• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Ali_j98

Registered User
لایک‌ها
14
بستگی به قیمتی که اعلام میکنن داره ولی 2300 به بالا باید بشه.

والا تا اونجا كه حافظه من ياري ميده سري پيش كه ارز رو ١٢٢٦ تك نرخي اعلام كردن دلار از ١٩٤٠-٥٠ تا ١٦٩٥ ريخت ولي در مدت زمان ٢-٣ روز دوباره برگشت به كانال ١٩٠٠

يه چيز ديگه هم بگم قبل ماه رمضون همه دوستان تقريبا تحليلاشون ثبات بازار در كانال ١٩٠٠ بود كه من همون موقع گفتم كه دلم ميگه تو اين رمضان شك جديد به بازار وارد ميشه چون همه انتظار دارن اوضاع اروم باشه و اين دولت هميشه كاري رو ميكنه كه خلاف نظر ذهنيت عمومي جامعه هست

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
والا تا اونجا كه حافظه من ياري ميده سري پيش كه ارز رو ١٢٢٦ تك نرخي اعلام كردن دلار از ١٩٤٠-٥٠ تا ١٦٩٥ ريخت ولي در مدت زمان ٢-٣ روز دوباره برگشت به كانال ١٩٠٠

يه چيز ديگه هم بگم قبل ماه رمضون همه دوستان تقريبا تحليلاشون ثبات بازار در كانال ١٩٠٠ بود كه من همون موقع گفتم كه دلم ميگه تو اين رمضان شك جديد به بازار وارد ميشه چون همه انتظار دارن اوضاع اروم باشه و اين دولت هميشه كاري رو ميكنه كه خلاف نظر ذهنيت عمومي جامعه هست
دفعه قبل بحث این بود که دلار تک نرخی شد روی 1226 تومن !! یعنی ملت فکر میکردن دیگه میتونن ارز 1226 تومنی بگیرن و عشق و صفا , برای همین گول خوردن ولی بازار وقتی فهمید چه خبره برگشت.
الان رسما همه چیزو قطع کردن , یعنی به مسافر هم حتی ارز نمیدن , وقتی نمیدن یعنی مسافر برو از بازار آزاد ارز بگیر , این یعنی به رسمیت شناختن بازار آزاد و توی این شرایط یعنی ارز تک نرخی نمیشه و فقط نرخ مرجع داره میره بالا , و در اخر بازار آزادم میره بالا.

ayazkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
خیلی ممنونم ولی یادت باشه تحلیلهات برای من ارزنده هستش.
دوست عزیز
من قبلا هم گفتم اواخر هفته منتظر ریزش هستم. چرا؟
1- اوباما و لابی های طرفدارش تا قبل از انتخابات به هیچ وجه اجازه اجرای طرح qe3 رو به فدرال ریزرو نمی ده، چون اجرای این طرح یعنی ناکارآمدی سیاست های اقتصادی دولت اوباما و استفاده رقبای انتخاباتی
2- دلار 2000 و سکه 900 یا 1 میلیون حکم قضیه ناموسی رو برای بانک مرکزی و دولت پیدا کرده و به محض رسیدن به این قیمت ها وارد عمل می شوند

اما به دلایلی این ریزش کمی به تعویق افتاده:
دولت و بانک مرکزی برخلاف دفعات قبل این بار با رسیدن دلار به 2000 وارد عمل نشدن. چرا؟ خب هنوز یارانه ها پرداخت نشده و دولت داره دلارهایی که باید 1225 بده به وارد کننده رو داره بالای 2000 توی بازار می فروشه و چاله یارانه ها رو پر می کنه
از طرفی دلار احتمالا تا اون موقع 2020 - 2050 خواهد بود و یک قهرمان ملی که کسی نیست جز بهمنی بزرگ وارد صحنه می شه و با مبارزه شبانه روزی با مفسدین و بدخواهان ملت و دست نشاندگان استکبار دلار رو به 1900 - 1920 می رسونه
فعلا موضع شخصی من برای خرید صبر کردن تا بعد از پرداخت یارانه ها است
البته اگر اتفاق خاصی در این مدت نیفتد، وگرنه باید مجددا تحلیل کنیم

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
از این خبر ها نیست . قیمت ها پله ای بالا میره و روند افزایشی است .

فقط نوسانی خواهد بود. حالا 5% بالایا پایین تر در دراز مدت فرقی به حال کسی نمیکنه .

persiart

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
حالا بچه ها طلا بگیریم یا سکه کی ؟ پولام ریاله کمی عجله دارم

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14
دوست عزیز
من قبلا هم گفتم اواخر هفته منتظر ریزش هستم. چرا؟
1- اوباما و لابی های طرفدارش تا قبل از انتخابات به هیچ وجه اجازه اجرای طرح qe3 رو به فدرال ریزرو نمی ده، چون اجرای این طرح یعنی ناکارآمدی سیاست های اقتصادی دولت اوباما و استفاده رقبای انتخاباتی
2- دلار 2000 و سکه 900 یا 1 میلیون حکم قضیه ناموسی رو برای بانک مرکزی و دولت پیدا کرده و به محض رسیدن به این قیمت ها وارد عمل می شوند

اما به دلایلی این ریزش کمی به تعویق افتاده:
دولت و بانک مرکزی برخلاف دفعات قبل این بار با رسیدن دلار به 2000 وارد عمل نشدن. چرا؟ خب هنوز یارانه ها پرداخت نشده و دولت داره دلارهایی که باید 1225 بده به وارد کننده رو داره بالای 2000 توی بازار می فروشه و چاله یارانه ها رو پر می کنه
از طرفی دلار احتمالا تا اون موقع 2020 - 2050 خواهد بود و یک قهرمان ملی که کسی نیست جز بهمنی بزرگ وارد صحنه می شه و با مبارزه شبانه روزی با مفسدین و بدخواهان ملت و دست نشاندگان استکبار دلار رو به 1900 - 1920 می رسونه
فعلا موضع شخصی من برای خرید صبر کردن تا بعد از پرداخت یارانه ها است
البته اگر اتفاق خاصی در این مدت نیفتد، وگرنه باید مجددا تحلیل کنیم

دلار 1900 ؟؟؟ باید کف رو بالاتر در نظر بگیریم احتمال 1900 تومانی 1 درصد -بالای 1950 اگر بشه

Google

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
میگن اشمیت و باقری به توافقاتی رسیدند ...
شاید کتی و سعید دوباره برن استانبول.
بهار استانبول که خوش نگذشت شاید تابستونش حال بده

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
با سلام.
یک سوالی داشتم:کسی قیمت و زمان تحویل سکه های پیش ثبت نامی رو از اول تا الان داره؟

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
میگن اشمیت و باقری به توافقاتی رسیدند ...
شاید کتی و سعید دوباره برن استانبول.
بهار استانبول که خوش نگذشت شاید تابستونش حال بده

دیگه تابستونه میرن انتالیا :دی

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
دلار به 2020 رسید...
به زودی به 2200 هم میرسه. به همین راحتی جابجایی اعداد صفر و دو

mazaheri88

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوستان، یه ماهی هست که با فروم شما آشنا شدم. از همتونم ممنونم، ایشالا موفق باشین.
من کار و کاسبیم چیز دیگس ولی گهگاهی پول اضافه دستم میاد سکه میخرم. به نظرتون اگه همین سکه هامو تو آتی بفروشم خوبه؟ به نظر کار بدون ریسک و امنی باشه. جوری که حساب کردم سالی 40 50 درصد سود میده.
پیشاپیش ممنون

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
سلام دوستان، یه ماهی هست که با فروم شما آشنا شدم. از همتونم ممنونم، ایشالا موفق باشین.
من کار و کاسبیم چیز دیگس ولی گهگاهی پول اضافه دستم میاد سکه میخرم. به نظرتون اگه همین سکه هامو تو آتی بفروشم خوبه؟ به نظر کار بدون ریسک و امنی باشه. جوری که حساب کردم سالی 40 50 درصد سود میده.
پیشاپیش ممنون

از زمانیکه وجه تضمین افزایش پیدا کرده زیاد جالب نیست
ضمن اینکه آتی تخصص بالایی لازم داره و اگه بی اطلاع وارد این بازار بشی ضرر به همراه داره
موفق باشید.

20ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
پیشاپیش ممنون

سلام
بازار سکه و طلا بازاری با ریسک متناسب رو به بالا هست که اصلا قابل پیش بینی نیست
به نظر بنده اگر چند سالی به پولتون احتیاج ندارید بهتره سکه خریداری کنین و به عنوان سرمایه نگه دارید
اگر بخواین با سکه هاتون خرید و فروش کنید و به قول معروف نوسان گیری کنید، این کار نیاز به تجربه بالا و داشتن صراف های آشنا داره که از شما پولی بابت خرید سکه هاتون کم نکنند
ولی اکثر سرمایه گذارها پیشنهادشون این هست که از سرمایه و سودتون نصفش رو به خرید سکه و طلا و نصف دیگرش رو به سرمایه گذاری در کارهای دیگر و یا قرار دادن در سپرده های بانکی یا خرید اوراق اختصاص بدید که خدای نکرده دچار ضرر نشید و اگر هم خدای نکرده ضرری در بازار سکه رخ داد همه سرمایتون سوخت نشه!

باز هم تصمیم گیری با شماست

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
همان طور که گفته بودم بعد از 705 و بعدش 725 این بار 735 بهترین زمان برای خرید است . 735 دیگه کفه کفه

mazaheri88

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
بازار سکه و طلا بازاری با ریسک متناسب رو به بالا هست که اصلا قابل پیش بینی نیست
به نظر بنده اگر چند سالی به پولتون احتیاج ندارید بهتره سکه خریداری کنین و به عنوان سرمایه نگه دارید
اگر بخواین با سکه هاتون خرید و فروش کنید و به قول معروف نوسان گیری کنید، این کار نیاز به تجربه بالا و داشتن صراف های آشنا داره که از شما پولی بابت خرید سکه هاتون کم نکنند
ولی اکثر سرمایه گذارها پیشنهادشون این هست که از سرمایه و سودتون نصفش رو به خرید سکه و طلا و نصف دیگرش رو به سرمایه گذاری در کارهای دیگر و یا قرار دادن در سپرده های بانکی یا خرید اوراق اختصاص بدید که خدای نکرده دچار ضرر نشید و اگر هم خدای نکرده ضرری در بازار سکه رخ داد همه سرمایتون سوخت نشه!

باز هم تصمیم گیری با شماست

سپاسگذارم دوست عزیز، من منظورم نوسان گیری نیست، مثلا الان سکه میخرم 740، و میرم فردا تو آتی میفروشم 880، سه ماهه، سودش بالاتر از بانکه و به نظرم مطمئنه چون از حالا سکه رو خریدم و نگه نداشتم موقع تحویل بخرم. با اینکار دنبال سود کلون نیستم، همون سه ماه پونزده درصد کافیه. نظرتون چیه؟

physics

Registered User
لایک‌ها
31
سپاسگذارم دوست عزیز، من منظورم نوسان گیری نیست، مثلا الان سکه میخرم 740، و میرم فردا تو آتی میفروشم 880، سه ماهه، سودش بالاتر از بانکه و به نظرم مطمئنه چون از حالا سکه رو خریدم و نگه نداشتم موقع تحویل بخرم. با اینکار دنبال سود کلون نیستم، همون سه ماه پونزده درصد کافیه. نظرتون چیه؟

خوبه اما فکرش رو کردی اگر اون موقع خواستی با سرمایه ات دوباره سکه بخری ممکنه سکه بالای اون قیمت باشه!!

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
همان طور که گفته بودم بعد از 705 و بعدش 725 این بار 735 بهترین زمان برای خرید است . 735 دیگه کفه کفه

فردا قیمت نزولیه !!!! فکر کنم تا دوشنبه یا حداکثر سه شنبه نزولی باشه !

forsat mirza

Registered User
لایک‌ها
4
من امروز ازادی 750 خریدم تو قم
کله امامی 748 بود و ازادی 750 که اخلاف ناچیز بود ازادی رو ترجیح دادم.29 تومن هم که حباب منفی دارن.
گذاشتم بره دم عید بفروشم
خود طلا فروشی ها منتظر رسیدن به سقف هیجانی سری قبل هستند
ولی باید منتظر سکه بالای یک تومن باشیم
تو نمودار بازار جهانی تایم فریم ماهانه یه مثلث ادامه دهنده داریم که قیمت کفشه و در صورت حرکت صرف نظر از اوضاع بد مملکت و دادن طلا به جای دلار و یورو توسط دولت همون چیزی هست که قیمت رو می تونه بالای یک تومن بکشونه.

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14
من امروز ازادی 750 خریدم تو قم
کله امامی 748 بود و ازادی 750 که اخلاف ناچیز بود ازادی رو ترجیح دادم.29 تومن هم که حباب منفی دارن.
گذاشتم بره دم عید بفروشم
خود طلا فروشی ها منتظر رسیدن به سقف هیجانی سری قبل هستند
ولی باید منتظر سکه بالای یک تومن باشیم
تو نمودار بازار جهانی تایم فریم ماهانه یه مثلث ادامه دهنده داریم که قیمت کفشه و در صورت حرکت صرف نظر از اوضاع بد مملکت و دادن طلا به جای دلار و یورو توسط دولت همون چیزی هست که قیمت رو می تونه بالای یک تومن بکشونه.

امروز که ریزش کرد امامی 739 شد و احتمالا ریزش تا 735 شاید ادامه داشته باشه منتظر قیمت مناسب هستیم اگر بشه720
شاید دلار هم تا 1980 ریزش کنه

بالا