• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
هر سه ولی بیشتر دو و سه

سلامي دوباره:)

خب پس با اين حساب شما نيازي به مدل هاي سوپر زوم نداريد
دليل هاي محدود كردن خودتون به اين دو مدل چيز خاصي بوده ؟
اتفاقا به اين اوصاف فكر ميكنم فاصله وايد و كيفيت بيشتر به كارتون مياد تا زوم

من 2 نوع پيشنهاد دارم
پيشنهاد اول وربين هاي بدون آينه ؛ سنسور بزرگ هست كه ميتونيد با اين مبالغ مدل هاي sony nex5 با لنز 18-55 رو تهيه كنيد و لنز 16 ثابت
پيشنهاد دوم يه دوربين G12 canon با يه فلاش (با توجه به بودجتون فلاش نيسن ) در حالت بانس شده و مود Ttl ميتونه فضاي نوري مناسبي رو براي عكاسي ايجاد كنه براتون

اگه توضيح بيشتري لازم ديديد بفرمايد بگم خدمتتون
روز خوش

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
دوربین زیر 200، زوم نسبتاً خوب، کیفیت عکس خوب مخصوصاً در شب چی پیشنهاد میدین

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409

nima_0098916

Registered User
لایک‌ها
22
با سلام...دوستان لطفا اگه میشه منو راهنمایی کنید..

میخوام یه دوربین بخرم با حداکثر بودجه 600 هزارتومن..

نیمدونم هندی کم بگیرم یا دوربین عکاسی با قابلیت فیلمبرداری؟

نیاز : تمرین ساخت موزیک ویدیو ... میخوام کیفیتش طوری باشه که وقتی فیلم رو کپچر کردم.. و تدوینش کردم.. کیفیت نهایی کلیپ قابل قبول باشه..

اچ دی باشه که خیلی خوبه. ولی برای کیفیت های پایین تر از اچ دی نمیدونم جواب میده یا !!
به عنوان مثال اگه کلیپ اچ دی "ملودی " از آرش رو توی کامپیوترتون داشته باشین. بنظرتون کیفیت کلیپ هام بعد از تدوین در حد کدوم کلیپ توی ایو موزیک ویدیو میشه؟

در مورد زوم هم حد اقل 4 ایکس باشه ...
از سوژه های متحرک زیادی هم میخوام فیلمبرداری کنم.. مثل حرکات تکنو..
دید در شب هم داشته باشه بهتره.!!!

دوسنتان با توجه به نیاز های مطرح شده.. نظرتون در مورد این دوربین چیه؟
JVC Everio GZ-HM330 Flash Memory / SDHC Digital Video Camera - Digital Camera Warehouse Australia
یه دست دوم سالمش رو گیر اوردم 390.. بگیرمش؟

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
390 نمی ارزه چون یه دوربین فیلمبرداری معمولی با سنسور 1/4.1 هست که مطمئنن کیفیتشم خیلی معمولیه .

airking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان بین این 3 دوربین کیفیت و کارایی بیشتری داره و و امکانات حرفه ای تری داره؟
p7100 nikon
canon g12
canon s100?

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
کنون g12 و نیکون p7100 با یه سری اختلاف جزئی شبیه همن ولی اگر قیمت یکسان داشته باشن اولویت با g12 هست به خاطر کیفیتش .
مزایای g12 و s100 به هم : کنون فلاش خارجی میخوره و lcd چرخان و در عوض s100 زوم هنگام فیلمبرداری داره و با توجه به دیافراگم بازتر و تنظیم رو ایزو پایینتر تو نور کم عکسای بهتری میگیره .
اگه از فلاش خارجی استفاده نمیکنی و ال سی دی چرخان خیلی به کارت نمیاد s100 رو پیشنهاد میکنم .

fari666i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت عزیزان

بین sony hx100 , canon sx40 کدومو پیشنهاد میکنید

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
با اجازه از اساتید

میتونید نیم نگاهی هم به پانا مدل Z100 داشته باشید

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام خدمت عزیزان

بین sony hx100 , canon sx40 کدومو پیشنهاد میکنید

سلام
شرمنده بابت تاخیر.
با پیشنهاد دوستمون تو این رده بندی من fz100 رو هم اضافه میکنم.
و اما حرف های کلی:
sx40 و همین طورfz100 جدیدتر هستند.و از این بابت میشه گفت ممکنه نقایص قبلی رو جبران کرده باشند
hx100 مگاپیکسل بالاتری داره.منتها این ملاک نیست همیشه
رنج ایزوی fz100 کمتر از اون دو تاست و ممکنه تو محیط های کم نور عکس هاتون نویز زیادی بگیره
به ترتیب واید ترین لنز ها اول از همه sx40 هست که 24 میلیمتری هست و بعد از اون fz100 که 25 هست و بعد از اون هم hx100 که 28 هست
تو مود ماکرو کمترین فاصله مربوط به sx40 هست که صفر سانتی متره.و اون دو مدل 1 سانت.که ممکنه بعضی اوقات به کارتون بیاد
رزولیشن صفحه نمایش hx100 خیلی بیشتر از اون دو تاست و این ممکنه بعضی اوقات براتون بهتر باشه منتها بیشتر اوقات دلیل بر این میشه که فکر کنید عکس هاش کیفیت بهتری داره
بیشترین محدودهی دیافراگم مربوط به sx 40 هست ( 2.7 تا 5.8) و بعد از اون hx100 و بعد هم fz100
بیشترین محدودهی سرعت شاتر مربوط به hx100 هست (30 ثانیه تا 1/4000 ثانیه) که فکر کنم بهترین بازه باشه.
و بعد از اون مربوط به fz100 هست (60 ثانیه تا 1/2000 ثانیه) که به نظر من احتمال این که سرعت شاتر کمتر از 30 ثانیه به کارتون بیاد در عمل صفره.
رنج فلاش hx100 از همه بهتره و بعد از اون fz100 و در آخر هم sx40.منتها یادتون نره که که hx100 فلاش جداگانه رو ساپورت نمیکنه و ممکن هست این یه مشکل بزرگ باشه برای شما تو بعضی از شرایط
بهترین فیلم برداری مال fz100 هست با 1920*1080 و همین طور فعال بودن درایو 11fps و بعد از اون hx100 و در آخر هم sx40
تو این سه مدل تنها به fz100 ریموت نصب کنید برای عکاسی
خوب این هم این سه مدل در کنار هم:

Side by Side Comparison: Digital Photography Review

بیشتر افراد میگند که رنگ بندی عکس های سونی یه کم غیر واقعی هست و کنون بهتره.
پیشنهاد من اینه که اگر میخواید به صورت حرفه ای کار کنید بهتره fz100 یا sx40 رو بگیرید.به خاطر فلاش جداگانه و همین طور مشخصات لنز و سرعت شاتر و دیافراگم.نظر من برای کارهای حرفه ای تر اول از همه با sx40 هست.
و بعد از اون fz100
ولی اگر میخواید به صورت عادی عکاسی کنید و میدونید به فلاش جداگانه احتیاجی پیدا نمیکنید میتونید hx100 رو بگیرید.چون رنگ بندی هاش طوری هست که بیشتر مخاطب های معمولی رو جذب میکنه.
و باید بگم این ها فقط نظر منه و شما هیچ وقت از روی پیشنهاد من تصمیم قطعی نگیرید.
روز خوش

airking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من میخوام یکی از دوربین های entry level slr بگیرم به نظر خودم کنون 550d & 600d خوبه ولی نمیدونم d3100 & d5100 نیکون کدوم یکی بهتره و کارایی بالاتری داره شما کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید آیا دوربین های حرفه ای شرکت های دیگه چطور هستند؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام
خوب مشخصه که 600d از 550d بهتره و همین طور d5100 از d3100
منتها تا جایی که من دیدم مشخصاتشون حدودا" یکسانه و این که چه مدلی رو بین نیکون و کنون انتخاب کنید بستگی به علاقه ی خودتون داره

GNOME

Registered User
لایک‌ها
569
سلام
دوربین fujis200 دارم که خیلی سنگینه و همه جا نمی تونم ببرمش.با اینکه به عکاسی اشنا نیستم تو حالت اتوماتیک عکس میگیرم ولی باز هم راضی هستم.
می خوام یه دوربینی بخرم که از نظر کیفیت از این پایین تر نباشه.نظر خودم canon sx 230 hs هست.نظر شما دوستان چیه؟
Fujifilm FinePix S200EXR Review | PhotographyBLOG
Canon PowerShot SX230 HS Review - Watch CNET's Video Review

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
سلام
خوب مشخصه که 600d از 550d بهتره و همین طور d5100 از d3100
منتها تا جایی که من دیدم مشخصاتشون حدودا" یکسانه و این که چه مدلی رو بین نیکون و کنون انتخاب کنید بستگی به علاقه ی خودتون داره
بهتره برای توضیحات بیشتر بری این سایت
عكاسی | تالار گفتگو
ولی اگه برای کاربری خونگی هم میخوای نیکون به خاطر اینکه فوکوس ممتد موقع فیلمبرداری داره گزینه بهتریه ولی فرقهای دیگه ای هم دارن که کاملا تو سایته توضیح دادن.

airking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوربین fujis200 دارم که خیلی سنگینه و همه جا نمی تونم ببرمش.با اینکه به عکاسی اشنا نیستم تو حالت اتوماتیک عکس میگیرم ولی باز هم راضی هستم.
می خوام یه دوربینی بخرم که از نظر کیفیت از این پایین تر نباشه.نظر خودم canon sx 230 hs هست.نظر شما دوستان چیه؟
Fujifilm FinePix S200EXR Review | PhotographyBLOG
Canon PowerShot SX230 HS Review - Watch CNET's Video Review

سلام قصد فروش s200 خودتو نداری؟:دی

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام
با اجازه اساتید
دوست عزیز بنظر من شما اگر بیشتر رو اتومات عکس میگیری اصلا به مدلی غیر از کامپکت فکر نکن
تو کنون و سونی میتونی انتخابهای خوبی داشته باشی یه جورایی هر چی پول بدی آش میخوری -- سونی تصویر شارپ و رنگهای زیباتری بهت میده اما عکسهای کنون باید کمی شارپ بشه
تا آخرین سقفی که بودجه ات اجازه میده خریدکن
از نظر من تو کامپکت زوم بالاتر خیلی مزیته که میتونه یکی از فاکتورها به حساب بیاد

solo8

Registered User
لایک‌ها
56
سلام دوستان...

میخواستم یه دورین DSLR بگیرم...

اولین بار هست که DSLR میگیرم...یعنی قبلش با کامپکت کار میکردم(میکنم)

بودجه نهایتا 1.5 هست.

میخوام تو تابستون کلاس عکاسی برم و بطور جدی عکاسی رو شروع کنم...

چه دوربینی بگیرم...مث اینکه تو این رنج 600D و D5100 هستن تو بازار...راستی 650D آومده؟چنده بدنه اش با اون لنز معمولیه که روشه؟

کدومشوم بهتره...من از این قابلیت های بیخودی و فانتزی نمیخوام...بیشتر خود دوربین خوب باشه...

حالت اتوماتیکش هم خوب باشه که خونواده یه وقت خواستن عکس بگیرن عکسای خوبی بگیره...

پنتاکس دوربیناش چطوره؟

ممنون....

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام دوستان...

میخواستم یه دورین DSLR بگیرم...

اولین بار هست که DSLR میگیرم...یعنی قبلش با کامپکت کار میکردم(میکنم)

بودجه نهایتا 1.5 هست.

میخوام تو تابستون کلاس عکاسی برم و بطور جدی عکاسی رو شروع کنم...

چه دوربینی بگیرم...مث اینکه تو این رنج 600D و D5100 هستن تو بازار...راستی 650D آومده؟چنده بدنه اش با اون لنز معمولیه که روشه؟

کدومشوم بهتره...من از این قابلیت های بیخودی و فانتزی نمیخوام...بیشتر خود دوربین خوب باشه...

حالت اتوماتیکش هم خوب باشه که خونواده یه وقت خواستن عکس بگیرن عکسای خوبی بگیره...

پنتاکس دوربیناش چطوره؟

ممنون....

سلام
پنتاكس دوربين خوبي هست اما لوازم جانبيش خيلي كم و با قيمت غير معقول  تو ايران پيدا ميشه
هر دو دوربين دوربين هاي خوبي هستن اما بايد به فكر خريد لوازم بعديشون هم باشيد
به نظرم اگه به زودي قصد هزينه براي لنز رو نداريد نيكون 5100 رو بگيريد لنز كيتش بهتر از 18-55 هاي كنون هست
اما در صورتي كه قصد داريد به زودي لنز هم تهيه كنيد برند كنون قيمت و دسترسي بيشتري در بازار موجود هست
650 هم تو بازار جهاني عرضه شده اما من خودم كه تو پاساژ حافظ و خيابان جمهوري نديدم كسي داشته باشه هنوز

بالا