• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
این که بانک مرکزی هم دخیله شکی نیست ! اما به نظرت اگر ارز مرجع 1600 بشه ! میشه امیدی به دلار ازاد 1900 تومنی داشت !؟ چقدر میخواد تزریق کنه ؟

فقط در یک صورت میشه امید به پایین اومدن دلار داشت ! اونم فروش دلار توسط بانک به مردمه !!!!! یعنی همون کاری که پارسال کردن (قضیه فروش با گارت ملی و صف و غیره ) که خیلی بعید به نظر میرسه !
فک کنم تنها چیزی که میتونه دلار رو پایین بیاره یه خبر خوش سیاسی باشه ! که اینم فعلا خبری نیست !
تایید میشه.

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
الان واقعا تحلیل سخت شده. این که دلار بیاد پایین احتمال داره اما خیلی کم که بعد از یک هفته دوباره بر می گرده سر جایی که بوده. پس فروش اشتباهه. زمان خرید هم دیگه گذشت. تا دیروز هرکی خرید برد کرد. برای خرید بعدی فعلا دست نگه داریم بهتره تا فردا پس فردا ببینیم این وضع دلار چی میشه. من فکر می کنم این بار روی 755 بخریم که اگه بشه 755 مناسبه

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
بانک دیگه هیچ ابزاری هم نداره مثل پیش فروش , سکه هایی هم که داره عملا دیگه تاثیری روی بازار نداره , چون اینبار بازار نشون داد سکه نمیتونه دلار رو پایین بکشه , بازار همین الان از سکه اشباع هست , بیشتر بشه براش فرقی نمیکنه , همین الانش نزدیک 40 50 تومن حباب منفی داره سکه !!
کسی دلار داره عوض کردنش با سکه ریسک کار رو خیلی میاره پایین .

farokhe

Registered User
لایک‌ها
27
الان واقعا تحلیل سخت شده. این که دلار بیاد پایین احتمال داره اما خیلی کم که بعد از یک هفته دوباره بر می گرده سر جایی که بوده. پس فروش اشتباهه. زمان خرید هم دیگه گذشت. تا دیروز هرکی خرید برد کرد. برای خرید بعدی فعلا دست نگه داریم بهتره تا فردا پس فردا ببینیم این وضع دلار چی میشه. من فکر می کنم این بار روی 755 بخریم که اگه بشه 755 مناسبه

تازگی ها تحلیل های خوبی میکنی ولی هیش کی به حرفت گوش نمیده
چرا هیچ کدوم از سایتها قیمت دلارو نشون نمیدن چی شده؟

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
Last edited by a moderator:

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
به نظرتون عصر برم 5 تومن سرمایم رو طلا بگیرم ؟

البته سکه و اینا نمی خوام ،طلای خام میخوام بگیرم

نظرتون چیه ؟

به فکر سودم نیستم فقط میخوام ارزشش کمتر از این نشه

به نظر من طلا فکر بدی نیست. چون اقتصاد جهانی وضعیت خوبی نداره و طلا پایداری خودش رو خواهد داشت . بر عکس ارز و نفت که با ضربه دیدن وضعیت اقتصادی، ضربه می خورند و طلا در این وضعیت قیمتش بالاتر می ره.

شاید طلای دست دوم بگیری بهتر باشه.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070

نظرتون چیه ؟

اگه تا الان نخریدی زیاد هم عجله نکن.حتما و حتما سکه بخر چون داره به قیمت طلای خامش معامله میشه که وضع اینطور نمیمونه
الان که این پست رو مینوسیم قیمت سکه ضرب هشتاد و شش ۷۶۷ تومنه.ارزش طلاش در بازاره تهران ۷۶۴ تومته که اگه ضرب پایینتر از ۸۶ بخری میتونی دقیقا به قیمت طلای ابشده بخری
این در حالیه که با انس ۱۶۰۸ دلاری و دلاره ۲۱۴۰ تومنی قیمت طلای خام سکه در خارج از ایران ۸۱۰ تومنه! حدود ۶٪ حباب منفی!

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
تازگی ها تحلیل های خوبی میکنی ولی هیش کی به حرفت گوش نمیده
چرا هیچ کدوم از سایتها قیمت دلارو نشون نمیدن چی شده؟

مرسی عزیز. امروز از بس دلار نوسان داشت یعضی سایتها موقت حذف کردن

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95

نظرتون چیه ؟

حتما سکه بگیر چون الان سکه حباب منفی داره و از طرفی بعضی طلافروش ها روی طلا مالیات و سود انچنانی می کشن که خریدار ضرر می کنه. در ضمن بهتره فعلا صبرکنی. فکر کنم فردا پس فردا سکه 755 بتونی بخری

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
ساعت 2 و 3 اکثرا تو فردوسی به پایین قیمت ها رو برداشته بودن اونای دیگه هم فاصله خرید و فروش سکه 86 رو بین 20 تا 25 زده بود
برگشتنی حدود 1 ساعت پیش 760 تا 765 خرید بود و 775 فروش
دلار هم 2140 فروش و 2130 خرید بود یورو هم 2640 فروش و 2605 خرید بود

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
ساعت 2 و 3 اکثرا تو فردوسی به پایین قیمت ها رو برداشته بودن اونای دیگه هم فاصله خرید و فروش سکه 86 رو بین 20 تا 25 زده بود
برگشتنی حدود 1 ساعت پیش 760 تا 765 خرید بود و 775 فروش
دلار هم 2140 فروش و 2130 خرید بود یورو هم 2640 فروش و 2605 خرید بود

طبیعی وقتی بازار یه دفع این قدر نوسان شدید داره. صراف ها هم یا نمی فروشن یا به جای این که5 تومن تفاوت بین خرید و فروش سکه باشه ، 10 به بالا تفاوت داره.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
مثل اینکه میخوان نرخ مرجع رو بکنن 1770 , اگه اینکارو بکنن دلار بالای 2500 باید روش حساب کرد.

a162

Registered User
لایک‌ها
291
از دوستان فعال:
فردا سکه بخرم نظرتون چیه؟

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
مثل اینکه میخوان نرخ مرجع رو بکنن 1770 , اگه اینکارو بکنن دلار بالای 2500 باید روش حساب کرد.

گفتن که زیا 1700 خواهد بود اما این جا ایرانه و هیچ چیز غیر ممکن نیست. باید صبر کرد و دید

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494

سعید ال

Registered User
لایک‌ها
63
دوستان من میخوام نیم سکه بخرم....چه خصوصیاتی باید داشته باشه؟؟(منظورم سال و ضرب و ... ایناست)

بعد لیستی چیزی از صرافی ها یا طلا فروش های مطمئن هست برای خرید تو تهران؟...از کجا بخرم کلاه نذارن سر ادم

ممنون میشم یه راهنمایی مختصر بکنید

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
زندگی نیوز؟؟؟؟؟؟؟
من که کارم خبر هست تا حالا ندیده بودم این سایت رو !!!
فقط منابع رسمی ، خیلی از سایتها برای جذب بازدید شنیده ها رو بزرگ می کنن
نمیدونم , فعلا خبره پیچیده.

بالا