• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
بازار اقتصادی ایران شبیه بازی تخته نرد می مونه، بهترین بازیگر هم که باشی ولی تاس خوب نیاری نمی تونی ببری
همه بررسی های من نشان از ایجاد هیجان کاذب از طرف بانک مرکزی، جهت زمینه سازی برای اعلام افزایش 40 درصدی نرخ ارز مرجع دارد
و همچنین بعد از اعلام نرخ جدید، تلاش برای نزدیک کردن قیمت بازار به نرخ مرجع، حتی برای بازه ای کوتاه
بازی درست رو انجام می دم و برای خرید صبر می کنم تا آن موقع، حالا اگه شانس نیاریم و تاس خوب نداشته باشیم یه قضیه دیگه است

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
بازار اقتصادی ایران شبیه بازی تخته نرد می مونه، بهترین بازیگر هم که باشی ولی تاس خوب نیاری نمی تونی ببری
همه بررسی های من نشان از ایجاد هیجان کاذب از طرف بانک مرکزی، جهت زمینه سازی برای اعلام افزایش 40 درصدی نرخ ارز مرجع دارد
و همچنین بعد از اعلام نرخ جدید، تلاش برای نزدیک کردن قیمت بازار به نرخ مرجع، حتی برای بازه ای کوتاه
بازی درست رو انجام می دم و برای خرید صبر می کنم تا آن موقع، حالا اگه شانس نیاریم و تاس خوب نداشته باشیم یه قضیه دیگه است
اولا حرف دوستان که قیم دلار و سکه پرواز می کنه درسته و من هم باور دارم ولی حرف ویش مستر رو باهاش موافقم ، مطمئن باشید فرصت خرید خوبی پیدا خواهد شد ، چون بانک مرکزی و دولت قراره قدرت نمایی کنن

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
طبیعی وقتی بازار یه دفع این قدر نوسان شدید داره. صراف ها هم یا نمی فروشن یا به جای این که5 تومن تفاوت بین خرید و فروش سکه باشه ، 10 به بالا تفاوت داره.
تایید میشه
من امروز سه تا سکه فروختم.دوتاشو 758(یارو میگفت پول نقد ندارم و فقط میتونم دو تا بردارم)
سومیشم با کلی گشت و گذار تو بازار طلافروشای شهرمون 750 فروختم(بقیه 740تا748 برمیداشتند)!!
درحالی که قیمت فروشون 770 تا 768 تومن بود!!

L00ti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان من در بورس از یک منبع موفق خبر دادن که قیمت دلار بانکی 1786 تومان خواهد شد.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دوستان من در بورس از یک منبع موفق خبر دادن که قیمت دلار بانکی 1786 تومان خواهد شد.
حالا کاری به درستی این رقم ندارم ولی کشته مرده عدد تعیین کردن اینا هستم
1226 1786 و....
ترکوندن :دی
مثلا میخوان بگن دقیق حساب کردیم ولی..

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95

منطقی نیست. اگر زمانی که این ارز را به خیلی از وارد کننده ها و حتی مسافر هم می دادند تعیین این نرخ 1786 باعث پرواز دلار ازاد می شد حالا که فقط به چند قلم کالای خاص داده میشه اگه این نرخ مرجع بشه دلار ازاد باید 2800 بشه. پس نتیجه می گیریم عدد 1786 نمی تونه درست باشه. من فکر کنم حدود 1550 باشه نرخ مرجع

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
نظر دوستان در مورد قیمت سکه و طلا برای فردا چیه ؟

من که خدایی نمی تونم تحلیل کنم بد جور گره خورده. باد نشست پای دلار ببینیم اینا چه می کنند. اما به ریزش زیاد امیدوار نیستم. ریزش اگه سکه به 755 هم برسه خیلی خوبه برای خرید. این نظر منه البته

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
شما استاد شایعات هستی واقعا:lol:.

نه برادر , چیزایی که شایعه میشه رو میزارم !!
خودم اصلا سایت خبری ای چیزی نمیرم , هر خبری میزارم بین آتی کارا شایع شده.
البته حرفای خودم گاهی اوقات تبدیل به شایعه میشه , امروز بحث این نرخ مرجع 3 هزار تومنی بود , گفتم بعید نیست اینا بخوان بالای نرخ بازار ببرن نرخشونو تا بازارو بگیرن دستشون که به نرخ فعلی میتونه 2500 به بالا باشه !!
شایعه شد اینا میخوان نرخ مرجع رو 2500 کنن !

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
همین الان یکی از آشناهام که با معاون وزیر روابطی داره و توی بانک ملی برو بیایی داره ازش سوال کردم گفت :
نرخ مرجع دلار : 1630 ، تحلیل دوستان چیه؟

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
من فکر کنم حدود 1550 باشه نرخ مرجع

دولت برای 300 تومن نمیاد این کارو بکنه. اگه واقعا تک نرخی باشه بین 4 تا 5 تومنه و اگه باز از اون دلارهایی هست که به بعضیها فقط میخوان بدن حدود 1800 باید باشه. به این نکته هم باید توجه کرد که افزایش دلار آزاد تا اعلام این عدد و بعد از اون کاملا واضحه و ممکنه دولت فرصت خرید به مردم نده و یهویی همه رو غافلگیر بکنه با نرخهای عجیب و غریبش.

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
دولت برای 300 تومن نمیاد این کارو بکنه. اگه واقعا تک نرخی باشه بین 4 تا 5 تومنه و اگه باز از اون دلارهایی هست که به بعضیها فقط میخوان بدن حدود 1800 باید باشه. به این نکته هم باید توجه کرد که افزایش دلار آزاد تا اعلام این عدد و بعد از اون کاملا واضحه و ممکنه دولت فرصت خرید به مردم نده و یهویی همه رو غافلگیر بکنه با نرخهای عجیب و غریبش.

فعلن که به یه بهونه ای مرجع داره میکشه بالا چه فرقی میکنه ازادش چند باشه!!!سکه هم به نسبت بالا میره

سعید ال

Registered User
لایک‌ها
63
دوستان من میخوام نیم سکه بخرم....چه خصوصیاتی باید داشته باشه؟؟(منظورم سال و ضرب و ... ایناست)

بعد لیستی چیزی از صرافی ها یا طلا فروش های مطمئن هست برای خرید تو تهران؟...از کجا بخرم کلاه نذارن سر ادم

ممنون میشم یه راهنمایی مختصر بکنید

بابا این همه کار کشته یکی نیست یه لطفی بکنه منو راهنمایی کنه؟؟!!

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
بابا این همه کار کشته یکی نیست یه لطفی بکنه منو راهنمایی کنه؟؟!!
مگه چندتا میخوای بخری؟
پلمب های جدید هلوگرام هم دارن , سبزه میدون یا اگه تعداد پایینه همین فردوسی برو بگیر , به اون صورت چیزی نیست که سرت کلاه بزارن.

سعید ال

Registered User
لایک‌ها
63
مگه چندتا میخوای بخری؟
پلمب های جدید هلوگرام هم دارن , سبزه میدون یا اگه تعداد پایینه همین فردوسی برو بگیر , به اون صورت چیزی نیست که سرت کلاه بزارن.

ممنون...زیاد نیست...ضربش ماله چه سالی باشه اونوقت؟؟؟اخه شنیدم میگن ضرب بانک ملی هم باید باشه...درسته؟؟

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14
به نظر من این آشفته بازار امروز همش کار بانک مرکزیه
اگه یکم به تاریخ دقت کنید می بینید که همیشه وقتی می خوان نرخ ارز مرجع رو بالا ببرن یک همچین بساطی راه می ندازن و قیمت بازار رو به شدت بالا می برن تا پذیرش نرخ جدیدی که اعلام می کنن برای مردم راحت تر بشه
علاوه بر اون وقتی با نرخ مرجع جدید و تزریق به بازار قیمت رو پایین تر آوردن، همه به به و چه چه می کنن که بابا دستشون درد نکنه یه روزه قیمت رو از 2200 به 1900 رسوندن
یه جورایی به مرگ میگرن که ملت به تب راضی بشن
خلاصه با دیدن این قیمت ها زیاد هیجان زده نشید

دلار ی که یک روزه 100 تومان افزایش قیمت داشته باشه آینده نزدیک معلوم نیست که بالا بره شاید ریزش کنه

سکه دیروز 742 بود چرا امروز بخریم 780 ( چرا این اشتباه رو باید کرد تا سرمایه ای که با زحمت بدست آوردیم بشه ضرر )

ظهر 780 بود عصر شد 770 ( خرید هیجانی=ضرر)

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14
تایید میشه
من امروز سه تا سکه فروختم.دوتاشو 758(یارو میگفت پول نقد ندارم و فقط میتونم دو تا بردارم)
سومیشم با کلی گشت و گذار تو بازار طلافروشای شهرمون 750 فروختم(بقیه 740تا748 برمیداشتند)!!
درحالی که قیمت فروشون 770 تا 768 تومن بود!!

به شما میگن نوسان گیر استفاده بهینه از فرصت فروش

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
ممنون...زیاد نیست...ضربش ماله چه سالی باشه اونوقت؟؟؟اخه شنیدم میگن ضرب بانک ملی هم باید باشه...درسته؟؟

همه سکه ها ضرب بانک مرکزی هستند. جای دیگه ای اجازه ضرب سکه نداره.
سال ضرب 86 باشه بهتره چون موقع فروش قیمت بالاتری میتونید بفروشید اما از نظر عیار و طلا سال ضرب مهم نیست. سال ضرب بالای 86 هم نیست توی بازار.

بالا