• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15
سری به سایت بی بی سی فارسی بزنید. نمیخای بگی که بی بی سی دروغ گفته؟؟؟؟؟؟؟
از اون خبر هم یه لینکی‌ بذارین " بقیه دوستان " با اخبار دست اول آشنا بشن!!

این که بشر اسد دیر یا زود مثل بقیه دیکتاتور‌ها میره شکی نیست

فکر کنم لینک رو اصلا ندیدی و هم چین چیزی اونجا ننوشته چون اون خودش bbc فارسی‌ هست !!!

از اون خبر هم یه لینکی‌ بذارین

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
از اون خبر هم یه لینکی‌ بذارین " بقیه دوستان " با اخبار دست اول آشنا بشن!!

این که بشر اسد دیر یا زود مثل بقیه دیکتاتور‌ها میره شکی نیست

فکر کنم لینک رو اصلا ندیدی و هم چین چیزی اونجا ننوشته چون اون خودش bbc فارسی‌ هست !!!

از اون خبر هم یه لینکی‌ بذارین

چرا دیدم چون لحن صحبت شما چوری بود احساس کردم به این خبر مشکوکی. شما که این خبر را در بی بی سی دیدی چرا منبع را پرسیدی؟

Google

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خونه که نه قرار نیست بیاد پایین. البته مسکن فعلا رکوده. اما سقوط سوریه خیلی معنا می تونه داشته باشه. در ضمن ربوده شدن چهل و سه ایرانی که در سوریه بودن را در نظر داشته باشید . شایعه شده این چهل و سه نفر نظامی هستن

مسکن هر وقت به رکود برسه بعدش پائین میاد . سازنده ها سودشون توی چرخش پولشونه نه نگه داشتن آپارتمان. آپارتمان هر چقدر که از عمرش می گذره نسبت به آپارتمان نو ساز با همون کیفیت افت قیمت پیدا می کنه حتی اگر استفاده نشده باشه. مثل مدل ماشین.
بازار مسکن فعلا خریدار نداره. همه زدن به کارهای دیگه حتی با رشدی که پارسال داشت قدرت خرید خیلی ها از بین رفته.
هفته پیش یه ساختمون توی جمشیدیه دیدم که بعد از یک سال از پایانکارش 4 تا واحد از بیست واحدش رو فروخته بود.
در ضمن با این اوضاع قیمت مصالح و دستمزد و رکود بازار بعید می دونم سازنده ها هم تمایلی به ساخت داشته باشند. یه چرخی توی شهر بزنید توی اکثر خیابونها کلی ساختمون نوساز ولی خالی می بینید که با قیمتی که سازنده میگه بی مشتری مونده.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
توقف غنی‌سازی به شرط لغو تحریم‌ها

جام زهرو نخورن سکته بزنیم؟:D
تو خبر نگفته توقف 20% یا 5%
اگه واقعا حاضر شده باشن که کل غنی سازی رو متوقف کنند جام زهر نزدیکه
معتقدم بالخره جام زهرو میخورن.شاید بین 6ماه تا 1سال دیگه و باید به موقع جاخالی داد.
این آقایون معتقدند وقتی اصل نظا.م به خطر بیوفته میشه حج و دیگر واجبات رو تعطیل کرد.غنی سازی که عدد نیست
هنوز به اوج بحران نرسیدیم.اگه اتفاقاتی شبیه نیشاپور بازم تکرار بشن به اون نقطه نزدیک میشیم

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

معتقدم بالخره جام زهرو میخورن.شاید بین 6ماه تا 1سال دیگه و باید به موقع جاخالی داد.
این آقایون معتقدند وقتی اصل نظا.م به خطر بیوفته میشه حج و دیگر واجبات رو تعطیل کرد.غنی سازی که عدد نیست
هنوز به اوج بحران نرسیدیم.اگه اتفاقاتی شبیه نیشاپور بازم تکرار بشن به اون نقطه نزدیک میشیم

اگر بحث توقف 20 درصد باشه که بدرد نمیخوره ! قبلا هم ایران قبول میکرد !!!!!!
اما اگر قبول کنن کلا کنار بزارن خوبه !!!! منتها فکر نکنم حالاحالا ها این اتفاق بیفته !

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
آخرشم با ضرر کاس کمچمونو جم میکنیم میریم بیرون ازین کاسبی سکه و دلار:D:D:D

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598

جام زهری در کار نیست , این لغو تحریم هم در مقابل غنی سازی بار اولشون نیست که میخوان , توی دو مذاکرات قبلی هم خواستشون همین بود !! اونریا قبول نمیکردن , حالا که دارن با تحریما از پاشون در میارن دیگه بعیده اصلا !!
اینا هم برای سازش دیر شده براشون , بعد اون حرفی که عاقا زد هم دیگه کلا از بیخ و بن امکانشو از بین برد !
اونا به هیچ وجه تحریمارو بر نمیدارن , زیادشم میکنن , اینارو میخوان از ریشه بزنن !!

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
من نمیدونم دوستان بر چه اساسی صحبت از جام زهر میکنند! آب پاکی دو هفته پیش ریخته شد.

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
شرایط مثل سال 68 نیست اینجا یه طرف دعوا امریکا هست ...ما اینجا نگاه برنده برنده نباید داشته باشیم....به نظرم تصمیم قطعی برای چینج گرفته شده

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
دقيقاً توي خيابونه ما يك ساختمون 10 واحدي ساختن از دي و بهمن پارسال يكيش فروش نرفته، تازه از اون تاريخ تا الان متري يك ميليون هم كشيده روش، تازه واحداش 50 متري

از صاحب ملك كه پرسيدم ميگه 3 واحدش فروش رفته اونم بلوف ميزنه چون مگه ميشه طرف خونه با اين قيمت بالا بخره حدود 300 ميليون بعد ول كنه به امان خدا بره

لابد سه واحدش يكي مال خودش دو تاشم ماله شركاشه

يك نفر توي ساختمون مستقر نشده!!

مسکن هر وقت به رکود برسه بعدش پائین میاد . سازنده ها سودشون توی چرخش پولشونه نه نگه داشتن آپارتمان. آپارتمان هر چقدر که از عمرش می گذره نسبت به آپارتمان نو ساز با همون کیفیت افت قیمت پیدا می کنه حتی اگر استفاده نشده باشه. مثل مدل ماشین.
بازار مسکن فعلا خریدار نداره. همه زدن به کارهای دیگه حتی با رشدی که پارسال داشت قدرت خرید خیلی ها از بین رفته.
هفته پیش یه ساختمون توی جمشیدیه دیدم که بعد از یک سال از پایانکارش 4 تا واحد از بیست واحدش رو فروخته بود.
در ضمن با این اوضاع قیمت مصالح و دستمزد و رکود بازار بعید می دونم سازنده ها هم تمایلی به ساخت داشته باشند. یه چرخی توی شهر بزنید توی اکثر خیابونها کلی ساختمون نوساز ولی خالی می بینید که با قیمتی که سازنده میگه بی مشتری مونده.

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
به نظر من بعيده، كار از اين حرفا گذشته

hamidi2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
امروز عصر همه دلارام رو روئ2180 فروختم و همه پولم رو تبدیل به سکه کردم هر سکه رو 780خریدم با توجه به حباب 50تومانی قیمت سکه . تا ببینیم چی میشه.:eek:

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
شرایط مثل سال 68 نیست اینجا یه طرف دعوا امریکا هست ...ما اینجا نگاه برنده برنده نباید داشته باشیم....به نظرم تصمیم قطعی برای چینج گرفته شده

وقیقا دوست عزیز خوشم میاد جوون های ما اینقدر فهیم هستند که درست دارند اوضاع رو پیش بینی میکنند
اتفاقا به این خبر که چند وقت پیش اومده خوب توجه کنید:

مسکو، 21 تیر، خبرگزاری «ریا نووستی»/ "آلکسی پوشکوف" رییس کمیته امور بین المللی مجلس دومای روسیه روز چهارشنبه اظهار داشت تحریم های یکجانبه کشورهای غربی علیه تهران را باید به عنوان یکی از روش ها برای تغییر ملایم حکومت در ایران ارزیابی کرد.

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
خدایی من این بار تصمیم قاطع دارم سکه هامو در بهترین شرایط بدم بره :D
این چند وقت چندین اشتباه پیاپی مرتکب شدم
به نظر شما با توجه به شرایط کنونی چه زمانی مناسبه برای فروش یعنی تا چه قیمتی بالا میره ؟

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14
خدایی من این بار تصمیم قاطع دارم سکه هامو در بهترین شرایط بدم بره :D
این چند وقت چندین اشتباه پیاپی مرتکب شدم
به نظر شما با توجه به شرایط کنونی چه زمانی مناسبه برای فروش یعنی تا چه قیمتی بالا میره ؟

790 امروز سقف قیمت بود فردا ریزش قیمت 770 شاید هم کمتر

mazaheri88

Registered User
لایک‌ها
8
یارانه ها پرداخت شد، ببینیم روی بازار تاثیر میزاره یا نه

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
کسایی که دلارشونو با سکه عوض کردن , حباب سکه از حدود 50 هزارتومن به نزدیک 30 هزار تومن رسیده !! یعنی رسما سود کردن.

بالا