• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
دقیقا همین پستو میخواستم بزنم امروز.
هر باری که دلار بالا بره جنسا بالا میره , ولی پایین بیاد جنسا پایین نمیاد , حالا کاری به آیپد و آیفون و اینا نداریم , اینجور جنسا چرا پایین میاد , ولی این جنسا چیزی نیست که ادم بخوره شکمش سیر بشه.
خلاصه میشه گفت دلار از یه سقفی بالاتر نرفته ولی نوسانش پدر این مملکتو در اورده. بخاطر اینکه بانک میخواد کمبوداشو جبران کنه , پایین بخره , بالا بندازه به مردم.

این بازی هم هربار با نزدیک شدن به موقع یارانه دادن شروع میشه بالارفتن قیمت ها و با دادن یارانه ها میاد پایین

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
دلار حدود 1908 1905 تومن.
البته فکر نمیکنم هنوز پرواز شروع شده باشه.
ولی به حدود 1920 تا 30 برسه شروع میشه.
ایندفه بالا بره تا 1960 1965 جا داره.

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
نظر Vista2007 کاملا درسته.من هم به این موضوع توجه کردم.

اما در رابطه با تزریق دلار.
اگر قرار کردن از الان به بازار ارز بدن خوب میدونید 14 روز مونده به تحویل سکه ها.خوب پس میخوان سکه رو برسونن تا 650-620 احیانا؟؟؟ تحویل سکه ها هم چند روز طول میکشه

شایعه افزایش نرخ ارز از مرداد هم قبلا شنیده شده اما آیا میخوان تا چند روز بعد تحویل سکه ها دلار پایین باشه؟عجیبه والا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
نظر Vista2007 کاملا درسته.من هم به این موضوع توجه کردم.

اما در رابطه با تزریق دلار.
اگر قرار کردن از الان به بازار ارز بدن خوب میدونید 14 روز مونده به تحویل سکه ها.خوب پس میخوان سکه رو برسونن تا 650-620 احیانا؟؟؟ تحویل سکه ها هم چند روز طول میکشه

شایعه افزایش نرخ ارز از مرداد هم قبلا شنیده شده اما آیا میخوان تا چند روز بعد تحویل سکه ها دلار پایین باشه؟عجیبه والا

پایین اوردن سکه برای ندادن سکه های پیش فروشی از نظر من دیگه مطرح نیست , این سکه ها مال کساییه که قیمت توی بازار به 580 رسید و نرفتن پس بدن , حالا بانک بیاد خدا میلیون دلار بیزبونشو باقیمت پایین بریزه توی بازار که مثلا سکه رو به 650 برسونه و اینا سکه هاشونو نگیرن؟ جریان این نیست.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
پایین اوردن سکه برای ندادن سکه های پیش فروشی از نظر من دیگه مطرح نیست , این سکه ها مال کساییه که قیمت توی بازار به 580 رسید و نرفتن پس بدن , حالا بانک بیاد خدا میلیون دلار بیزبونشو باقیمت پایین بریزه توی بازار که مثلا سکه رو به 650 برسونه و اینا سکه هاشونو نگیرن؟ جریان این نیست.

rl253dlxwg1fa1mtcttw.gif
جریان از جایی دیگه آب میخوره . بوهایی واسه سر کشیدن ریق رحمت هم میاد
rl253dlxwg1fa1mtcttw.gif

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
رئیس شورای هماهنگی حزب‌الله حسین الله کرم می‌گوید در شرایط فعلی جریان انحرافی پیرامون دولت قصد دارد جام زهر سیاسی را به ***** بنوشاند.در هر سه دوران بحث جام زهر سیاسی مطرح شده است به طوری که در دوران هاشمی رفسنجانی طیف خاصی طرح مادام‌العمر شدن ریاست جمهوری را مطرح می‌کند و خواهان مالزی شدن ایران هستند و در دوران خاتمی نیز مجلس ششم پیشنهاد پذیرش سازش با آمریکا را مطرح می‌کند. در دوران احمدی‌نژاد نیز جریان انحرافی مشابه جریان فتنه قصد دارد با دوست نامیدن **** غاصب صهیونیستی و توهین به مقدسات مسیر جدیدی را تعریف کند و از این مسیر جام زهر سیاسی و اقتصادی را به ***** بنوشاند از این رو این جریان انحرافی با طرح مسائلی چون شعب ابی‌طالب سعی در ایجاد ناآرامی در فضای کشور دارد و این در حالی است که به فرموده ***** کشور در حالت بدر و خیبر است.

حزب‌الله به عنوان یکی از منتقدان اصلی دولت احمدی نژاد در دوره دوم وارد عمل شد به طوری که نسبت به جریانی که در حاشیه دولت فعالیت می‌کند حساسیت بسیاری داشته و درخصوص مواضع این جریان و عناصر آن در برقراری رابطه با اسرائیل واکنش جدی نشان می‌دهد و خواهان صدور حکم ارتداد برای این افراد هست.

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
دلار حدود 1908 1905 تومن.
البته فکر نمیکنم هنوز پرواز شروع شده باشه.
ولی به حدود 1920 تا 30 برسه شروع میشه.
ایندفه بالا بره تا 1960 1965 جا داره.

اگه تا قبل از تحویل سکه ها یه صعود داشته باشیم (البته منکه چشمم آب نمیخوره)برای اولین بار میخوام دلو به دریا بزنم و نوسانگیری کنم :دی (فقط خدا کنه این حرف شما تا قبل 2 مرداد اتفاق بیفته)
یا میرم ته دره یا یه سود نیمه تپل میکنم:D

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
همین دو هفته پیش که 2100 هم شد؟ 1960 که چیز جدیدی نیست. الان منظورت اینه که این شایعه میخواد باعث بشه تا 1960 بره یا نه؟

نه روند دلالی و نوسان گیری از بازار رو گفتم که تا اونجا بازار رو میتونه بالا ببره.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
رئیس شورای هماهنگی حزب‌الله حسین الله کرم می‌گوید در شرایط فعلی جریان انحرافی پیرامون دولت قصد دارد جام زهر سیاسی را به ***** بنوشاند.در هر سه دوران بحث جام زهر سیاسی مطرح شده است به طوری که در دوران هاشمی رفسنجانی طیف خاصی طرح مادام‌العمر شدن ریاست جمهوری را مطرح می‌کند و خواهان مالزی شدن ایران هستند و در دوران خاتمی نیز مجلس ششم پیشنهاد پذیرش سازش با آمریکا را مطرح می‌کند. در دوران احمدی‌نژاد نیز جریان انحرافی مشابه جریان فتنه قصد دارد با دوست نامیدن **** غاصب صهیونیستی و توهین به مقدسات مسیر جدیدی را تعریف کند و از این مسیر جام زهر سیاسی و اقتصادی را به ***** بنوشاند از این رو این جریان انحرافی با طرح مسائلی چون شعب ابی‌طالب سعی در ایجاد ناآرامی در فضای کشور دارد و این در حالی است که به فرموده ***** کشور در حالت بدر و خیبر است.

حزب‌الله به عنوان یکی از منتقدان اصلی دولت احمدی نژاد در دوره دوم وارد عمل شد به طوری که نسبت به جریانی که در حاشیه دولت فعالیت می‌کند حساسیت بسیاری داشته و درخصوص مواضع این جریان و عناصر آن در برقراری رابطه با اسرائیل واکنش جدی نشان می‌دهد و خواهان صدور حکم ارتداد برای این افراد هست.

شاید این خبر داره از روانشناسی معکوس استفاده میکنه !! یعنی قصد بوده باشه که سازش کنن ولی با این خبر هر سازشی وصل میشه به اسماعیل در نتیجه جلوی سازش گرفته میشه , یا اینکه کلا خودشون برای اینکه سازش رو امکان ناپذیر نشون بدن میان این جریان رو راه میندازن تا برای نسازیدن بهانه ای داشته باشن !!

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
شاید این خبر داره از روانشناسی معکوس استفاده میکنه !! یعنی قصد بوده باشه که سازش کنن ولی با این خبر هر سازشی وصل میشه به اسماعیل در نتیجه جلوی سازش گرفته میشه , یا اینکه کلا خودشون برای اینکه سازش رو امکان ناپذیر نشون بدن میان این جریان رو راه میندازن تا برای نسازیدن بهانه ای داشته باشن !!

واالله من به جنگ روانی و خبر سازی اعتقاد دارم اما دیگه نه اینقدر که با یه خبر بخواد سازش بشه یا نشه! به نظر من لازم نیست پشت هر خبری یه دست پشت پرده ای کشف کرد! صبح ارز میاد پایین بگیم بهمنی ارز ریخته تو بازار بعد از ظهر ارز گرون شه بگیم بهمنی ارزش ته کشیده . نمیشه همیشه با ساده سازی واقعیتهای پیچیده اونم تو اقتصاد و سیاست که علوم تجربی و منطقی محض نیستند و تابع دهها عامل تصادفی و غیرقابل پیش بینی اند ناخودآگاه خودمون رو گول بزنیم که آخ جون یافتم.

البته اینا رو کلی گفتم . در مورد این خبر خاص هم به نظرم اونقدر حوادث و درگیری و اختلاف تو دوره دوم احمدی نژاد اتفاق افتاد و می افته که به نظر نمیاد که این خبر غیرطبیعی و زمینه سازی برای چیزی باشه. الله کرم به عنوان سخنگوی یه جریان تندرو داخل حاکمیت داره وسط دعوا منافع خودشو دنبال می کنه در کنار جناحها و جریانهای دیگه از چپ و راست با منافع و سلیقه های دیگه و بعضا کاملا درگیر و متضاد با هم. این مشتشو تو دعوا پرتاب کرده بقیه هم به نسبت زوری که دارن همین کار رو میکنن اما برنده و جهت سیاست نهایی رو همون قدرت اصلی یعنی شخص اول مملکت تعیین میکنه که همه میخوان روش تاثیر بذارن و بهش سیگنال بدن. هر چقدرم میگه وحدت کنید و خفه خون بگیرید و اینقدر به پر و پاچه ی هم نپیچید باز کسی گوشش بدهکار نیست و همه مشغول مشت پرانی اند. دولت طرح مجلسو اجرا نمیکنه مجلس به دولت دهن کجی میکنه قوه قضاییه آدمای مشایی رو زندانی می کنه. شهرداری تهران میگه دولت مقصره دولت میگه شهرداری عرضه نداره. بسیج دانشجویی دلسوز مردم خسته از گرانی ها میشه و میگه گور بابای هر سه قوه فقط آقاا. هیچ "خودشون " یکدستی وجود نداره فعلا خوشبختانه یا متاسفانه.باید برآیند همه ی این خبرها رو تفسیر کرد و حدس زد مشت اصلی کدوم وری میره به سمت جام زهر یا به سمت جنگ؟

نظر من اینه که الان اینا کاملن سر میز هسته ای تو موضع ضعفن و هر چه زمان بگذره و غرب با بازار نفت بدون ایران کنار بیاد دیگه حتی با بالا بردن جام زهر هم مشکلی حل نمیشه مگر شاید با اجرای کامل هر سه شرط اسراییل که برای اینا غیرممکن و مساوی با نابودی هویت ایدئولوژیکشونه. در غیر اینصورت به ایران حمله خواهد شد تا توازن منطقه ای به نفع اسلام سنی سکولار ترکیه و مصر و سعودی عوض شه.

Last edited:

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
واالله من به جنگ روانی و خبر سازی اعتقاد دارم اما دیگه نه اینقدر که با یه خبر بخواد سازش بشه یا نشه! به نظر من لازم نیست پشت هر خبری یه دست پشت پرده ای کشف کرد! صبح ارز میاد پایین بگیم بهمنی ارز ریخته تو بازار بعد از ظهر ارز گرون شه بگیم بهمنی ارزش ته کشیده . نمیشه همیشه با ساده سازی واقعیتهای پیچیده اونم تو اقتصاد و سیاست که علوم تجربی و منطقی محض نیستند و تابع دهها عامل تصادفی و غیرقابل پیش بینی اند ناخودآگاه خودمون رو گول بزنیم که آخ جون یافتم.

البته اینا رو کلی گفتم . در مورد این خبر خاص هم به نظرم اونقدر حوادث و درگیری و اختلاف تو دوره دوم احمدی نژاد اتفاق افتاد و می افته که به نظر نمیاد که این خبر غیرطبیعی و زمینه سازی برای چیزی باشه. الله کرم به عنوان سخنگوی یه جریان تندرو داخل حاکمیت داره وسط دعوا منافع خودشو دنبال می کنه در کنار جناحها و جریانهای دیگه از چپ و راست با منافع و سلیقه های دیگه و بعضا کاملا درگیر و متضاد با هم. این مشتشو تو دعوا پرتاب کرده بقیه هم به نسبت زوری که دارن همین کار رو میکنن اما برنده و جهت سیاست نهایی رو همون قدرت اصلی یعنی شخص اول مملکت تعیین میکنه که همه میخوان روش تاثیر بذارن و بهش سیگنال بدن. هر چقدرم میگه وحدت کنید و خفه خون بگیرید و اینقدر به پر و پاچه ی هم نپیچید باز کسی گوشش بدهکار نیست و همه مشغول مشت پرانی اند. دولت طرح مجلسو اجرا نمیکنه مجلس به دولت دهن کجی میکنه قوه قضاییه آدمای مشایی رو زندانی می کنه. شهرداری تهران میگه دولت مقصره دولت میگه شهرداری عرضه نداره. بسیج دانشجویی دلسوز مردم خسته از گرانی ها میشه و میگه گور بابای هر سه قوه فقط آقاا. هیچ "خودشون " یکدستی وجود نداره فعلا خوشبختانه یا متاسفانه.باید برآیند همه ی این خبرها رو تفسیر کرد و حدس زد مشت اصلی کدوم وری میره به سمت جام زهر یا به سمت جنگ؟

نظر من اینه که الان اینا کاملن سر میز هسته ای تو موضع ضعفن و هر چه زمان بگذره و غرب با بازار نفت بدون ایران کنار بیاد دیگه حتی با بالا بردن جام زهر هم مشکلی حل نمیشه مگر شاید با اجرای کامل هر سه شرط اسراییل که برای اینا غیرممکن و مساوی با نابودی هویت ایدئولوژیکشونه. در غیر اینصورت به ایران حمله خواهد شد تا توازن منطقه ای به نفع اسلام سنی سکولار ترکیه و مصر و سعودی عوض شه.

اصلا مهم نیست قصد از خبر این باشه یا نه , تاثیر این خبر اگه قوت بگیره همینه .
در مورد پایین بالارفتن دلار عوامل بهمنی دلار میریزن توی بازار پایین میاد , جمع میکنن بالا میره. گاهی اوقات هم اصلا خودشون جلوی پایین اومدن رو میگیرن .

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
همیشه همینه. چرا نزولی شد، چون تزریق شده چرا صعودی شد چون تزریق نشده. خدا میدونه این وسط بعضی ها یک شبه چه سودهای میلیونی و میلیاردی میکنن...

برای همینه جنسا هر روز گرونتر میشه , با هر نوسان دلار یه سری سود میکنن یه سری ضرر , طرف سود کننده مردم نیستن , پس سودی که اون افراد میکنن که قسمت اعظمش خود بانکه از جیب مردم داره میره , فرق نمیکنه دلار بالای 2000 بزنه یا نه همین نوسانا ارزش پول رو کم میکنه در نتیجه جنسا گرون میشه.

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
برای همینه جنسا هر روز گرونتر میشه , با هر نوسان دلار یه سری سود میکنن یه سری ضرر , طرف سود کننده مردم نیستن , پس سودی که اون افراد میکنن که قسمت اعظمش خود بانکه از جیب مردم داره میره , فرق نمیکنه دلار بالای 2000 بزنه یا نه همین نوسانا ارزش پول رو کم میکنه در نتیجه جنسا گرون میشه.

البته اهل فن باید نظر بدن که چه سهمی از نوسان ارز با مدیریت بانک مرکزی انجام میشه یا نوسان ارز چقدر تو گرونی ها نقش داره. اما تا جایی که من می دونم خیلی از گرونی ها رو میشه با همون مکانیسم ساده عرضه و تقاضا توضیح داد. مثلا مرغ چرا گرون شد؟ چون مرغداریها نهاده های دامی نداشتند و دولت هم در واردات آن ظاهرا به دلیل مشکلات ناشی از نقل و انتقال پول مشکل دارد. تازه بعد از واردات و تحویل ارزان به مرغداریها حالا ادعا می شود حضرات مرغدار آن را گرانتر با قیمت ارز آزاد دوباره در بازار می فروختند تا هم مرغشان را گرانتر عرضه کنند کمافی السابق و هم از فروش نهاده های دامی با ارز وارداتی سودی به جیب زده باشند. البته حضرات تکذیب می کنند و اینطرفی ها تایید .والله اعلم!

فقط من نمی فهمم اگر مردم اصلا سودی در دلال بازی ارز و سکه و مسکن و واردات و.... نمی کنند پس این همه نقدینگی سرگردان که بانک مرکزی مجبور شد برای جمع کردنش نرخ سود را علیرغم مخالفت احمدی نژاد تا 20 درصد بالا ببرد دست چه کسانیست غیر از همین مردم و این همه دلالی که دور و برمان می بینیم از چه قماشی اند؟ بله مادر مشکلات فعلا دو نرخی بودن ارز است که فی نفسه دلال پروری می کند هم خود بانک مرکزی از آن منتفع میشود تا جایی و هم بخشی از همین مردم که برای نزدیکی به مراکز قدرت و بهر بردن از رانتها دست به هر چاپلوسی و تملق و فسادی می زنند. آن تفکر قدیمی که میراث مزخرف روشنفکری چپ ماست که مردم را پاک و مطهر و مقدس و دولت را مظهر شر می دانست به کار توجیه همه واقعیتها نمی آید مگر انکه بخواهیم خودمان را با ساده کردن و تحریف واقعیت گول بزنیم.بده بستان بخشی از مردم و دولت پیچیده تر از این حرفهاست.

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
ويشمستر عزيز شما نظرتو بگو، جريان چيه؟ بازار فردا چه‌طوره؟

كلاً بازار نزولي اين هفته يا صعود هم هست

ممنون

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
عزیز دل

LAPD ممکنه بفرمایید شغل شما چیه - ( جو سازی هم جزو مشاغل دولتی حساب میشه ها :lol: )

خب این چیزی که خودت میگی شایعه هستش - حتی 10 درصدم احتمال درست بودنش رو نمی دی

بعد محکم میگی بازار رو مثبت میکنه - اما معلوم نیس چیه -

وقتی نمیتونی بگی چیه اصلا برا چی حرفشو میزنی - چرا مث دخترا میحرفی :lol: نه خداییش خودت یه بار برو بخون چی گفتی

نزدیک 10 تا پست فقط سر این شایعه ای که اصلا نگفتی زده شده - لابد همین شایعه نگفته هم بازارو میخای مثبت کنه :lol:

یه سری از دوستان اومدن از حمله اسرائیل گفتن - اوباما هیچ رقمه زیر بار این قضیه نمیره

لا اقل تا انتخابات دور بعدی - مناقشه تو خاورمیانه قیمت نفتو میبره رو هوا بعد خود امریکا و اروپا کلا رشد اقتصادی رو میزارن کنار میرن تیلله بازی :D

نظر شخصیه من

فعلا تو بازار هیچ خبری نیس - خریدار دلار و سکه هم به جز دلال هایی مث خودم که منتظر نوسان گیری هستن کسی نیس

مسافر ها هم ارز مورد نیاز و خریدن و تعدادی هم که نگرفتن انقدر کم هستن که تاثیری رو بازار ندارن

خریدارهای عمده سکه تا عرضه مرحله بعدی پیش فروش دس نگه میدارن

البته البته بانک کارگشایی باز حراجشو شرو کرده و این یه محرک برا بالا رفتن قیمته

اما لا اقل تا پنجشنبه به نظر من عامل افزایش وجود نداره - ( فعلا خریدار های عمده باید باقیمت پایین خرید کنن ) دلال ها تا 5 شنبه خرید هاشونو انجام میدن

5 شنبه یا شنبه قیمت حراج کارگشایی رو کاذب ( با هماهنگی ) مثبت میکنن - البته فنره تا اونروز خوب فشرده نشده

بنابرین جهش سنگینی در راه نیست - فقط در حد باز خورد موج افزایشی قبلی یه حرکت رو به بالا خواه داشت که خیلی زود بر میگرده

خریدارا برا خرید احتیاط کنن چون اگه خرید خوبی نداشته باشید تو این نوسان چیزی دستتون رو نمیگیره ( اختلاف خرید فروش زیاد میشه چون بازار عامل محرکی نداره )

بازار خارجی

این طور که شنیدم تورم چین بیش از انتظار بوده ( مواد غذاییشون 3 درصد تورم داشته :lol: - قرار بوده منفی باشه :lol: ) خب دلار تقویت میشه

اما نفت گرون شده پس دلار رو میکشه پایین ---> ارزش دلار تغییر محسوسی نمیکنه و همین کانال میمونه

انس هم با توجه به همین عوامل بین 1575 تا 90 نوسان میکنه

همه اینا درصورتیه که دهن دولتی هابسته بمونه

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
ali_nioton برادر
اون شایعه رو اول نوشتم ! بعد یکی از دوستان گفت پاک کن دردسر میشه ! برای همین ویرایش کردم هرکی هم پرسید باز نگفتم , شایعش هم از یه سایت در اومده که مطمعن نیست برای همین گفتم جدی نگیرید ! ولی با توجه به اینکه نصف خبر درست و تایید شدست بلاخره احتمال اینکه نصف دیگشم درست باشه هست , گفتم اگه درست باشه , که بلاخره این چند روزه مشخص میشه درسته یا نه , بازار میترکونه , وگرنه مثبت کردن که خب بازار خودش مثبت میشه نیازی به این نداره.
درضمن میخواستم جو سازی کنم اونوقتی که خودم سکه پیش فروشی داشتم سکه بالای 800 بود نمیومدم حرف از سکه حدود 600 650 بعد از تحویل بزنم, اونوقت همه فکر میکردن سکه بخواد بیاد پایین چون دلار نمیاد پایین سکه نمیتونه زیاد حباب منفی پیدا کنه برای همین میگفتن نمیشه , که گفتم دلار هم با خودش میکشه پایین ! که کشید.
یا باز نمیومدم چند وقت پیش سود خودمو به خطر بندازم حرف از پیش فروش دلار بزنم بعد برشدارن شایعش کنن قیمت بکشه پایین !

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
ويشمستر عزيز شما نظرتو بگو، جريان چيه؟ بازار فردا چه‌طوره؟

كلاً بازار نزولي اين هفته يا صعود هم هست

ممنون
بازار فعلی خوراک نوسان گیریه اما در صورتیکه علاوه بر قدرت ریسک (دل و جیگر ضرر کردن)، سرعت عمل داشته باشی و بتونی در یک روز صبح بخری و عصر بفروشی
فردا با باز شدن بازار اگر قیمت بیش از 5 تومن بالا رفت بلافاصله خرید می کنم و موقع فروش هم (احتمالا همون فردا عصر قبل از بسته شدن بازار) اعلام خواهم کرد.

پ.ن: در مورد سرعت عملی که گفتم سوء تفاهم نشه، یه وقت فکر نکنید من بیکارم و یا توی بازار سبزه میدون کار می کنم . من شغلم چیز دیگه ای اما روزها مرتب قیمت بازار رو اینترنتی (کامپیوتر یا گوشی) چک می کنم و از یک صرافی هم اشتراک گرفتم، تلفنی قیمت خرید و فروش رو باهاش فیکس می کنم و از طریق پیک مورد اطمینان صرافی خرید و فروش می کنم

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
ali_nioton
یا باز نمیومدم چند وقت پیش سود خودمو به خطر بندازم حرف از پیش فروش دلار بزنم بعد برشدارن شایعش کنن قیمت بکشه پایین !

یعنی شما میگی علت کاهش قیمت دلار در کل ایران حرف بی اساس شما تو این تاپیک بود؟!

بالا