• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Overload :
شما براي اتصال به اينترنت از طريق وايرلس نيازي به روتر نداريد .

براي اين كار به يك كامپيوتر متصل به شبكه اينترنت احتياج داريد كه مجهز به پورت بلوتوث و يا كارت وايرلس باشه .
اكثر لپ تاپها جديد موجود توي بازار هردوي اينا رو دارن و براي كامپيوتر هاي رو ميزي هم ميتونيد با قيمت خيلي مناسب پيدا كنيد.

تا اونجا كه من متوجه شدم براي مصرف شما واي فاي مناسبتره چون هم از برد بهتري برخورداره و هم از سرعت بهتر . البته براي مصرف اينترنت سرعت بالا لازم نيست ولي اگه مثل من ميخواهيد توي خونه يا محل كار با دستگاهتون فيلم يا كانالهاي ماهواره رو ببينيد حتما به يك ارتباط واي فاي نياز داريد.

براي استفاده از قابليتهايFlie Sharing توي پاكت پيسي برنامه هاي زيادي هست ولي من برنامه PocketLANce رو توصيه ميكنم .

كار اصلي اين برنامه اينه كه به شما اجازه ميده از تمام منابع Share شده توي شبكه استفاده كنيد و حتي متن يا فايلهاي قابل چاپ رو از طريق دستگاهتون روي پرينترهاي شبكه چاپ كنيد.

http://www.cracking.to/download/170...15.50.Multilanguage.All.PPC.Regged-RCAPDA.zip

ppc_screen1.gif
ppc_screen3.gif

smartphonefinalist.gif
5ratelg.gif
hsw-5star-award.gif
bsp_featured.gif
4wadim.gif
tipp_des_tages.gif

bs_rating5.gif
adlenterprises5.gif
5pick.jpg
5_rating.gif
fts.gif
4soft.gif
nfd_editorschoice.gif

rate4star.gif
picks.gif
award4_5.gif

دستت درد نکنه مهندس می گم من البته فکر کنم همون وای فای لازمه.احتمالا یه سرور خفن هم می خواد.ولی جایی هست معرفی کنی بیشتر در مورد پوشش دادن یک جای وسیع با مثلا 500 یوزر بم معرفی کنی که بیشتر بخونم در مورد اش؟
اصلا بزار بگم :بیمارستان ما رو می خوان ببرن زیر پوشش وایرلس، ولی لفتش می دن می خوام برم بگم قیمت این قدر می شه برای این مساحت.

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
دستت درد نکنه مهندس می گم من البته فکر کنم همون وای فای لازمه.احتمالا یه سرور خفن هم می خواد.ولی جایی هست معرفی کنی بیشتر در مورد پوشش دادن یک جای وسیع با مثلا 500 یوزر بم معرفی کنی که بیشتر بخونم در مورد اش؟
اصلا بزار بگم :بیمارستان ما رو می خوان ببرن زیر پوشش وایرلس، ولی لفتش می دن می خوام برم بگم قیمت این قدر می شه برای این مساحت.

اگه توي اين مقياس ميخواهي و اگه حتما برات مهمه كه يوزر تعريف بشه و روي يوزرها كنترل داشته باشي بايد از روتر استفاده كني .

در مورد هزينه بستگي داره از جيب كي باشه :lol:
اگه از جيب بيمارستانه اگه يه روتر بخريد بهتره .

wgr614v6.jpg

ولي اگه از جيب خودتونه براي اين كار شما فقط به يه كامپيوتر قوي احتياج داريد كه نقش سرور و روتر رو ايفا كنه و البته به يه Wireless Access Piont متصل باشه.

http://www.kerio.com/kwf_home.html

در مورد سايت مرجع فعلا چيزي سراغ ندارم اما سعي ميكنم در اولين فرصت يه چيزي پيدا كنم .

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
آره عزیز من اصلا نتونستم باهاش کار کنم.همون طور که گفته بودی اول 3رو ریختم و بعد 4رو و بعد هم براش آی دی تعریف کردم ، لعنتی اصلا نه صفحه ای در برنامه باز می شه که شما وصل هستید و نه چیز دیگه.
می گم امکان اش هست یا خصوصی یا در اینجا توضیح بدی یا چند تا عکس بذاری؟
اره از همین ساپورت کننده های اینترنت بی سیم که بشه با کارت وای فای بهش وصل شه می خوام بدونم چنده

ممنون
در مورد +IM ابتدا باید ورژن 3 رو نصب کنی و register کنی بعدش ورژن 4 رو نصب کنی و بعدش یک فایل هستش که مربوط به registery باید اون فایل رو به وسیله resco explorer نصبش کنی به همین راحتی;)
در مورد این شبکه بیمارستان هم این که overload گفت درسته اگه پولش مهم نیست یکی از این router های کمپانی cisco رو بخر :
Cisco 871 Wireless 802.11G Router with 4port switch قیمتش 639 دلار هستش وگرنه یه acess point wifi بخر ارزون هم هستش تا 100 تومن یه دونه خوبشو گیر میاری مثل 3com یا us robotics

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از della :
اولا از شما بسیار سپاسگزارم که یک ریال هم به حرف من ارزش قایل نشدید و در همین جا نظرتون رو اعلام کردید.
ببینید. خود به خود اگه ما صفحه **** یافته ای ترتیب بدیم.پست های قبلی تقریبا بی مصرف خواهد بود اما برای سابقه بسیار خوبه.
من اصولا با روش حذفی و سانسور مخالفم. چون این جا یک سایت خصوصی نیست و برای گفتگو و تبادل نظر همه در نظر گرفته شده. نکته ی دیگه که من براش ارزش و احترام قایلم دانش فردی که فقط در پست ها دیده می شه و به نظر من کسانی که دانش بیشتری دارند مهارت بیشتری دارند و اتفاقا در این جا باید حق به تازه کار ها داده بشه با پست هایی که دایما اینجا گذاشته می شه افراد تازه کار سر در گم میشن. افرادی هم که مثل شما ادعای دانش افزون تر دارند که حرکتی نمی کنند و ساده ترین راه را بهترین راه می بینند.
از نظر من خیلی زشته که در اینجا بحث مادی پیش کشیده بشه. چون اصولا کسی که این جا میاد هیچ چشم داشت مادی نداره. البته بی کارم نیست... واقعا متاسفم ...
جواب شما(دلا) را در بخش نظر ها دادم
یک نکته بگم که تمامی برنامه هایی که من معرفی می کنم با windows mobile 5 بدون هیچ مشکلی اجرا میشه.;)
اما یک برنامه می خوام معرفی کنم که یک ماشین حساب توپ توپ هستش.
مهمترین قابلیتی که داره راحتی در استفاده و امکان محاسبات پیچیده ای هستش که توسط ماشین حساب های کاسیو می توانید انجام بدید.
از مزیت هاش یکی دو خطه بودن صفحه هستش و همچنین شماره گیر های بزرگ داره .
در ضمن محاسبات ماتریس انتگرال و .... داره
کلا من با نصب این برناه اون رو به لیست برنامه هایی که حتما باید نصب کنم اضافه کردم

HAri.gif

بعد از دانلود مثل همیشه پسوند رو از zip به rar عوض کنید.

فایل های ضمیمه

• hicalc.part1.zip
    1,000 KB · نمایش ها: 49
  • hicalc.part2.zip
    423.3 KB · نمایش ها: 40

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از imate_pda2k :
سلام
امیدوارم حالت خوب باشه:blush:
یک لینک واست میزارم. رام عربی ورژن JAM_Arabic_11200_167_11210
دانلود
گوشیت رو با usb به کامپیوتر وصل میکنی active synce 4.1 رو هم باید داشته باشی اگه نداری دانلود
نصب که کردی به گوشی که وصل شد فایل رام رو اجرا میکنی ادامشو هم خودت متوجه میشی
البطه عکسها و شماره هایی که توی گوشیت هست رو یا backup یا انتقال بده به مموری یا کامپیوتر که پاک میشن
موفق باشی:happy:
imate_pda2k عزيز! متشكر. خيلي لطف كردين:blush:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از tamoochin :
با درود
برنامه ای که می خوام معرفی کنم photo contact pro version 4 هستش.
با این برنامه احتمالا اشنایی دارید در این ورژن جدید امکانات زیادی اضافه شده من جمله اینکه با windoes mobile 5 سازگار.
همچنین در این ورژن call filtering اضافه شده که قابل توجه دوستانی که black list می خواهند.
کار اصلی برنامه هم اینه که عکس کسایی که زنگ می زنن رو تمام صفحه نشون می ده و قابلیت اختصاص زنگ به هر نفر یا گروه رو داره.
خلاصه این که اگه نصبش نکنی از دستت رفته و یکی از برنامه های قدرتمند در این زمینه هستش که رو دست نداره.
در ضمن می توانید بدون ایجاد هر گونه مشکلی ringing tone ها رو در storage card قرار بدید.

device_splash.gif

کرک و این جور چیزا هم نمی خواد(از داخل کرک شده بیچاره);)

از همینجا دانلود کنید.(فقط پسوند فایلو به rar عوض کنید)
وقتی گوشی خاموشه(و حتی بعضی وقتام که روشنه) 90% اوقات photo contact بالا نمیاد وقتی کسی زنگ میزنه یعنی خوده گوشی فقط شماره شخصو میندازه. میشه لطفا راهنمایی کنید؟ من برنامه را تو STORAGE CARDنصب کردم مرسی

m_jahangiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tamoochin :
دوستانی که با spb pocket plus مشکل داشتند در K-jam , jasjar
من بر روی هر دروی این ها spb pocket plus نصب کرده ام هیچ مشکلی هم نداشتم فکر کنم شما ver قدیمی رو نصب می کنید اگه از Ver 3 به بالا استفاده کنید مشکل حله:happy:
اشتباه من این بود که spb pocketرا روی memory cardنصب میکردم ولی اگر روی خود دیوایس نصب کنی مشکلی پیش نمیاد

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_simkesh :
وقتی گوشی خاموشه(و حتی بعضی وقتام که روشنه) 90% اوقات photo contact بالا نمیاد وقتی کسی زنگ میزنه یعنی خوده گوشی فقط شماره شخصو میندازه. میشه لطفا راهنمایی کنید؟ من برنامه را تو STORAGE CARDنصب کردم مرسی
قربان احتمالا اشکال اینجاست که مموری کارت شما از سرعت کافی برخوردار نیست.یعنی زمانی که کسی زنگ می زنه و فوتوکانتکت سر راه تله فونی موبایل می خواد شکارش کنه تا شما صفحه حبابی شکلی که خود ویندوز نشون می ده رو نبینید، دستش لو می ره و مموری برای دادن فایل ها این قد لفتش می ده که شما دیگه اون صفحه و زنگ فوتو پرو رو نمی بینید.
توصیه من اینه که کل زنگ ها ، عکس ها و خود برنامه رو به فلش مموری داخلی دستگاهتون منتقل کنید، این مموری فوق العاده سریع هست، و با مموری کارت هایی که من در ایران دیدم، هیچ کدوم به پاش نمی رسند.

برنامه رو از اول روی فلش نصب کنید.
موفق باشید

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
قربان احتمالا اشکال اینجاست که مموری کارت شما از سرعت کافی برخوردار نیست.یعنی زمانی که کسی زنگ می زنه و فوتوکانتکت سر راه تله فونی موبایل می خواد شکارش کنه تا شما صفحه حبابی شکلی که خود ویندوز نشون می ده رو نبینید، دستش لو می ره و مموری برای دادن فایل ها این قد لفتش می ده که شما دیگه اون صفحه و زنگ فوتو پرو رو نمی بینید.
توصیه من اینه که کل زنگ ها ، عکس ها و خود برنامه رو به فلش مموری داخلی دستگاهتون منتقل کنید، این مموری فوق العاده سریع هست، و با مموری کارت هایی که من در ایران دیدم، هیچ کدوم به پاش نمی رسند.

برنامه رو از اول روی فلش نصب کنید.
موفق باشید

من يه راهنمائي كلي بكنم :happy:

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=535757&postcount=24

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Overload :
عالیه ، دست شما درد نکنه، خیلی خیلی ممنون ، توصیه می کنم بقیه هم همین کار رو بکنن ، یه کم سخت هست که مطلب رو دو جا ذکر کنید ولی بعد اش دیگران راحت استفاده می کنن

اورلود جان دست شما درد نکنه
:cool:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
:D
برنامه اي براي قلف کردن اسکرين گوشي:blink:
باز کردنش هم به انگليسي نوشته کپي ميکنم
To turn on the display and release the lock, just press on the left most hardware button (first button) and the right most hardware button (forth button) simultaneously. Only these two buttons are pressed down together can unlock your PPC.
البطه من که کاري نتونستم بکنم کليد پاور رو ميزدم سريع خاموش ميشد شانسي X رو زدم رفت
البطه مشکلي پيش نمياد اگه نتونستيد بازش کنيد با سافت ريست حل ميشه
مشاهده پیوست ScreenLock.PPC2003.zip:happy:

pooyaes

Registered User
لایک‌ها
0
salam lotfan linke download rome jadid baraye imate jam too site bezarid

bluelagoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از behrooz_forjani :
برای دانلود lexipedia اول فایل زیر را دانلود کنید.
LexipediaAppOnlySetup.exe

بعد یکی از refrenceهای زیر را انتخاب کنید :

Concise database, articles are 2000 letters or less307 MB

Midsize database, articles are 4400 letters or less444 MB

Unabridged database, articles are not cut off712 MB

سرعت سرور این ها هم خیلی بالاست. من امروز داشتم با سرعت متوسط 65KB/s دانلودش میکردم هر سه تا شو.
باید به فکر باشیم مموری کارت SD 2 GB بخریم .:wacko:

:baaasmile :rsc: Good Luck

من یکی از لینک های بالا را دانلود کردم ولی نتونستم به پاکت پی سی منتقل کنم احتمالا به خاطر حجم بالای اونه در هر حال کسی یه برنامه خوب سراغ داره برای سینک کردن

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
:D به به
با این برنامه روی هر فایل توی فایل منیجر که کلیک راست کنیم open with هم اضافه میشه
البطه یک بار باید سافت ریست بشه
دانلود مشاهده پیوست OpenWith.ARM.zip:happy:
attachment.php

display_2.JPG

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از pooyaes :
salam lotfan linke download rome jadid baraye imate jam too site bezarid
وای خوبه 3 تا صفحه عقب تر خودم نوشتم :eek: :eek: :eek: :eek: :wacko: :happy:
-------------------------
سلام
امیدوارم حالت خوب باشه:blush:
یک لینک واست میزارم. رام عربی ورژن JAM_Arabic_11200_167_11210
دانلود
گوشیت رو با usb به کامپیوتر وصل میکنی active synce 4.1 رو هم باید داشته باشی اگه نداری دانلود
نصب که کردی به گوشی که وصل شد فایل رام رو اجرا میکنی ادامشو هم خودت متوجه میشی
البطه عکسها و شماره هایی که توی گوشیت هست رو یا backup یا انتقال بده به مموری یا کامپیوتر که پاک میشن
موفق باشی:happy:
:wacko: :wacko: :p :( :happy: :cool: :eek: :D نگاه نکرده بودی نهههههههه !!!!

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
عربیزر ورژن 2 برای ویندوز 2005

اینم آقای کینگ دانی لطف کردن آپلود کردن دستشون درد نکنه /:blush: :happy:
دانلود
در مورد سوالی که پرسیده بودی هم بگم که کسایی که نصب کرده بودن گفتند که کاملا خوب هست و مشکلی نداره . منم خودم اول عربیزر مخصوص k-jam نصب کردم که کار نداد اینو نصب کردم درست شد البطه بعدش هم فارسی ساز رو (فقط persian enabeler ) نصب کردم که جواب داد و فارسی هم شد
Arabicwm2005full دو تای فایل داخلش رو توی storage کپی میکنیم و به ترتیب که کپی میشه اجرا میکنیم و از یک سافت ریست غافل نشیم
من خودم امتحان کردم هیچ مشکلی نداشته
فقط عربیزر هست و برای منوها که اتوماتیک بخواد عربی یا فارسی بشه نیست اگه هم منظورتن یه چیز دیگه بوده بفرمایید :blush: :happy:

Saransoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از imate_pda2k :
عربیزر ورژن 2 برای ویندوز 2005

اینم آقای کینگ دانی لطف کردن آپلود کردن دستشون درد نکنه /:blush: :happy:
دانلود
در مورد سوالی که پرسیده بودی هم بگم که کسایی که نصب کرده بودن گفتند که کاملا خوب هست و مشکلی نداره . منم خودم اول عربیزر مخصوص k-jam نصب کردم که کار نداد اینو نصب کردم درست شد البطه بعدش هم فارسی ساز رو (فقط persian enabeler ) نصب کردم که جواب داد و فارسی هم شد
Arabicwm2005full دو تای فایل داخلش رو توی storage کپی میکنیم و به ترتیب که کپی میشه اجرا میکنیم و از یک سافت ریست غافل نشیم
من خودم امتحان کردم هیچ مشکلی نداشته
فقط عربیزر هست و برای منوها که اتوماتیک بخواد عربی یا فارسی بشه نیست اگه هم منظورتن یه چیز دیگه بوده بفرمایید :blush: :happy:

اين Arabizer فقط براي 2005 هستش ياكه روي 2003 هم نصب ميشه؟
بعد هم كرك شدست يا نه؟:blink:

sservati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان کسی نرم افزارهای ClearVue که برای PDFو Excel و....رو با کرکش داره؟

graphiator

Registered User
لایک‌ها
6
كسي سي دي imate pda2 رو ميتونه رايت كنه بعدش واسم پست كنه:( :(

بالا