• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
رییس كل بانك مركزی تاكید كرد: با توجه به شرایط موجود، نباید ارز كشور را با هدف كاهش قیمت آن در بازار برای مدت كوتاه به صورت گسترده تزریق كنیم،زیرا این امر درست نیست و لزومی ندارد كه در شرایط كنونی ارز را به هركالایی تخصیص دهیم .
یادمه اون زمان که ما میگفتیم "چرا رفت بالا چون تزریق نشد چرا اومد پایین چون تزریق شد"، دوستان مارو مسخره کرده و متهم به نادانی و عدم تحلیل میکردن.

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
رییس كل بانك مركزی تاكید كرد: با توجه به شرایط موجود، نباید ارز كشور را با هدف كاهش قیمت آن در بازار برای مدت كوتاه به صورت گسترده تزریق كنیم،زیرا این امر درست نیست و لزومی ندارد كه در شرایط كنونی ارز را به هركالایی تخصیص دهیم .
یادمه اون زمان که ما میگفتیم "چرا رفت بالا چون تزریق نشد چرا اومد پایین چون تزریق شد"، دوستان مارو مسخره کرده و متهم به نادانی و عدم تحلیل میکردن.

زیاد خودتو ناراحنت نکن ایشون هر حرفی میزنند برعکسش باید عمل کرد اگه میگه نرخ سکه پایین میاد پس حتمن بالا میره :D

الانم فقط فقط میگه که میخوایم تک نرخی کنیم که 1600 بشه تک نرخی بشه عمرن تکم نرخی نمیشه سری قبل هم قرار بود تک نرخی بشه

mehrdad_rabbi

Registered User
لایک‌ها
13
زیاد خودتو ناراحنت نکن ایشون هر حرفی میزنند برعکسش باید عمل کرد اگه میگه نرخ سکه پایین میاد پس حتمن بالا میره :D

الانم فقط فقط میگه که میخوایم تک نرخی کنیم که 1600 بشه تک نرخی بشه عمرن تکم نرخی نمیشه سری قبل هم قرار بود تک نرخی بشه
واقعا برات متاسفم
خوشحالی که گرانی بیشتر بشه....
خیلی کوته فکری

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
اوضاع بسیار پیچیده ایست
این قضیه دلار و بهم پریدن ایران و اسراعیل و خبرهای دیگه، شرایط تحلیل رو خیلی سخت کرده
چیزی که مشخصه در میان مدت قیمت به شدت صعودی خواهد بود
بورس ارز که صحبتشه تقریبا یه چیزی شبیه به پیش فروش سکه است، در بازه های 2 ،4 و 6 ماهه و ممکنه بتونه تاثیر موقتی و بسیار کوتاهی روی دلار بذاره و قیمت رو تا 1800 - 1850 پایین بیاره، اگر این اتفاق افتاد برای خرید درنگ نمی کنم
به هر حال به نظر من تا آخر هفته اتفاق خاصی نمیافته، اما شایعاتی از تصمیم بانک مرکزی برای نقره داغ کردن دلالان در اوایل هفته آینده به گوش می رسه
فکر کنم هر اتفاقی هم بیافته باید خریدهام رو هفته آینده انجام بدم
به هر حال گوش به زنگیم

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
بهترین زمان برای فروش حدود 1 کیلو طلای ساخته شده کی هست به نظرتون؟

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
به نظرتون سکه ها رو رد کنم تبدیل به دلار کنم یا وقتی دلار بره بالا اینم میره بالا ؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
به نظرتون سکه ها رو رد کنم تبدیل به دلار کنم یا وقتی دلار بره بالا اینم میره بالا ؟

نه , اینکارت اینجوریه که سکه رو زیر قیمت بفروشی , دلار رو بالای قیمت بخری.

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
بهترین زمان برای فروش حدود 1 کیلو طلای ساخته شده کی هست به نظرتون؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
ظاهرا" که امروز هم به شدت رو به افزایشه هم سکه هم دلار

به کجا داریم میریم !!!؟:wacko:

مملکت داره به فناک میره
i298960_ddd.gif

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
مملکت داره به فناک میره
i298960_ddd.gif

به نظر شما ادامه داره یا هفته دیگه میریزه؟
ماه پیش هم 770 شد بعد اومد پایین
بدجوری فکرم مشغوله سکه ها رو رد کنم وقتی ریخت دوباره بگیرم
ولی فرق این ماه و ماه قبل اینه که صحبت بالا رفتن قیمت دلاره و مردد میکنه آدم رو برای این ریسک ها

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
همان طور که گفته بودم بعد از 705 و بعدش 725 این بار 735 بهترین زمان برای خرید است . 735 دیگه کفه کفه

بازهم برای بار سوم بهترین زمان خرید را اعلام کردم. عده ای هنوز دارند صبر می کنند سکه 700 بخرند!!!!!!!!!!!1

بازهم خرید نکردید؟؟؟
توصیه می کنم فعلا نفروشید . اگه ریزش هم باشه خیلی خفیف خواهد بود و سود فروشنده خواهد شد.

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
مملکت داره به فناک میره
i298960_ddd.gif

به فاک رفته. یه سرطانی را در نظر بگیر. تحت هر شرایطی می میره. اما با شیمی درمانی میشه مرگشا عقب انداخت. الان اقتصاده ما خوده سرطانه شده

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
به نظر شما ادامه داره یا هفته دیگه میریزه؟
ماه پیش هم 770 شد بعد اومد پایین
بدجوری فکرم مشغوله سکه ها رو رد کنم وقتی ریخت دوباره بگیرم
ولی فرق این ماه و ماه قبل اینه که صحبت بالا رفتن قیمت دلاره و مردد میکنه آدم رو برای این ریسک ها

بدون شک نمی ریزه. تازه از اون طرف اونس را در نظر داشته باش خیلی وقته نپریده. درصد بی کاری آمریکا هم بیشتر شده. میشه یه گوشه چشمی هم به اونس داشت

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
بالا