رفتن از 1900 امروز هم هم مثل همون دلار 2070 تومنی هست .
فردا به احتمال زیاد 1930 رو بزنه حداقل . حالا کی حمله برای خرید شروع بشه دیگه بستگی به جو داره !

الان میگن قیمتای تلفنی اینجوریه.
سکه خرید 715000 فروش 717500
دلار هم حدود 1920

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
با حسابای من این قضیه باید 5 شنبه یا شنبه اتفاق بیفته

26 تیر به نظرم یه روز کلیدیه

البته نفت مثبت شده و داره طلا رو با خودش میکشه بالا ولی قدرت زیادی نداره
من با توجه به شرایط فعلی منتظر قیمت حدود 90-680 هستم اما نوسان گیری رو دوست دارم

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
ارزش دلار با شرایط موجود بین 1910 تا 1930 هست ,همینم هست که امروز زیر 1910 بسته نشد دیروزم گفتم پایینتر از این رفتن با شرایط موجود حباب منفیه ! , این پایینتر رفتن از 1900 امروز هم هم مثل همون دلار 2070 تومنی هست .
فردا به احتمال زیاد 1930 رو بزنه حداقل . حالا کی حمله برای خرید شروع بشه دیگه بستگی به جو داره !

الان میگن قیمتای تلفنی اینجوریه.
سکه خرید 715000 فروش 717500
دلار هم حدود 1920

جایی که تفاوت خرید و فروشش 2500 باشه رو میشناسید آقا؟!لطفا پ.خ کنید اسم و آدرس رو

سیاست فعلی من رصد بازار بدون خرید یا فروشه.منتظر 1خبر بد سیاسی و افزایش هیجانی قیمت برای فروشم.بالای 770-780
به نظرم ادامه سیاست فعلی بانک مرکزی در مورد دلار و سکه(تزریق)میتونه قیمت رو تا زیره 680 بکشونه و فرصت خریده عالی بده
احتمال خیلی زیاد 1کی از این سناریوها در مردادماه اتفاق میوفته

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
اون چیزی که مشخصه یک ریزش و یک صعود برای نوسانگیری در راهه!!!فقط باید 4 چشمی بازار رصد بشه و دست دست کردن و طمع رو کنار گذاشت.اینم بدونید دوستان:
خرید در کف و فروش در سقف فقط و فقط در حد یک رویا خواهد ماند...

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
جالبه خبر اومده که باز 24 جولای قراره جلسه فنی بزارن !! منتظر بودیم جلسه اصلی رو بزارن بعد از این جلسه که این خبر اومده !! یعنی رسما جلسه فنی قبلیه کشک بود , همون جلسه بود بازار رو کشوند پایین , حالا کاشف به عمل اومد که باز جلسه فنی کارشناسی قراره بزارن , یعنی عملا تا 24 جولای بازار هر جولانی بخواد میتونه بده , سقفی هم که برای دلار در نظر گرفته بودم حدود 1955 1965 رو حالا باید کردش حدود 1975 1980

میگن خریدار زیاد شده سکه 718 هم دیده .

جایی که تفاوت خرید و فروشش 2500 باشه رو میشناسید آقا؟!لطفا پ.خ کنید اسم و آدرس رو

سیاست فعلی من رصد بازار بدون خرید یا فروشه.منتظر 1خبر بد سیاسی و افزایش هیجانی قیمت برای فروشم.بالای 770-780
به نظرم ادامه سیاست فعلی بانک مرکزی در مورد دلار و سکه(تزریق)میتونه قیمت رو تا زیره 680 بکشونه و فرصت خریده عالی بده
احتمال خیلی زیاد 1کی از این سناریوها در مردادماه اتفاق میوفته

اینا معامله های تلفنیه بین خود اینکاره هاست معمولا

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
دوست عزیز جناب Wish Master لطفا محبت کن نتیجه برسی امروز (وضعیت خرید)خودت را تحلیل کن.سپاسگذارم
http://forum.persiantools.com/u155771.html
من چون امروز تا ظهر وقت پست دادن رو نداشتم دیشب پوزیشنم رو اعلام کردم. گفتم اگر صبح بیشتر از 5 تومن قیمت بالا رفت خرید می کنم. امروز اول صبح روی 715 خرید کردم و منتظر موقعیت فروشم.

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
آیت الله اسدالله ایمانی (از اعضای مجلس خبرگان *****)در مصاحبه با برنامه "بدون خط خوردگی" در رادیو گفتگو، بر ضرورت اعمال نظر شورای فقهی در مسائل کلان سیاسی هچون مذاکره با امریکا تاکید کرد.وی در پاسخ به این پرسش که آیا شورای فقهی در مسائلی چون رابطه با امریکا می تواند به اظهار نظر بپردازد، گفت: «این امر کاملا طبیعی است، در حوزه مسائل کلان سیاسی نیز دارای مبانی فقهی هستیم و می توانیم بررسی کنیم که آیا این مذاکرات در شرایط فعلی وبا توجه به آیات قرآن و روایات اهل بیت واجب است یا حرام، مکروه است یا مستحب؛ بنابراین این احکام روی موضوع مذاکره یا امریکا سوار می شود.»

ظاهرا مساله این است : سوار شدن یا سوار نشدن؟

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
بانک مرکزی اعلام کرد:
بدیهی است که ارزیابی عملکرد هر سازمانی باید در ظرف مقدورات صورت بگیرد، در غیر این صورت مسلم است که مقایسه عملکرد با شرایط آرمانی ارزیابی ضعیفی را از عملکرد آن سازمان به دست خواهد داد. به عنوان مثال جناب آقای دکتر شجری در بیان عملکرد بانک مرکزی در حوزه سیاست‌های تثبیت اقتصادی، به وظیفه اساسی بانک مرکزی در این زمینه و نیز نقش سیاست‌های مالی دولت در ایجاد فشارهای تورمی اشاره نموده‌اند ولی به ابزارهای دراختیار بانک مرکزی برای کنترل تورم و اینکه چه میزان از این فشارهای تورمی تنها به عملکرد بانک مرکزی مربوط بوده، بی‌توجه بوده‌اند. توجه صرف به نقش بانک‌های مرکزی در زمینه اجرای سیاست‌های تثبیت و میزان موفقیت آنها در این زمینه، تنها در شرایط کافی استقلال بانک مرکزی معنی و مفهوم خواهد داشت.
در این زمینه می‌توان به اجرای سیاست هدف‌گذاری تورم در بعضی از اقتصادهای موفق دنیا اشاره نمود که در آنها رابطه متناسب و معنی‌داری میان درجه مسئولیت‌پذیری و پاسخگویی بانک‌های مرکزی و میزان اختیار و اقتدار اعطایی به آنها برای تنظیم و اجرای سیاست‌های پولی، تعریف شده است.

راهکارهای پیشنهادی جناب آقای دکتر شجری برای بهبود عملکرد بانک مرکزی که در بخش پایانی مصاحبه به آن اشاره شده، عمدتاً به اصلاحات اساسی در سیاست‌های مالی دولت و اعطای استقلال به بانک مرکزی مربوط بوده و ....

خیلی جالیه خاتمی که می گفت من تدارکاتچی هستم الانم که بانک مرکزی مملکت رسما داره میگه من استقلال و اختیاری ندارم حالا شما پیدا کنید پرتقال فروش را...

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
قابل توجه اونهایی که میگفتن بانک مرکزی با پیش فروش سکه آتش به ذخایرش زده!!!!

ایران ۶۰ تن طلا از ترکیه وارد کرد

بر اساس این گزارش، پس از قطع ارتباط ایران با شبکه سوئیفت به دلیل فشارهای آمریکا، ترکیه و ایران این روش را برای پرداخت پول نفت و گاز ایران انتخاب کرده اند. گزارش های رسمی حاکی است، ترکیه هر سال 8 میلیون تن نفت و 8 میلیون متر مکعب گاز از ایران وارد می کند.
اعتدال:روزنامه وطن ترکیه به نقل از یک مقام رسمی این کشور اعلام کرد ایران در ۵ ماه نخست ۲۰۱۲ به عنوان پول نفت و گاز خود حدود ۶۰ تن طلا از ترکیه وارد کرده است.

روزنامه وطن ترکیه به نقل از یک مقام دولتی نوشت، آنکارا از ماه مارس سال جاری، پرداخت پول نفت و گاز خریداری شده از ایران به طلا را آغاز کرده است.

به نوشته این روزنامه، به همین علت است که صادرات طلا از ترکیه به ایران از ماه مارس 2012 به میزان قابل توجهی افزایش یافته است و صادرات طلا از ترکیه به ایران در فاصله ماه های مارس تا می 2012 به حدود 60 تن رسیده است.

بر اساس این گزارش، پس از قطع ارتباط ایران با شبکه سوئیفت به دلیل فشارهای آمریکا، ترکیه و ایران این روش را برای پرداخت پول نفت و گاز ایران انتخاب کرده اند. گزارش های رسمی حاکی است، ترکیه هر سال 8 میلیون تن نفت و 8 میلیون متر مکعب گاز از ایران وارد می کند.

به گزارش فارس،بر اساس گزارش موسسه آمار ترکیه، واردات طلای ایران از ترکیه در ماه آوریل در مقایسه با مدت مشابه سال 2011، چهار برابر شده است. در آوریل سال 2012، ترکیه 21تن طلا به ارزش 1.2 میلیارد دلار به ایران صادر کرد. ایران در ماه می نیز 1.4 میلیارد دلار طلا از ترکیه وارد کرده است.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
خب چقدر سود کردید توی اوضاع ؟ نگید هیچی که غیر ممکن هست همین هفته گذشته بهترین موقعیت نواسان گیری و سود دهی بوده
77209568612229116760.gif

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
قابل توجه اونهایی که میگفتن بانک مرکزی با پیش فروش سکه آتش به ذخایرش زده!!!!

ایران ۶۰ تن طلا از ترکیه وارد کرد

اعتدال:روزنامه وطن ترکیه به نقل از یک مقام رسمی این کشور اعلام کرد ایران در ۵ ماه نخست ۲۰۱۲ به عنوان پول نفت و گاز خود حدود ۶۰ تن طلا از ترکیه وارد کرده است.

روزنامه وطن ترکیه به نقل از یک مقام دولتی نوشت، آنکارا از ماه مارس سال جاری، پرداخت پول نفت و گاز خریداری شده از ایران به طلا را آغاز کرده است.

به نوشته این روزنامه، به همین علت است که صادرات طلا از ترکیه به ایران از ماه مارس 2012 به میزان قابل توجهی افزایش یافته است و صادرات طلا از ترکیه به ایران در فاصله ماه های مارس تا می 2012 به حدود 60 تن رسیده است.

به گزارش فارس،بر اساس گزارش موسسه آمار ترکیه، واردات طلای ایران از ترکیه در ماه آوریل در مقایسه با مدت مشابه سال 2011، چهار برابر شده است. در آوریل سال 2012، ترکیه 21تن طلا به ارزش 1.2 میلیارد دلار به ایران صادر کرد. ایران در ماه می نیز 1.4 میلیارد دلار طلا از ترکیه وارد کرده است.
ترکیه: در ازای نفت ایران نه دلار می‌دهیم نه طلا

وزیر انرژی و منابع طبیعی ترکیه می‌گوید که این کشور پول واردات نفت ایران را نه با دلار حساب می‌کند و نه با طلا.

به گزارش خبرگزاری آناتولی ترکیه، تانیز ییلدیز روز سه‌شنبه ۲۰ تیر در واکنش به شایعاتی پیرامون معاوضه نفت ایران و طلای ترکیه، گفته‌است که این کشور پول نفت ایران را تنها با لیره، واحد پول ترکیه، پرداخت می‌کند.

دوشنبه برخی از رسانه‌های ترکیه، از جمله روزنامه «وطن» گزارش کرده بودند که این کشور از ماه مارس، ابتدای سال جاری میلادی، پول نفت وارداتی از ایران را با طلا پرداخت می‌کند.

بر اساس این گزارش‌ها، از زمانی که سازمان سویفت (انجمن ارتباطات میان‌بانکی جهانی) کلیه روابط خود با سیستم مالی ایران را قطع کرده‌است، ترکیه و ایران توافق کرده‌بودند که نفت ایران با طلای ترکیه معاوضه شود.

صادرات ۶۰ تن طلاب ترکیه به ایران طی ماه‌های مارس تا مه، به گمانه‌زنی‌ها پیرامون این روش پرداخت دامن زده بود.

ترکیه سالانه حدود ۸ میلیارد متر مکعب گاز از ایران وارد می‌کند. این کشور سال گذشته روزانه ۱۸۰ هزار بشکه نفت خام نیز از ایران وارد کرد، اما آقای ییلدیز اول ماه آوریل اعلام کرد که ترکیه واردات نفت از ایران را ۲۰ درصد کاهش خواهد داد.

داده‌های آماری گمرکی که ۱۵ تیرماه منتشر شد، نشان می‌دهد که ترکیه طی ماه گذشته، ژوئن، تنها سه محموله ۱۵۰ هزار تنی نفت ایران را در دو بندر «علی‌آقا» و «توتون چیفتلیک» تحویل گرفته‌است که برابر با واردات روزانه ۱۱۰ هزار بشکه نفت است، البته این کشور طی ماه‌های اولیه سال جاری میلادی بعضا روزانه تا ۲۵۰ هزار بشکه نفت از ایران وارد کرده بود.

ترکیه به‌خاطر کاهش ۲۰ درصدی واردات نفت از ایران، ماه گذشته موفق شد که از تحریم‌های جدید آمریکا که از ۲۸ ژوئن علیه بانک مرکزی ایران که مسئول دریافت و انتقال پول نفت صادراتی ایران است وضع شده، به مدت ۶ ماه معاف شود.

تانیر ییلدیز گفته‌است که شرکت بوتاش، واردکننده گاز از ایران، پول گاز وارداتی از ایران را به دلار حساب می‌کند، اما شرکت نفت توپراش، پول واردات نفت از ایران را به لیره پرداخت می‌کند.

اداره دولتی آمار ترکیه در گزارش آخر اردیبهشت خود از بازار طلای این کشور اعلام کرد که صادرات طلا از ترکیه به ایران در ماه مارس سال جاری، اسفند و فروردین گذشته، نسبت به مدت مشابه در سال قبل بیش از ۳۰ برابر افزایش داشته‌است.

ترکیه در ماه مارس سال ۲۰۱۱ معادل ۱۳ میلیون دلار صادرات طلا به ایران داشته‌است، در حالی که این رقم در ماه مارس سال جاری به ۴۸۰ میلیون دلار رسیده‌است. بنا به گزارش‌ها، ترکیه در شش ماهه اول سال جاری، ۶۰ تن طلا به ایران فروخته‌است.

دو کشور گفته‌اند که در نظر دارند حجم بازرگانی دوجانبه خود را از ۱۴ میلیارد دلار کنونی به ۳۰ میلیارد دلار تا سال ۲۰۱۵ افزایش دهند.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
ترکیه: در ازای نفت ایران نه دلار می‌دهیم نه طلا

وزیر انرژی و منابع طبیعی ترکیه می‌گوید که این کشور پول واردات نفت ایران را نه با دلار حساب می‌کند و نه با طلا.

به گزارش خبرگزاری آناتولی ترکیه، تانیز ییلدیز روز سه‌شنبه ۲۰ تیر در واکنش به شایعاتی پیرامون معاوضه نفت ایران و طلای ترکیه، گفته‌است که این کشور پول نفت ایران را تنها با لیره، واحد پول ترکیه، پرداخت می‌کند.

دوشنبه برخی از رسانه‌های ترکیه، از جمله روزنامه «وطن» گزارش کرده بودند که این کشور از ماه مارس، ابتدای سال جاری میلادی، پول نفت وارداتی از ایران را با طلا پرداخت می‌کند.

بر اساس این گزارش‌ها، از زمانی که سازمان سویفت (انجمن ارتباطات میان‌بانکی جهانی) کلیه روابط خود با سیستم مالی ایران را قطع کرده‌است، ترکیه و ایران توافق کرده‌بودند که نفت ایران با طلای ترکیه معاوضه شود.

صادرات ۶۰ تن طلاب ترکیه به ایران طی ماه‌های مارس تا مه، به گمانه‌زنی‌ها پیرامون این روش پرداخت دامن زده بود.

ترکیه سالانه حدود ۸ میلیارد متر مکعب گاز از ایران وارد می‌کند. این کشور سال گذشته روزانه ۱۸۰ هزار بشکه نفت خام نیز از ایران وارد کرد، اما آقای ییلدیز اول ماه آوریل اعلام کرد که ترکیه واردات نفت از ایران را ۲۰ درصد کاهش خواهد داد.

داده‌های آماری گمرکی که ۱۵ تیرماه منتشر شد، نشان می‌دهد که ترکیه طی ماه گذشته، ژوئن، تنها سه محموله ۱۵۰ هزار تنی نفت ایران را در دو بندر «علی‌آقا» و «توتون چیفتلیک» تحویل گرفته‌است که برابر با واردات روزانه ۱۱۰ هزار بشکه نفت است، البته این کشور طی ماه‌های اولیه سال جاری میلادی بعضا روزانه تا ۲۵۰ هزار بشکه نفت از ایران وارد کرده بود.

ترکیه به‌خاطر کاهش ۲۰ درصدی واردات نفت از ایران، ماه گذشته موفق شد که از تحریم‌های جدید آمریکا که از ۲۸ ژوئن علیه بانک مرکزی ایران که مسئول دریافت و انتقال پول نفت صادراتی ایران است وضع شده، به مدت ۶ ماه معاف شود.

تانیر ییلدیز گفته‌است که شرکت بوتاش، واردکننده گاز از ایران، پول گاز وارداتی از ایران را به دلار حساب می‌کند، اما شرکت نفت توپراش، پول واردات نفت از ایران را به لیره پرداخت می‌کند.

اداره دولتی آمار ترکیه در گزارش آخر اردیبهشت خود از بازار طلای این کشور اعلام کرد که صادرات طلا از ترکیه به ایران در ماه مارس سال جاری، اسفند و فروردین گذشته، نسبت به مدت مشابه در سال قبل بیش از ۳۰ برابر افزایش داشته‌است.

ترکیه در ماه مارس سال ۲۰۱۱ معادل ۱۳ میلیون دلار صادرات طلا به ایران داشته‌است، در حالی که این رقم در ماه مارس سال جاری به ۴۸۰ میلیون دلار رسیده‌است. بنا به گزارش‌ها، ترکیه در شش ماهه اول سال جاری، ۶۰ تن طلا به ایران فروخته‌است.

دو کشور گفته‌اند که در نظر دارند حجم بازرگانی دوجانبه خود را از ۱۴ میلیارد دلار کنونی به ۳۰ میلیارد دلار تا سال ۲۰۱۵ افزایش دهند.

این تکذیب فقط برای رفع مسئولیت نسبت به تحریمهاست!!!
بارها و بارها خبر ورود مقادیر زیادی طلا از ترکیه مخابره شده و به همین خبر فوق محدود نبوده..... خبر فوق بیشتر جمع بندی بود

ایران نیم میلیارد دلار طلا از ترکیه وارد کرد
ایران ۹ تن طلا از ترکیه وارد کرد
ایران 1.3میلیارد دلار طلا از ترکیه وارد کرد
افزایش سهم طلا در ذخایر ارزی ایران - افکار

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
یعنی شما میدونستی امروز میخواد بره بالا ؟

نگاهی به پست های من در هر 2 تا تاپیک بکنید . من هیچ موقع نمیگم بخرید یا بفروشید ولی سیگنال خرید و فروش توش هست . به این دلیل رک نمیگم چون رک و راست قضیه سر سرمایه هست .

بالا