• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

kiachip

Registered User
لایک‌ها
100
بچه ها انس برا چی داره با این سرعت میره بالا؟؟؟1602 شد.خبریه؟

امریکا(برنانکه) محرک اقتصادیش رو،رو کرده؟

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
همه ی این ها تاثیرات تحریم هاستو دارند کم کم میرن به زمان جنگ. دلار دولتی فقط برای کالاهای بسیار ضروری. ارز مسافرتی که حذف بشه این یعینی خودش به تنهایی دلار 2000 تومانی و مابقی عوامل را اضافه کنیم دلار 2500 در راه است

دقیقا!. همون کاری که غربیا برای تحریم نفت کردن و به تدریج و گام به گام اقتصاد خودشون رو به حذف نفت ایران عادت دادن اینا مثلا دارن با اولویت بندی کالاها و حذف ارز مسافرتی که در واقع جیره بندی ارزه انجام میدن. با این تفاوت که نفت ایران جایگزین داشت و اونم نفت عربستان و عراق و لیبی و ... بود اما برای اقتصاد ایران ارز و دلار جایگزینی نداره. به سوی فاجعه میریم و سرمایه ها رو باید تبدیل کرد به هر چیزی غیر از ریال که بزودی فقط میشه در برابرش پشم و چفیه گرفت.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دقیقا!. همون کاری که غربیا برای تحریم نفت کردن و به تدریج و گام به گام اقتصاد خودشون رو به حذف نفت ایران عادت دادن اینا مثلا دارن با اولویت بندی کالاها و حذف ارز مسافرتی که در واقع جیره بندی ارزه انجام میدن. با این تفاوت که نفت ایران جایگزین داشت و اونم نفت عربستان و عراق و لیبی و ... بود اما برای اقتصاد ایران ارز و دلار جایگزینی نداره. به سوی فاجعه میریم و سرمایه ها رو باید تبدیل کرد به هر چیزی غیر از ریال که بزودی فقط میشه در برابرش پشم و چفیه گرفت.

متاسفانه همه فقط دنبال تبدیل سرمایه هستن . اگر با این بازار همراه شدید و فقط برای تبدیل سرمایه بوده مطمئن باشید که تورمی که در نتیجه نزدیک شدن هر چه بیشتر ریال به پشکل هست سرمایه تون رو به هر چی تبدیل کنید باز سر خونه اول هستید . دلار در این مملکت تحت تاثیر مستقیم دولت هست و ایون همه می دونن حالا بر فرض اگر شما ماهی 1 بار سرمایه تون رو به دلار یا سکه تبدیل کنید و بفروشید باز هم متضرر هستید . این رو من بارها گفتم . اگر می خوایید واقعا در این بل بشو سودی بکنید واقعا اینو مد نظر داشته باشید که حداقل باید ماهی 30% سود بکشید از بازار ارز و سکه . پس روی این سیستم کار کنید نه روی اینکه چی نگه دارید ! چون معنی نداره . متاسفانه اکثرا توی تاپیک 95% فقط دنبال تبدیل سرمایه هستن

علت اصلی که دیگه توی بحث ها زیاد شرکت نمیکنم این هست که همه دنبال پس انداز هستن یعنی فی الواقع خودتون دوست ندارید ترقی کنید و فقط همه دوست دارن بخرن و تبدیل کنن . هیچ کسی در بحث خرید و فروش شرکت نمیکنه ! . من هم فردی نیستم که همچین کاریو انجام بدم . حداقل در ماه بغیر از خرید و فروش خودم 15 بار سرمایه شخصی خودم رو تبدل میکنم .

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
همه ی این ها تاثیرات تحریم هاستو دارند کم کم میرن به زمان جنگ. دلار دولتی فقط برای کالاهای بسیار ضروری. ارز مسافرتی که حذف بشه این یعینی خودش به تنهایی دلار 2000 تومانی و مابقی عوامل را اضافه کنیم دلار 2500 در راه است

بشه بهتر . واقعا میگم چون وقتی توی این مملکت کمبود شعور و مدیریت هست دلار به نظر من بشه 5000 تومن خیلی بهتر هست چون بالاخره مردم می فهمند و از کوچه علی چپ مجبور در در اومدن میشن . الان وضع مرغ اینه فقط یه جا اعتراض کردن . اتفاقا مرغ آزاد 7000 تومن هنوز خوب هست چون اکثر مردم ( اکثر مردم میگم واقعا اکثر مردم قدرت خرید روی این رقم رو دارن) باید میشد 20000 تومن تا می فهمیدن خودشون رو نباید به کوچه علی چپ بزنن و بزارن بالا نسبت براشون مثل گوسفند یه مشت بی سواد تصمیم بگیرن .

رجوع بشه به این تحلیل : http://forum.persiantools.com/t273432.html#post5243301

ایشون هم خودشون انگاری یادش رفته که وقتی معیشت مردم تامین نباشه دین هیچ معنایی نداره . حالا طرح فتح چادر معاویه و اینا رو میدن !

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اوضاع داره خراب میشه همه خبرا خبر از بالا رفتن شدید قیمت رو میده , ولی یه سری هنوز توی جو اینن سکه های پیش فروشی مثلا قیمت رو بیاره پایین و نمیدونم توافق بشه و اینا مخصوصا کسایی که آتی کار میکنن و توی فروش هستن که شدیدا خودشونو سر کار گذاشتن و روز رو شب تعبیر میکنن و ...
دیروز عاقا آب پاکی رو در مورد مذاکره ریخت رو دست همه.
دلار مسافرتی قطع شد.
نرخ دولتی حرفشه به 1500 برسه.
سهمیه بندی ارز و این کوفت و زهر مارا.
همه اینا یه حرف داره میزنه.

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
متاسفانه همه فقط دنبال تبدیل سرمایه هستن . اگر با این بازار همراه شدید و فقط برای تبدیل سرمایه بوده مطمئن باشید که تورمی که در نتیجه نزدیک شدن هر چه بیشتر ریال به پشکل هست سرمایه تون رو به هر چی تبدیل کنید باز سر خونه اول هستید . دلار در این مملکت تحت تاثیر مستقیم دولت هست و ایون همه می دونن حالا بر فرض اگر شما ماهی 1 بار سرمایه تون رو به دلار یا سکه تبدیل کنید و بفروشید باز هم متضرر هستید . این رو من بارها گفتم . اگر می خوایید واقعا در این بل بشو سودی بکنید واقعا اینو مد نظر داشته باشید که حداقل باید ماهی 30% سود بکشید از بازار ارز و سکه . پس روی این سیستم کار کنید نه روی اینکه چی نگه دارید ! چون معنی نداره . متاسفانه اکثرا توی تاپیک 95% فقط دنبال تبدیل سرمایه هستن

علت اصلی که دیگه توی بحث ها زیاد شرکت نمیکنم این هست که همه دنبال پس انداز هستن یعنی فی الواقع خودتون دوست ندارید ترقی کنید و فقط همه دوست دارن بخرن و تبدیل کنن . هیچ کسی در بحث خرید و فروش شرکت نمیکنه ! . من هم فردی نیستم که همچین کاریو انجام بدم . حداقل در ماه بغیر از خرید و فروش خودم 15 بار سرمایه شخصی خودم رو تبدل میکنم .

یکی از دلایلی که من خرید و فروش نمی کنم ، همین % ـه که صراف بر میداره .
مثلا ما که توی شهرستان هستیم ، تا 10 تومن باید مابه التفاوت بدیم .

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
فرمايشات شما درست، خب كي از پول و سود كردن بدش مياد، حرفي ميزنيد آقاي دكتر؟! موضوع اينه كه خريد و فروش جرات مي‌خواد، علم و مهارت.

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168

دکتر جان فکر کنم مثل دفعه ی قبل که در مورد نوشته یکی دیگر از دوستان بود دچار سوء تفاهم شدید. هیچ کس نوسان گیری و خرید و فروش رو به طور ماهانه منع نمی کنه. هر کسی بسته به ریسک پذیری که داره این کا ر رو انجام میده. حالا یه سری ممکنه اصلا اهل ریسک کردن نباشند و حوصله استرس رو نداشته باشن و فقط بخوان سرمایه شون رو تا روز موعود حفظ کنن . یکی هم اصلا این شغلشه و ممکنه هر روز خرید و فروش بکنه چند بار. یه ماه سود کنه یه ماه ضرر بده یه ماهم هیچی. هر چند فکر کنم سود ماهیانه 30 درصد کمی اغراق باشه. ودست کم همین که بازارهای رقیبی هم هستند و نفس می کشند هنوز نشون میده هر کسی بسته به اولویتها و استرس پذیری و اهل ریسک بودنش عمل میکنه و هیچ قانون کلی وجود نداره برای همه. در هر حال ما مخلصیم.

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
بشه بهتر . واقعا میگم چون وقتی توی این مملکت کمبود شعور و مدیریت هست دلار به نظر من بشه 5000 تومن خیلی بهتر هست چون بالاخره مردم می فهمند و از کوچه علی چپ مجبور در در اومدن میشن . الان وضع مرغ اینه فقط یه جا اعتراض کردن . اتفاقا مرغ آزاد 7000 تومن هنوز خوب هست چون اکثر مردم ( اکثر مردم میگم واقعا اکثر مردم قدرت خرید روی این رقم رو دارن) باید میشد 20000 تومن تا می فهمیدن خودشون رو نباید به کوچه علی چپ بزنن و بزارن بالا نسبت براشون مثل گوسفند یه مشت بی سواد تصمیم بگیرن .

رجوع بشه به این تحلیل : http://forum.persiantools.com/t273432.html#post5243301

ایشون هم خودشون انگاری یادش رفته که وقتی معیشت مردم تامین نباشه دین هیچ معنایی نداره . حالا طرح فتح چادر معاویه و اینا رو میدن !

شدیدا موافقم دکتر. نمیدونم تو کهریزک با ما چه کردن که اینقدر گشاد شدیم و حالا حالاها جا داریم. مرغم بهمون نرسه همدیگه رو میخوریم. آریایی های آدمخوار. راستی یادت نره دکتر این پست رو پاک کنی . خیلی سیاسی شده ها:)))))))))

20ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
خیلی ها منتظر فرصت بودند تا هفته اول یا دوم پخش سکه های پیش خرید شده، برن از بازار خرید کنند اونم با قیمت پایین
بازار امروز همه رو قافلگیر کرد !!

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
خیلی ها منتظر فرصت بودند تا هفته اول یا دوم پخش سکه های پیش خرید شده، برن از بازار خرید کنند اونم با قیمت پایین
بازار امروز همه رو قافلگیر کرد !!
البته همه رو نه پستای قبلی منو در مورد پیش فروش بخون.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
و اما اندر باب نوسان گیری.

5robu0394chnzwdattsk.png
به این عکس دقت کنید.
خدای پیش بینی بازار باشه کسی نهایتش این اتفاق میتونه توی نوسان گیری براش بیفته , البته منظور از نوسان گیری , خرید و فروش توی یک روند خاص مثلا صعودی یا نزولیه , نه مثلا فروش موقعی که بازار قراره نزولی بشه و خرید موقعی که قراره بازار صعودی بشه.
جنسو 100 میخری به 500 میرسه میفروشی , برمیگرده 400 میخری به 500 که میرسه ارزش پولت 600 تومن میشه به هفتصد که میرسه ارزش پولت 800 تومنه , توی اون هفتصد میفروشی منتظر میشی 600 بشه بخری ولی بازار تا 600 پایین میاد و برمیگرده بالا میره 1 میلیون , اینجا اونی که 100 تومن داده جنس رو خریده و بهش دست نزده ارزش پولش 1 میلیونه , اونی که نوسان گیری کرده 800 تومن.
به اضافه این که بارها اسپرد یا همون کارمزد خرید و فروش داده که باید از اون هشتصد تومنه کم بشه.
حالا اینی که بالا گفتم بهترین حالته !!
هرکسی نوسان گیری کرده اعتراف میکنه اگه نکرده بود الان بیشتر پول داشت.
باز میگم نوسان گیری با تشخیص عوض شدن روند فرق میکنه , وگرنه میشه همین که بخر بزار دو سال دیگه میشه فلانقدر !! حتما دو سال بعدم باید صبر کنی تا چهار سال دیگش بشه اونقدر. منظور این نیست.
کسایی هم که توی بازارن نوسان گیری میکنن اونا از اسپردی که مردم عادی بهشون میدن دارن سود میکنن نه اینکه جنس بگیرن نگه دارن سود کنن , اونا همیشه مجبورن جنس بخرن بفروشن که خیلی وقتا هم ضرر گنده میکنن , که اون ضررارو همین کارمزدی که مردم عادی میدن بهشون جبران میکنه و سود میکنن. یه سری هم که بازارو میچرخونن عین همونایی که قیمت رو به بهونه سکه های پیش فروشی اوردن پایین تا سکه های مردم رو از چنگشون در بیارن , اونا سود اصلی رو میکنن.

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
جناب ویش مستر پیداتون نیست بی صبرانه منتظر نظرات و سیگنالهای خرید شما هستم
من همچنان منتظر قیمت های پایین 700 هستم
هیچ عجله ای برای خرید ندارم
به نظرم هفته ی آینده کاهش قیمت خواهیم داشت

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156

حرص نخور دکتر جان:D

خون کثیفه خودتو با این چرک کف دست بقیه آلوده نکن :p

30 % :blink:

با با رحم کن - یه خرده فتیله رو بکش پایین ما ام بازی کنیم :lol:

من به 3 خالی هم راضی ام صفرش هم برا شما :lol:

توجه به این قضیه که اکثر دوستان شغل اولشون یه چیز دیگه هستش و این کار به عنوان یه جور

سرگرمی پولساز براشون هست ضروریه

چیزی که شما فرمودین نیازمنده وقته آزاد که چه عرض کنیم

لاهاف دشکه که بندازی کف بازار تا 2 زار رف پایین بخری 4 زار بالا بفروشی

که اینم حتی برا خود بچه های تهران تقریبا ممکن نیس - جاهای دیگه که بماند

نیگا به خودت نکن که کارت اینه نشستی صب تاشب چش به تابلوئی

غیر از شغل اول یه چیزایی هم به اسم زن و زندگی وجود داره که گاهی بایس به اونا هم نیگا کرد

البته خب میشه عکسشونو گزاشت کنار تابلو قیمت یه خط درمیون یه نیگا به عکسشون کرد :lol:

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
راستی چند روز پیشا دوتا از این دلالای سبزه میدون رو دزدیدن بردن خالیشون کردن یکیشونو کشتن اون یکی هم خودش سکته کرده مرده !!
از این موردا حالا زیاد پیش میاد هرچی جلو بریم و اوضاع خراب تر بشه , کیف قاپی و زور گیری و ... مخصوصا توی بازارای سکه و دلار و اینا .

poole21

Registered User
لایک‌ها
47

استدلال دولت با این مشکلات تامین ارزی می خواد دلار فیزیکی بازارو با دلار سکه کاهش بده( که روز به روز بیشتر هم میشه اما به این معنی نیست که دستشون خالی....صد میلیارد ذخیره ارزی بنا بر ادعای خودشون) دولت نمیخواد بازهم دست و دلبازی سخاوتمندانه بکنه و این کارو با عرضه سکه که از هقته اینده شدت میگیره انجام میده حالا بماند که ایا سکه ها روانه بازار میشه یا نه....اما این سناریوی دولت با دو مشکل میتونه برخورد کنه ...یکی ایجاد وضعیت هیجانی خرید(این رو نباید فراموش کرد بازار مترصد صعود هست و فقط دنبال بهونه میگرده) با اخباری که از و ضعیت جنگی منطقه میاد که ممکنه رو نرخ دلار یا فرار سرمایه و تبدیل اون به سکه تاثیر گذار باشه و یکی هم انس هست...که اگه از 1610 بالاتر بره ممکنه صعودی بشه..به هر حال بنا بر امواج الیوت یکی از حالتهای موج چهار صعودی اصلاحی میتونیم باشیم که به زودی وارد موج پنج نزولی می شیم یا اینکه نه وارد موج یک صعودی شدیم که قراین بازار اتی (سکه شهریور بالای 680 قرار گرفت) الگوی کف دو قلو رو داره رو میکنه(فعلا قوی نیست) که تارگتهای بالایی داره به هر حال باید هفته دیگه منتظر انس ماند..من از دلار برای کاهش سکه چشم پوشی کردم چون کف اون رو 1900 با یه قیمت واقعی میدونم.....شاید ریزش شدید انس در هفته دیگه از دوشنبه هفته اینده باعث کاهش نرخ سکه بشه..شایدم به امید انس نشستن باعث جا ماندن از خرید بشه

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
خوبه رسما توی تلویزیون گفت ارز به مسافرا نمیدیم و باید صرفه جویی کنیم !!
این کمبود رو فقط با بالابردن قیمت دلار میتونن بخشیشو جبران کنن , من الان قصد خود اینارو بالابردن دلار میدونم.

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168

شرمنده ها شما استادیا اما من متوجه نمیشم دلیل شما برای کاهش قیمت اونم تا زیر 700 چیه؟ اینا کارشون به جایی رسیده که حسینی وزیر اقتصادشون امروز اومده رسما تو اخبار میگه تصمیم گرفتیم در بودجه هم صرفه جویی کنیم و این یعنی ارز جیره بندی شده و کفگیر به ته دیگ خورده و بانک مرکزی دیگه نمیتونه با اهرم تزریق ارز رو بازار تاثیر قوی بذاره چون اولویتهای مهمتری مثل تامین کالاهای اساسی داره از طریق واردات.
البته عاملهای دیگه ای هم هست اما در نهایت به نظر میرسه با سیستم اقتصادی فعلی با ارز زیر 1900 و سکه زیر 700 باید برای همیشه خداحافظی کرد

اینم واضحه که اونایی که زود فروختن و آرزوی خرید دارن دلشون میخواد قیمت بیاد پایین و اونایی که خریدن و منتظر فروشن دلشون میخواد قیمت بره بالا اما بازار رو نیروهای اقتصادی جهت میدن نه آرزوهای من و شما و بعید میدونم چند تا خواننده ی اینجا هم عدد قابل توجهی باشن که با مخ زنی شون بشه جریان سازی کردتو بازار!

Last edited:

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
فرمايشات شما درست، خب كي از پول و سود كردن بدش مياد، حرفي ميزنيد آقاي دكتر؟! موضوع اينه كه خريد و فروش جرات مي‌خواد، علم و مهارت.
یه ادم بیکار می خواد به قول علی نیوتن لاهاف دوشک بندازه وسط بازار نوسان گیری کنه

تازه تو تهران برای نوسان گیری دست ازاده!! چون کسایی که تو خریدوفروش هستن زیادن

ولی شهرستان خیلی داغونه من که تبریزم یادم میاد پارسال تو پاساژا از هر سه طلا فروش لااقل یکیش تو کار سکه بود ولی الان همشون سکه رو جمع کردن و فقط تو کار طلا هستن!! چون براشون مثل گاو شیردهه!!

سه چهار تا هستند که هنوز سکه دارن اون بیشرفا هم دستشون تو یه کاسه است تا یه نوسانی پیش میاد میگن خرید و فروش فعلا نداریم. به همین راحتی

حالا جناب دکتر جان به نظر شما تو این بازار میشه نوسان گیری کرد؟؟؟

تازه ما هم برای فرار از تورم کمر شکن این مملکت پولامون رو تبدیل کردیم. وگرنه این کار سرمایه گذاری نیست پس اندازه!!! دقت میکنی پس انداز

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14

من که گام اول رو 695 برداشتم اما حیف به گام دوم نرسید :(
گام بعد رو 710 بزارم شاهکار و خوش شانسی بوده این اونس چه صعودی کرد ( الان چه موقع حذف ارز مسافرتی بود)
به امید ریزش قیمت سکه

بالا