عزیز دل
LAPD ممکنه بفرمایید شغل شما چیه - ( جو سازی هم جزو مشاغل دولتی حساب میشه ها :lol: )
خب این چیزی که خودت میگی شایعه هستش - حتی 10 درصدم احتمال درست بودنش رو نمی دی
بعد محکم میگی بازار رو مثبت میکنه - اما معلوم نیس چیه -
وقتی نمیتونی بگی چیه اصلا برا چی حرفشو میزنی - چرا مث دخترا میحرفی :lol: نه خداییش خودت یه بار برو بخون چی گفتی
نزدیک 10 تا پست فقط سر این شایعه ای که اصلا نگفتی زده شده - لابد همین شایعه نگفته هم بازارو میخای مثبت کنه :lol:
یه سری از دوستان اومدن از حمله اسرائیل گفتن - اوباما هیچ رقمه زیر بار این قضیه نمیره
لا اقل تا انتخابات دور بعدی - مناقشه تو خاورمیانه قیمت نفتو میبره رو هوا بعد خود امریکا و اروپا کلا رشد اقتصادی رو میزارن کنار میرن تیلله بازی
نظر شخصیه من
فعلا تو بازار هیچ خبری نیس - خریدار دلار و سکه هم به جز دلال هایی مث خودم که منتظر نوسان گیری هستن کسی نیس
مسافر ها هم ارز مورد نیاز و خریدن و تعدادی هم که نگرفتن انقدر کم هستن که تاثیری رو بازار ندارن
خریدارهای عمده سکه تا عرضه مرحله بعدی پیش فروش دس نگه میدارن
البته البته بانک کارگشایی باز حراجشو شرو کرده و این یه محرک برا بالا رفتن قیمته
اما لا اقل تا پنجشنبه به نظر من عامل افزایش وجود نداره - ( فعلا خریدار های عمده باید باقیمت پایین خرید کنن ) دلال ها تا 5 شنبه خرید هاشونو انجام میدن
5 شنبه یا شنبه قیمت حراج کارگشایی رو کاذب ( با هماهنگی ) مثبت میکنن - البته فنره تا اونروز خوب فشرده نشده
بنابرین جهش سنگینی در راه نیست - فقط در حد باز خورد موج افزایشی قبلی یه حرکت رو به بالا خواه داشت که خیلی زود بر میگرده
خریدارا برا خرید احتیاط کنن چون اگه خرید خوبی نداشته باشید تو این نوسان چیزی دستتون رو نمیگیره ( اختلاف خرید فروش زیاد میشه چون بازار عامل محرکی نداره )
بازار خارجی
این طور که شنیدم تورم چین بیش از انتظار بوده ( مواد غذاییشون 3 درصد تورم داشته :lol: - قرار بوده منفی باشه :lol: ) خب دلار تقویت میشه
اما نفت گرون شده پس دلار رو میکشه پایین ---> ارزش دلار تغییر محسوسی نمیکنه و همین کانال میمونه
انس هم با توجه به همین عوامل بین 1575 تا 90 نوسان میکنه
همه اینا درصورتیه که دهن دولتی هابسته بمونه