به نقل از Overload :شما براي اتصال به اينترنت از طريق وايرلس نيازي به روتر نداريد .
براي اين كار به يك كامپيوتر متصل به شبكه اينترنت احتياج داريد كه مجهز به پورت بلوتوث و يا كارت وايرلس باشه .
اكثر لپ تاپها جديد موجود توي بازار هردوي اينا رو دارن و براي كامپيوتر هاي رو ميزي هم ميتونيد با قيمت خيلي مناسب پيدا كنيد.
تا اونجا كه من متوجه شدم براي مصرف شما واي فاي مناسبتره چون هم از برد بهتري برخورداره و هم از سرعت بهتر . البته براي مصرف اينترنت سرعت بالا لازم نيست ولي اگه مثل من ميخواهيد توي خونه يا محل كار با دستگاهتون فيلم يا كانالهاي ماهواره رو ببينيد حتما به يك ارتباط واي فاي نياز داريد.
براي استفاده از قابليتهايFlie Sharing توي پاكت پيسي برنامه هاي زيادي هست ولي من برنامه PocketLANce رو توصيه ميكنم .
كار اصلي اين برنامه اينه كه به شما اجازه ميده از تمام منابع Share شده توي شبكه استفاده كنيد و حتي متن يا فايلهاي قابل چاپ رو از طريق دستگاهتون روي پرينترهاي شبكه چاپ كنيد.
http://www.cracking.to/download/170...15.50.Multilanguage.All.PPC.Regged-RCAPDA.zip
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
دستت درد نکنه مهندس می گم من البته فکر کنم همون وای فای لازمه.احتمالا یه سرور خفن هم می خواد.ولی جایی هست معرفی کنی بیشتر در مورد پوشش دادن یک جای وسیع با مثلا 500 یوزر بم معرفی کنی که بیشتر بخونم در مورد اش؟
اصلا بزار بگم :بیمارستان ما رو می خوان ببرن زیر پوشش وایرلس، ولی لفتش می دن می خوام برم بگم قیمت این قدر می شه برای این مساحت.