• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
فرقی نداره.اگه بخوای بخری هم باید به طرف مقابل بهره بدی حالا یا بهره روی دلار یا بهره روی ریال.مثلا بگی بهم 10000 دلار بده من بهت 12000 دلار بر میگردونم.یا به ریال 10000 دلار میشه 19 میلیون بهره 8 ماه رو حساب میکنه میگه بعد 8 ماه فلان مقدار باید برام برگردونی.روش کار بازار اینطوریه.یعنی مثلا برای 8 ماه اگه 40 درصد درنظر بگیریم بهت میگه 8 ماه دیگه باید به ازای هر دلار 2660 تومن برگردونی.
ولی یه سولی که برام پیش میا
QUOTE=dargharnn21;5222970]شما فکر کنم متوجه نشدی من چی میگم .. ربا خواری قضیش فرق میکنه من نمیخام که پول بدم صراف بگم چند ماه دیگه اینقدر بده ..میخام از صراف دلار بخرم برای تحویل چند ماه بعد ..تقریبا یک چیزی تو مایه های futures هستش
اینجور معاملات رو با هر کسی انجام نمیدن هر ۲ طرف باید معتبر باشن تا بعد مشکلی پیش نیاد...حالا برای ۸ ماه دیگه به نظره دوستان چند بخرم خوبه ؟
[/QUOTE]
شما ماشین ۱۰ تومانی رو مثلا ۱۲ تومان قسطی میخری از ایران خودرو این ربا هست ؟

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
من خواستم پستم رو پاک کنم ولی شما کوتش کردی :)
من وارد این مسائلش نمیشم هرکی یه نظری داره.اگه با این قضیه مشکلی نداری راهش همینی هست که گفتم خدمتتون.

Last edited:

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
یه چتد ساعت نبودیم دلار برگشته.20تومن دیگه بیاد روش میفروشم.

hadi2050

Registered User
لایک‌ها
17
شما ماشین ۱۰ تومانی رو مثلا ۱۲ تومان قسطی میخری از ایران خودرو این ربا هست ؟[/QUOTE]
تا اونجا ئکه من پیگیر این قضیه شدم خرید جنس اقساطی اگر فروشنده سود بیاد روش ربا نیست
ولی پول بگیری ویا چیز دیگره وشرط کنی باید سود بد ربا است عین بانکامون

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
الان یکی بیاد بازار رو تحلیل کنه
127fs4730978.gif

hamidd_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
طرح مجلس برای حذف ارز مسافرتی/ خروج 10 میلیارد دلار ارز از کشور

1 هفته پیش خواستم برم دبی به علت دیر اومدن ویزام و خوردن به جمعه و بعضی مشکلات دفتر مسافرتی بهم گفت ارز مسافرتیو بیخیال شو .تو که یکبار در سال سهمته و چند بار در سال هم دبی میری .الان که دیر شده نگیر .اخه من از فرودگاه بوشهر که ارز نمیدن و باید یه روز وقتتو بزاری بری بانک ملی ....خلاصه بهش گفتم الا و بلا من همین سری ارزمو میخوام فردای این مملکت معلوم نیست چه قانونی بیاد و. بالاخره گرفتمش

حالا این قانونه........4 تا اون بالا نشستن فکر میکنن مردم هم عروسک خیمه شب بازیشونن.روزی یک قانون ...تا یه جا کم میارن قانون جدید ..خدایا مارو نجات بده از این دیوونه ها..ما هم دیونه شدیم .این از نرخ ارز اینم از ارز مسافرتی فردا هم سه نرخی شدن لابد بعدش ارز کلاً خرید و فروشش چه ازاد چه دولتی غیر قانونی میشه ........ای وای

دل و جرات داشته باشین بگین کم اوردیم ...مردم مردم بیچاره................این اقایون هیچیشون نیست بچه هاشون خارجند خودشونم تو عیش و نوشند مردم گناه دارند

پناه بر خدا .......پناه بر خدا

یا حق

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
الان یکی بیاد بازار رو تحلیل کنه
127fs4730978.gif

دکتر من فکر کنم چون دولت دیگه ارز وارداتی نمیده.دستش برا کنترل بازار با تزریق بازتر بشه.یعنی نزاره قیمت از مثلا 1920 بالاتر بزه(البته عددش معلوم نیست).
یعنی بطور رسمی دلار رو کردن 1900 ولی با این روش.یه مدتی این کار رو انجام دادن راحته اما بعدش باز فشار برای بالاتر رفتن قیمت شروع میشه چون یواش یواش دست دولت از دلارهای فروش نفت کوتاه بشه.باز ریال سقوط میکنه.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سالی 400 دلار میدادن با کلی دنگ و فنگ همون ندن آبرومندانه تره.
طرح مجلس برای حذف ارز مسافرتی/ خروج 10 میلیارد دلار ارز از کشور

1 هفته پیش خواستم برم دبی به علت دیر اومدن ویزام و خوردن به جمعه و بعضی مشکلات دفتر مسافرتی بهم گفت ارز مسافرتیو بیخیال شو .تو که یکبار در سال سهمته و چند بار در سال هم دبی میری .الان که دیر شده نگیر .اخه من از فرودگاه بوشهر که ارز نمیدن و باید یه روز وقتتو بزاری بری بانک ملی ....خلاصه بهش گفتم الا و بلا من همین سری ارزمو میخوام فردای این مملکت معلوم نیست چه قانونی بیاد و. بالاخره گرفتمش

حالا این قانونه........4 تا اون بالا نشستن فکر میکنن مردم هم عروسک خیمه شب بازیشونن.روزی یک قانون ...تا یه جا کم میارن قانون جدید ..خدایا مارو نجات بده از این دیوونه ها..ما هم دیونه شدیم .این از نرخ ارز اینم از ارز مسافرتی فردا هم سه نرخی شدن لابد بعدش ارز کلاً خرید و فروشش چه ازاد چه دولتی غیر قانونی میشه ........ای وای

دل و جرات داشته باشین بگین کم اوردیم ...مردم مردم بیچاره................این اقایون هیچیشون نیست بچه هاشون خارجند خودشونم تو عیش و نوشند مردم گناه دارند

پناه بر خدا .......پناه بر خدا

یا حق

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
حیف که پول تو دستم نیست و میخوام ماشین بگیرم وگرنه الان بهترین زمان برای خرید دلار در حجم بالا هست. اگر کمی اخبار رو رصد کنید کاملا متوجه میشین که آروم آروم دارن راه های تزریق ارز دولتی به بازارهای مالی مختلف رو قطع میکنن چون درآمد دلاریشون قطع شده و الان قیمت رو پایین نگه داشتن تا خوب که این راه ها رو بستن اونوقت یکباره ... اما مطمئن باشید تا چند وقت دیگه ، خواب دلار 2000 تومانی رو میبینیم.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
حیف که پول تو دستم نیست و میخوام ماشین بگیرم وگرنه الان بهترین زمان برای خرید دلار در حجم بالا هست. اگر کمی اخبار رو رصد کنید کاملا متوجه میشین که آروم آروم دارن راه های تزریق ارز دولتی به بازارهای مالی مختلف رو قطع میکنن چون درآمد دلاریشون قطع شده و الان قیمت رو پایین نگه داشتن تا خوب که این راه ها رو بستن اونوقت یکباره ... اما مطمئن باشید تا چند وقت دیگه ، خواب دلار 2000 تومانی رو میبینیم.

اتفاقا گرامی الان نوعی جو برزخی در بازار حاکم هست . این کار ریسک بسیار بالایی داره . اگر به هر دلیلی یا توافقی دوباره دری براشون باز بشه ضررش مستقیما توی جیب کسی میره که داره همچین ریسکی رو میکنه . در ضمن فروش نفت در آبهای آزاد و همچنین بیمه شدن نفت کش ها توسط شرکت ایرانی رو هم نظر قرار بدید ! . وقتی ارز روند صعودی بگیره مشخص هست ولی ایمن باید این کار رو کرد یعنی وقتی شیب و پتانسیل های لازم این کار فراهم شد . حالا اگر بر فرض مثال برای گفته شما اگر شیب صعودی فراهم شد خرید 50 تومن بالاتر و پائین تر معنی نداره ;) . من احساس میکنم این چند وقت دارن فشار رو به اقلام جانبی تا خرد ترین اقلام مصرفی میارن تا به ارز . چون ارز به نوعی براشون خط قرمز هست . می تونن گرونی و تورم و این ازدیاد به کالای مصرفی حتی تا ماست و دوغ بکشونن که صد البته سودش هم برای اونا بیشتر هست تا به ارز !

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
والا من این طور فکر نمی کنم. مسلما هر کاری ریسک خودشو داره خصوصا در ایران که معلوم نیست 1 ساعت بعد چه اتفاقی قراره بیفته. ولی باید با توجه به اتفاقات تحلیل کرد دید احتمال چه چیزی بیشتره این وسط. الان با توجه به عملی شدن تحریم های نفتی و قطع درآمد دلاری ، بهره برداری از خط لوله فجیره ، هشدارهای روزانه رئیس بانک مرکزی مبنی بر نخریدن ارز و سکه ( هر موقع اینطور بوده باید عکس عمل کرد ) ، طرح های چندگانه مجلس برای ارز و ... نشان از افزایش دلار در آینده ای نزدیک داره.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
والا من این طور فکر نمی کنم. مسلما هر کاری ریسک خودشو داره خصوصا در ایران که معلوم نیست 1 ساعت بعد چه اتفاقی قراره بیفته. ولی باید با توجه به اتفاقات تحلیل کرد دید احتمال چه چیزی بیشتره این وسط. الان با توجه به عملی شدن تحریم های نفتی و قطع درآمد دلاری ، بهره برداری از خط لوله فجیره ، هشدارهای روزانه رئیس بانک مرکزی مبنی بر نخریدن ارز و سکه ( هر موقع اینطور بوده باید عکس عمل کرد ) ، طرح های چندگانه مجلس برای ارز و ... نشان از افزایش دلار در آینده ای نزدیک داره.

من هم غیر قابل پیش بینی بودن اینا رو جزو فاکتور برای خرید ها سنگین ذکر کردم . رئیس بانک مرکزی رک راست که ولش کن داره چی میگه . ولی عرض کردم برای خرید های سنگین اگر مقداری با جریان هماهنگ بود و بازار رو رصد کرد و وقتی که عدم کنترل بازار آشکار شد حالا 50 تومن بالا و پائین فرقی نمیکنه . منظور من این محدوده کوچیک هست . چون اینا از هر دو طرف غیر قابل پیش بینی هستن . سود اگر 50 تومن کمتر باشه خیلی بهتره تا منجر به ضرر بشه . چون من آدم آهسته و پیوسته هستم . :دی . در ضمن اگر ارز وضعیتش دوباره لجام گستیخته بشه و تورم و قیمت هایی که در ایران از اینی که هست بدتر شه بهتر اینه که صورت مسئله پاک شه چون از لحاظ اقتصادی هزینه که داریم میکنیم و بنا به سطح رفاهی و اجتماعی اگر صورت مسئله زندگی در ایران و ریال ایران رو کلا پاک کنیم خیلی بهتر از این هست بخواییم حفظ سرمایه کنیم . چون واقعا هر جور شما سرمایه رو تبدیل بفرمائید تورم اونو از بین میبره ! دیگه این قضیه از روی قیمت های اقلام مصرفی مشهود هست

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
من هم غیر قابل پیش بینی بودن اینا رو جزو فاکتور برای خرید ها سنگین ذکر کردم . رئیس بانک مرکزی رک راست که ولش کن داره چی میگه . ولی عرض کردم برای خرید های سنگین اگر مقداری با جریان هماهنگ بود و بازار رو رصد کرد و وقتی که عدم کنترل بازار آشکار شد حالا 50 تومن بالا و پائین فرقی نمیکنه . منظور من این محدوده کوچیک هست . چون اینا از هر دو طرف غیر قابل پیش بینی هستن . سود اگر 50 تومن کمتر باشه خیلی بهتره تا منجر به ضرر بشه . چون من آدم آهسته و پیوسته هستم . :دی . در ضمن اگر ارز وضعیتش دوباره لجام گستیخته بشه و تورم و قیمت هایی که در ایران از اینی که هست بدتر شه بهتر اینه که صورت مسئله پاک شه چون از لحاظ اقتصادی هزینه که داریم میکنیم و بنا به سطح رفاهی و اجتماعی اگر صورت مسئله زندگی در ایران و ریال ایران رو کلا پاک کنیم خیلی بهتر از این هست بخواییم حفظ سرمایه کنیم . چون واقعا هر جور شما سرمایه رو تبدیل بفرمائید تورم اونو از بین میبره ! دیگه این قضیه از روی قیمت های اقلام مصرفی مشهود هست
با سلام من تو این شرایط بهترین سرمایه گذاری مطمئن و البته سنتی رو خرید ملک دیدیم و یک ملک خریداری کردم.امیدوارم که اشتباه نکرده باشم

bene

Registered User
لایک‌ها
481
این دموکراسی غرب منو کشته از یک طرف هیچکدوم از بانکهاشون برای ایرانی های داخل ایران حساب باز نمی کنند
از طرف دیگر گندش در میاد بانک انگلیسی hsbc حدود 35 میلیارد دلار طی 24000 تراکنش با دولت ایران پول مبادله کرده :wacko::wacko::wacko:
(http://business-standard.com/india/news/hsbc-sullied-inmoney-laundering-report/480725)

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
این دموکراسی غرب منو کشته از یک طرف هیچکدوم از بانکهاشون برای ایرانی های داخل ایران حساب باز نمی کنند
از طرف دیگر گندش در میاد بانک انگلیسی hsbc حدود 35 میلیارد دلار طی 24000 تراکنش با دولت ایران پول مبادله کرده :wacko::wacko::wacko:
(http://business-standard.com/india/news/hsbc-sullied-inmoney-laundering-report/480725)

هر کشوری به فکر منافع خودشه ! اما سوالی که مطرح میشه اینه که چه ربطی داشت به دموکراسی ؟

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
انگار قصد دارند از کشتی های عبوری در تنگه هرمز عوارض دریافت کنند: دريافت عوارض از تنگه هرمز به 150 امضا رسید - Tabnak.IR | تابناك
از طرفی هم ذکر شده که:
ممنوعيت عبور كشتي‌ها و نفتكش‌هاي متعلق به تحريم كننده جمهوري اسلامي ايران در مرحله بعدي اقدامات است كه در صورت دستور مقام معظم رهبري و موافقت شوراي عالي امنيت ملي اجرايي مي شود.

هیچ بزرگ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کسی نمیدونه چرا با این همه اخباری مهم در مورد ارز باز هم قیمت ارز ثابته؟:eek: ضمنا طلا در گروه 5 قرار گرفته از اولویتها و بحث لوکس بودنش منتفیه.

بالا