• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

solo8

Registered User
لایک‌ها
56
سلام
پنتاكس دوربين خوبي هست اما لوازم جانبيش خيلي كم و با قيمت غير معقول  تو ايران پيدا ميشه
هر دو دوربين دوربين هاي خوبي هستن اما بايد به فكر خريد لوازم بعديشون هم باشيد
به نظرم اگه به زودي قصد هزينه براي لنز رو نداريد نيكون 5100 رو بگيريد لنز كيتش بهتر از 18-55 هاي كنون هست
اما در صورتي كه قصد داريد به زودي لنز هم تهيه كنيد برند كنون قيمت و دسترسي بيشتري در بازار موجود هست
650 هم تو بازار جهاني عرضه شده اما من خودم كه تو پاساژ حافظ و خيابان جمهوري نديدم كسي داشته باشه هنوز

ممنون....

به زودی زود که قصد خرید لنز ندارم...باید برم کلاس و ببینم کلا عکاسی حرفه ای جریانش چیه بعدش که راه افتادم لنز بگیرم.

من خودم بیشتر نظرم رو کنن هست.قیمت 600D و 550D و 5100 رو میدید؟(فقط بدنه و بدنه لنز معمولی که روشونه)

ممنون...

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
ممنون....

به زودی زود که قصد خرید لنز ندارم...باید برم کلاس و ببینم کلا عکاسی حرفه ای جریانش چیه بعدش که راه افتادم لنز بگیرم.

من خودم بیشتر نظرم رو کنن هست.قیمت 600D و 550D و 5100 رو میدید؟(فقط بدنه و بدنه لنز معمولی که روشونه)

ممنون...

هر دو برند عالي هستن زياد سخت نگيريد
به هر حال ايشالا كه انتخاب مناسبي داشته باشيد
550 با لنز كيت 18-55 رو پاساژ حافظ قيمت 1210 روز يكشنبه داشتم
600 رو هم با همون لنز قيمت 1320
5100 رو هم با لنز كيت و گارانتي نيكو نگرش 1460

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
با توجه به رقابت نزدیک D800 یا 5D M III

---------------------

در رنج پایینتر هم یک دوربین میخوام که توی ایزوهای بالا نویز کمی داشته باشه و تصویرش شارپ باشه خود دوربین هم امکاناتی مناسبی در اختیار قرار بده تو سبک D90

مرسی

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
با توجه به رقابت نزدیک D800 یا 5D M III

---------------------

در رنج پایینتر هم یک دوربین میخوام که توی ایزوهای بالا نویز کمی داشته باشه و تصویرش شارپ باشه خود دوربین هم امکاناتی مناسبی در اختیار قرار بده تو سبک D90

مرسی

جسارتا ميپرسم
از قبل وسيله و دوربين چي داريد؟
كوچ كردن بين دو برند چندان آسان نيست اگه لنز و لوازم جانبي برند ديگه اي رو داشته باشيد
اصولا اين دوربين ها معمولا براي كساني نيستن كه اولين تجربه slr رو دارند و كسي هم كه قبلا برندي رو تجربه كرده باشه معمولا به خاطر لوازم جانبي مثل لنز و فلاش و ريموت و كابل تي تي ال و ... اش همون برند رو ادامه ميده در لول بعدي

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
جسارتا ميپرسم
از قبل وسيله و دوربين چي داريد؟
كوچ كردن بين دو برند چندان آسان نيست اگه لنز و لوازم جانبي برند ديگه اي رو داشته باشيد
اصولا اين دوربين ها معمولا براي كساني نيستن كه اولين تجربه slr رو دارند و كسي هم كه قبلا برندي رو تجربه كرده باشه معمولا به خاطر لوازم جانبي مثل لنز و فلاش و ريموت و كابل تي تي ال و ... اش همون برند رو ادامه ميده در لول بعدي

من به شخصه دوربین ندارم
در طی دوران با تجهیزات و دوربین دوستم اقدام به عکاسی می کردم ( شراکتی ) که پس از چند سال به دلایلی قصد دارم خودم به صورت مستقل عمل کنم. در اصل تجهیزات از ایشون بود و کار از من و حالا می خوام خودم اقدام کنم.

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
بروبچ دوربین عکاسی تا 600 تومن چی بخرم خوبه ؟

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
من به شخصه دوربین ندارم
در طی دوران با تجهیزات و دوربین دوستم اقدام به عکاسی می کردم ( شراکتی ) که پس از چند سال به دلایلی قصد دارم خودم به صورت مستقل عمل کنم. در اصل تجهیزات از ایشون بود و کار از من و حالا می خوام خودم اقدام کنم.

چه بودجه اي مد نظرتون هست دوست من؟
واسه لنز محدوده خاصي مد نظرتون هست ؟
اولويت عكاسي تون چه چيزي هست؟ پرتره ؛ خبرنگاري ؛ منظره ، استوديو ؛ نرمال و ...

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
بروبچ دوربین عکاسی تا 600 تومن چی بخرم خوبه ؟

واسه استفاده خانوادگي؟
به لنز زوم احتياج داريد؟

اگه واسه استفاده خانگي با اين قيمت ميخواين من مدل sx240 رو پيشنهاد ميدم و اگه به زوم كمتري نياز داريد مدل 230
مدل جمع و جور تر هم ميخوان ixus 125

اگه توضيح بيشتري در مورد انتظارتتون از دوربين بگيد ميشه بهتر راهنمايي كرد

Monirzadeh

Registered User
لایک‌ها
35
بین
D3100 + 18-55
و
Nex 5 + 18-55 + 55-200 + LA-EA1 Mount Adapter
کدام را پیشنهاد میکنید
NEX 5 یک و میلیون وهفتاد با گارانتی و رم
D3100 یک میلیون و نود قیمت دیجی کالا
حسابی بین این دو مدل مانده ام در ضمن برای D3100 لنز خوبی هست که بشه با 18-55 خودش عوض کرد تا قدری زوم بهتری بشه از دوربین گرفت
تا نهایت همین دو رقم فکر نکنم گزینه بهتری وجود داشته باشد.....؟؟؟؟!!!!

Last edited:

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
بین
D3100 + 18-55
و
Nex 5 + 18-55 + 55-200 + LA-EA1 Mount Adapter
کدام را پیشنهاد میکنید
NEX 5 یک و میلیون وهفتاد با گارانتی و رم
D3100 یک میلیون و نود قیمت دیجی کالا
حسابی بین این دو مدل مانده ام در ضمن برای D3100 لنز خوبی هست که بشه با 18-55 خودش عوض کرد تا قدری زوم بهتری بشه از دوربین گرفت
تا نهایت همین دو رقم فکر نکنم گزینه بهتری وجود داشته باشد.....؟؟؟؟!!!!

دو سبک متفاوت از دوربین ها
یکی اندازه بزرگ ، استفاده از آینه و دیگری کوچکتر و بدون آینه

قیمت نکس 5 رو با لنز 55-200 اینقدر گرفتید؟ من خودم این لنز رو تو بازار برای یکی از دوستان میخواستم پیدا نکردم ، کلا یه مقدار دسترسی لوازمش کم هست
اگه نیاز به لنز با رنج بالاتری دارید به نظرم همون نیکون رو انتخاب کنید لنز هم لنز 18-105 تهیه کنید کیفیت خیلی خوبی داره نسبت به قیمت اش (حدودا 700 هزار تومن) این لنز و رنج نسبتا جامعی رو هم فراهم میکنه
گرینه دیگه هم میتونید به 550d کنون فکر کنید ترجیحا اگه لنز زوم هم خواستید میتونید علاوه بر لنز کیت 18-55 یه لنز 55-250 (قیمت حدودا 270 ) هم کنارش اضافه کنید واسه شروع پاسخگو شما هست اما بعدش به مرور باید ارتقا بدید (یا خیال خودتون رو یه دفعه راحت کنید و لنز 15-85 رو بگیرید با قیمت 1.200 یا در رنج پایین تر 17-85 با قیمتی حدودا 800 تا 900 ) یا اینکه لنز 18-200 که دیگه رنج رو کامل میکنه اما خب کیفیتش از دو مورد قبلی کمتر هست
کلا اگه قصد ارتقاع به زودی رو ندارید بنده نیکون 3100 و لنز 18-105 رو پیشنهاد میدم ؛ اگه بعد ها قصد خرید لنز های متنوع تری رو دارید 550 یا 600d کنون ؛ اگه دنبال اندازه کوچتر ؛ جمع و جور تر و دوربین خانوادگی تری هستید نکس سونی

Monirzadeh

Registered User
لایک‌ها
35
اون قیمت مربوط دو سه روزه پیش است.(لنز را با دوربین میفروشند)
فعلا بیشتر از این نمیتونم هزینه کنم گفتم اگر بشود با یک اختلاف قیمت جزئی لنز 3100 را عوض کنم بد نیست(55-18 روی خود دوربین را حدودا چه قیمت بر میدارن)
و اینکه آیا 55-18 می تواند به تنهایی نیاز های من را پوشش دهد یا نه
از طرفی با همان قیمت و باگارانتی(اگر واقعا ارزش داشته باشد) می توانم نکس را با لنز 200-55 اضافه بگیرم
از طرفی نکس هم نواقص خودش را دارد مثل عمر باتری وروذی فلاش مخصوص خودش
کیفیت تصویر کدام یکی از این دو بهتر است
3100 با لنز 55-18 را هم در اولویت قرار می دهید

Last edited:

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
اون قیمت مربوط دو سه روزه پیش است.(لنز را با دوربین میفروشند)
فعلا بیشتر از این نمیتونم هزینه کنم گفتم اگر بشود با یک اختلاف قیمت جزئی لنز 3100 را عوض کنم بد نیست(55-18 روی خود دوربین را حدودا چه قیمت بر میدارن)
و اینکه آیا 55-18 می تواند به تنهایی نیاز های من را پوشش دهد یا نه
از طرفی با همان قیمت و باگارانتی(اگر واقعا ارزش داشته باشد) می توانم نکس را با لنز 200-55 اضافه بگیرم
از طرفی نکس هم نواقص خودش را دارد مثل عمر باتری وروذی فلاش مخصوص خودش
کیفیت تصویر کدام یکی از این دو بهتر است
3100 با لنز 55-18 را هم در اولویت قرار می دهید

متاسفانه اختلاف قيمتشون جزئي نيست اون لنز كه گفتم با لنز خودتون حدودا 500 تومن اختلاف ميخوره
ميتونيد به جاش لنز 18-135 نيكون vr رو بگيريد محدوده اش دو برابر لنز كيت هست اما خب كيفيتش چندان فرقي نداره با هم اختلاف قيمتش هم با لنز خودتون حدودا 150 تا 200 هست

عمر باتري نكس كم نيست نگران نباشيد اما خل فلاش اش اكسترنال هست ؛ در مورد لنز 55-200 سوني باهاش كار نكردم اما خب 18-55 سوني كيفيت بهتري از ساير برند ها داره و لنز ثابت 16 اش هم من خيلي دوس داشتم هر چند يه مقدار عكس هاش سافت بود

كيفيت تصوير وابستگي زيادي به لنز داره اما در شرايط معمولي با همين لنز هاي كيت نكس سوني عكس هاي شارپ تر با رنگ هاي اغوا كننده تري رو به نمايش ميذاره ، پاناروماي راحتي رو عكاسي ميكنه تو فيلم برداري بهتر عمل ميكنه
كلا به نظرم نكس دوربين خانوداگي با تنظيمات حرفه اي هست اما خب محدوديت هاي خاصي هم داره

يه سوال ديگه ، اين دو دوربين رو خودتون دست گرفتيد ؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام
دوربین fujis200 دارم که خیلی سنگینه و همه جا نمی تونم ببرمش.با اینکه به عکاسی اشنا نیستم تو حالت اتوماتیک عکس میگیرم ولی باز هم راضی هستم.
می خوام یه دوربینی بخرم که از نظر کیفیت از این پایین تر نباشه.نظر خودم canon sx 230 hs هست.نظر شما دوستان چیه؟

سلام
به نظر من sx230 از دوربین خودت پایین تره و محدودیت های بیشتری داره.از جمله:
کامپکت بودن (که دوربین خودتون slr-like) هست
اندازه ی کوچک تر سنسور
رنج ایزوی خیلی کمتر (که در موارد عکاسی تو محیط کم نور ممکنه براتون مشکل ایجاد کنه نسبت به دوربین قبلی)
ماکرو فوکوس 5 سانتی در مقابل 1 سانتی متری دوربین خودتون
محدوده ی سرعت شاتر کمتر
برد فلاش کمتر

با این حساب شما بودجه تون رو مشخص کنید تا دوربینی رو دوستان بهتون پیشنهاد بدند.
اگر دوربینی میخواید که از هر نظر سر تر باشه نسبت به دوربین قبلی من canon g1x رو پیشنهاد میدم.البته الان چون به تازگی به بازار اومده قیمتش بالاست که تا چند وقت دیگه کمتر میشه.تنها کاستی ای که در مقابل دوربین قبلی داره زوم کمتر هست منتها اندازه ی سنسور خیلی بزرگتره و همین طور حالت عکاسی raw رو هم داره که این ها خیلی تو کیفیت عکستون کمکتون میکنه.حدودا" 300 گرم از قبلی هم سبکت تره و هم جمع و جور تر.منتها در کل اگر بخواید slr-like بگیرید نمیتونید زیاد روی اندازه و وزنش مانور بدید

Monirzadeh

Registered User
لایک‌ها
35
NEX 5 را باهاش عکاسی هم کردم ولی D3100 را دستم نگرفتم
از نظر توی دست نشستن و حمل و این جور چیز ها حس خوبی بهم میداد ولی دسترسی به تنظیماتش سخت تر است و به نظرم میاد توی طولانی مدت اذیت کند از این نطر فکر کنم D3100 باید راضی کننده تر باشه در ضمن داشتن چشمی تا حدود زیادی تمرکز روی کار را هم بهتر میکند lبه ویژه در فوکوس.
این کیفیت دو لنز خودش را در کجاها نشون میده؟
نکس اشباع رنگ بیشتری دارد ولی این کار را به صورت نرافزاری میشود کاملا حل کرد؟
dpreview یک درصد امتیاز بیشتری هم به D3100 داده
یک آدرس از مشخصات 18-135 نيكون vr میدهید

Last edited:

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
NEX 5 را باهاش عکاسی هم کردم ولی D3100 را دستم نگرفتم
از نظر توی دست نشستن و حمل و این جور چیز ها حس خوبی بهم میداد ولی دسترسی به تنظیماتش سخت تر است و به نظرم میاد توی طولانی مدت اذیت کند از این نطر فکر کنم D3100 باید راضی کننده تر باشه در ضمن داشتن چشمی تا حدود زیادی تمرکز روی کار را هم بهتر میکند lبه ویژه در فوکوس.
این کیفیت دو لنز خودش را در کجاها نشون میده؟
نکس اشباع رنگ بیشتری دارد ولی این کار را به صورت نرافزاری میشود کاملا حل کرد؟
dpreview یک درصد امتیاز بیشتری هم به D3100 داده
یک آدرس از مشخصات 18-135 نيكون vr میدهید

Nikon 18-135mm f/3.5-5.6G IF-ED AF-S DX Nikkor Lens Review
Nikon AF-S DX 18-135 mm lens: Digital Photography Review

تقريبا تمام عكس ها بايد اديت بشن حالا با هر دوربيني باشه اما خب سليقه اي هست ديگه
استفاده از ويزور مزيت هاي خاص خودش رو داره كه وقتي بهش عادت كنيد ديگه هيچ وقت با lcd عكاسي نميكنيد
به هر حال اگه با اندازه دوربين مشكل نداريد به نظرم 3100 يا 550 كنون رو انتخاب كنيد

به لنز 18-105 هم ميتونيد فكر كنيد البته اما خب قيمت نو اين لنز فكر ميكنم حدودا 700 تا 800 باشه ...

Last edited:

a_aghdam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من دارم می رم آلمان
یه گوشی نیمه حرفه ای تا 300 400 هزارتومن می خوام بخرم برای عکس گرفتن ---- فیلم هیچ گاه نمی گیرم

این جا بگیرم یا بذارم اون جا بخرم
چی پیش نهاد می کنید؟ شاید باید چیزی بگیرم که لرزشگیر داشته باشه و دوام باتری و خود دوربین بالا باشه چون کمی بی سلیقه ام

سپاس که راهنماییم می کنید

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
لینک فروشگاههای صوتی تصویری آلمان رو براتون میگذارم خودم همشونو دیدم و تو مدتی کع بودم از خیلیاشون خرید کردم ولی دوربین اصلیمو از SATURN - Soo! muss Technik خریدم . میتونین قیمتهاشو با ایران مقایسه کنین . با توجه به بالا رفتن قیمت دلار خیلی به صرفه نیست از اونجا بگیری .
Angebote, Service, Beratung und mehr im Onlineshop und in Ihrem Markt vor Ort - Media Markt
Karstadt – Online Shop für Wohnen, Fashion, Elektro und Multimedia

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
این یعنی چی بچه ها؟

عکاسی RAW با عمق 14bit

سلام
شرمنده من یه چند روزی نبودم دیر جواب دادم

راستش مفصله
به طور خلاصه اینطوری میشه بگم :
فرمت RAW یک فرمت خام است. یک عکس پردازش نشده که دقیقا همان چیزی را که دوربین ثبت کرده است، بدون هیچ تغییری عرضه می‌کند. برخلاف JPEG، یک فایل RAW هیچ نوع شارپ شدگی، یا تنظیم رنگی را در خود ندارد.
فایل‌های RAW با نگاتیو‌های 35mm قدیمی شباهت زیادی دارند. همان نگاتیو‌هایی که می‌توانید بارها و بارها از آنها استفاده کنید
فایلی که دست شما رو واسه انواع ویرایش ها بدون از دست رفتن جزئیاتی از عکس میده
البته مقوله ویرایشش جداست

پیشنهاد میکنم اگه خیلی دنبال یاد گیری اش هستین مقالات سایت عکاسی رو بخونید
روند كاری عكاسی دیجیتال در فرمت RAW ‌: قسمت اول | عکاسی

بالا