همه ی این ها تاثیرات تحریم هاستو دارند کم کم میرن به زمان جنگ. دلار دولتی فقط برای کالاهای بسیار ضروری. ارز مسافرتی که حذف بشه این یعینی خودش به تنهایی دلار 2000 تومانی و مابقی عوامل را اضافه کنیم دلار 2500 در راه است
دقیقا!. همون کاری که غربیا برای تحریم نفت کردن و به تدریج و گام به گام اقتصاد خودشون رو به حذف نفت ایران عادت دادن اینا مثلا دارن با اولویت بندی کالاها و حذف ارز مسافرتی که در واقع جیره بندی ارزه انجام میدن. با این تفاوت که نفت ایران جایگزین داشت و اونم نفت عربستان و عراق و لیبی و ... بود اما برای اقتصاد ایران ارز و دلار جایگزینی نداره. به سوی فاجعه میریم و سرمایه ها رو باید تبدیل کرد به هر چیزی غیر از ریال که بزودی فقط میشه در برابرش پشم و چفیه گرفت.
همه ی این ها تاثیرات تحریم هاستو دارند کم کم میرن به زمان جنگ. دلار دولتی فقط برای کالاهای بسیار ضروری. ارز مسافرتی که حذف بشه این یعینی خودش به تنهایی دلار 2000 تومانی و مابقی عوامل را اضافه کنیم دلار 2500 در راه است
متاسفانه همه فقط دنبال تبدیل سرمایه هستن . اگر با این بازار همراه شدید و فقط برای تبدیل سرمایه بوده مطمئن باشید که تورمی که در نتیجه نزدیک شدن هر چه بیشتر ریال به پشکل هست سرمایه تون رو به هر چی تبدیل کنید باز سر خونه اول هستید . دلار در این مملکت تحت تاثیر مستقیم دولت هست و ایون همه می دونن حالا بر فرض اگر شما ماهی 1 بار سرمایه تون رو به دلار یا سکه تبدیل کنید و بفروشید باز هم متضرر هستید . این رو من بارها گفتم . اگر می خوایید واقعا در این بل بشو سودی بکنید واقعا اینو مد نظر داشته باشید که حداقل باید ماهی 30% سود بکشید از بازار ارز و سکه . پس روی این سیستم کار کنید نه روی اینکه چی نگه دارید ! چون معنی نداره . متاسفانه اکثرا توی تاپیک 95% فقط دنبال تبدیل سرمایه هستن
علت اصلی که دیگه توی بحث ها زیاد شرکت نمیکنم این هست که همه دنبال پس انداز هستن یعنی فی الواقع خودتون دوست ندارید ترقی کنید و فقط همه دوست دارن بخرن و تبدیل کنن . هیچ کسی در بحث خرید و فروش شرکت نمیکنه ! . من هم فردی نیستم که همچین کاریو انجام بدم . حداقل در ماه بغیر از خرید و فروش خودم 15 بار سرمایه شخصی خودم رو تبدل میکنم .
متاسفانه همه فقط دنبال تبدیل سرمایه هستن . اگر با این بازار همراه شدید و فقط برای تبدیل سرمایه بوده مطمئن باشید که تورمی که در نتیجه نزدیک شدن هر چه بیشتر ریال به پشکل هست سرمایه تون رو به هر چی تبدیل کنید باز سر خونه اول هستید . دلار در این مملکت تحت تاثیر مستقیم دولت هست و ایون همه می دونن حالا بر فرض اگر شما ماهی 1 بار سرمایه تون رو به دلار یا سکه تبدیل کنید و بفروشید باز هم متضرر هستید . این رو من بارها گفتم . اگر می خوایید واقعا در این بل بشو سودی بکنید واقعا اینو مد نظر داشته باشید که حداقل باید ماهی 30% سود بکشید از بازار ارز و سکه . پس روی این سیستم کار کنید نه روی اینکه چی نگه دارید ! چون معنی نداره . متاسفانه اکثرا توی تاپیک 95% فقط دنبال تبدیل سرمایه هستن
علت اصلی که دیگه توی بحث ها زیاد شرکت نمیکنم این هست که همه دنبال پس انداز هستن یعنی فی الواقع خودتون دوست ندارید ترقی کنید و فقط همه دوست دارن بخرن و تبدیل کنن . هیچ کسی در بحث خرید و فروش شرکت نمیکنه ! . من هم فردی نیستم که همچین کاریو انجام بدم . حداقل در ماه بغیر از خرید و فروش خودم 15 بار سرمایه شخصی خودم رو تبدل میکنم .
دکتر جان فکر کنم مثل دفعه ی قبل که در مورد نوشته یکی دیگر از دوستان بود دچار سوء تفاهم شدید. هیچ کس نوسان گیری و خرید و فروش رو به طور ماهانه منع نمی کنه. هر کسی بسته به ریسک پذیری که داره این کا ر رو انجام میده. حالا یه سری ممکنه اصلا اهل ریسک کردن نباشند و حوصله استرس رو نداشته باشن و فقط بخوان سرمایه شون رو تا روز موعود حفظ کنن . یکی هم اصلا این شغلشه و ممکنه هر روز خرید و فروش بکنه چند بار. یه ماه سود کنه یه ماه ضرر بده یه ماهم هیچی. هر چند فکر کنم سود ماهیانه 30 درصد کمی اغراق باشه. ودست کم همین که بازارهای رقیبی هم هستند و نفس می کشند هنوز نشون میده هر کسی بسته به اولویتها و استرس پذیری و اهل ریسک بودنش عمل میکنه و هیچ قانون کلی وجود نداره برای همه. در هر حال ما مخلصیم.متاسفانه همه فقط دنبال تبدیل سرمایه هستن . اگر با این بازار همراه شدید و فقط برای تبدیل سرمایه بوده مطمئن باشید که تورمی که در نتیجه نزدیک شدن هر چه بیشتر ریال به پشکل هست سرمایه تون رو به هر چی تبدیل کنید باز سر خونه اول هستید . دلار در این مملکت تحت تاثیر مستقیم دولت هست و ایون همه می دونن حالا بر فرض اگر شما ماهی 1 بار سرمایه تون رو به دلار یا سکه تبدیل کنید و بفروشید باز هم متضرر هستید . این رو من بارها گفتم . اگر می خوایید واقعا در این بل بشو سودی بکنید واقعا اینو مد نظر داشته باشید که حداقل باید ماهی 30% سود بکشید از بازار ارز و سکه . پس روی این سیستم کار کنید نه روی اینکه چی نگه دارید ! چون معنی نداره . متاسفانه اکثرا توی تاپیک 95% فقط دنبال تبدیل سرمایه هستن
بشه بهتر . واقعا میگم چون وقتی توی این مملکت کمبود شعور و مدیریت هست دلار به نظر من بشه 5000 تومن خیلی بهتر هست چون بالاخره مردم می فهمند و از کوچه علی چپ مجبور در در اومدن میشن . الان وضع مرغ اینه فقط یه جا اعتراض کردن . اتفاقا مرغ آزاد 7000 تومن هنوز خوب هست چون اکثر مردم ( اکثر مردم میگم واقعا اکثر مردم قدرت خرید روی این رقم رو دارن) باید میشد 20000 تومن تا می فهمیدن خودشون رو نباید به کوچه علی چپ بزنن و بزارن بالا نسبت براشون مثل گوسفند یه مشت بی سواد تصمیم بگیرن .
رجوع بشه به این تحلیل : http://forum.persiantools.com/t273432.html#post5243301
ایشون هم خودشون انگاری یادش رفته که وقتی معیشت مردم تامین نباشه دین هیچ معنایی نداره . حالا طرح فتح چادر معاویه و اینا رو میدن !
البته همه رو نه پستای قبلی منو در مورد پیش فروش بخون.خیلی ها منتظر فرصت بودند تا هفته اول یا دوم پخش سکه های پیش خرید شده، برن از بازار خرید کنند اونم با قیمت پایین
بازار امروز همه رو قافلگیر کرد !!
من همچنان منتظر قیمت های پایین 700 هستمجناب ویش مستر پیداتون نیست بی صبرانه منتظر نظرات و سیگنالهای خرید شما هستم
من همچنان منتظر قیمت های پایین 700 هستم
هیچ عجله ای برای خرید ندارم
به نظرم هفته ی آینده کاهش قیمت خواهیم داشت
یه ادم بیکار می خواد به قول علی نیوتن لاهاف دوشک بندازه وسط بازار نوسان گیری کنهفرمايشات شما درست، خب كي از پول و سود كردن بدش مياد، حرفي ميزنيد آقاي دكتر؟! موضوع اينه كه خريد و فروش جرات ميخواد، علم و مهارت.