Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
نیکون یعنی خوبه؟
الان نمونه عکس داری با 600 دی و همین لنز فابریکش ؟ بزاری؟
الان نمونه عکس داری با 600 دی و همین لنز فابریکش ؟ بزاری؟
پاساژ حافظ در صورتی که قیمت ها دست تون باشه آره.یعنی پاساژ حافظ خوبه؟
پایتخت چی؟
این سایت هایی مثه دیجی کالا و دوربین شاپ چطور؟
با اینکه نیکون رو ترجیح میدم اما از ابهت 60D واقعا خوشم میاد. شما کافیه غیر از مشخصات سخت افزاری، این دو بدنه رو از نزدیک در کنار هم قرار بدید.... 60D واقعا خوش دستِ.این 60 دی با 600 دی فرقی داره؟
دوربین دیجیتال | دوربین کانن 60 دی(بدنه )/Canon EOS 60D Body
قیمتش که بالاتر هست
پاساژ حافظ در صورتی که قیمت ها دست تون باشه آره.
پاساژ پایتخت - فروشگاه پیکسل قیمت هاش بد نیست، من یکبار اونجا رفتم و فروشنده هاش خوش برخورد بودن. فروشگاه ها - فروشگاه پیکسل
راستش از سایت دیجی کالا خرید نداشتم، اما تعدادی از دوستان تجربه خرید جالبی از دیجی کالا نداشتن... در گوگل سرچ کنید: اعتماد به دیجی کالا
راستی، جناب jowshany جای خوبی رو ذکر کردن، گالری افرنگ هم تایید میشه و قیمت هاش مناسبه. دوربین دیجیتال فروش دوربین دیجیتال عکاسی لوازم جانبی کیف دوربین
http://www.radiantlite.com/wp-content/uploads/2011/10/Canon-60D-Vs-Canon-600D-Top.jpg
فک کنم کانن 600D اوکی باشه
فقط
حامد میگه با لنز خودش کار کن بعد یه لنز بگیر
من نظرم این هست سریع رو همین خرید اول تمومش کنم. 18-135 انگار خوب نیست
نه بابا سه پایه
بعدش من شبانه روز که عکس ورزشی نمی خوام بگیریم وحید
مثلا مهمونی رفتیم
مسابقه ای داشتم
پارک جنگلی رفتم
عکس های طبیعی و عالی باشن و عالی
حیف لنزهای سونی در بازار ایران خیلی کمیاب هستند، و گرنه SONY Alpha NEX-7 یک غول تمام عیار است (و البته با قیمت $$$$$$ )
دوربین واقعا خوبی داشتیداتفاقا من یه دونه NEX5 تقریبا نو تو بازارچه فروختم! واقعا به قیمتش میصرفه! لنز هم روش 18-55 و 16پرایم داشت و کانورتور الفا و 55-200 هم داشت! کلا زیر 1200 بود! ولی برای پرتره و ورزشی مناسب نبود! مسئله کلا نبودن لنز نیست! لنزی نداره که بودن و نبودنش مهم باشه! ای مانت از امسال رنج لنز هاش تازه پر میشه!