• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
من هفته پيش ١٠ تا تريلي اهن خريد اين هفته فروختم خودت حساب كن البته من چند سالي ميشه تو كار اهنم و وقتي اعتبار داشته باشي با يه تلفن ميخري با يه تلفن هم ميفروشي
١٠ تا تريلي ٢٥ تني هر كيلو ١٣٠٠ اين هفته فروختم همون ١٠ تا رو ١٨٠٠ كيلويي ميتوني خودت سودش رو حساب كني
دلار چقدر رفته بالا تو اين يه هفته ؟ خريد و فروش دلار تو اين بازار و اقتصاد خراب مسخرست دلار اگه ٢٠ تومن رفت بالا تو برخي جنسا مثل اهن تصاعدي ميره بالا كسي كه به بازار اشنا نباشه فكر ميكنه خيلي زرنگ هست و تونسته دلار خريد و فروش كنه كه يه سودي پيش خودش كرده
خريد و فروش دلار براي يه سري تازه كار هست كه چيزي از بازار سر در نميارن
که این طور!!!:blink:
باوشه بهش میگم!!!
پست ٣٠٠٣ رو نگاه كن من هموني هستم كه عكس منبع اب گزاشتم و گفتم به ٢٥٠٠ ميرسه

به شما بگم من تو كار دلار نيستم ولي اگر ميخوايد سود واقعي كنيد بريد تو كار ملك نه اعصاب خورد كني نه ريسك سود بالا مخصوصا تو اين چند وقته سريعا اوج ميگيره يا تو كار اهن كه از كيلويي ١٣٠٠ يه هفته اي رسيده به به ١٨٠٠ ميفهميد يعني چي چه سودي ؟
استاد اسکفلاید اینطورم که شوما میگی نیست!!!
پدر بنده از سال 82 تو کار ملک و ساخت وساز هست تا به امروز قبلش هم شغلی با پیش زمینه اقتصادی(فکر اقتصادی)بالایی داشته که باز نشست شده وساخت وساز میکنه.اینکه گفتی ملک اعصاب خوردی نداره کاملا اشتباست چون تجربه نداری!!کی گفته ریسک نداره؟؟با این تورم یه برآورد هزینه میکنی و کارو شروع میکنی یهو قیمتا یه شبه میشه دوبل حالا تو میمونی و یه غول نیمه کاره که سر رسید قسطای بانک داره شروع میشه یا حتی به سقف زنی هم نمیرسه که وامتو بتونی بگیری!!!با این اوضاع اقتصادی ملت بحث پیش فروش هم تضمینی نیست که به قیمت مد نظر در زمان مشخص بتونی این کارو انجام بدی مگه به دلال بفروشی که اونم داستانهای خودشو داره!!!
هزار تا درد سر و استرس داره این کار که از حوصله این بحث خارجه!!!

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
کم شده ؟ سایت های رو ول کن ! الان سوری دارن معامله می کنن 2150 تا 2170 ملت هم دارن میخرن . غوغاست

پ ن : ولی یه جورایی بو هم داره فاصله خرید و فروش 90 تومن هست
68888292072450294024.gif

دکتر با این صحبتای اخیر راجع به دلار نظرتون راجع به تبدیل سرمایه از سکه به دلار چیه البته در فرصت مناسب!!!
به نظرم سکه خیلی بی جان حرکت میکنه:rolleyes:

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
باوشه بهش میگم!!!

پدر بنده از سال 82 تو کار ملک و ساخت وساز هست تا به امروز قبلش هم شغلی با پیش زمینه اقتصادی(فکر اقتصادی)بالایی داشته که باز نشست شده وساخت وساز میکنه.اینکه گفتی ملک اعصاب خوردی نداره کاملا اشتباست چون تجربه نداری!!کی گفته ریسک نداره؟؟با این تورم یه برآورد هزینه میکنی و کارو شروع میکنی یهو قیمتا یه شبه میشه دوبل حالا تو میمونی و یه غول نیمه کاره که سر رسید قسطای بانک داره شروع میشه یا حتی به سقف زنی هم نمیرسه که وامتو بتونی بگیری!!!با این اوضاع اقتصادی ملت بحث پیش فروش هم تضمینی نیست که به قیمت مد نظر در زمان مشخص بتونی این کارو انجام بدی مگه به دلال بفروشی که اونم داستانهای خودشو داره!!!

من تو كار ساخت ملك نيستم ولي انقدر حاليم هست كه الان هيچ خري تو اين بازار خراب نبايد بسازه و اگه پول داره ملك يا زمين اماده باس بخره من از درامد حاصل از كارم ملك اماده خريد و فروش ميكنم سود خوبي هم تا حالا داشته برام

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
هورسا رو ول کن، گیحه اون مال وقتی بود که 2095 اینا بود یه لحظه اومد پایین، باز رفت بالا
مظنه تا 2120 زد الان نرخ دلار رو ور برداشته

حوبه ما سه شاخه آهن 2 متری تو خونه داریم الان خیلی ارزش پیدا کرده :D
biggrinsmiley.gif
biggrinsmiley.gif

خوب شد پارسال دستی به خونمون زدیم، قیمت آهن خوب یود

تو الان به من گفتی خنگ ؟

البته قیمت آهن هم اسفند پارسال 1300 بود

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
من تو كار ساخت ملك نيستم ولي انقدر حاليم هست كه الان هيچ خري تو اين بازار خراب نبايد بسازه و اگه پول داره ملك يا زمين اماده باس بخره من از درامد حاصل از فروش اهن ملك اماده خريد و فروش ميكنم سود خوبي هم تا حالا داشته برام

اولا مودب باش!!:hmm:
دوما شوما لازم نیست به ما بگی چیکار کن چیکار نکن!!تو همین بازار خراب هم داره ساختو ساز انجام میشه و اونی که تجربشو داره میدونه چه جوری باید از پسش بربیاد نیاز به در افشانی شما نیست:hmm:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دکتر با این صحبتای اخیر راجع به دلار نظرتون راجع به تبدیل سرمایه از سکه به دلار چیه البته در فرصت مناسب!!!
به نظرم سکه خیلی بی جان حرکت میکنه:rolleyes:

به خاطر حباب منفیش هست . اونم درست میشه فعلا فروش کار اشتباهی هست البته در مورد سکه

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
به هیچ عنوان مستقیم و یا غیر مستقیم به هم توهین نکنید . :eek:

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
باوشه بهش میگم!!!

در هر حال من حساب كتاب كه الان ميكنم و اگر ميخواستم سرمايه اي كه داشتم ببرم تو دلار هيچي دستم رو نمي گرفت ولي تو ملك و اهن بردم و الان شايد ١٠٠ برابر خريد و فروش دلار سودش برام بيشتر بوده

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
می تونیم از آرمان ها و عجق رهرو نیز یادی بکنیم؟

اونم نه
i298960_ddd.gif
تاپیک سیاسی نی ! اوضاع خودش داره هوار میزنه اونایی که میفهمن که هیچ اونایی که نمی خوان بفهمن یا خودشون رو زدن کوچه علی چپ گرامی شما وقت بزارید و توضیح هم بدی باز نمی خوان بفهمن .

mehrdad_rabbi

Registered User
لایک‌ها
13
اونم نه
i298960_ddd.gif
تاپیک سیاسی نی ! اوضاع خودش داره هوار میزنه اونایی که میفهمن که هیچ اونایی که نمی خوان بفهمن یا خودشون رو زدن کوچه علی چپ گرامی شما وقت بزارید و توضیح هم بدی باز نمی خوان بفهمن .

چشم دکتر جان فقط بخاطر گل روی شما.
چشم.

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
در هر حال من حساب كتاب كه الان ميكنم و اگر ميخواستم سرمايه اي كه داشتم ببرم تو دلار هيچي دستم رو نمي گرفت ولي تو ملك و اهن بردم و الان شايد ١٠٠ برابر خريد و فروش دلار سودش برام بيشتر بوده

دوست عزیز اصل سرمایه به صورت مصالح خریده شده+زمین+مصالح ساخته شده روی ساختمان هست +سرمایه سیال که برای ساخت لازمه اوراق خریداری شده که در بازه های زمانی مشخص بر حسب نیاز فروخته میشه که مطلقا نمیشه وارد بازار نوسانی کردش
این سرمایه گذاری طلا پولیه که بهش نیازی نیست و اگه دچار نوسان یک ساله هم بشه مهم نیست.
بهر حال ایشالا پر سود باشی

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
جالبه میرن پشت سره هم یوزر جدید میسازن میان حرفاشونو میزنن بی ادبیاشونو میکنن بر میگردن به یوزر قبلیشون!!!:hmm:

داش اگه منظورت منم من از اون طرف چيزي نميدونم و من تو عمرم يه يوزر بيشتر ندارم و الا الان نزديك چند وقتي هست تنظيماتم قطع شده و بن موقت هستم و خيلي وقت پيش يوزر ميساختم براي حل مشكلم

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
از روی نرخ یوروی مزنه قیمت دلار 2166 در میاد.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
به دلیل نوسانات شدید بازار و عدم ارائه قیمت قابل معامله از سوی صرافی ها قیمت دلار آمریکا تا اطلاع ثانوی بروز نخواهد شد.

کد:
http://www.eranico.com/fa/currency/20/1/135146/3/default.aspx#ixzz22l8B3e3K
منبع این مطلب سایت ارانیکو می باشد.

دوباره شروع شد

Last edited by a moderator:

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
من صرافی هایی که همیشه کار میکردم زنپ زدم هیچ کدوم فروش نداشتن !!!!! فقط سپند پاسداران میفروخت ! که نیم ساعت پیش کرد 2180 که بعد 5 دقیقه هم فروش رو قطع کرد و گفت دیگه نمیفروشم
2150 هم میخرید !!!!
فقط هم دلار خرید و فروش میکرد (البته قبل از اینکه اون رو هم قطع کنه )

بالا