• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Ali_j98

Registered User
لایک‌ها
14
دوستانی که به دنبال تحلیلی از دیگر دوستان در زمینه بازار هستند زیاد خودشون رو خسته نکن چون واقعا بازار ارز و طلای ایران کاملا غیر قابل پیشبینیه
پس خودتون باید همیشه تحلیل کنید و نتیجه بگیرید
چون شاید مثلا بنده دوست دارم دلار گرون بشه پس میام یجوری تحلیل میکنم که توش سیگنال خرید هست ولی تحلیل من یه تحلیل همراه با احساس بوده که شاید نتونه به واقعیت نزدیک باشه

حالا من میام واسه شما دوستان یه نکته رو که تو یک هفته اخیر بار ها تکرار شده رو یاداوری میکنم
تو 7 روز اخیر بارها وزیر اقتصاد و رییس کل بانک مرکزی اقایون دکتر مملکت بار ها مصاحبه کردن که از نظر تامین ارز دولتی مشکلی نداریم همه چی خوبه ،بازار احساسیه و اینکه قیمتا واقعی نیست
میتونید برید از ارشیو سایتها مصاحبه های بهمنی و غضنفری تو چند روز اخیر رو خودتون بخونید
حالا سوال من از شما دوستان که چرا این اقایون هر روز باید بیان مصاحبه کنن و این حرفارو تکرار کنن
حالا جواب این سوال برای شما میتونه یه سیگنال واسه خرید یا فروش باشه
و دیگر خبر ها که میشه خیلی راحت تحلیلشون کرد

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
امروز احتمال بسیار قوی دلار صعودی هست.من الان یه تعداد رو 1915 خرید کردم.

Ali_j98

Registered User
لایک‌ها
14
منظورت دلاری 10 تومان هست دیگه؟؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
پایین اومدن الان از نظر من الکیه , یک جهش باید در راه باشه.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
به قول دوستمون بازار ایران متفاوت هست بعد شما حساب کنید خیلی از اجناس به گفته خود دولت کالاهای لوکس هستند و ارز دولتی براشون داده نمیشه !
این یعنی این که قیمت این کالا ها کاهش پیدا نمیکنه! دوم اینکه ایران واقعا در فروش نفت مشکل داره و از چین و هند داره روپپیه و یوان میگیره !
یعنی عملا دلاری در کار نیست! از یه اشنایی که مقام مهمی داره شنیدم که گفت تا می تونید دلار بخرید گفته ایشون خودش برای من مهمتر از عوامل دیگه هست
این کاهش قیمت کم هم تو این چند روز احتمالا برای تقاضا کمتر بوده باشه و نمیشه بهش استناد کرد که روند نزولی شروع شده !
نظرات شخصی هست

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
الان حباب منفی سکه به بالاترین حد رسیده , برای خرید بهتر از دلاره از نظر من.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
نهمنظورم این بود که خرید بالای 1900 ریسکش زیاده ولی با این حال خریدم.دیشبم خودم میگفتم ریسکش زیاده ولی یه سری نشانه های جدید از صبح امروز وارد میدان شدن که ممکنه امروز باعث صعودی شدن دلار بشن.البته این پیش بینی فقط برای امروزه نه برای روز دیگه.احتمال اینکه اشتباه هم از آب در بیاد خیلی زیاده(عملا بازار نشون داده که حساب کتاب سرش نمیشه) پس خواهشا کسی با این حرفا ترید نکنه.
میتونم بپرسم کل حجمی که خریدین چقدر بوده؟
بازم ریسک کردین یعنی بازم خریدین؟

NASA_DE

Registered User
لایک‌ها
43
هنوز نمیشه دقیق گفت چون بازار هنوز باز نشده، اما فعلا که ارانیکو و طلا قیمت رو 1910 زدن. به نظر بنده این وبسایتها برای سود خودشون دست به تغییر جزئی در قیمت ها میزنن.

NASA_DE

Registered User
لایک‌ها
43
کد:
http://www.irna.com/News/80229936/%D9%87%D8%B4%D8%AF%D8%A7-%D8%B1%DB%8C%DB%8C%D8%B3-%D9%83%D9%84-%D8%A8%D8%A7%D9%86%D9%83-%D9%85%D8%B1%D9%83%D8%B2%DB%8C,-%D9%86%D8%B1%D8%AE-%D8%A7%D8%B1%D8%B2-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%87%D9%85%DA%86%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%BA%DB%8C%D8%B1-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA/%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF%D9%8A/

بهمنی هم به طور ضمنی داره به تزریق دلار اعتراف میکنه و سعی داره با ارعاب مردم اونها رو به سرمایه گذاری در بورس دعوت کنه، چه جالب دارن تو روی آدم ...

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اینا میخوان تاثیر یه خبر منفی که در اینده قراره اتفاق بیفته رو کم کنن که دلار خیلی بالای 2000 نزنه , معلوم نیست چیه این خبر ولی یه اتفاقی قراره بیفته.

NASA_DE

Registered User
لایک‌ها
43
اینا میخوان تاثیر یه خبر منفی که در اینده قراره اتفاق بیفته رو کم کنن که دلار خیلی بالای 2000 نزنه , معلوم نیست چیه این خبر ولی یه اتفاقی قراره بیفته.

وقتی میگن برنامه یک ساله برای تحریم های بین المللی، از طرفی م.ر میاد سفر میکنه به نقطه، نقطه کشور و همچنین بنر تمرین پدافند هوایی رو در شهر های مرزی می زنند معلوم هست چی به چی هست. خدا به حق پنج تن به خیر کنه.

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
قیمتها داره جذاب میشه واسه خرید دلارم کف خودش زد و به تبع اون سکه فردا انس هم صعودی هست من احتمالا از عصر وارد خرید میشم

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
همین ضررها باعث میشه آدم حواسش بیشتر جمع بشهه و تجربه کسب کنه.کسی که میخره و میفروشه و توش سود و ضرر میبینه کاسبه و کاسب حبیب خداست.

به این کاسبی نمی گن!! به این میگن دلالی سکه و ارز!!!

کمر تولید کننده میشکنه با این نوسانات و کلی ضرر میده !! اونوقت یه دلال خرده پا کلی پول به جیب میزنه!!

البته کار از بیخ وبن لنگه که با سوء مدیریت این فرازو نشیب رو داره و نون بعضی ها تو روغن!! تو این نوسانات چه باندهایی هستن که چه پول های هنگفتی به جیب زدن و میزنن!! تف تو این اقتصاد مریض!!!:hmm:

ببخشید رک حرف زدم!!

بالا