• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

one_girl

Registered User
لایک‌ها
0
نظرتون درباره این مدل چیه!
اینم لمسی.
Canon PowerShot A3400 IS

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
تو این دوربینها هر چی مگاپیکسل کمتر باشه بهتره به خاطر سنسور کوچیکشون که هر چی مگاپیکسل بیشتر باشه نویز و کیفیت تصویر میاد پایین . البته برای دوربینهای حرفه ای که سنسور خیلی بزرگی دارن اینطوری نیست. اگر سونی خواستی بگیری پیشنهاد میدم مدلی بگیری که هم سنسورش exmor باشه هم لنزش G که یکیش wx10 هست.

mahvare

Registered User
لایک‌ها
13
ببخشید دوستان کسی دوربین چینی بدون مارک با قیمت خوب سراغ داره؟
اصلا تو صیه میکنید؟
متشکرم

one_girl

Registered User
لایک‌ها
0
تو این دوربینها هر چی مگاپیکسل کمتر باشه بهتره به خاطر سنسور کوچیکشون که هر چی مگاپیکسل بیشتر باشه نویز و کیفیت تصویر میاد پایین . البته برای دوربینهای حرفه ای که سنسور خیلی بزرگی دارن اینطوری نیست. اگر سونی خواستی بگیری پیشنهاد میدم مدلی بگیری که هم سنسورش exmor باشه هم لنزش G که یکیش wx10 هست.

چیز جالبی گفتین که فکرشو نمیکردم.. مرسی. یعنی واقعا نویز تو این دوربینا باعث میشه 12 مگا پیکسل کیفیتش بیشتر از 16 مگا باشه!
نه خیلی مارک واسم مهم نیست کدوم باشه. اگه کنون تو زوم کیفیت تصویرش پایین نیاد خب فرقی نداره.
اون مدل wx10 که فرمودین فیمتش بالای 400 هست. نمیخوام اینقد هزینه کنم.

بین مدلای

canon ixus 115 Hs
Canon IXUS 220 HS
canon ixy 310
canon powershot a340
canon powershot a230

sony cybershot dsc wx7
sony H70
sony cyber shot dsc_w650

کدومشون بهتر هستن تو کیفیت مخصوصا عکس.. فکر کنم تعدادشون زیاد شد:p:blink:

Last edited:

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
تو این قیمت همون سونی خوبه . به خاطر کیفیت پایین این قیمت دوربینها چون سونی از نظر نرم افزاری عکسها رو پر رنگ و لعاب میکنه عکسهای قشنگتر میده بیرون. سامسونگ هم خوبه ولی مدلهاییش که خوبن از این رنج قیمت بیشترن.

one_girl

Registered User
لایک‌ها
0
تو این قیمت همون سونی خوبه . به خاطر کیفیت پایین این قیمت دوربینها چون سونی از نظر نرم افزاری عکسها رو پر رنگ و لعاب میکنه عکسهای قشنگتر میده بیرون. سامسونگ هم خوبه ولی مدلهاییش که خوبن از این رنج قیمت بیشترن.

خب بنظرتون کدوم مدلشو بگیرم! همون wx7!
نظورتون دربارههمون مدلیکه دوستتون گفتن چیه! Canon PowerShot A3400 IS
یا این مدل! Canon IXUS 220 HS

بین این 3تا همون سونی!

البته من عکسارو چاپ نمیکنم. خیلی کم پیش میاد چاب کنم. ولی میخوام تو سیستم کیفیت خوبی داشته باشه. قبلا سونی w350 داشتم.. کیفیت همون عکسا هم واسه من راضی کننده. ولی خب اون دوربینم خراب شد.

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
دوست عزیز بنده مدل a3400 رو برای شما پیشنهاد ندادم این دوربین کیفیت خوبی داره اما نه چندان بیشتر یه گزینه آماتوری آماتوری واسه آشنایی با تنظیمات عکاسی با قیمت خیلی پایین هست
به نظرم بین مدل wx7 و در صورتی که با تاچ مشکل ندارید canon ixy 31 رو انتخاب کنید

one_girl

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز بنده مدل a3400 رو برای شما پیشنهاد ندادم این دوربین کیفیت خوبی داره اما نه چندان بیشتر یه گزینه آماتوری آماتوری واسه آشنایی با تنظیمات عکاسی با قیمت خیلی پایین هست
به نظرم بین مدل wx7 و در صورتی که با تاچ مشکل ندارید canon ixy 31 رو انتخاب کنید

ببخشید منظور م همون canon ixy31 بود. اشتباه کپی کردم.
تا حالا با دوربین تاپ کار نکردم. اگه مشکلی نداره .و زود خراب نمیشه مشکلی ندارم باهاش..

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
ببخشید منظور م همون canon ixy31 بود. اشتباه کپی کردم.
تا حالا با دوربین تاپ کار نکردم. اگه مشکلی نداره .و زود خراب نمیشه مشکلی ندارم باهاش..

نه مشكل خاصي نداره اتفاقا دوربين خيلي خوبي هست ولي خب تو بعضي شرايط مثل باران و برف كه ممكنه صفحه يا دستتون خيس بشه ممكن هست واسه پلي بك عكس ها به مشكل بخوريد نه واسه عكس گرفتنش
به هر حال پيشنهاد ميكنم هر 2 مدل رو از نزديك هم ببينيد و دست بگيريد ببينيد با كدوم راحت تر هستين

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
دوستان تا رنج قمیت 250-300 هزار (با کیف و رم و ...) برای کاربر خانوادگی و کسی که زیاد با عکاسی آشنایی نداره چه دوربینی رو توصیه می کنید؟

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
میخواستم fuji f200 exr رو پیشنهاد بدم ولی مود اتوماتیکش خیلی جالب نیست و یه کم باید تنظیمات دستی انجام بدی تا عکس خوب بگیره قیمتش 180 تومنه. همون سونی سری w هر کدوم به پولت میخوره خوبه .

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
میخواستم fuji f200 exr رو پیشنهاد بدم ولی مود اتوماتیکش خیلی جالب نیست و یه کم باید تنظیمات دستی انجام بدی تا عکس خوب بگیره قیمتش 180 تومنه. همون سونی سری w هر کدوم به پولت میخوره خوبه .

ممنون. بین سری W که فیلم برداری HD هم داشته باشه و سری A Power Shot Cannon مثلا" A3300 کدوم به نظرتون بهتره؟

به هر حال تو این رنج قیمت سنسورهای کوچیک هستن و به نظر شما مگاپیکسل زیاد بالاتر از 14 نویز به همراه نمیاره؟

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
بیشتر از 10 مگاپیکسل جالب نیست . تو این رنج هم سونی رو پیشنهاد میدم .

mehrradg23

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من یه دوربین دیجیتال البته کار کرده میخوام بگیرم
قیمت هم بیشتر از 100 تومان نباشه زوم اپتیکال داشته باشه و کیفیت فیلمبرداری متوسط و البته 100% رم بالا ساپورت کنه
همچین گزینه ای هست
شما چیو پیشنهاد میکنید؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام
من یه دوربین دیجیتال البته کار کرده میخوام بگیرم
قیمت هم بیشتر از 100 تومان نباشه زوم اپتیکال داشته باشه و کیفیت فیلمبرداری متوسط و البته 100% رم بالا ساپورت کنه
همچین گزینه ای هست
شما چیو پیشنهاد میکنید؟

سلام
با این قیمت فکر کنم بتونین دست دوم مدل هایی مثل canon a1000 یا a1100 یا a1300 بگیرید.توجه کنید که مدل های خیلی قدیمی (زیر 2007) مشکل نخوندن مموری های بالای 1 گیگ رو دارند.
این مدل ها همگی 4x زوم اپتیکال داره و فیلم برداری اش هم بد نیست.
از برند های دیگه اطلاعی ندارم
موفق باشید

mehrradg23

Registered User
لایک‌ها
0
کیفیت دوربینش فیلمبرداریش در حد نرمال هست زیاد تار کنه نیست؟
با 1 گیگ مموری چند ساعت میشه فیلمبرداری کرد
a1300 جدیدتره یا a1000

Last edited:

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
کیفیت دوربینش فیلمبرداریش در حد نرمال هست زیاد تار کنه نیست؟
با 1 گیگ مموری چند ساعت میشه فیلمبرداری کرد
a1300 جدیدتره یا a1000

کیفیتش خیلی خوبه.نسبت به دوربین های دوران خودش خوب بود.
a1300 جدید تره
و یه چیزی که هست همه ی دوربین ها حجم فیلم برداریشون زیاده.یعنی کیفیت قابل توجهی دارند ولی ممکنه هر نیم ساعت فیلم برداری اش 1GB حجم بخواد

mehrradg23

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر شما فقط مارک کنون با این مشخصاتی که این مدلهای کنون که گفتید داره خوبه با این قیمت یا سامسونگ و بقیه مارکهای دیگه هم پیدا میشه؟

از کجا میتونم دست دوم اینهارو گیر بیارم

دوربین فیلمبرداری فول اچ دی سونی دارم با 260 گیگ هارد
این دوربین رو برای مصرف جایی میخوام که احتمال ضربه و خرابی زیاده به همین علت نمیخوام زیاد هزینه کنم

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
به نظر شما فقط مارک کنون با این مشخصاتی که این مدلهای کنون که گفتید داره خوبه با این قیمت یا سامسونگ و بقیه مارکهای دیگه هم پیدا میشه؟

از کجا میتونم دست دوم اینهارو گیر بیارم

دوربین فیلمبرداری فول اچ دی سونی دارم با 260 گیگ هارد
این دوربین رو برای مصرف جایی میخوام که احتمال ضربه و خرابی زیاده به همین علت نمیخوام زیاد هزینه کنم

راستش تنها دلیل من برای اعلام نکردن برند های دیگه اطلاع نداشتن بود.ولی این دلیل نمیشه که برند دیگه ای بد باشه.
دست دوم هم میتونید تو بخش بازارچه ی همین جا اعلام کنید یا به تایپیک های فروش سری بزنید.
بعد اگر بین چند مدل میخواستید انتخابی کنید بیاید و همین جا اعلام کنید (یا توی تایپیک بین این چند مدل کدوم رو انتخاب کنم).اگر بنده یا دوستان دیگه اطلاعی داشته باشیم یا کمکی بتونیم بکنیم حتما" این کار رو انجام میدیم
روز خوبی داشته باشید

Alimhmd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

1) به طور كلي از نظر كيفيت و گرافيك عكس و استحكام و طول عمر دوربين كدوم برند بهتره؟

2) بين 200 تا 300 -- و -- بين 300 تا 400 تومان

مگاپيكسلِ بيشتر نمي‌خوام! 12 كافيه
ولي كيفيت، نور و گرافيك خوب باشه.

3) خودم به مدل هاي زير رسيدم؛ لطفا نقطه ضعف هاي هر كدوم را بگيد.

_______
گروه اول:

Finepix T300
Finepix Z900EXR

Powershot A2200
Powershot A3300 IS

Sybershot DSC-W570
_______
گروه دوم:

Finepix F550EXR
Cybershot DSC-WX7
________
گروه سوم:

Finepix S4000
Powershot SX150 IS

4) حدود قيمت هاي گروه دوم چنده؟

5) قيمت هاي گروه سوم نسبت به لنزشون كم نيست!؟ احتمالا نقاط ضعفشون زياده؟! ميشه بفرمائيد..
اين گروه براي كاربرهاي غير حرفه اي مناسبن؟

ببخشيد كه سوالهام زياد شد! لطفا در حد و توان حوصلتون جواب بفرمائيد
خيلي ممنون

لينك گروه دوم و سوم:
مقایسه دوربین دیجیتال

بالا