mamal5011
Registered User
- نوشتهها
- 316
- لایکها
- 141
که این طور!!!:blink:من هفته پيش ١٠ تا تريلي اهن خريد اين هفته فروختم خودت حساب كن البته من چند سالي ميشه تو كار اهنم و وقتي اعتبار داشته باشي با يه تلفن ميخري با يه تلفن هم ميفروشي
١٠ تا تريلي ٢٥ تني هر كيلو ١٣٠٠ اين هفته فروختم همون ١٠ تا رو ١٨٠٠ كيلويي ميتوني خودت سودش رو حساب كني
دلار چقدر رفته بالا تو اين يه هفته ؟ خريد و فروش دلار تو اين بازار و اقتصاد خراب مسخرست دلار اگه ٢٠ تومن رفت بالا تو برخي جنسا مثل اهن تصاعدي ميره بالا كسي كه به بازار اشنا نباشه فكر ميكنه خيلي زرنگ هست و تونسته دلار خريد و فروش كنه كه يه سودي پيش خودش كرده
خريد و فروش دلار براي يه سري تازه كار هست كه چيزي از بازار سر در نميارن
باوشه بهش میگم!!!
استاد اسکفلاید اینطورم که شوما میگی نیست!!!پست ٣٠٠٣ رو نگاه كن من هموني هستم كه عكس منبع اب گزاشتم و گفتم به ٢٥٠٠ ميرسه
به شما بگم من تو كار دلار نيستم ولي اگر ميخوايد سود واقعي كنيد بريد تو كار ملك نه اعصاب خورد كني نه ريسك سود بالا مخصوصا تو اين چند وقته سريعا اوج ميگيره يا تو كار اهن كه از كيلويي ١٣٠٠ يه هفته اي رسيده به به ١٨٠٠ ميفهميد يعني چي چه سودي ؟
پدر بنده از سال 82 تو کار ملک و ساخت وساز هست تا به امروز قبلش هم شغلی با پیش زمینه اقتصادی(فکر اقتصادی)بالایی داشته که باز نشست شده وساخت وساز میکنه.اینکه گفتی ملک اعصاب خوردی نداره کاملا اشتباست چون تجربه نداری!!کی گفته ریسک نداره؟؟با این تورم یه برآورد هزینه میکنی و کارو شروع میکنی یهو قیمتا یه شبه میشه دوبل حالا تو میمونی و یه غول نیمه کاره که سر رسید قسطای بانک داره شروع میشه یا حتی به سقف زنی هم نمیرسه که وامتو بتونی بگیری!!!با این اوضاع اقتصادی ملت بحث پیش فروش هم تضمینی نیست که به قیمت مد نظر در زمان مشخص بتونی این کارو انجام بدی مگه به دلال بفروشی که اونم داستانهای خودشو داره!!!
هزار تا درد سر و استرس داره این کار که از حوصله این بحث خارجه!!!