• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

NASA_DE

Registered User
لایک‌ها
43
به این کاسبی نمی گن!! به این میگن دلالی سکه و ارز!!!

کمر تولید کننده میشکنه با این نوسانات و کلی ضرر میده !! اونوقت یه دلال خرده پا کلی پول به جیب میزنه!!

البته کار از بیخ وبن لنگه که با سوء مدیریت این فرازو نشیب رو داره و نون بعضی ها تو روغن!! تو این نوسانات چه باندهایی هستن که چه پول های هنگفتی به جیب زدن و میزنن!! تف تو این اقتصاد مریض!!!:hmm:

ببخشید رک حرف زدم!!

ارزش پول کشور، وقتی تا حدودی کم میشه به نفع بخض تولید هست، اینی که شما می فرمایید مربوط به وارد کننده هست.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
آقا فکر کنم مهمون حبیب خدا باشه ها.
همین ضررها باعث میشه آدم حواسش بیشتر جمع بشهه و تجربه کسب کنه.کسی که میخره و میفروشه و توش سود و ضرر میبینه کاسبه و کاسب حبیب خداست.

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
ارزش پول کشور، وقتی تا حدودی کم میشه به نفع بخض تولید هست، اینی که شما می فرمایید مربوط به وارد کننده هست.

اکثر تولیدات داخل مواد اولیشون رو وارد می کنن!!!

تولید ایران اگه 20٪ باشه 80٪ وارداته!!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
به این کاسبی نمی گن!! به این میگن دلالی سکه و ارز!!!

کمر تولید کننده میشکنه با این نوسانات و کلی ضرر میده !! اونوقت یه دلال خرده پا کلی پول به جیب میزنه!!

البته کار از بیخ وبن لنگه که با سوء مدیریت این فرازو نشیب رو داره و نون بعضی ها تو روغن!! تو این نوسانات چه باندهایی هستن که چه پول های هنگفتی به جیب زدن و میزنن!! تف تو این اقتصاد مریض!!!:hmm:

ببخشید رک حرف زدم!!

این نوع معاملات در همه جای این کره خاکی هست بزرگترین بازارش همون فارکس هست . پس نظر خودتون رو اصطلاح کنید چون در بازار سرمایه اولا ملی گرایی جایی نداره و دوم در بازارهای مالی جای احساسات نیست . پس با این حساب سرمایه گذاران روی طلا هم جزو قشر دلال به حساب میان ؟ یا هر چیز دیگه ! بیشترین سود اقتصادی در اوضاع نابسامان سیاسی و اقتصادی حاصل میشه حالا دوست دارید با روند همراه باشید و ضرر نکنید ولی دلیل نمیشه بیاید توی تاپیکی که نظر و خط مشی کلیش سرمایه گذاری و ازدیاد سرمایه از این بازارها هست بیایید همه رو دلال خطاب کنید . تولید کننده عرضه داشته باشه بهترین سود رو الان میکنه نه هیچ وقته دیگه ! دلیل اینکه اکثر تولید کنندگان می نالن اینه که اولا سرمایه اصلیشون رو خودشون ندارن دوم اینکه کسی وقتی در شاخه ای از تولید مشغول هست به اصطلاح معتاد اون شاخه میشه و انعطاف در اون جایی نداره به عبارت ساده تر حاضره در جا بزنه ولی نوع تولید رو عوض نکنه دوم اینکه وقتی بازاری معامله نقدیش رو از دست دیگه ارزش معامله کردن نداره که متاسفانه همه تولید کننده ها به این وضع عادت کردن . شما که اقتصاد رو بیمار میدونید باید وضعیت بازار تولید کننده ها رو محتضر بدونید چون در بازار خودشون که کلا بر پایه نسیه فروشی و نسیه خریدن هست غرق شدن ! . بازاری که 2 فاکتور رو داشت باید سریعا ازش خارج شد . در ضمن اگر این دلالی به نظر شما کار ساده ای هست بسم ا..... . ولی در همین دلالی به قول شما کسانی هم بودن که بدبخت شدن و کل سرمایه اشون به فنا رفته پس اگر این بازارها و دلال بازی به قول شما راحت بود الان همه توی ایران راک فلر بودن
i298960_ddd.gif

رک و راست آخرین باری باشه که کسی یا کسانی بیان و به فعالان بازار های سرمایه بگن دلال . برخورد میکنم باهاشون به بدترین شکل ممکن :eek: . هر موقع تعریف دلال رو در معنی تعریف شده اش در اقتصاد فهمیدید بعدا بیاد همه رو دلال خطاب کنید . تعریف ساده و عامه فهمش رو میگم . دلال کسی هست که با استفاده از اعتبارش در بازار کالایی یا خدماتی رو از عرضه کننده دست اول میگیره و بدون اینکه زحمتی کشیده باشه اون رو به دست دوم حداقل با سود 15% می فروشه ! . دلال در ارز به کسی گفته میشه که با صاحبین ارز و سکه لابی دارن و در واقع آدم های اونا هستن ارز به اونا داده میشه که کنار خیابون و یا در یک صرافی مشخص شده از قبل به فروش برسه و این وسط حق العمل کاری رو میگرن که تعریف این میشه دلال . وقتی کسی میره ارز یا سکه رو میخره و سرمایش رو درگیر این کار میکنه عبارت دلال در موردش صدق نمیکنه . وارد کنندگان هم جزء دلال قرار نمیگیرن دلال میاد سراغشون . پس اول با شناخت کامل از معنی یه کلمه از اون استفاده کنید

mr.kazemi

Registered User
لایک‌ها
62
مدیرکل ثبت سفارش سازمان توسعه تجارت ایران با اعلام اين كه از 18 تيرماه و با ابلاغ روش جديد تخصيص ارز براي واردات 10 كالاي اولويت‌دار ارز 1226 توماني در نظر گرفته شده است، اعلام كرد كه از اين تاريخ ارز به طور رسمي دو نرخي شده است.

ساساني خدايي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اعلام اين كه بر اين اساس ارز 1226 توماني با اولويت‌هاي متقدم به اين 10 گروه كالا تخصيص مي‌يابد، گفت: بر اين اساس اولويت‌ها در تخصيص ارز به طور جدي در نظر گرفته مي‌شود؛ بنابراين تا زماني كه ارز كالاهاي متقدم تامين نشود، ارز دولتي به كالاهاي ديگر تخصيص نمي‌يابد.

مدیرکل ثبت سفارش سازمان توسعه تجارت افزود: كالاهاي اساسي در اولويت متقدم قرار دارند و ساير كالاها در صورت عدم تامين ارز دولتي بايد از ارز صادراتي استفاده كنند.

وي در بيان تفاوت شيوه جديد تخصيص ارز با شيوه قبلي گفت: در گذشته اولويت‌هاي متقدم مشخص نبود، اما در حال حاضر يك تقسيم بندي بين كالاها صورت گرفته است؛ به اين صورت كه كالاهاي مرتبط با قوت لايموت، دارو، كالاهاي پزشكي، كود شيميايي و نهاده‌هاي كشاورزي جزو كالاهاي متقدم هستند و ساير كالاها در اولويت‌هاي بعدي قرار مي‌گيرند.

به گفته مدیرکل ثبت سفارش سازمان توسعه تجارت، حتي بدترين كالاي لوكس با روش جديد در اولويت‌هاي آخر قرار گرفتند و در صورتي كه ارز دولتي به اندازه كافي وجود نداشته باشد بايد از ارز غير مرجع براي واردات آن‌ها استفاده شود.

خدايي با اعلام اين كه بر اين اساس ارز دو نرخي شده است، گفت: در حال حاضر و با اعمال روش جديد ارز 1226 توماني و ارز حاصل از صادرات كه نرخ آن معادل ارز آزاد است، وجود خواهد داشت.

انتهاي پيام

NASA_DE

Registered User
لایک‌ها
43
اکثر تولیدات داخل مواد اولیشون رو وارد می کنن!!!

تولید ایران اگه 20٪ باشه 80٪ وارداته!!

اونهایی که مواد اولیه رو وارد می کنند، دلار از فردوسی و صراف و ... نمی گریند، ارز دولتی می گیرند. پس باز هم این برداشت شما درست نمیتونه باشه.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
مدیرکل ثبت سفارش سازمان توسعه تجارت ایران با اعلام اين كه از 18 تيرماه و با ابلاغ روش جديد تخصيص ارز براي واردات 10 كالاي اولويت‌دار ارز 1226 توماني در نظر گرفته شده است، اعلام كرد كه از اين تاريخ ارز به طور رسمي دو نرخي شده است.

ساساني خدايي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اعلام اين كه بر اين اساس ارز 1226 توماني با اولويت‌هاي متقدم به اين 10 گروه كالا تخصيص مي‌يابد، گفت: بر اين اساس اولويت‌ها در تخصيص ارز به طور جدي در نظر گرفته مي‌شود؛ بنابراين تا زماني كه ارز كالاهاي متقدم تامين نشود، ارز دولتي به كالاهاي ديگر تخصيص نمي‌يابد.

مدیرکل ثبت سفارش سازمان توسعه تجارت افزود: كالاهاي اساسي در اولويت متقدم قرار دارند و ساير كالاها در صورت عدم تامين ارز دولتي بايد از ارز صادراتي استفاده كنند.

وي در بيان تفاوت شيوه جديد تخصيص ارز با شيوه قبلي گفت: در گذشته اولويت‌هاي متقدم مشخص نبود، اما در حال حاضر يك تقسيم بندي بين كالاها صورت گرفته است؛ به اين صورت كه كالاهاي مرتبط با قوت لايموت، دارو، كالاهاي پزشكي، كود شيميايي و نهاده‌هاي كشاورزي جزو كالاهاي متقدم هستند و ساير كالاها در اولويت‌هاي بعدي قرار مي‌گيرند.

به گفته مدیرکل ثبت سفارش سازمان توسعه تجارت، حتي بدترين كالاي لوكس با روش جديد در اولويت‌هاي آخر قرار گرفتند و در صورتي كه ارز دولتي به اندازه كافي وجود نداشته باشد بايد از ارز غير مرجع براي واردات آن‌ها استفاده شود.

خدايي با اعلام اين كه بر اين اساس ارز دو نرخي شده است، گفت: در حال حاضر و با اعمال روش جديد ارز 1226 توماني و ارز حاصل از صادرات كه نرخ آن معادل ارز آزاد است، وجود خواهد داشت.

انتهاي پيام

سامانه ثبتارش تا حالا تشریف بردید ؟ این خبری که دارید شما میخونید از اوایل امسال داشت رسما پیاده میشد ! حالا رسمیش کردن . از نظر اقتصادی کار درستی هست چون در بخش واردات خودرو که وارد کنندگانی که دسترسی به رانت ارز دولتی دارن با ارز دولتی وارد میکنن ولی با فروشنده با نرغ آزاد حساب میشه . دقیقا همین کلاهبردار گنده کاربر ظلمات هم یکی از شگردهاش بود که ارز رو به قیمت صرافی محاسبه میکرد
i298960_ddd.gif
پس زیاد جای ناراحتی نداره
i298960_ddd.gif
هر موقع این رانت ارز دولتی زودتر جمع بشه بهتر هست . بیان واسه 50 تا کالا و کلا دارو ها اختصاص بدن باقی رو جمع کنن و دقیقا مثل 2 سال پیش بیان تامین ارز عمومی رو نرخ مناطق آزاد انجام بدن به همین راحتی بعدا شاهد این میشیم که نرخ صرافی دوباره از نرخ فروش ارز بانک ها پائین تر میاد .

اونهایی که مواد اولیه رو وارد می کنند، دلار از فردوسی و صراف و ... نمی گریند، ارز دولتی می گیرند. پس باز هم این برداشت شما درست نمیتونه باشه.

دقیقا ! که متاسفانه همون وارد کننده دیگه تولید نمیکنه بلکه همون مواد اولیه رو به قیمت آزاد در بازار میفروشه !
i352040_omg.gif
در واقع نباید هزینه موارد اولیه بالا میرفت بلکه باید ثابت می موند که از اونجا که خیلی باحال هستن وضع این شده .

Last edited:

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
دلار برای چند ماهه آینده کسی معامله میکنه ؟ آیا صرافها اینجوری معامله میکنن ؟ مثلا برای ۸ ماه آینده

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دلار برای چند ماهه آینده کسی معامله میکنه ؟ آیا صرافها اینجوری معامله میکنن ؟ مثلا برای ۸ ماه آینده

یه زمان چند تا صراف دزد و کلاه بردار همچین کاریو میکردن که همشون هم میلیاردی بلند کردن و رفتن . ارز به روز معامله میشه و اگر دیدید حتی برای معامله برای فردا به شما نرخ پائین تری داده شد اولین زنگ کلاه برداری هست
36168110828653792219.gif

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
معامله اینجوری اگه صراف معتبری باشه چه جوری انجام میشه ؟ مثلا سره یک قیمتی توافق کنیم که بالاتر از بازار باشه برای چند ماهه آینده ؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
معامله اینجوری اگه صراف معتبری باشه چه جوری انجام میشه ؟ مثلا سره یک قیمتی توافق کنیم که بالاتر از بازار باشه برای چند ماهه آینده ؟

ببخشید اینو میگم ولی هیچ دیوانه ای همچین کاریو نمیکنه منظور صراف هست از اون کلمه . بهترین راهتون اینکه از همین الان این مقدار ارزی رو که می خوایید به صورت اسکناس بخرید . چون خودم صراف هستم دارم به شما میگم .

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
دوست عزیز من یه مدت خواستم این کار رو بکنم ولی منصرف شدم.در واقع اسم این کار ربا خواری هست.مثلا قیمت امروز 1900 تومن بود شما دلارارو بهشون میدادی و به صورت توافقی به فرض برای 1 ماه آینده بهتون 1960 تومن برمیگردونه.

Last edited:

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
دلار و طلای آب شده برای یکی دو روز آینده فروخته میشه ولی معمولا ارزش نداره , این چند وقت هم با همین ترفند که مثلا دلار الان 1970 هست بعد برای دو روز دیگه 1930 میفروختن , همینجوری بازارو میکشوندن پایین بعد روز موعود مثلا دلار 1920 میشد !!
اصلا ارزش نداره , دیگه حالا یک ماهه بخواد باشه که دیگه الان نوسانا اینقدر زیاد شده که تا یه ماه دیگه معلوم نیست دلار چهار هزار تومنه یا دو هزار تومن , دلار زیادی بزنه بالا گنده ترین و معتبر ترین صرافی هم نمیاد دلارارو تحویل بده.

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزیز من یه مدت خواستم این کار رو بکنم ولی منصرف شدم.در واقع اسم این کار ربا خواری هست.مثلا قیمت امروز 1900 تومن بود شما دلارارو بهشون میدادی و به صورت توافقی به فرض برای 1 ماه آینده بهتون 1960 تومن برمیگردونه.

شما فکر کنم متوجه نشدی من چی میگم .. ربا خواری قضیش فرق میکنه من نمیخام که پول بدم صراف بگم چند ماه دیگه اینقدر بده ..میخام از صراف دلار بخرم برای تحویل چند ماه بعد ..تقریبا یک چیزی تو مایه های futures هستش
اینجور معاملات رو با هر کسی انجام نمیدن هر ۲ طرف باید معتبر باشن تا بعد مشکلی پیش نیاد...حالا برای ۸ ماه دیگه به نظره دوستان چند بخرم خوبه ؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
شما فکر کنم متوجه نشدی من چی میگم .. ربا خواری قضیش فرق میکنه من نمیخام که پول بدم صراف بگم چند ماه دیگه اینقدر بده ..میخام از صراف دلار بخرم برای تحویل چند ماه بعد ..تقریبا یک چیزی تو مایه های futures هستش
اینجور معاملات رو با هر کسی انجام نمیدن هر ۲ طرف باید معتبر باشن تا بعد مشکلی پیش نیاد...حالا برای ۸ ماه دیگه به نظره دوستان چند بخرم خوبه ؟
فاکتورهای مختلف رو بزار کنار هم !
به نظرم کسی نمی تونه عددی بگه !
یا 5000 تومن میشه ! یا 1500 :دی خب فرض محال نزنید منو

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
فاکتورهای مختلف رو بزار کنار هم !
به نظرم کسی نمی تونه عددی بگه !
یا 5000 تومن میشه ! یا 1500 :دی خب فرض محال نزنید منو

اتفاقا منم از همین میترسم یک دفعه جام رو ندن بالا دلار بشه نصف

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
فرقی نداره.اگه بخوای بخری هم باید به طرف مقابل بهره بدی حالا یا بهره روی دلار یا بهره روی ریال.مثلا بگی بهم 10000 دلار بده من بهت 12000 دلار بر میگردونم.یا به ریال 10000 دلار میشه 19 میلیون بهره 8 ماه رو حساب میکنه میگه بعد 8 ماه فلان مقدار باید برام برگردونی.روش کار بازار اینطوریه.یعنی مثلا برای 8 ماه اگه 40 درصد درنظر بگیریم بهت میگه 8 ماه دیگه باید به ازای هر دلار 2660 تومن برگردونی.

QUOTE=dargharnn21;5222970]شما فکر کنم متوجه نشدی من چی میگم .. ربا خواری قضیش فرق میکنه من نمیخام که پول بدم صراف بگم چند ماه دیگه اینقدر بده ..میخام از صراف دلار بخرم برای تحویل چند ماه بعد ..تقریبا یک چیزی تو مایه های futures هستش
اینجور معاملات رو با هر کسی انجام نمیدن هر ۲ طرف باید معتبر باشن تا بعد مشکلی پیش نیاد...حالا برای ۸ ماه دیگه به نظره دوستان چند بخرم خوبه ؟[/QUOTE]

Last edited:
بالا