تو این دوربینها هر چی مگاپیکسل کمتر باشه بهتره به خاطر سنسور کوچیکشون که هر چی مگاپیکسل بیشتر باشه نویز و کیفیت تصویر میاد پایین . البته برای دوربینهای حرفه ای که سنسور خیلی بزرگی دارن اینطوری نیست. اگر سونی خواستی بگیری پیشنهاد میدم مدلی بگیری که هم سنسورش exmor باشه هم لنزش G که یکیش wx10 هست.
تو این قیمت همون سونی خوبه . به خاطر کیفیت پایین این قیمت دوربینها چون سونی از نظر نرم افزاری عکسها رو پر رنگ و لعاب میکنه عکسهای قشنگتر میده بیرون. سامسونگ هم خوبه ولی مدلهاییش که خوبن از این رنج قیمت بیشترن.
دوست عزیز بنده مدل a3400 رو برای شما پیشنهاد ندادم این دوربین کیفیت خوبی داره اما نه چندان بیشتر یه گزینه آماتوری آماتوری واسه آشنایی با تنظیمات عکاسی با قیمت خیلی پایین هست
به نظرم بین مدل wx7 و در صورتی که با تاچ مشکل ندارید canon ixy 31 رو انتخاب کنید
ببخشید منظور م همون canon ixy31 بود. اشتباه کپی کردم.
تا حالا با دوربین تاپ کار نکردم. اگه مشکلی نداره .و زود خراب نمیشه مشکلی ندارم باهاش..
میخواستم fuji f200 exr رو پیشنهاد بدم ولی مود اتوماتیکش خیلی جالب نیست و یه کم باید تنظیمات دستی انجام بدی تا عکس خوب بگیره قیمتش 180 تومنه. همون سونی سری w هر کدوم به پولت میخوره خوبه .
سلام
من یه دوربین دیجیتال البته کار کرده میخوام بگیرم
قیمت هم بیشتر از 100 تومان نباشه زوم اپتیکال داشته باشه و کیفیت فیلمبرداری متوسط و البته 100% رم بالا ساپورت کنه
همچین گزینه ای هست
شما چیو پیشنهاد میکنید؟
کیفیت دوربینش فیلمبرداریش در حد نرمال هست زیاد تار کنه نیست؟
با 1 گیگ مموری چند ساعت میشه فیلمبرداری کرد
a1300 جدیدتره یا a1000
به نظر شما فقط مارک کنون با این مشخصاتی که این مدلهای کنون که گفتید داره خوبه با این قیمت یا سامسونگ و بقیه مارکهای دیگه هم پیدا میشه؟
از کجا میتونم دست دوم اینهارو گیر بیارم
دوربین فیلمبرداری فول اچ دی سونی دارم با 260 گیگ هارد
این دوربین رو برای مصرف جایی میخوام که احتمال ضربه و خرابی زیاده به همین علت نمیخوام زیاد هزینه کنم