• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

HITBOY

Registered User
لایک‌ها
132
سلام
من یه دونه Canon A3350 گرفتم ولی حالت پانوراما رو تو تنظیماتش پیدا نمیکنم...
و همینطور سوژه ای که میخوام ازش عکس بندازم تا زمانی که عکس رو نگرفتم و فقط از lcd نگاش میکنم کیفیت خوبی تو lcd نداره ولی وقتی عکس رو میندازم کیفیتش خیلی عالی میشه!!!

amir soltaani

Registered User
لایک‌ها
0
دوربین و 1 کیف و 1 رم32 .10روزه از دبی اومده با زبان فارسی .اگر کسی با اک تشخیص داد مجانی میدم بهش .کارتن و شارزر نداره ولی همینطور که گفتم رم32 داره که 150 می ارزه و کیف هم 35 تومن.یه لینک میزارم که البته قیمت لینک به دلار قدیمه.قیمت پایه 600 و تعویض با موبایل پارس کانن | خرید دوربین | قیمت دوربین | نمایندگی کانن | نمایندگی نیکون | دوربین دیجیتال | دوربین عکاسی | Canon PowerShot SX 220 HS

solo8

Registered User
لایک‌ها
56
دوربین و 1 کیف و 1 رم32 .10روزه از دبی اومده با زبان فارسی .اگر کسی با اک تشخیص داد مجانی میدم بهش .کارتن و شارزر نداره ولی همینطور که گفتم رم32 داره که 150 می ارزه و کیف هم 35 تومن.یه لینک میزارم که البته قیمت لینک به دلار قدیمه.قیمت پایه 600 و تعویض با موبایل پارس کانن | خرید دوربین | قیمت دوربین | نمایندگی کانن | نمایندگی نیکون | دوربین دیجیتال | دوربین عکاسی | Canon PowerShot SX 220 HS

میتونی اینجا مطرح کنیخرید و فروش محصولات دیجیتال

solo8

Registered User
لایک‌ها
56
سلام...

من فردا یا پس فردا میخوام برم دوربین نیکون 5100D رو بخرم.

غیر از کیف دیگه چه چیز هایی لازم داره؟!

مثلا یکی میگفت فیلتر هم حتما بگیر! اصلا نمیدونم چی هست(مبتدی ام)

رم داره رو خودش؟ اگه نداره رم چقدر بگیرم؟نه کم باشه نه زیاد؟بطور متوسط دستم به کامپیوتر برسه خالیش میکنم!کلاسش چند باشه؟(خیلی مهمه کلاس رم واسه دوربین؟)

قیمتش الان بازار چنده؟ با کدوم گارنتی؟با کدوم گارانتی بگیرم؟

ممنون...

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام...

من فردا یا پس فردا میخوام برم دوربین نیکون 5100D رو بخرم.

غیر از کیف دیگه چه چیز هایی لازم داره؟!

مثلا یکی میگفت فیلتر هم حتما بگیر! اصلا نمیدونم چی هست(مبتدی ام)

رم داره رو خودش؟ اگه نداره رم چقدر بگیرم؟نه کم باشه نه زیاد؟بطور متوسط دستم به کامپیوتر برسه خالیش میکنم!کلاسش چند باشه؟(خیلی مهمه کلاس رم واسه دوربین؟)

قیمتش الان بازار چنده؟ با کدوم گارنتی؟با کدوم گارانتی بگیرم؟

ممنون...

فيلتر كه بگيريد اما معمولي چون واسه كاربري عادي شما و لنز 18-55 هيچ فرقي نداره يه فيلتر ارزون بگيريد گول فروشنده رو هم نخوريد در مورد كاربري شما فرقي نداره
رم نداره ، واسه فيلم برداري full hd بايد رمتون كلاس 10 باشه ، حداقل ديگه 8 گيگ بگيريد (حداقل) از دوربين فروش رم رو نگيريد بريد از طبقات بالاي علائدين بگيريد
قيمت اش امروز پاساژ حافظ 1330 بود با گارانتي ايده آل
با گارانتي نيكو نگرش 1390

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
در پاسخ به دوستمون solo8
گفتم اينجا هم بنويسم
واسه دوربين هاي نيكون هم گارانتي ايده آل خوبه هم نيكو نگرش
هر كردوم ارزون تر پيدا كردي بگير داداش
فيلتر هم چون حرفه اي نيستين يه معمولي معملي بگير فقط لنز ات خط نيفته ، يه كنكو قلابي بگير 3 الي 5 تومن اگه گفتن فلان فيلتر اصل دارن 25 30 و ... نخر چون هيچ كدوم اصل نيست و فيلتر اصلي هم مدل هاي مختلف داره و به كار شما نمياد
مثل nd uv پولاريزه و ....
و فيلتر خوب قيمتي كمتر از 70 هم وجود نداره
مموري رو به هيچ عنوان از فروشنده دوربين نگير ، (طبقه 4 علائدين بگير ) يه كلاس 10 مارك معتبر با گارانتي درست درمون مثلا ترنسدن با گارانتي مرآت يا سيلكون پاور با گارانتي متين
من خودم معمولا از همه جا قيمت ميگرم ولي از پاساژ حافظ ميخرم

airking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان میخواستم قیمت چند تا از لنز هارو بگیرم
18-200 نیکون
17-85 کنون
28-200 کنون
18-135 نیکون
ممنون

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام دوستان میخواستم قیمت چند تا از لنز هارو بگیرم
18-200 نیکون
17-85 کنون
28-200 کنون
18-135 نیکون
ممنون

18-200 كنون حدودا 1 ميليون
17-85 حدودا 1 ميليون (خيلي كمياب هست تو بازار نو اين لنز فسيل :D دست دوم اش رو حدودا 500 تا 600 ميتونيد تهيه كنيد
28-200 اين فسيل ديگه عمرا پيدا شه خداييش ، توليد 2000 هست اما لنز خوبي بود و هست اگه پيداشه بد نيست اما قيمتش همون حدودا 1 تومن بايد باشه لرزشگير هم تاجايي كه يادم هست نداشت
18-135 نيكون هم قيمتي حدودا 650 اگه پيدا شه يه مقدار كم هست

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
سلام خدمت حامد جان و سایر دوستان
یک دوربین خوب و با کیفیت و فیلمبرداری خیلی خوب و عکاسی در حالت ماکرو خوب نیاز دارم
نهایت بودجه هم 500-600
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام خدمت حامد جان و سایر دوستان
یک دوربین خوب و با کیفیت و فیلمبرداری خیلی خوب و عکاسی در حالت ماکرو خوب نیاز دارم
نهایت بودجه هم 500-600
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

سلام خدمت داش حميد گل خوبي داداش؟شرمنده واسه تاخير در جواب دادن

با اين بودجه واسهم دل هاي خونگي با كيفيت بالا مدل هاي Sx260 canon و سوني هم hx10v دوربين هاي خيلي خوبي هستن
البته اينها با اين افزايش دلار يه 20 30 تومني از 600 بيشتر ميشه
اگه كمتر خواستي ميتونيد به اين مدل ها فكر كنيد به ترتيب اولويت مينويسم
canon ixus 1100 hs ( خودم باهاش كار كردم دوربين جمع و جور و با كيفيتي هست واقعا قيمتش هم تا 2 هفته پيش حدودا 560 بود بازار رنگ هاي مختلفش يه چند تومني هم اختلاف قيمت داشتن )
canon ixus 240hs مشخصات خوبي داره ولي راستش اينو فقط دستم گرفتم خودم با حالت ارگونوميش تو دست حال نكردم اصلا يه طوري بود قبل از خريد حتما از نزديك ببنيد قيمتش 530 بود
sx 230 هم مدل خوبي هست اما به عنان اوليت 3 وم خدمتت معرفي ميكنم

باز اگه رو برند خاصي حساس بودن بگيد از همون برند بهت پيشنهاد بدم حميد جان
اما اگه سقف بودجه اندكي بيشتر هست كه اون 2 مدل اول رو تهيه كنيد اما اگه همون 600 هست همون مدل 1100 رو تهيه كنيد با لوازم كيف و مموري همون حول حوش 600 تموم ميشه دوربين خيلي خوبي هم هست حقيقتا

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
سلام خدمت داش حميد گل خوبي داداش؟شرمنده واسه تاخير در جواب دادن

با اين بودجه واسهم دل هاي خونگي با كيفيت بالا مدل هاي Sx260 canon و سوني هم hx10v دوربين هاي خيلي خوبي هستن
البته اينها با اين افزايش دلار يه 20 30 تومني از 600 بيشتر ميشه
اگه كمتر خواستي ميتونيد به اين مدل ها فكر كنيد به ترتيب اولويت مينويسم
canon ixus 1100 hs ( خودم باهاش كار كردم دوربين جمع و جور و با كيفيتي هست واقعا قيمتش هم تا 2 هفته پيش حدودا 560 بود بازار رنگ هاي مختلفش يه چند تومني هم اختلاف قيمت داشتن )
canon ixus 240hs مشخصات خوبي داره ولي راستش اينو فقط دستم گرفتم خودم با حالت ارگونوميش تو دست حال نكردم اصلا يه طوري بود قبل از خريد حتما از نزديك ببنيد قيمتش 530 بود
sx 230 هم مدل خوبي هست اما به عنان اوليت 3 وم خدمتت معرفي ميكنم

باز اگه رو برند خاصي حساس بودن بگيد از همون برند بهت پيشنهاد بدم حميد جان
اما اگه سقف بودجه اندكي بيشتر هست كه اون 2 مدل اول رو تهيه كنيد اما اگه همون 600 هست همون مدل 1100 رو تهيه كنيد با لوازم كيف و مموري همون حول حوش 600 تموم ميشه دوربين خيلي خوبي هم هست حقيقتا

مخلصم شما خوبی داداشم؟
والا تا 700 هم احتمالا ردیف کنم
بنظرت sx40 چطوره حامد جان؟
من خودم عاشق برند پاناسونیکم
یه مدت از لنزهای CCD استفاده کرد و عقب موند الان در جریان کار پاناسونیک نیستم

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
مخلصم شما خوبی داداشم؟
والا تا 700 هم احتمالا ردیف کنم
بنظرت sx40 چطوره حامد جان؟
من خودم عاشق برند پاناسونیکم
یه مدت از لنزهای CCD استفاده کرد و عقب موند الان در جریان کار پاناسونیک نیستم

اگه دنبال بدنه بزگتر و slr like هستي كه خب خودمم هم پيشنهادم sx 40 هست حميد جان دوربين خوبي هست اما خب يه مقدار قيمتش مقداري بالا ميزنه
والا پاناسونيك هنوز از ccd استفاده ميكنه البته مدل هاي جديدش رو cmos كرده ولي هنوز من خودم تو بازار نديدم قيمت دلاريش هم حول حوش 500 دلار ميتوني مدل Lumix DMC GF5 هست كه در رده مايرور لس ها هست اما تو ايران نديدمش هنوز من خودم
مدل هاي ccd هم تو اين رنج قيمت fz45 هست البته مدل fz100 یو اگه پيدا كني بهتر هست يه كم كم شده تو بازار اما سنسور live mos بود كه تكنولوژي خود پاناسونيك بود وكيفيت قابل قبولي داشت حول هوش قيمت هم همين حدودا بود تقريبا
مدل فوجي هم hs 20 دوربين خيلي خوبي هست فقط عكس هاش اندكي سرد هست به نظرم وسافت

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
الان این چطور هست

(Canon EOS 600D (Kiss X5 - Rebel T3i - دوربین دیجیتال کانن ای او اس 600 دی (کیس ایکس 5 - ریبل تی 3 آی)

لنز 18-55 هست.

Pic01.jpg

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
حمیدجان پیشنهاد میکنم نیکون D5100 رو انتخاب کنی :) مطمئن باشید که بعدها هم به صورت حرفه ای بخواهید عکاسی رو دنبال کنید این قدر تنظیمات مختلف در منوهای نیکون واستون وجود داره که جوابگوی نیازهای -عکاس حرفه ای- خواهد بود.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
البته حامد خان هم 5100 با لنز 18-105 پیشنهاد کردن
حمیدجان پیشنهاد میکنم نیکون D5100 رو انتخاب کنی :) مطمئن باشید که بعدها هم به صورت حرفه ای بخواهید عکاسی رو دنبال کنید این قدر تنظیمات مختلف در منوهای نیکون واستون وجود داره که جوابگوی نیازهای -عکاس حرفه ای- خواهد بود.

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
در دشوار بودن عکاسی با نیکون نسبت کنون شکی نیست، چون تنظیمات بیشتری رو در اختیار شما میگذاره. :)
لنز 18-105 هم با بسیار کیفیتِ..... در نقد این لنز در جایی گفته شده بود: Probably the ideal affordable compromise between range and quality
اگر خواستید نیکون رو انتخاب کنید پیشنهاد میکنم Body + لنز 18-105 رو تهیه کنید (نسبت به 18-55 واقعا ارجحیت داره) و تصاویر کاملا شارپ رو خلق میکنه.

بالا