hoorsa
کاربر ویژه گفتگوی آزاد
- نوشتهها
- 2,505
- لایکها
- 1,705
هورسا منوچهری نگه داشت فروش رو
یعنی منتظرن بره بالاتر ؟
یا اینکه نه دستوریه .
یعنی الان به هیشکی نمیفروشن
هورسا منوچهری نگه داشت فروش رو
حورسا میگی چیکارکنیم؟ وضع خیلی خارابه :دی من نگران ارمان های عجق رهرو هستم :دییعنی منتظرن بره بالاتر ؟
یا اینکه نه دستوریه .
اولين باری كه 1300 رو زد فروردين ماه بود ، در ضمن اين گرونی هم ناشی از قيمت دلاره و كاملا رابطه مستقيم داره. كلا كار با دلار قطعا بهتره چون هر چيزی كه گرون ميشه فروشش سخت تره، باز ارز رو ميشه فروخت اما مثلا ميل گرد رو چطوری میخوای 1 روزه آب كنی ؟!
مشاهده پیوست 183225
اگر نرخ مرجع هر نرخی بالاتر از اینی که هست تصویب بشه دقیقا سناریویی که پارسال روی ارز داشتیم امسال هم دوباره تکرار میشه![]()
پ ن : دوباره بو هایی از دستوری شدن نرخ ارز میاد دقیقا مثل پارسال . چون شایعه ای خبر امروز توی بازار هست میگن بانک مرکزی نرخ ارز مرجع می خواد بکشه بالا و بعد اعلام کنه کف اینه نهایت حالا صرافی های یه 30-20 تومن بالاتر ایراد نداره ولی بالاتر از این کسی حق فروش نداره . که اگر بخوان دوباره همچین خریت رو انجام بدن دلار راحت 3000 تومن رو میبینه
من هفته پيش ١٠ تا تريلي اهن خريد اين هفته فروختم خودت حساب كن البته من چند سالي ميشه تو كار اهنم و وقتي اعتبار داشته باشي با يه تلفن ميخري با يه تلفن هم ميفروشي
١٠ تا تريلي ٢٥ تني هر كيلو ١٣٠٠ اين هفته فروختم همون ١٠ تا رو ١٨٠٠ كيلويي ميتوني خودت سودش رو حساب كني
دلار چقدر رفته بالا تو اين يه هفته ؟ خريد و فروش دلار تو اين بازار و اقتصاد خراب مسخرست دلار اگه ٢٠ تومن رفت بالا تو برخي جنسا مثل اهن تصاعدي ميره بالا كسي كه به بازار اشنا نباشه فكر ميكنه خيلي زرنگ هست و تونسته دلار خريد و فروش كنه كه يه سودي پيش خودش كرده
خريد و فروش دلار براي يه سري تازه كار هست كه چيزي از بازار سر در نميارن
تو که راست می گی ...
شرط بستی باهام بیا شامت رو بده اول بعد بیا اینجا حرف بزن... باختی شرط رو شام باید بدی که ندادی!
من هفته پيش ١٠ تا تريلي اهن خريد اين هفته فروختم خودت حساب كن البته من چند سالي ميشه تو كار اهنم و وقتي اعتبار داشته باشي با يه تلفن ميخري با يه تلفن هم ميفروشي
١٠ تا تريلي ٢٥ تني هر كيلو ١٣٠٠ اين هفته فروختم همون ١٠ تا رو ١٨٠٠ كيلويي ميتوني خودت سودش رو حساب كني
دلار چقدر رفته بالا تو اين يه هفته ؟ خريد و فروش دلار تو اين بازار و اقتصاد خراب مسخرست دلار اگه ٢٠ تومن رفت بالا تو برخي جنسا مثل اهن تصاعدي ميره بالا كسي كه به بازار اشنا نباشه فكر ميكنه خيلي زرنگ هست و تونسته دلار خريد و فروش كنه كه يه سودي پيش خودش كرده
خريد و فروش دلار براي يه سري تازه كار هست كه چيزي از بازار سر در نميارن
یعنی منتظرن بره بالاتر ؟
یا اینکه نه دستوریه .
وی همچنین درباره وضعیت نرخ ارز در بازار آزاد با راه اندازی بورس ارز اظهارداشت: با راه اندازی این بازار موازی، قیمت ارز در بازار آزاد وابسته به عمق بورس ارز و تعداد عرضه کنندگان ارز در آن خواهد بود، اگر صادرکنندگان ارز این امکان را داشته باشند که بتوانند ارز را با قیمت بالا بفروشند، نرخ بازار آزاد کاهش نخواهد یافت.
داره میاد پایین یه کم الان شد 2090
قيمت ارز در بازار ايران(تومان) ساعت به روز رسانی: 12:30 دوشنبه 16/05/91 |