- نوشتهها
- 56
- لایکها
- 20
داداش بیشتز از چه سوژه هایی عکاسی میکنید؟
لوازم کوچک ؟ دستگاه هایی صنعتی ؟ یا فضاهایی مثل نمای یک اتاق؟
هر سه ولی بیشتر دو و سه
داداش بیشتز از چه سوژه هایی عکاسی میکنید؟
لوازم کوچک ؟ دستگاه هایی صنعتی ؟ یا فضاهایی مثل نمای یک اتاق؟
هر سه ولی بیشتر دو و سه
دوربین زیر 200، زوم نسبتاً خوب، کیفیت عکس خوب مخصوصاً در شب چی پیشنهاد میدین
با سلام...دوستان لطفا اگه میشه منو راهنمایی کنید..
میخوام یه دوربین بخرم با حداکثر بودجه 600 هزارتومن..
نیمدونم هندی کم بگیرم یا دوربین عکاسی با قابلیت فیلمبرداری؟
نیاز : تمرین ساخت موزیک ویدیو ... میخوام کیفیتش طوری باشه که وقتی فیلم رو کپچر کردم.. و تدوینش کردم.. کیفیت نهایی کلیپ قابل قبول باشه..
اچ دی باشه که خیلی خوبه. ولی برای کیفیت های پایین تر از اچ دی نمیدونم جواب میده یا !!
به عنوان مثال اگه کلیپ اچ دی "ملودی " از آرش رو توی کامپیوترتون داشته باشین. بنظرتون کیفیت کلیپ هام بعد از تدوین در حد کدوم کلیپ توی ایو موزیک ویدیو میشه؟
در مورد زوم هم حد اقل 4 ایکس باشه ...
از سوژه های متحرک زیادی هم میخوام فیلمبرداری کنم.. مثل حرکات تکنو..
دید در شب هم داشته باشه بهتره.!!!
سلام خدمت عزیزان
بین sony hx100 , canon sx40 کدومو پیشنهاد میکنید
بهتره برای توضیحات بیشتر بری این سایتسلام
خوب مشخصه که 600d از 550d بهتره و همین طور d5100 از d3100
منتها تا جایی که من دیدم مشخصاتشون حدودا" یکسانه و این که چه مدلی رو بین نیکون و کنون انتخاب کنید بستگی به علاقه ی خودتون داره
سلام
دوربین fujis200 دارم که خیلی سنگینه و همه جا نمی تونم ببرمش.با اینکه به عکاسی اشنا نیستم تو حالت اتوماتیک عکس میگیرم ولی باز هم راضی هستم.
می خوام یه دوربینی بخرم که از نظر کیفیت از این پایین تر نباشه.نظر خودم canon sx 230 hs هست.نظر شما دوستان چیه؟
Fujifilm FinePix S200EXR Review | PhotographyBLOG
Canon PowerShot SX230 HS Review - Watch CNET's Video Review
![]()
![]()
با اجازه اساتیدسلام
دوربین fujis200 دارم که خیلی سنگینه و همه جا نمی تونم ببرمش.با اینکه به عکاسی اشنا نیستم تو حالت اتوماتیک عکس میگیرم ولی باز هم راضی هستم.
می خوام یه دوربینی بخرم که از نظر کیفیت از این پایین تر نباشه.نظر خودم canon sx 230 hs هست.نظر شما دوستان چیه؟
سلام دوستان...
میخواستم یه دورین DSLR بگیرم...
اولین بار هست که DSLR میگیرم...یعنی قبلش با کامپکت کار میکردم(میکنم)
بودجه نهایتا 1.5 هست.
میخوام تو تابستون کلاس عکاسی برم و بطور جدی عکاسی رو شروع کنم...
چه دوربینی بگیرم...مث اینکه تو این رنج 600D و D5100 هستن تو بازار...راستی 650D آومده؟چنده بدنه اش با اون لنز معمولیه که روشه؟
کدومشوم بهتره...من از این قابلیت های بیخودی و فانتزی نمیخوام...بیشتر خود دوربین خوب باشه...
حالت اتوماتیکش هم خوب باشه که خونواده یه وقت خواستن عکس بگیرن عکسای خوبی بگیره...
پنتاکس دوربیناش چطوره؟
ممنون....