alireza_asol
Registered User
مدلی هست که کابل شبکه بخوره؟!
ترجیها ارزون ارزون
ترجیها ارزون ارزون
جناب این مدل تبلت زیرنویس فارسی با فرمت srt ساپورت می کنه
بله دارهAinol Novo7 Tornado وای فای داره ؟
موجود هستش ؟
احتمالا با آپدیت حل شهدرود
تبلت های Ainol Aurora II و Ainol Novo7 Elf II مشکل wifi دارند . از دوستان دارنده این مدل این مشکل را برسی کنند .
Wifi Problems - SlateDroid.com
آپدیت کنید تبلتتون رو و دوباره تست کنید!درسته!
هیوندای a7hd هم مشکل وای فای داره!!!!
fسلامسلام
دوست عزیز تبلت novo elf 2 قیمتش چقدره ؟
سلامAinol Novo7 Tornado
سلام تبلت ترنادو كه قيمت 220 زدين ميخواستم بدونم كارايي اين تبلت براي كتاب و فيلم چجوري هست مخصوصا براي كتاب خواني و قيمت به روزش رو هم بنويسين .و توضيحاتي راجع به نحوه خريد و هزينه ي حمل و نحوه ي پرداختش ؟
ببخشيد دفعه اوله ميخوام خريد كنم با نحوه ي كار سايت اشنا نيستم
Ramos w13pro و Ampe a85 رو پیشنهاد می دم , Ramos سخت افزار قوی تری دارهدوست عزیز ی تبلت نسبتا با کیفیت با قیمت مناسب و نه چندان بزرگ(ابعاد فیزیکی) مورد استفاده فقط خواندن PDF و وبگردی با امکان وایرلس (و اگر GPRSو سیم کارت داشته باشه عالی میشه) معرفی کنید اگره هم پ.خ بدین ممنون میشم
بله برنامه MX Player رو که نصب کنید ساپورت می کنهجناب این مدل تبلت زیرنویس فارسی با فرمت srt ساپورت می کنه
پخ زده بودم , نرسیده , دوباره می فرستمکجایی رفیق؟؟ جواب پخ مارو بده میخوام بیام وردارم یه تبلت
ممنون بابت یاد آوریتون به دوستانمسافرت هستن
دیر به دیر on میشن
Ampe A10
صفحه نمایش 10.1 اینچ IPS
دو دوربین
bluetooth
CPU: All Winner A10
GPU: Mali 400
RAM: 1 GB
ROM: 16 GB
Battery: 7000MAh 3.7v
قیمت: 430
دوستان من یه تبلت چینی قوی میخوام این رفیقمونم گفته 8 روز دیگعه میاد ... اگه کسی داره و تهرانه و حضوری میتونه بده بهم بگه مشخصاتشو ...
عزیز کدوم یک از تبلت ها ویندوزی هست ؟
سایت دیجی کاتالوگ ، ارزونتر از جاهای دیگه هست و گارانتی تعویض هم میکنه.
اگه دستگاه رو از اونا خریده باشی به صورت تضمینی و مزایده ای برات میفروشن. من یه ایبوک ریدر کیندل رو که 399.000 قیمت گذاشته بودم ،حدود 460.000 فروختم. البته نو بود و خریدار هم راضی...و بجاش از خودشون sony t1 خریدم.
مدل های ارزونتره 230 تومنی رنگی هم داره که جالب بود
دوستاني كه خريداري كردن منوها فارسي ميشه؟
با اجازه ی صاحب تاپیک.
برای خرید تبلت باید از مدل های پست اول انتخاب کنید تا براتون سفارش داده بشه. بنده مدل aurora 2 رو انتخاب کردم و به بقیه هم پیشنهاد میکنم.
2-تا اونجایی که من اطلاع دارم تبلت ویندوزی نمی فروشن و به کسی هم پیشنهاد نمی کنند.
میگن جدیدا نرم افزاری اومده که ویندوز8 رو دانلود و بر روی تبلت های آندروید نصب میکنه.
3-تبلیغ کردن محصولات و سایت های دیگر در تاپیک دیگران خلاف قوانین هست.
4- سیستم عامل آندورید 4 نصب شده بر روی تبلت های معرفی شده دارای منوی کاملا فارسی می باشد.