اولا حرف دوستان که قیم دلار و سکه پرواز می کنه درسته و من هم باور دارم ولی حرف ویش مستر رو باهاش موافقم ، مطمئن باشید فرصت خرید خوبی پیدا خواهد شد ، چون بانک مرکزی و دولت قراره قدرت نمایی کننبازار اقتصادی ایران شبیه بازی تخته نرد می مونه، بهترین بازیگر هم که باشی ولی تاس خوب نیاری نمی تونی ببری
همه بررسی های من نشان از ایجاد هیجان کاذب از طرف بانک مرکزی، جهت زمینه سازی برای اعلام افزایش 40 درصدی نرخ ارز مرجع دارد
و همچنین بعد از اعلام نرخ جدید، تلاش برای نزدیک کردن قیمت بازار به نرخ مرجع، حتی برای بازه ای کوتاه
بازی درست رو انجام می دم و برای خرید صبر می کنم تا آن موقع، حالا اگه شانس نیاریم و تاس خوب نداشته باشیم یه قضیه دیگه است
تایید میشهطبیعی وقتی بازار یه دفع این قدر نوسان شدید داره. صراف ها هم یا نمی فروشن یا به جای این که5 تومن تفاوت بین خرید و فروش سکه باشه ، 10 به بالا تفاوت داره.
حالا کاری به درستی این رقم ندارم ولی کشته مرده عدد تعیین کردن اینا هستمدوستان من در بورس از یک منبع موفق خبر دادن که قیمت دلار بانکی 1786 تومان خواهد شد.
دوستان من در بورس از یک منبع موفق خبر دادن که قیمت دلار بانکی 1786 تومان خواهد شد.
نظر دوستان در مورد قیمت سکه و طلا برای فردا چیه ؟
شما استاد شایعات هستی واقعا:lol:.
من فکر کنم حدود 1550 باشه نرخ مرجع
دولت برای 300 تومن نمیاد این کارو بکنه. اگه واقعا تک نرخی باشه بین 4 تا 5 تومنه و اگه باز از اون دلارهایی هست که به بعضیها فقط میخوان بدن حدود 1800 باید باشه. به این نکته هم باید توجه کرد که افزایش دلار آزاد تا اعلام این عدد و بعد از اون کاملا واضحه و ممکنه دولت فرصت خرید به مردم نده و یهویی همه رو غافلگیر بکنه با نرخهای عجیب و غریبش.
دوستان من میخوام نیم سکه بخرم....چه خصوصیاتی باید داشته باشه؟؟(منظورم سال و ضرب و ... ایناست)
بعد لیستی چیزی از صرافی ها یا طلا فروش های مطمئن هست برای خرید تو تهران؟...از کجا بخرم کلاه نذارن سر ادم
ممنون میشم یه راهنمایی مختصر بکنید
مگه چندتا میخوای بخری؟بابا این همه کار کشته یکی نیست یه لطفی بکنه منو راهنمایی کنه؟؟!!
مگه چندتا میخوای بخری؟
پلمب های جدید هلوگرام هم دارن , سبزه میدون یا اگه تعداد پایینه همین فردوسی برو بگیر , به اون صورت چیزی نیست که سرت کلاه بزارن.
به نظر من این آشفته بازار امروز همش کار بانک مرکزیه
اگه یکم به تاریخ دقت کنید می بینید که همیشه وقتی می خوان نرخ ارز مرجع رو بالا ببرن یک همچین بساطی راه می ندازن و قیمت بازار رو به شدت بالا می برن تا پذیرش نرخ جدیدی که اعلام می کنن برای مردم راحت تر بشه
علاوه بر اون وقتی با نرخ مرجع جدید و تزریق به بازار قیمت رو پایین تر آوردن، همه به به و چه چه می کنن که بابا دستشون درد نکنه یه روزه قیمت رو از 2200 به 1900 رسوندن
یه جورایی به مرگ میگرن که ملت به تب راضی بشن
خلاصه با دیدن این قیمت ها زیاد هیجان زده نشید
تایید میشه
من امروز سه تا سکه فروختم.دوتاشو 758(یارو میگفت پول نقد ندارم و فقط میتونم دو تا بردارم)
سومیشم با کلی گشت و گذار تو بازار طلافروشای شهرمون 750 فروختم(بقیه 740تا748 برمیداشتند)!!
درحالی که قیمت فروشون 770 تا 768 تومن بود!!
ممنون...زیاد نیست...ضربش ماله چه سالی باشه اونوقت؟؟؟اخه شنیدم میگن ضرب بانک ملی هم باید باشه...درسته؟؟