بچه ها فلش کار حرفه ای برای ساخت بنر سراغ دارید معرفی کنید.
mohseneyvazi.com
graphici.net
بچه ها فلش کار حرفه ای برای ساخت بنر سراغ دارید معرفی کنید.
قالب وردپرس ساز خوب و ارزون هم کسی سراغ داشت من فوری میخوام
Sent from my iPad using Tapatalk HD
سلام
دلیل غیبت اخیر من خودتون خبر دارید که بابت زلزله بود.من هم به همه هم وطنی ها و هم استانی های خودم که عزیزان خود را از دست داده اند تسلیت میگم.
فقط من نمیدونم چرا با ما مشکل دارن این ها ....؟؟؟!!!
فرماندار استان میگه مردم کمک بکنند ( خوراک و پوشاک ) بعد وزیر کشور اعلام میکنه هیچ کمکی از طرف مردم لازم نیست :hmm:
بله وقتی به آذری ها میرسه خود درگیری پیدا میکنند.اگه الان یک شهر دیگه یا کشور فلسطین این اتفاق می افتاد همه شبکه های اعلام می کردن و سریع کمک رسانی میکردن ولی ... ! ( صلاح دونستم دیگه ادامه ندم فقط باید بگم متاسفم! )
بچه ها یه سوال در مورد سایت ساماندهی داشتم
چطور میشه پسوردت رو ریکاوری کرد ؟ من هر کاری میکنم پسوردی برای من یا ایمیلی ارسال نمیشه جریان چیه ؟
با سلام دوستان
با پیگیری که بنده در این دو روز انجام دادم و کم مونده بود دیگه پاشم برم اونجا :دی
تونستم با پشتیبانی ساماندهی ارتباط برقرار کنم و با مسئولش صحبت کردم
ایشون به من گفتن برای ریکاوری سایت از طریق سایت اقدام نکنید چون خرابه و ریکاوری نمیشه و باید به صورت دستی انجام بشه و برای این کار هم باید با ایمیل [email protected] خودتون به [email protected] ایمیل بزنید و در خواست رمز و نام کاربری جدید بدید.
خواب من این کار رو همون اول انجام داده بودم ولی چون سامانه ایمیل [email protected] به گفته خودشون برای کارمندان سایت ساماندهی به دلیل تغییرات و ایجاد نسخه جدید سایت بسته بوده این کارمندان زحمتکش نتوستن به ایمیل بنده و سایرین در این چند روز پاسخ بدند و چاره ای نیست جز صبر کردن تا وقتی که دسترسی به ایمیل [email protected] برای این کارمندان عزیز باز بشه و بتونن ایمیل من و شما رو ببنید و پاسخ بددند.
با تشکر از پشتیبانی سایت ساماندهی
ف-ک فیلترینگ
آدرس جدید نارین موزیک
www..narinmusic2.com
میباشد
نگفتم من فیلتر میشم نگفتم؟؟!!؟!؟!!؟؟!؟!؟!؟
:|
ف-ک فیلترینگ
آدرس جدید نارین موزیک
www..narinmusic2.com
میباشد
سلام دوست عزیز میگم اطلاع ندارید چرا سایت نارین موزیک باز نمیشه ؟ آدرسش عوض شده ؟
دايي امد . بكشيد عقب
چه خبره زود اعتراف بكنيد
ابي چي كار كردي سايتت فيلتر شده زود اعتراف بكن
ف-ک فیلترینگ
آدرس جدید نارین موزیک
www..narinmusic2.com
میباشد