• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

ayazkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دوستان من ادرس چند سایت خوب را میخوام که بتونم با تلفن استعلام قیمت کنم؟ایا محبت میکنید برام بذارین؟با سپاس

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
یه مطلبی تو تابناک زده بودن مبنی بر نرخ واقعی دلار در حال حاضر چقدر هست جالب اینجاست که در جواب یکی از نویسنده ها گفته شده بود نرخ واقعی دلار در حال حاضر باید 2800 باشه که دولت سوری داره پایین نگه میداره!!!!

کارشناسان عزیز نظری دارید؟؟

محاسبه برابری ارزش دلار و ریال به روش قدرت برابری خرید، یکی از روشهای معمول برای این امر است. با استفاده از این روش همانگونه که شما ذکر کردید ارزش دلار معادل 630 تومان خواهد بود. اما روش دیگری در این میان وجود دارد که محاسبه ارزش برابری دلار و ریال بر اساس محاسبه مابه التفاوت نرخ تورم داخلی و جهانی است که بر این اساس در حال حاضر ارزش دلار در کشور حدود 2800 تومان خواهد بود.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
یه مطلبی تو تابناک زده بودن مبنی بر نرخ واقعی دلار در حال حاضر چقدر هست جالب اینجاست که در جواب یکی از نویسنده ها گفته شده بود نرخ واقعی دلار در حال حاضر باید 2800 باشه که دولت سوری داره پایین نگه میداره!!!!

کارشناسان عزیز نظری دارید؟؟

والا 9 ماه پیش همه میگفتن نرخ واقعی 4000 تومنه حالا دیگه خودت حسابشو بکن :eek:

aghkor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام من روز شنبه 10 میلیون تومان دستم میاد، اگر این مقدار را سکه بخرم بهتر است یا دلار و یا یورو (با توجه به کاهش شدید ارزش یورو دربرابر دلار خودم فکر میکنم زمان خوبی برای خرید یورو باشد) نظر شما چیست؟ با تشکر

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
دلار هر كي ميخواد بخره فردا صبح بهترين زمان هست
از فردا دلار ميره بالا تا جايي كه برسه به ٢٥٠٠ تومن اين خط اينم نشون

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808

منبع؟؟؟؟لطفن منبع بگید این حرف از کجا شنیدید؟؟؟

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
منبع؟؟؟؟لطفن منبع بگید این حرف از کجا شنیدید؟؟؟

منبع
1f3aa9d0-f1d2-cd2c.jpg

تحليل دكتر اسكافيلد

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141

شوما حالت خوبه؟؟؟؟:lol:در سلامت کامل به سر میبری؟؟؟:D

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
دلار با شرایط موجود و حداقل تا 24 جولای بالای 1980 نمیره , یک جهش تا این قیمت باید داشته باشه بعد باید دید شرایط جدید چجوریه .

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
احتمال اینکه دلار از فردا باز رشدش رو شروع کنه خیلی زیاده.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آمریکا تحریم های جدیدی علیه ایران وضع کرد

وزارت خزانه داری آمریکا روز پنجشنبه تحریم های تازه ای را علیه علی فدوی، فرمانده نیروی دریایی **** پاسداران، و یازده شرکت وابسته به **** پاسداران، کشتیرانی جمهوری اسلامی و وزارت دفاع ایران به دلیل ارتباط آنها با برنامه هسته‌ای و موشکی این کشور وضع کرده است.

دیوید کوهن همچنین گفته است: اقدامات امروز، گام بعدی ما در راستای هدف قراردادن برنامه‌های هسته ای و موشکی ایران و همچنین مقابله با تلاش‌های فریبکارانه ایران برای استفاده از شرکت های پوششی برای دور زدن تحریم ها و انتقال و فروش نفت است.

براساس این تحریم ها، کلیه اموال و دارایی‌های این شرکت ها و افراد در آمریکا مسدود شده است و معامله شهروندان و شرکت‌های آمریکایی با آنها ممنوع شده است.

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
کاش دوستان با دلیل و تحلیل بفرمایند حرفهاشون رو تا بهتر بشه نظر داد

تحلیل به نظر من.جلسه خبرگان الکی نبوده احتمالا جام زهر نوش میکنند و از گوشه کنار بوش داره میاد.پس هفته آخره دلارا رو بتپانند !

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
آمریکا تحریم های جدیدی علیه ایران وضع کرد

وزارت خزانه داری آمریکا روز پنجشنبه تحریم های تازه ای را علیه علی فدوی، فرمانده نیروی دریایی **** پاسداران، و یازده شرکت وابسته به **** پاسداران، کشتیرانی جمهوری اسلامی و وزارت دفاع ایران به دلیل ارتباط آنها با برنامه هسته‌ای و موشکی این کشور وضع کرده است.

دیوید کوهن همچنین گفته است: اقدامات امروز، گام بعدی ما در راستای هدف قراردادن برنامه‌های هسته ای و موشکی ایران و همچنین مقابله با تلاش‌های فریبکارانه ایران برای استفاده از شرکت های پوششی برای دور زدن تحریم ها و انتقال و فروش نفت است.

براساس این تحریم ها، کلیه اموال و دارایی‌های این شرکت ها و افراد در آمریکا مسدود شده است و معامله شهروندان و شرکت‌های آمریکایی با آنها ممنوع شده است.

هورسا جان با این خبر که نوشتی تقریبان میشه گفت تمام امید ها برای ثابت موندن قیمت ارز از بین بردی :(

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آره دیگه از خبره بوی بالا رفتن میاد ولی احتمالا شنبه صبح اولش آروم باشه یواش یواش بعدش بره بالا

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
احتمال اینکه دلار از فردا باز رشدش رو شروع کنه خیلی زیاده.

100 البته محتمل هست ولی باید فاکتور های کنونی رو هم مد نظر داشته باشیم . به نظر من آهسته و پیوسته بودن بهتر از ریسک هست اگر در هر صورتی جامی چیزی رو سر بکشن باز افت داریم حالا شدتش معلوم نی ولی باید این فاکتور ها و نشست این هفته رو هم مد نظر داشته باشیم

کاش دوستان با دلیل و تحلیل بفرمایند حرفهاشون رو تا بهتر بشه نظر داد

تحلیل به نظر من.جلسه خبرگان الکی نبوده احتمالا جام زهر نوش میکنند و از گوشه کنار بوش داره میاد.پس هفته آخره دلارا رو بتپانند !

یه جورایی موافقم با این فاکتور از اونجایی که اینا کم ضرر توی جیب مردم تا جالا نکردن و توی این کار پیشتاز هستن :weird:

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
جام زهر اینا تاحالا ننوشیدن از این به بعدم نمینونشن !!
اون جام زهرم که نوشیدن جام زهر نبود , اینا ادامه دهنده جنگ با عراق بودن , عراق خواهان صلح بود اینا نبودن , بلاخره صلح کردن , جام رو نوشنیدن که اره میخواستیم راه کربلارو باز کنیم ولی بیخیال میشیم , این با اینکه از همه طرف تحریم شدن الان و از موضع ضعف و خفت بخوان توافق کنن خیلی فرق میکنه در کل به خطر می افتن نابود میشن , و اما اینکه توافقی بکنن یا نکنن این نیاز به زمینه سازی و اماده سازی افکار عمومی داره که حالا حالاها کار داره !
در کل قبلا هم گفتم , هدف اصلی اینا میتونه این باشه که اینقدر فشارا به مردم زیاد بشه که موقع انتخابات بعدی مردم که نون ندارن بخورن و از فرط گشنگی فکر نمیتونن بکنن هر کسی رو منجی ببینن و بیان بهش رای بدن.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
100 البته محتمل هست ولی باید فاکتور های کنونی رو هم مد نظر داشته باشیم . به نظر من آهسته و پیوسته بودن بهتر از ریسک هست اگر در هر صورتی جامی چیزی رو سر بکشن باز افت داریم حالا شدتش معلوم نی ولی باید این فاکتور ها و نشست این هفته رو هم مد نظر داشته باشیم

یه جورایی موافقم با این فاکتور از اونجایی که اینا کم ضرر توی جیب مردم تا جالا نکردن و توی این کار پیشتاز هستن :weird:
جام زهر بره بالا یه شیرینی حسابی برای بچه گذاشتم کنار

بالا