• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
نیکون یعنی خوبه؟

الان نمونه عکس داری با 600 دی و همین لنز فابریکش ؟ بزاری؟

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
یعنی پاساژ حافظ خوبه؟
پایتخت چی؟
این سایت هایی مثه دیجی کالا و دوربین شاپ چطور؟
پاساژ حافظ در صورتی که قیمت ها دست تون باشه آره.
پاساژ پایتخت - فروشگاه پیکسل قیمت هاش بد نیست، من یکبار اونجا رفتم و فروشنده هاش خوش برخورد بودن. فروشگاه ها - فروشگاه پیکسل
راستش از سایت دیجی کالا خرید نداشتم، اما تعدادی از دوستان تجربه خرید جالبی از دیجی کالا نداشتن... در گوگل سرچ کنید: اعتماد به دیجی کالا
راستی، جناب jowshany جای خوبی رو ذکر کردن، گالری افرنگ هم تایید میشه و قیمت هاش مناسبه. دوربین دیجیتال فروش دوربین دیجیتال عکاسی لوازم جانبی کیف دوربین

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
این 60 دی با 600 دی فرقی داره؟

دوربین دیجیتال | دوربین کانن 60 دی(بدنه )/Canon EOS 60D Body

قیمتش که بالاتر هست
با اینکه نیکون رو ترجیح میدم اما از ابهت 60D واقعا خوشم میاد. شما کافیه غیر از مشخصات سخت افزاری، این دو بدنه رو از نزدیک در کنار هم قرار بدید.... 60D واقعا خوش دستِ.
اینجا رو ببینید: Canon 60D vs 600D (Rebel T3i) – Camera Comparison

دیجی کالا با گارانتی خود دیجی کالا هست و افرنگ فکر میکنم با گارانتی ایده آل باشه.
تذکر: تا زمانی که خودتون میتونید از نزدیک یک جنس رو ببینید و خرید کنید چه دلیلی وجود داره که بخواهید اینترنتی بخرید؟! مگر اینکه وقت نداشته باشید.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
آدرس های حضور ذکر شود
پاساژ حافظ در صورتی که قیمت ها دست تون باشه آره.
پاساژ پایتخت - فروشگاه پیکسل قیمت هاش بد نیست، من یکبار اونجا رفتم و فروشنده هاش خوش برخورد بودن. فروشگاه ها - فروشگاه پیکسل
راستش از سایت دیجی کالا خرید نداشتم، اما تعدادی از دوستان تجربه خرید جالبی از دیجی کالا نداشتن... در گوگل سرچ کنید: اعتماد به دیجی کالا
راستی، جناب jowshany جای خوبی رو ذکر کردن، گالری افرنگ هم تایید میشه و قیمت هاش مناسبه. دوربین دیجیتال فروش دوربین دیجیتال عکاسی لوازم جانبی کیف دوربین

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
Pic04.jpg

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
این تصویر مقایسه بادی 60D و 600D را از سمت بالا نشان میدهد:

کد:
http://www.radiantlite.com/wp-content/uploads/2011/10/Canon-60D-Vs-Canon-600D-Top.jpg

پاساژ حافط روبروی علاء الدین
بقیه آدرس ها در وب سایت ذکر شدند.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
فک کنم کانن 600D اوکی باشه
فقط
حامد میگه با لنز خودش کار کن بعد یه لنز بگیر
من نظرم این هست سریع رو همین خرید اول تمومش کنم. 18-135 انگار خوب نیست

ببین تو فرقت با بقیه کسایی که مشاوره میگیرن اینه که از اول کاربردت مشخصه! همچین شرایطی معنی نداره اول بخری با لنز کیتش کار کنی بعدش اینسپایر بشی که چه لنزی لازم داری! از همین الان مشخصه یه لنز 10000 دلاری لازم داری برای عکاسی ورزشی!:D تنها راه حل منطقی همونه که من نوشتم! یه 85 اف 1.8 یا اف 1.4 (بسته به ته جیبت و قیمت لنز ها) بخری و خلاص! تو انتخاب بدنه هم درسته 600 دی خیلی بدنش نسبت به 60دی کوچیکتره ولی خوب پولت کمه برای 60 دی و در ضمن چون اکثرا 3پایه استفاده خواهی کرد (هم برای پرتره هم ورزشی) و علاوه بر اینا یه لنز فست پرایم میخوای بخری پس خیلی سایز مهم نیست!

اگرم که میخوای یه دوربین بخری با یه لنز واک اراند و سر کنی باهاش (و دیگه چیزی هم نخری) همون Panasonic GH2H از همه بصرفه تره! 18-135 با 60 دی برات 2500 میوفته! به نظر متطقیه؟ اون پانا رو میخری 1700 و کیفیت لنزشم بیشتره و یکم هم تله بالاتری میده!

600 دی رو به اسم کیس ایکس 5 میتونی حدود 1250 هم تو ناصرخسرو یا حافظ یا روبروی حافظ بخری! حواست باشه فقط کیت دربینر و بخری و هیچ چیز جانبی دیگه باهاش نخری! از اولم طی کن با مغازه دار این ماجرا رو! چون دوربینر و تخفیف میدن بعدش مموری 40 تومنی رو میده 100 تومن! کیف 20 تومنی رو میده 80 تومن!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
نه بابا سه پایه
بعدش من شبانه روز که عکس ورزشی نمی خوام بگیریم وحید
مثلا مهمونی رفتیم
مسابقه ای داشتم
پارک جنگلی رفتم
عکس های طبیعی و عالی باشن و عالی

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
نه بابا سه پایه
بعدش من شبانه روز که عکس ورزشی نمی خوام بگیریم وحید
مثلا مهمونی رفتیم
مسابقه ای داشتم
پارک جنگلی رفتم
عکس های طبیعی و عالی باشن و عالی

خوب مشکلی نداری! 18-55 روش که هست! برای کارای کژوال همین 18-55 اوکیه! بعدا هم 400 تومن میدی و یه سیگما 17-70 دست دوم میخری که بزاری جای این 18-55 کیت! در کل برای خرید الکی جو زده نشو! به قدر نیازت خرید کن!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
18-135 جالب نیست روی 600D

لنزها | Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC Macro

نوش چن هست؟

اصلا 18-135 رو فراموش کن! اگر دنبال اون رنجی همون GH2H رو بخر! این 17-70 رو هم کمشاپ میده 400 تومن ولی قدیما گورنتر بودا!:
Sigma17 - 70mm f2.8 - 4.5 DC Macro

شاید قیمتش اشتباه باشه! در هر صورت لنز بسیار خوبیه برای جایگزین کردن 18-55 کیت! ولی در هر حال 2 تا لنز رو 100% احتیاج داری! یه پرایم زیر 55 (که همه میرن 50 اف 1.8 میخرن چون ارزونه و لنز خوبیه ولی تو همون 85 اف 1.4 یا 1.8 رو بخر که برای پرتره و احیانا سین های نزدیک ورزشی بتونی استفاده کنی) و یه لنز زوم واک اراند خوش قیمت (که همین 17-70 باشه و تازه ماکرو هم هست) باقی لنز ها رو وقتی خودت عکاسی کنی میفهمی که چی برات مناسبه!

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
حیف لنزهای سونی در بازار ایران خیلی کمیاب هستند، و گرنه SONY Alpha NEX-7 یک غول تمام عیار است (و البته با قیمت $$$$$$ )

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
حیف لنزهای سونی در بازار ایران خیلی کمیاب هستند، و گرنه SONY Alpha NEX-7 یک غول تمام عیار است (و البته با قیمت $$$$$$ )

اتفاقا من یه دونه NEX5 تقریبا نو تو بازارچه فروختم! واقعا به قیمتش میصرفه! لنز هم روش 18-55 و 16پرایم داشت و کانورتور الفا و 55-200 هم داشت! کلا زیر 1200 بود! ولی برای پرتره و ورزشی مناسب نبود! مسئله کلا نبودن لنز نیست! لنزی نداره که بودن و نبودنش مهم باشه! ای مانت از امسال رنج لنز هاش تازه پر میشه!

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
اتفاقا من یه دونه NEX5 تقریبا نو تو بازارچه فروختم! واقعا به قیمتش میصرفه! لنز هم روش 18-55 و 16پرایم داشت و کانورتور الفا و 55-200 هم داشت! کلا زیر 1200 بود! ولی برای پرتره و ورزشی مناسب نبود! مسئله کلا نبودن لنز نیست! لنزی نداره که بودن و نبودنش مهم باشه! ای مانت از امسال رنج لنز هاش تازه پر میشه!
دوربین واقعا خوبی داشتید :)
اتفاقا واسم جالبه بدونم که کیفیت لنزهاش در مقایسه با کنون یا نیکون چطور بود؟

بالا